Nem minden szörny tesz szörnyûségeket
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki
Esküszünk, hogy
rosszban sántikálunk
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kischat
Ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 59 aktív, elfogadott karakter

Vérfarkas
7
Ember
4
Diclonius
1
Daimon
5
Pokolkutya
2
Vadász
4
Hibrid
8
Lidérc
4
Kitsune
7
Vámpír
4
Warlock
7
Wendigo
3
Vérjaguár
3

kockáztatja életét e világban
Karmolás nyomok
ki mit hagyott nekünk?Drew Lamarck/Masanori

Kaiser & Anthony ~ I'll drag you out and we'll have some fun! EmptyDrew Lamarck
Today at 9:57 amAvatarfoglaló

Kaiser & Anthony ~ I'll drag you out and we'll have some fun! EmptyHugo Marlowe
Today at 1:09 amHugo

Kaiser & Anthony ~ I'll drag you out and we'll have some fun! EmptyJulia Hunt-Kozma
Yesterday at 7:25 pmElkészültem!

Kaiser & Anthony ~ I'll drag you out and we'll have some fun! EmptyHugo Marlowe
Yesterday at 4:27 pmFawn & Ethan ;; you're so annoying

Kaiser & Anthony ~ I'll drag you out and we'll have some fun! EmptyFawn Olossë
Yesterday at 2:32 pmVale & Angus - night at the museum

Kaiser & Anthony ~ I'll drag you out and we'll have some fun! EmptyVale Pedersen
Yesterday at 12:31 pm
Beacon Hills Lelkei
lények az árnyékban
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 1 Bot

Daniel Nicholson, Delsin Aver, Ethan Wayne, Stephen Hunt-Kozma


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.


Share
 

 Kaiser & Anthony ~ I'll drag you out and we'll have some fun!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
Szomb. Dec. 07, 2019 11:53 am

Anthony Coleman
lidérc: komisz tündér lény, ki fényével megigéz

Kai & Tony
I'm here for you!
Péntek délután van, a legtökéletesebb alkalom arra, hogy végre kimozduljon az ember. Valahogyan sikerült előbb eljönnöm a munkából - igazából tuti, hogy Jade-nek köszönhető, az a diclonius valami elképesztő sebességgel tud iratokat rendezni... -, és erősen úgy érzem, hogy kell valaki, aki mellett egy kicsit lazíthatok. Az pedig nem is kérdés, hogy ez nem a családom lesz, már reggel tapintani lehetett a feszültséget otthon, az ikrek megint borsot törtek a vámpírok orra alá, szóval nagyapa mérges, apa próbálja nem képen röhögni, anya meg inkább csak úgy tett, mintha nem is lenne részesen ennek az egésznek. Néha sajnálom, hogy nem vesszük fel az ilyeneket videóra és játsszuk vissza karácsonykor, meg húsvétkor. Szerintem nagyon adná! Viszont a helyzetet felmérve nem sok választási lehetőségem van, szóval Kaiser-ék felé veszem az irányt. A szülei nagyon cukik, tudom, hogy szívesen fogadnak. Kaiser meg... Nos, ez van. Cserébe majd megnézem valamelyik stream-jét, vagy mittudomén. Valamit kitalálok, majd improvizálok.
- Jó napot! Kai-hoz jöttem, itthon van? - Hülye kérdés. Viszont az angyali mosolyomat egy pillanatra sem törlöm le az arcomról, csak udvariasan követem az anyját befelé a házba, teszem le a kabátomat, és indulok el a már ismert útvonalon a srác szobájához. Emlékszem, az első alkalommal, amikor átjöttem, majdnem el sem hitték, hogy Kai barátja vagyok. Nagyon vicces volt, meg nehéz megállni, hogy ne vicceljem meg őket, viszont Kai biztosan nem értékelné, szóval igyekszem visszafogni magamat. Bár tény, hogy azt a rühes macskát nagyon szívesen felrúgnám...
- Áá, igen. Csak gondolni kellett rád, Rudolf. Látom megint híztál - hessegetem odébb az állatot a lábammal, ami szerintem biztosan tudja, hogy utálom, és már csak azért is hozzám akar dörgölőzni... Komolyan, pont olyan, mint mi, lidércek.
- Hali Kai! Érted jöttem! - kopogok be, de már előre bekiabálok neki, elég hangosan, hogy meghallja, mielőtt még benyitnék. Nem is kételkedem benne, hogy fejhallgató van a fején, ahogy meg sem lep, amint látom, hogy szokás szerint a gépe előtt ücsörög. Az ajtót még azelőtt becsukom, mielőtt Rudolf besurranhatna rajta, aztán teljes mértékben otthon érezve magamat huppanok le az első ülőalkalmatosságra, amit fellelek.
- Mit csináltál ma? Voltál az egyetemen? - nézek rá vigyorogva, fejben pedig már tervezgetem, hogy pontosan hova is vigyem el. Nem rég nyílt egy kávézó, állítólag ha legalább egy kávét veszel, egész nap ellehetsz ott. Nem is lenne rossz ötlet egyszer bejelentkeznie onnét a laptopjáról, vagy mi a fenéről. Mármint, köthetnének valami szerződést a tulajjal, ő reklámozza őket, cserébe valahány százalék kedvezményt kap. Tiszta haszon!


