Nem minden szörny tesz szörnyûségeket
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki
Esküszünk, hogy
rosszban sántikálunk
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kischat
Ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 59 aktív, elfogadott karakter

Vérfarkas
7
Ember
4
Diclonius
1
Daimon
5
Pokolkutya
2
Vadász
4
Hibrid
8
Lidérc
4
Kitsune
7
Vámpír
4
Warlock
7
Wendigo
3
Vérjaguár
3

kockáztatja életét e világban
Karmolás nyomok
ki mit hagyott nekünk?Meadow & Silas ▪ Sleepless night

Claire Rainforth EmptySilas Phelps
Today at 8:40 amDylan Hicks

Claire Rainforth EmptyDylan Hicks
Today at 12:45 amLettie & Silas ▪ Wow, I didn't expect to see you

Claire Rainforth EmptyScarlett Atkins
Today at 12:42 amFawn & Ethan ;; you're so annoying

Claire Rainforth EmptyEthan Wayne
Today at 12:30 amAaron & Julia × fate is inevitable

Claire Rainforth EmptyJulia Hunt-Kozma
Today at 12:07 amJulia & Hugo

Claire Rainforth EmptyJulia Hunt-Kozma
Yesterday at 11:28 pm
Beacon Hills Lelkei
lények az árnyékban
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 1 Bot

Hugo Marlowe, Nicholas Harden, Silas Phelps


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.


Share
 

 Claire Rainforth

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
Pént. Dec. 06, 2019 8:38 am

Claire Rainforth
boszorkánymester: varázs szülötte, szíve fehér vagy fekete
Claire Rainforth
The part of me that's you will never die.


Becenév:
Claire, Rain
Születési hely:
Boston, Massachusetts
Kor:
29
Nemi beállítottság:
heteroszexuális
Faj:
boszorkánymester
Play by:
Lyndsy Fonseca
Karakter típus:
Saját

Gotta Know Me Better

Meet Me Halfway:

Nem kifejezetten nevezném magam se jónak se rossznak, persze igyekszem nem átlépni azt a bizonyos határt. A legtöbb esetben jóra használom a mágiát, úgy ahogy a szüleimtől tanultam, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem esett még meg velem, hogy megbotlottam volna. Azokat a varázslatokat azonban, melyekkel "ártottam" valakinek, inkább apró csintalanságoknak nevezném. Például gimiben Meredith Carlsonnak intéztem pár csúnya pattanást a sulibál előtt vagy épp a matek doga elkerülése végett kapott egy kis megfázást a tanár, aki köztudottan aljas volt minden diákkal. Végül is, akár jó tettnek is nevezhetnénk, nem?
Mára viszont kinőttem az ilyen aljaskodásokból és leginkább arra összpontosítok, hogy segítsek az embereknek és a természetfelettieknek egyaránt. Próbálok semleges maradni a fajok közti harcokban, de a vadászokat például én is rühellem, mint a legtöbben közülünk, a vérét viszont nem szívesen ontanám ki senkinek sem.
Mivel egy ősi család sarja vagyok, a szüleim megtanították, hogyan tudok egy kis plusz mágiát nyerni magamnak, ha szükséges, de ezzel is csak akkor élek, ha valami fontos dologról van szó.
Tisztelem a természetet, a világot, amelyben élünk és az élőlényeket, akikkel osztozunk a Földön. Igyekszem nem visszaélni a hatalmammal, amit kaptam és a jót szolgálni, de mégis mindig ott lebeg a fejem fölött a kísértés, amikor elborul az agyam, mivel elég vehemens tudok lenni. Szeretek irányítani és állítólag elég okoskodó tudok lenni, de ez egyáltalán nem igaz! Mint ahogy az sem, hogy kilométeres falakkal óvom magam vagy, hogy bizalmatlan vagyok mindenkivel szemben, de a mai világban ki ne lenne az?

