Nem minden szörny tesz szörnyûségeket
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki
Esküszünk, hogy
rosszban sántikálunk
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kischat
Ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 59 aktív, elfogadott karakter

Vérfarkas
7
Ember
4
Diclonius
1
Daimon
5
Pokolkutya
2
Vadász
4
Hibrid
8
Lidérc
4
Kitsune
7
Vámpír
4
Warlock
7
Wendigo
3
Vérjaguár
3

kockáztatja életét e világban
Karmolás nyomok
ki mit hagyott nekünk?



Elkészültem!

Lucy Isobel Henderson EmptyDrew Lamarck
Today at 1:09 pm



Drew Lamarck/Masanori

Lucy Isobel Henderson EmptyDrew Lamarck
Today at 9:57 am



Avatarfoglaló

Lucy Isobel Henderson EmptyHugo Marlowe
Today at 1:09 am



Hugo

Lucy Isobel Henderson EmptyJulia Hunt-Kozma
Yesterday at 7:25 pm



Fawn & Ethan ;; you're so annoying

Lucy Isobel Henderson EmptyFawn Olossë
Yesterday at 2:32 pm



Vale & Angus - night at the museum

Lucy Isobel Henderson EmptyVale Pedersen
Yesterday at 12:31 pm
Beacon Hills Lelkei
lények az árnyékban
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot

Daniel Nicholson, Delsin Aver, Elisha Grant, Hugo Marlowe, Julia Hunt-Kozma, Leora Keen, Stella Argent


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.


Share
 

 Lucy Isobel Henderson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
Szomb. Dec. 07, 2019 9:33 pm

Lucy Henderson
kitsune: sose bízz egy rókában, aurája felemészthet
Lucy Isobel Henderson
I may fight with my sibling, but once you lay a finger oh him, you have to face with ME.


Becenév:
Sissy, Lulu
Születési hely:
New York
Kor:
27
Nemi beállítottság:
Heteroszexuális
Faj:
Kitsune (született, tűz)
Play by:
Stella Maeve
Karakter típus:
Keresett

Gotta Know Me Better

Meet Me Halfway:
Nem tartom egy különleges személyiségnek magamat, a saját szemszögemből teljesen átlagos vagyok. Szeretem a családomat, törődőm velük. Szeretek időt tölteni a barátaimmal, időközönként eljárni szórakozóhelyekre, fagyizni, sütit enni, vásárolgatni. Rajongok a művészetért, leginkább a szobrászatért, valamint a vászon festészetért vagyok oda. Ugyanúgy fáj, ha megbántanak és ugyanúgy boldog vagyok, ha kedveskednek nekem, mint minden más ember. Lehet kicsit akaratosabb vagyok, és több figyelemre vágyok, mint az átlag, de ez letudható a családi helyzetemnek. Másban nem különbözöm a többiektől, szeretek, utálok, dühös és szomorú vagyok… Ami talán még említésre méltó, hogy nehezen kezelem a magányt, akár rólam, akár valaki másról van szó. Ezért sem tudom magára hagyni a bátyámat, akármi is történjék velünk.

You're Still Have All Of Me:
Ugyan sohasem voltunk egy mintacsalád, én ettől függetlenül ugyanúgy szerettem mindegyiküket. Az anyám és az apám ridegeket voltak, kívülálló szemmel talán érthetetlen is volt, de a gazdag családok között gyakran megesett, hogy a pénzkeresés, a szociális élet felülírta a családdal töltött időt. Az egyik legélénkebb emlékem gyermekkoromból, ahogy anyám csak leint, miközben elvégzik az utolsó simításokat az esti sminkjén, és apámmal mindketten elmennek otthonról, mindössze a cselédre hagyva minket. Mégsem tudtam sohasem utálni őket, hiszen emlékszem arra is, ahogy az apám pontosan azt a ruhát vette meg nekem, amit kinéztem egy külföldi magazinban, hiába kellett Franciaországig elutazni, hogy beszerezhessék. A maguk módján szerettek minket, még ha nehéz is volt észrevenni. A bátyámnak sosem sikerült, és láttam is rajta, milyen csalódott volt és szomorú. Próbáltam a szüleink helyett is szeretni őt, legalább egy kicsit csökkenteni a távolságot közöttük, viszont azzal, hogy most eltűnt az életünkből… Anyáék csak letudják a lázadozásának, de hiába ellenkezett és rázott le mindig, tudom, hogy ez most más. Érzem, hogy bajban van, hiszen, ha mást nem is, legalább annyit szokott nekem írni, hogy kopjak le. Akármilyen ridegnek is mutatja magát, ő igenis egy érző lélek.



When I Was Younger...