Anthony Coleman
-
Age :
26
Tartózkodási hely :
Beacon Hills
Foglalkozás :
Közgazdász

Kaiser & Anthony ~ I'll drag you out and we'll have some fun! Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Szomb. Dec. 07, 2019 2:40 pm

Kaiser Walderdorff
vérfarkas: a telihold rabja, az éjszaka teremtménye
Tony & Kai

zene: music ♢ megjegyzés: szeretetből Very Happy@


Ha az ember azt hiszi, hogy a tesója van annyira jó fej, hogy nem veri fel hajnali fél négykor, mert segítségre van szüksége, akkor még az illető nem találkozott még Adriannel. Az igazak álmát aludtam, amikor a macskámmal a kezében berontott a szobába, hogy neki sürgősen kellenék.
Mondanom sem kell, hogy a frászt hozta rám, és legédesebb álmaimból zökkentett ki. De a bátyám volt, én pedig voltam kellően kómás voltam ahhoz, hogy ne ellenkezzek. Szóval lerántotta rólam a takarómat, és fél négytől egészen mostanáig vele bütyköltem.
Ma elmaradtak az óráim, szóval nem kellett elautókáznom az egyetemre, sőt édesen tespedtem a székemben. Már bőven elmúlt dél, de én még mindig a pizsamámban ültem. A fejhallgatóból zene szólt, de ügyeltem arra, hogy csak az egyik fülem legyen letakarva, ha esetleg valaki akarna valamit.
A színemet se látták mióta visszatértem a szobámba, de a korábbi beszélgetéseket tekintve anyu bizonyára a konyhában sütött-főzött Rudolf társaságában, mert az a szőrgombóc előszeretettel fordult meg a konyhában, amikor valami finom illatot érzett. Apa még javában dolgozott és a testvéremet is elnyelte a technológia világa, szóval úgy éreztem, eljött az én időm.
Elindítottam a kedvenc játékomat, lobbit kreáltam, és halkan az aktuális számot dúdolgattam. Az ujjaimat kicsit megropogtattam, megtornáztattam, hogy könnyen tudjam majd ütögetni a billentyűket, aztán felkészültem a csatára.
Már épp odahúztam a kurzort az elfogadás gombra, amikor az ajtó túlsó feléről kopogással egybekötött kiabálást hallottam. Lélekben felzokogtam, hogy ilyen nincs. Most akartam leülni játszani! Csak egy picit szerettem volna a magam világában kikapcsolódni, és egyáltalán nem vártam vendégeket.
− Igazán figyelmes vagy, de nem kellett volna! – szóltam vissza, mielőtt még bejött volna a szobámba, és elterpeszkedett volna az ágyamon.
A kérdésére fájdalmas grimaszt vágtam, és az asztalomon lévő kóláért nyúltam, hogy ihassak belőle. Fáradtan pillantottam Tonyra. − Elmaradtak az óráim. Adrian nyúzott hajnal óta, hogy neki egy korszakalkotó ötlete van, és kellek neki… − Miután ittam, visszatettem az üveget a helyére, és a székemmel kicsit Tony irányába fordultam. Vetettem egy utolsó szomorú pillantást a képernyőmre. Ennek a meccsnek bizony lőttek…
− Elárulod, hogy mit vettél megint a fejedbe? – érdeklődtem csendesen, miközben kinyomtam a háttérben szóló zenét. Őt ismerve pedig valami őrültséget talált ki megint. Nagyon nem volt kedvem kimozdulni. Ezt mi sem bizonyította jobban, hogy nem ugrottam egyből a lehetőségre, és továbbra is a csíkos pizsamámban üldögéltem a Lannisterek címérével ellátott gamer székemben.
Még szerencse, hogy nem öltöztem át, és nem találtam ki, hogy streamelni akarok, mert elég gáz lett volna, ha Tony a közvetítés kellős közepére így betoppant volna. Oké, néhány hete elismertem neki, hogy én vagyok Cavalier, de ez nem jelentette azt, hogy az egész világnak tudnia kellett erről. Ez a titok nem tudódhatott volna ki, épp ezért eskettem meg Anthony-t is arról, hogy nem fog eljárni a szája.