You're Still Have All Of Me:

Az édesanyám, Georgia Rainforth Boston egyik híres ügyvédje lett az évek során, míg az édesapám, Steven Rainforth idegsebészként tengeti a napjait. Nem mondaná meg róluk senki, hogy elmúltak kétszáz évesek, de ez nem is baj.
Az öcsém, Daniel Rainforth... nos ő egy érdekes történet. Az öcsém, ugyanis három perccel idősebb vagyok nála, szóval minden jogom meg van annak hívni. Sajnos, az idők során eltávolodtunk egymástól, mivel a kapcsolatunkat már gyerekkorunkban megpecsételte a tény, hogy ő daimónnak született én pedig nem. Mindig is neheztelt rám emiatt, féltékenysége pedig már olyannyira elfajult, hogy legutóbb azt vágta a képembe egy vita végén, hogy bárcsak meg se születtem volna, mert akkor talán neki jutott volna a mágia. Évekig próbáltam utána járni nem e tudnék neki segíteni valahogy, de sajnos ez nem így megy. Valahol mélyen lelkiismeretfurdalásom is van miatta, de akármennyire is próbáltam javítani a kapcsolatunkat, sosem sikerült. Két éve nem láttam. Elindult a nagy világba, hátha megtalálja a lélekpárját és azt reméli, úgy majd valamivel erősebbé válhat.When I Was Younger...


Hogy mit keresek itt? Nos, a gyökereim ide vezetnek vissza. Bár a szüleim a munkájuk miatt Bostonban kezdték el az életüket építgetni és a mai napig ott dolgoznak, az édesapám előtte itt nevelkedett és vezette a családi üzletet, ami egy bár volt mindenki számára attól függetlenül, melyik fajhoz tartozik. Az utóbbi években egy barátja vitte a helyet de mivel meghalt, kellett valaki, aki átveszi tőle. Mivel az öcsém lelépett nekem pedig megtetszett az ötlet, hogy Beacon Hillsbe jöjjek és állatorvosi végzettség ide vagy oda, átvegyem a hely vezetését, a szüleim beleegyeztek végül, hogy ide cuccoljak. Nem lesz könnyű feladat, de szeretem a kihívásokat, szóval visszatértem Beacon Hills, bár nem hiszem, hogy a gyerekkori rövid látogatásainkról emlékezne rám valaki.


Claire Rainforth
Claire Rainforth Giphy
Age :
29
Tartózkodási hely :
×Beacon Hills
Foglalkozás :
×family business

Claire Rainforth Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Pént. Dec. 06, 2019 10:54 pm

Daniel Nicholson
pokolkutya: a természetfeletti létezésének lángoló ôre
Gratulálunk, elfogadva
Teen Wolf FRPG

Claire *-*

Nagyon örülök, hogy megérkeztél közénk, pláne ezzel a szép pofival! aww
Először is szeretném leszögezni, hogy nagyon szívesen olvastam volna még többet is a karakteredről, a családjáról és az életéről, deee... A lényeges dolgok így is megvoltak, úgyhogy annyira nincs nagy hiányérzetem, épp csak egy pirinyó. Na de majd talán a játéktéren több minden is kiderül ezekről, bízom benne, hogy így lesz! Very Happy
A fogalmazásod még mindig szép, letisztult és gördülékeny, ügyesen bánsz a szavakkal és hamar megkedvelteted a karaktered másokkal, így kötekedni nem nagyon tudok ezzel kapcsolatban sem. Szeri Nem mintha szándékomban állt volna piszkálni téged, de azért na... Ez a dolgom, ezért kapom a fizetésemet. suspicious Azaz kapnám, de ingyen vállaltam a melót, bruh bruh.
Úgyhogy ezzel a kis szösszenettel utadra is engedlek, foglalózz, aztán futás játszani! dilisred is the color of extremes; of love and lust,
seduction, violence, danger...


Daniel Nicholson
Claire Rainforth Original
Claire Rainforth Tumblr_pz84heFQKG1u96lrwo3_540
Tartózkodási hely :
Beacon Hills

Claire Rainforth Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Claire Rainforth

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Characters :: Lakosságunk :: Boszorkánymester-
^
ˇ