Nem minden szörny tesz szörnyûségeket
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki
Esküszünk, hogy
rosszban sántikálunk
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kischat
Ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 59 aktív, elfogadott karakter

Vérfarkas
7
Ember
4
Diclonius
1
Daimon
5
Pokolkutya
2
Vadász
4
Hibrid
8
Lidérc
4
Kitsune
7
Vámpír
4
Warlock
7
Wendigo
3
Vérjaguár
3

kockáztatja életét e világban
Karmolás nyomok
ki mit hagyott nekünk?Elkészültem!

Scott & Lucy ~ reunion EmptyDrew Lamarck
Today at 1:09 pmDrew Lamarck/Masanori

Scott & Lucy ~ reunion EmptyDrew Lamarck
Today at 9:57 amAvatarfoglaló

Scott & Lucy ~ reunion EmptyHugo Marlowe
Today at 1:09 amHugo

Scott & Lucy ~ reunion EmptyJulia Hunt-Kozma
Yesterday at 7:25 pmFawn & Ethan ;; you're so annoying

Scott & Lucy ~ reunion EmptyFawn Olossë
Yesterday at 2:32 pmVale & Angus - night at the museum

Scott & Lucy ~ reunion EmptyVale Pedersen
Yesterday at 12:31 pm
Beacon Hills Lelkei
lények az árnyékban
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 Bot

Daniel Nicholson, Delsin Aver, Elisha Grant, Hugo Marlowe, Julia Hunt-Kozma, Leora Keen, Stella Argent


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.


Share
 

 Scott & Lucy ~ reunion

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
Vas. Dec. 08, 2019 12:41 am

Lucy Henderson
kitsune: sose bízz egy rókában, aurája felemészthet

Scott & Lucy
Késő délután, egyelőre semmi hír az embereimtől, akiket kiküldtem, hogy kutassák végig az összes szálláslehetőséget minden nyom után, természetesen minél konszolidáltabb keretek között. Nem szeretném magamra felhívni a figyelmet, vagy éppen megzavarni a város életét. Ezúttal viszont már kitétel volt az alkalmazottaknál, hogy természetfeletti legyen, ugyanis nem tudom, hogy ki, vagy mi volt az, aki megölte azt a magánnyomozót, de úgy néz ki, hogy erősebb emberek után kell néznem. Persze ez nem azt jelenti, hogy bárminemű erőszak is engedélyezett a számukra, de önvédelem céljából igencsak fontos. A halott ember nem beszél, nekem pedig jelenleg minden információra szükségem van, hiszen hiába pörgetem a jegyzeteket a telefonomban, amit készítgettem, egyszerűen nem állnak össze a kirakós darabkái. Pont olyan érzésem van, mintha egy tűt keresnék a szénakazalban…
- Scott? - felkapom a tekintetemet a telefon képernyőjéről, gyorsabban kezdek sétálni, miközben próbálom felmérni a környezetemet. Száz százalékig biztos vagyok benne, hogy az előbb a bátyám sziluettjét véltem felfedezni a szemem sarkából. Senkivel nem téveszteném össze, mégis, ahogy majdhogynem futva kifordulok az utcából a kereszteződésbe, már
nyoma sincs. Hirtelen olyan érzésem támad, mintha csak egy álomkép lett volna, ’s talán ettől, vagy a hideg hatására, de könnyek szöknek a szememben. Szerencsére még időben sikerül letörölnöm, mielőtt legördülhetnének, de már így is nem egy furcsálló tekintetet nyertem el az akciómmal, így inkább mélyen a zsebembe süllyesztem a telefonommal együtt a kezeimet, és betérek az első kávézóba, ami az utamba esik. Egy forró ital most biztosan segít, nem csak a hideg ellen, de az idegeimet is megnyugtatná.
- Te jó ég, Scott. Scott! Te meg… mégis mit keresel itt? - Nem mintha nem tudnám, hogy ebben a városban tartózkodik, mégis képtelen vagyok többet kinyögni, miközben minden kérdés nélkül ülök le vele szemben. Egyszerre vagyok boldog, sírnék, nevetnék és pofoznám fel a bátyámat, ahogy megpillantom a kávézóba. Talán tényleg őt láttam az utcán? Őszintén szólva, hirtelen eszembe sem jut a tény, mindössze próbálom feldolgozni, hogy 4 magándetektív, 6 felbérelt természetfeletti, és 1 profi hacker nem tudta kideríteni a tartózkodási helyét, miközben ő itt ücsörög a belváros egyik kávézójában… Nem tudom milyen kaméleon képességekre tett szert az elmúlt időszakban, de most, hogy végre a két szememmel láthatom, hogy még él, biztos, hogy nem fogom hagyni, hogy kicsusszanjon a kezeim közül egy épeszű magyarázat nélkül!