i rather sitting in my gamer chair


Kaiser Walderdorff
Kaiser & Anthony ~ I'll drag you out and we'll have some fun! Tumblr_mti2ivfnvh1sec2hzo5_250
Tartózkodási hely :
Beacon Hills
Foglalkozás :
Egyetemista/Streamer

Kaiser & Anthony ~ I'll drag you out and we'll have some fun! Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Pént. Dec. 13, 2019 11:12 pm

Anthony Coleman
lidérc: komisz tündér lény, ki fényével megigéz

Kai & Tony
I'm here for you!
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem vettem észre, milyen csalódott is, vagy éppen fáradt. Márpedig nem szeretek hazudni, de az is tény, hogy nem is fogom kimondani hangosan. Nekem tökéletesen megfelel az, hogy ő esetleg elkönyveli az érdektelenségemnek, figyelmetlenségemnek, vagy akárminek is, a lényeg, hogy tisztázódik benne: tőlem ma nem szabadul. Meg holnap sem, meg ha minden igaz, az elkövetkezendő pár évtizedben sem. Igazság szerint elég valószínűl, hogy túlélem őt. Fogjuk rá hát, hogy ezért szeretnék minél több minőségi időt vele tölteni. Azt úgy sem fogom kimondani, hogy ő az első igazán közeli barátom itt Beacon Hillsben, utoljára talán általános végén, középsuli elején voltam ilyen jóban valakivel, na meg Quinn… De ő egy másik történet. Egy olyan történet, aminek meg sem kellett volna születnie. Mindenkinek jobb lett volna. Egyszerűbb is nem beszélni róla.
- Ugyan! Én tudom, hogy igenis szükséged van rá. Különben megint csak egész nap a gép előtt ülnél. Tudod te milyen rossz ez a gerincednek? - Költői kérdés, mindössze jól esik végre szabadon jártatni a számat egy ilyen hosszú nap után. Elképesztő, milyen szigorúan tudják venni a bankokban a csend fogalmát… Nem is kell rá koncentrálnom, mégis a fülemben visszhangzik az óra ketyegése, még most is. Néha erősen elgondolkozom azon, hogy pályát tévesztettem. Bár semmi más ötletem nincs, hogy mégis mit kellett volna tanulnom. A tényleges emberi interakciókkal azt hiszem nem járnánk túl jól.
-Korszakalkotó ötlet? Mégis mi? - Idősebb testvérek… Ismerem az érzést, és teljes mértékben együtt érzek vele. Örülök is, hogy az ikrek egy másik emeleten vannak már, bőven elég volt, amikor még mind a hármunknak egy szobája volt… Még az is pokoli volt, amikor már külön szobában, de azok egymás mellett voltak és folyton átlopóztak, és felforgatták az egészet. Most végre, hogy a nagyapámék szobája mellett van az enyém, így már nem olyan bátrak. Háh! Tényleg csak addig nagy a szájuk, amíg nem látják őket, utána meg úgy is csak elfutnak.
- Nem olyan régen nyílt egy új kávézó. Állítólag, ha veszel egy kávét, akár az egész napot ott töltheted. Vannak konnektorok, Wi-Fi… Bár az árakról nem tudok sokat, de még elég instabillak. Akár promóciónak is jó lehetnél, csináltál már ilyet, nem? - Nem mintha rá akarnám erőltetni, mindössze félvállról vetem csak fel az ötletet, ahogy hátradőlve a két tenyeremmel támaszkodom az ágyon és a plafont vizslatom. Legszívesebben eldobnám magamat, de ennyire kényelembe sem akarok helyezkedni. Jelenleg az a célom, hogy kirángassam a szobából, nem pedig hogy ő tartson itt engem.You wanna play too? It'll be fun!