Még soha nem jártam itt. Elsőre ijesztő volt, még a gondolat is, hogy egyedül útra keljek, viszont senki más nem tette volna meg. Nincsenek szoros barátai, barátnője, mindössze én, a kishúga. Szívesen mondanám, hogy az egész család mellette áll, de a helyzetünk mindig is nehéz volt, a szüleinknek nem tetszik Scott viselkedése, amíg ez fordítottan is így van. Mondhatni csendháború alakult ki az évek során, egyik fél sem tágít a saját igaza mellől. Én viszont soha nem hagynám cserben. Testvérek vagyunk, ott volt velem, amikor megtanultam járni, az első kapcsolatom után megverette a fiút, aki dobott engem, és mindig veszekedtünk minden apróságon, mert tudtuk, hogy mindig lesz másnap, mindig ott leszünk a másiknak. Nem hagyhatom cserben, addig nem fogok visszamenni New York-ba, amíg egy épkézláb magyarázatot nem ad nekem, hogy miért tűnt el minden szó nélkül. Ha pedig képtelen rá, akkor addig fogom nyaggatni őt, amíg nem mondd valamit. Engem nem érdekel, ha elege van a szüleinkből és egyedül szeretne élni, az sem zavar, ha belőlem is elege lett, csak mondja el nekem. Ha tényleg azt akarja, hogy eltűnjek az életéből, akkor megteszem, addig viszont, amíg minden bizonytalan, tovább fogom őt keresni. A pénzzel nincs gond, ha szeretném, akár többször is körbeutazhatnám az államokat, és mindezt önerőből. Ha még ennél is komolyabb összegekre lenne szüksége, ha veszélyben van az élete, biztos vagyok benne, hogy a szüleinkre is számíthatnánk, csak kérnie kell.
Viszont nem igazán tűnik ilyennek a helyzet. Lenyomoztattam a GPS koordinátáit, egy hackerrel feltörettem a számláját. A költekezései teljesen normálisak, nem terheli túl, se alul a számláját. Még csak nem is próbálja meg eltűntetni a tranzakciók nyomait, ezért sem értem, hogy miért nem képes válaszolni az SMS-eimre, és miért nyomja ki kapásból, amint csak tárcsázni próbálom. Még egy új telefonszámmal is próbálkoztam, de azt sem vette fel! Olyan… Olyan mintha teljesen elzárkózna a világ elől, viszont ezelőtt sohasem volt az a remete-típus, sőt. Amikor utoljára a klubban látták, akkor is teljesen önmaga volt, flörtölt a lányokkal, iszogattak, és szokás szerint bőséges jattot hagyott a pultnál. Ugyan egyedül távozott a bárból, de mivel semmi gyanús nem történt, a rendőrség sem hajlandó foglalkozni az üggyel, a magánynyomozók pedig, akiket felbéreltem teljesen hasznavehetetlenek. Azt mondják mindig elveszítik a nyomait mintha elteleportált volna, ami nem kizárt, hiszen energia kitsune. Viszont, ha minden rendben lenne vele, nem menekülne. Valahogy azt is kétlem, hogy egyáltalán észrevenné, elvégre csakis profikat foglalkoztattam... Túlságosan is furcsa ez az egész ügy, hogy őszinte legyek, rettenetesen félek. Félek, hogy mi fog történni vele, velem, velünk. Elképzelni sem tudom, hogy mi lehet az, ami erre az útra sodorta, de úgy érzem, ebben már valaki más keze is benne van, ha pedig jól sejtem, akkor nem hagyhatom ennyiben. A saját szememmel kell látnom, hogy jól van, ezért pedig még a föld alá is követem, ha kell.






Lucy Henderson
Lucy Isobel Henderson Tumblr_ptmffgPCDK1r0nwiqo8_r1_400
Age :
27
Tartózkodási hely :
Beacon Hills
Foglalkozás :
Magánvállalkozó

Lucy Isobel Henderson Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Szomb. Dec. 07, 2019 10:09 pm

Scott Henderson
kitsune: sose bízz egy rókában, aurája felemészthet
Gratulálunk, elfogadva
Teen Wolf FRPG

Sissy *-*

Egyszerűen borzalmasan örülök, hogy itt vagy, ráadásul ilyen gyorsan úúú Az meg nem is mellékes, hogy kivetted a karaktert a fejemből, és tökéletesen szavakba öntötted *-*
Tényleg tökéletesen ráéreztél drága testvérem jellemére, na meg úgy általában mindenre. Nagyon tetszik, hogy ilyen közvetítőt vagy a szülők és Scott között, és mindkét félt megérted, miért olyan, amilyen. Ritka ma az ilyen ember, aki először megért, és utána ítélkezik.
Az biztos, hogy még sok kaland áll előtted Scottal, meg nélküle is, de úgy érzem megfogod találni a helyedet a legrosszabb napokban is, és a végül minden jobb irányba fog fordulni 95
De nem tartalak fel tovább, fuss foglalózni, keres játékostársakat magadnak, persze csak utánam:roll: Na meg üdv itt, húgi *-*




Will you help me escape this living nightmare?
I’m not here to play.



Scott Henderson
Lucy Isobel Henderson 5ba003c3ffd2ef341d0e7deeba4749af53bda43a
Lucy Isobel Henderson D2424a37fc0e3b0884d59562a8736e5f65325304
Age :
29
Tartózkodási hely :
─ Leave me alone
Foglalkozás :
─ money from the parents... counts as a job, right?

Lucy Isobel Henderson Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Lucy Isobel Henderson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Characters :: Lakosságunk :: Kitsune-
^
ˇ