Vanilla Twilight ♔  fox  ♔ 375 szó ♔ made by

Lucy Henderson
Scott & Lucy ~ reunion Tumblr_ptmffgPCDK1r0nwiqo8_r1_400
Age :
27
Tartózkodási hely :
Beacon Hills
Foglalkozás :
Magánvállalkozó

Scott & Lucy ~ reunion Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Szer. Dec. 11, 2019 12:31 am

Scott Henderson
kitsune: sose bízz egy rókában, aurája felemészthet


lucy & the monster
it's time for some master level trickery
Végre szükségem volt egy kis időre anélkül, hogy Scott nem vinnyogott, és sírt folyamatosan a fejemben. Egyre idegesítőbb volt a gyerek, és már lassan nem bírtam azt se, ha a fejemben létezett. Bár vicces néha még mindig kínozni is, de egyre többet hagytam mostanában pihenni. Nem, mintha kedvességnek számított volna, és ő is csak egyre jobban rettegett minden egyes naptól. Éreztem, hogy azt várja mikor fogja megint csak nézőként figyelni a világot, és milyen szörnyűség fog rá várni. Bár igazából még nem volt félni valója, de ezt a világért se árultam el neki. Egyelőre kerestem a következő célpontomat, akit tesztelhettem. Egyre kevesebb olyan alanyt találtam, akivel egyáltalán megérte bajlódni. A legtöbbet fölírtam magamban, hogy majd később csak megkeresem és kitekerem a nyakát, úgy se tudna ellenkezni. Egy igazi harcra vágytam már. És mit is tehetne egy magamfajta, hogy ezt meglelje, mint, hogy beüljön a kávézóba. Azért, hogy ne tűnjek ki a tömegből, még viszonylag összeszedettre csináltam meg Scott kinézetét. Kivételesen csak kissé voltak karikásak a szemei, és még egy új inget, és nadrágot is felvettem. Úgy nézett ki, mint amikor még én nem kerültem bele. Bár így is kicsit kilógott a tömegből, hiszen meglátszott rajta, hogy miféle, és, hogy nem egy kisvárosban nőtt fel, de legalább nem a lényeges emberek jegyezték meg az arcát.
Unottan ültem az asztalnál, és unottan kevergettem a kávémat, és néztem a süteményre. Eddig csak a pincérnőről derült ki, hogy egy vérjaguár, ezt is csak az erős macskamenta illatról vontam le. Nincs az az ember, aki magától így akarna szaglani. De nem tűnt elég erős személyiségnek, és így megfelelő célpontnak se írtam fel. Csak vártam, hogy valaki végre belépjen az ajtón, akit felírhatok a listámra. Aztán a nagy süti bámulás mellett megütötte a fülemet az a név, amit nem akartam hallani. Scott. Mire felnéztem, a már nő leült velem szemben. Közben megcsapott a szén enyhe illata. Egy pillanatra csak némán néztem rá, és igyekeztem minél semlegesebb arcot vágni. Olyan ismerős volt az arca... Scottnak sokszor járt az eszébe. Valami kalandja volt talán? Nem... Óh, nem, már tudom ki az. Hát kedves húgocska, végre találkozunk.
- Lucy? - kezdtem bele a játékomba, utánozva a meglepettséget. - Ezt igazából én kérdezhetném tőled, hiszen neked elvileg New Yorkban kellene lenned! - néztem a szemeibe. Tényleg nem értettem mit keres itt, hisz tudtam, hogy nincsenek túl jóban a bátyával. Nem is kellett volna, hogy érdekelje az eltűnése.
- Persze örülök, hogy itt vagy, csak tényleg nem értem mit keresel itt... - vettem egy mély levegőt és magamra erőltettem egy mosolyt. - Bár csakis velem történhetnek meg ezek a véletlenek, hogy összefutok veled ott, ahol éppen magamon dolgozom. - nevettem fel halkan. Ó, csak reméltem, hogy ami hirtelen eszembe jutott terv, az be fog válni. Nem akartam a nyakamba a kisasszonyt, hiszen biztos felügyelni akarná a bátyját. Nehéz ügy, de mindjárt elválik, hogy élni fog, vagy sajnálatos módon el kell bánnom vele. Ez még izgalmasabb helyzetnek bizonyult, mint bármelyik célpontommal való harcom eddig.
sis *-*  ─ happy togethercreditWill you help me escape this living nightmare?
I’m not here to play.Scott Henderson
Scott & Lucy ~ reunion 5ba003c3ffd2ef341d0e7deeba4749af53bda43a
Scott & Lucy ~ reunion D2424a37fc0e3b0884d59562a8736e5f65325304
Age :
29
Tartózkodási hely :
─ Leave me alone
Foglalkozás :
─ money from the parents... counts as a job, right?