Anthony Coleman
-
Age :
26
Tartózkodási hely :
Beacon Hills
Foglalkozás :
Közgazdász

Kaiser & Anthony ~ I'll drag you out and we'll have some fun! Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Szomb. Dec. 14, 2019 1:19 am

Kaiser Walderdorff
vérfarkas: a telihold rabja, az éjszaka teremtménye
Tony & Kai

zene: music ♢ megjegyzés: szeretetből Very Happy@


A tekintetemből szabályosan sütött a fájdalom, amiért nem hagytak nekem két perc nyugtot, és megfogadtam magamban, hogy legközelebb megkérem anyut, nézze meg kinek tervez ajtót nyitni. Unottan tettem le a fejhallgatót az asztalomra, és a székemmel lassan forogni kezdtem.
− Tony, egyrészt, szoktam tornázni, sőt egészen jó kondiban vagyok, szóval ilyen kifogásokkal nem mész semmire – sóhajtottam fel, majd kicsit halkabbra véve a figurát így szóltam: − Meg amúgy is, szerinted egy vérfarkasnak mit árthat egy kis ülés?
Itthon nem tudták, hogy mi voltam, de mivel én is messziről megéreztem Tony bűzét, ezért ő is pontosan tisztában volt a kilétemmel. Így hát, amíg ő elkényesedett az ágyamon, én egyre gyorsabban pörgettem a széket.
− Á, csak a szokásos. Jött neki egy isteni szikra valami vezeték nélküli vacakkal kapcsolatban, és nekiállt a szobájában forrasztani, én pedig valamiért kellettem neki, de nem árult el bővebb információkat. A végén még ellopnák az ötletét, amely csak az ő fejében létezik! – csóváltam meg a fejemet lemondóan. Imádtam a bátyámat, de a munkájával és a terveivel kapcsolatban időnként olyan paranoiás tudott lenni, hogy kezdett aggasztani.
Nem taglaltam tovább a bátyám mai elfoglaltságát, és úgy tűnt, Tony-t se érdekelte különösebben, mert lelkesen magyarázni kezdett valami kávézóról. Erőtlenül elmosolyodtam, mert aranyosnak találtam a próbálkozását.
− Tudod, öreg, manapság a legtöbb valamirevaló kávézóban találni konnektort és rendelkezik Wi-Fivel. – Azért egy próbálkozásnak nem volt rossz, mondhatnám úgy is, hogy értékelendő volt. Lefékeztem a székkel, és elgondolkozva fordultam felé.
− Promóciós munkát csak azoknak szoktam csinálni, akik felkerestek ez ügyben, de mivel látom, hogy nagyon szeretnél kimozdulni… − Drámaian felsóhajtottam, bezártam a játékomat, és kikapcsoltam a gépemet. Felkászálódtam a székből, aztán a szekrényemhez léptem, hogy keressek magamnak valami ruhát. – Ezért összeszedem magam.
Nem is tartott sokáig találni magamnak egy zoknit, egy használható farmert és egy vastag sötétkék pulóvert. Mivel nem zavart Tony jelenléte, ezért előtte öltöztem át, és ha nem figyelt oda, akkor játékosan ledobtam a pólómmal. Még a tükör előtt rendbe szedtem a hajamat, aztán intettem neki, hogy indulhatunk.
Odalent elköszöntem anyámtól, felvettem a kabátomat és a cipőmet, eltettem a kulcsaimat, majd a bejárati ajtón kilépve mélyen magamba szívtam a friss levegőt.
− Ajánlom neked, hogy finom legyen a kávéjuk – fenyegettem meg, bár korántsem gondoltam komolyan. Zsebre vágtam mellette a kezeimet, és követtem őt, bármerre is akart rángatni.i rather sitting in my gamer chair


Kaiser Walderdorff
Kaiser & Anthony ~ I'll drag you out and we'll have some fun! Tumblr_mti2ivfnvh1sec2hzo5_250
Tartózkodási hely :
Beacon Hills
Foglalkozás :
Egyetemista/Streamer

Kaiser & Anthony ~ I'll drag you out and we'll have some fun! Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Pént. Feb. 14, 2020 11:16 am

Anthony Coleman
lidérc: komisz tündér lény, ki fényével megigéz

Kai & Tony
I'm here for you!
Felkészült volt... Vagy én felkészületlen. Mindig megfeledkezem róla, hogy micsoda is ő, pedig kb ez az egyetlen pontja, hogy miért is tudjuk fenntartani a barátságunkat. Egy emberrel, akármilyen szimpatikus is, még egyszer nem áll szándékomban közel kerül. Ő viszont abszolút nem adja ki magából azt a természetfeletti feeling-et, mint mások, valahogy túl nyugodt. Nem úgy volt, hogy a vérfarkasoknak rossz az idegzete? Vagy ez is csak valami városi legenda? Meh, na mindegy. A lényeg, hogy valahogyan rávegyem, hogy kimozduljon végre.
- Nem baj, akkor legalább az édesanyád kedvéért mozogj egy kicsit többet. Tudod te, hogy felragyog a szeme, amikor csak átjövök hozzátok, hogy elráncigáljalak a városba? - veszem hallkabbra a hangomat a végére. Nem szeretném megbántani Mrs Walderdorff-ot, egy tünemény - és isteni sütit süt! -, de ami tény, az tény. Rettenetesen aggódik a kisebbik fiáért, aki java részt be van zárkózva a szobájába. Én, aki végre kimozdítom a gép elől, kb úgy toppanhatok be, mint valami fényes páncélú lovag.
- Nos, ez sokkal parább lenne, ha az én tesóimtól hangzott volna el... Viszont azt sem értem, te minek kellettél neki, kabalának? - vonom fel az egyik szemöldökömet, de érezhetően inkább csak magamat kérdem, mintsem Kai-t. A bátyja ember, nem különösebben mozgatja meg a fantáziámat, hiszen átcsúszik a tiltott zónába, pont, mint mindenki, aki nem tartozik a természetfelettihez.
- Tényleg? Látszik, hogy nem használok laptopot, max az irodában, vagy otthon... - felnevetek. Legalább értékelte a próbálkozást, még szerencse, hogy ismer már annyira, nem kenyerem a technológia. Az okostelefonomat is csak ritkán használom. A Quinn-nel kapcsolatos eset után letöröltem magamat minden szociális médiás felületről, csak telefon és SMS. Bőven elég. Bár az elején még nehéz volt, de mostanra elég kényelmessé vált, rengeteg időt megspórolok vele, arról nem is beszélve, hogy az a kevés barátság, amit sikerült kötnöm, szorosabb is. Mivel pedig kevesebb, mindenkire több időm jut. Nem is tudom, Kai mihez kezdene, ha nem jönnék át hozzá párszor hetente!
- Milyen nagylelkű vagy! De miképpen szoktak megtalálni a szponzorok? Felhívnak, e-mailt írnak? - vigyorodom el, és kivételesen mindenféle szarkazmust és iróniát hanyagolok a hangomból. Tényleg örülök neki, hogy kimozdulunk. Egyedül minden unalmas, annyira mazochista meg nem vagyok, hogy a testvéreim nyakán lógjak. Arról nem is beszélve, hogy hiába avatott be a kis titkába, attól még annyi mindent nem hallok tőle a másik feléről. Legalább most adott a téma, és egy kicsit kifaggathatom. - Eddig csak dicsérték, de ha gondolod, a biztonság kedvéért válassz valami olyat, amit nehéz elszúrnyi. Mondjuk egy frappét, vagy egy kapucsínót - rántom meg a vállamat. Én valószínűleg valamilyen ízesítéssel ellátott hosszúkávét iszom. Úgy hallottam, van nekik karamellás is...