Scott & Lucy ~ reunion Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vas. Dec. 15, 2019 6:42 pm

Lucy Henderson
kitsune: sose bízz egy rókában, aurája felemészthet

Scott & Lucy
Ahogy megérzem a kávé illatát, és a szemem sarkából látni vélem a bátyám sziluettjét, azonnal félreteszem a telefonomat, és minél gyorsabban próbálok haladni, hogy utolérhessem még az utca vége előtt. Ott viszont mindössze értetlenül állok, kétségbeesésemben, már csak egy álomképnek tűnik az egész. Végül is, hogyan lenne olyan szerencsém, hogy egyenest szembesétáljak vele? Hiszen több, mint 10 embert bíztam meg a lenyomozásával, és egyikük sem jutott többre, minthogy valahol Beacon Hills területén van! El sem hiszem, amikor a kávézóban ez mégis meg történik. Majdhogynem fel sem fogom, ha kérdeznék, valószínűleg meg se tudnám mondani, hogy mikor ültem le vele szemben. Egyszerűen csak megláttam, és már ott is voltam, még pislogni sem mertem, nehogy köddé váljon a szemeim előtt. Nála ez alapvetően könnyen lehetséges, hiszen energia kitsune... Viszont most nem próbál menekülni, nem kerül, mint egészen eddig, sőt. Erősen pislogni kezdek, amikor meglepettséget látok rajta. Ezer meg egyszer hívtam, sok-sok megválaszolatlan SMS lapul a postaládájában, és nem érti, hogy miért vagyok itt?
Scott ennél okosabb, vagy, ha csak költőinek is szánta... Ő nem szokott ilyesmikkel fáradni, inkább rögtön le akarna rázni. Mindig ezt tette, ezért sem értem, hogy mi lelte most.
- Már miért kellene? Ha te körbeutazhatod az államokat, akkor én is - felelem enyhe sértettséggel a hangomban, miközben karbafont kézzel dőlök hátra, de egy pillanatra nem veszem le róla a tekintetemet. Furcsa, de legalább él. Talán baleset érte? Beverte a fejét és egy teljesen más személyiség lett? Akármi is ütött belé, nem mentség arra, hogy még válaszolni sem hajlandó az üzeneteimre. Lehet, hogy nem legjobb a kapcsolata a családjával, de a család attól még család marad. Mondjuk abban biztos lehet, hogy élete végéig ezt fogja hallgatni!
- Magadon dolgozol? Mégis mit vettél a fejedbe? - Csak remélni merem, hogy nem győzte meg valami elmebeteg szekta. Elég sok gyanús alak mászkál ebben a városban, egyenesen bűzlik a természetfelettitől, a gyilkosságokról és rejtélyes esetekről nem is beszélve. Bár ez a viselkedés tényleg furcsa, ő sosem mosolyogna csak így rám... Lehet, hogy megint rászokott valami drogra? Az megmagyarázna mindent, például a megválaszolatlan SMS-eket, vagy az elhalasztott telefonhívásokat... Ha be van szívva, nemigen foglalkozik ilyesmivel. Olyankor csoda, ha egyáltalán nála van a telefonja.