Hello ×  Szia  × made by


You wanna play too? It'll be fun!

Anthony Coleman
-
Age :
26
Tartózkodási hely :
Beacon Hills
Foglalkozás :
Közgazdász

Kaiser & Anthony ~ I'll drag you out and we'll have some fun! Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vas. Márc. 15, 2020 11:58 pm

Kaiser Walderdorff
vérfarkas: a telihold rabja, az éjszaka teremtménye
Tony & Kai

zene: music ♢ megjegyzés: szeretetből Very Happy@


Tony és én sok mindenben különböztünk. Ő szertelen volt, időnként számomra gyerekes, én pedig magammal kapcsolatban azt éreztem, mintha már ezer évet leéltem volna. Legalább is, igyekeztem bölcs lenni, higgadt és határozott az élettel szemben. A farkaskór segített abban, hogy az legyek, aki, viszont a szunnyadó fenevadra mindig odafigyeltem.
Szerencsére, régen is nehezen idegesítettek fel, és hosszú gyakorlás árán megtanultam ebben a formában is kezelni az indulataimat.
− Tony, anyukám teljesen elégedett a mozgásmennyiségemmel. Neked biztosan örül, nem kétség, viszont épp annyit mozgok, amennyire szükségem van – pillantottam rá felvont szemöldökkel. Nagyon próbálkozott kizökkenteni a virtuális világomból. Nem róttam fel neki, bár tény, a mai napomat a pizsamámnak szántam volna, de egy barát kedvéért hajlandó voltam félretenni a saját kényelmemet.
− Nem, te bolond – nevettem fel vidáman. – Időnként szoktam segíteni a projektjeiben. Tudod, néha az embernek el kell egy segítő kéz, ha egyedül nem boldogul – tettem hozzá, hiszen gyakran előfordult, hogy a fivérem olyasvalamit talált ki, amelynek a megvalósításához ő kevés volt. Itt jöttem képbe én, a család második számú műszaki zsenije, hogy kisegítsem őt.
− Nem baj – mosolyogtam rá szelíden. Egy próbálkozásnak jó volt. Sajnos, vele ellentétben, nálam minden kütyü fellelhető volt, ezért nem tudott rászedni.
− Tudom – pillantottam rá vigyorogva, miközben átöltöztem. – Igen, a Twitch felületem alatt, a YouTube csatornámon, Patreonon, mindenhol fel van tüntetve az elérhetőségem. Az ilyenekről e-mailben szoktunk egyeztetni – válaszoltam neki, de nem akartam túlságosan belemenni a részletekbe, mert tudtam, annyira azért mégsem érdekelte a dolog.
− Nyugi, majd megnézem az itallapot, aztán választok. Jó ég, Tony, rosszabb vagy, mint anyukám – ugrattam, hiszen többet aggodalmaskodott miattam, mint anya, pedig az nagy szó volt.
Miután sikeresen felöltöztem, megfésülködtem a tükör előtt, és eltettem a kulcsaimat, valamint a pénztárcámat, készen álltam az indulásra.
− Na, menjünk! – intettem neki, aztán a folyosóra lépve még megsimogattam az arra járó Rudolf fejét, leszaladtam a lépcsőn, majd a konyhába lépve szóltam anyának, hogy elmegyünk, nyomtam egy csókot az arcára, aztán a ház előtt megtorpantam, és Tonyra pillantottam.
− Nos, pontosan hová megyünk? – Elvégre, ő volt a szervező, nekem gőzöm se volt arról, hogy mégis hova akart beülni velem.
i rather sitting in my gamer chair


Kaiser Walderdorff
Kaiser & Anthony ~ I'll drag you out and we'll have some fun! Tumblr_mti2ivfnvh1sec2hzo5_250
Tartózkodási hely :
Beacon Hills
Foglalkozás :
Egyetemista/Streamer

Kaiser & Anthony ~ I'll drag you out and we'll have some fun! Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom


Kaiser & Anthony ~ I'll drag you out and we'll have some fun! Empty
Vissza az elejére Go down
 

Kaiser & Anthony ~ I'll drag you out and we'll have some fun!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Playground :: Lakónegyed-
^
ˇ