Vanilla Twilight ♔  fox  ♔ 360 szó ♔ made by


there is fire inside meLucy Henderson
Scott & Lucy ~ reunion Tumblr_ptmffgPCDK1r0nwiqo8_r1_400
Age :
27
Tartózkodási hely :
Beacon Hills
Foglalkozás :
Magánvállalkozó

Scott & Lucy ~ reunion Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kedd Dec. 24, 2019 1:08 am

Scott Henderson
kitsune: sose bízz egy rókában, aurája felemészthet


lucy & the monster
it's time for some master level trickery
Bőven nem számítottam arra, hogy az ajtón Scott húga, Lucy fog besétálni, de mégis megtörtént. Bár egyáltalán nem értettem, hogy mit keres itt, azt tudtam, hogy legalább elszórakozom vele egy kicsit, aztán meglátjuk, hogy a nyakamban akar-e lógni és meg kell, hogy öljem, vagy hagyhatom, had sétáljon ki. Bár az utóbbinak kevést esélyét láttam, de még annyira meglephetett a kisasszony, mint azzal, hogy belépett a kávézó ajtaján.
- Nem igazán voltál olyan utazgatós típus. Még hát igazából azért csodálkozom ennyire, mert ahhoz azért az államok is elég nagy, hogy pont egy helyen kössünk ki. De mindegy is. Igazából örülök, hogy itt vagy. - tekintettem a nőre, közben várva, hogy mit reagál. Ugyan tudtam, ez bőven nem a bátyja jelleme, de kíváncsi voltam elfogadja-e majd azt, amit kitaláltam. Hiszen azért az elég szépen hangzik, hogy Scott elment egy kisvárosba összeszedni magát, hogy végre rendes ember legyen belőle. Talán valami trauma kellene hozzá mondjuk... Valami vadászos dolog jó lesz, csak elhiszi a nő.
- Ez az egész nem egy könnyű helyzet Lucy... Igazából tudom, hogy hibáztam. Nem kellett volna szó nélkül lelépnem, és válaszolnom kellett volna legalább egy annyit, hogy hamarosan jövök haza, vagy, hogy időre van szükségem egyedül. - sóhajtottam egyet, és kinéztem a kávézó ablakán. Rég kellett ennyire nagy előadást tartanom. Nem tudtam eldönteni, hogy igazából hiányzott, vagy szörnyen feleslegesnek tartottam. Majd elválik.
- Igazából tényleg azért vagyok itt, hogy jobb embert faragjak magamból. - pillantottam vissza Scott testvérére. - Az utolsó estémen New Yorkban történt valami... Valami, ami ráébresztett rengeteg dologra. Muszáj volt valahova elmenekülnöm, és átgondolnom az eddigi életemet, és azt, hogy hogyan változtassak magamon. - engedtem meg magamnak egy halvány mosolyt, majd közelebb hajoltam az asztal fölött a nőhöz. - Tudom, ez az egész olyan mintha nem is én lennék, de sokat változatoztam, mióta utoljára láttál. Bármilyen hihetetlennek is tűnik. - mosolyogtam rá a nőre, majd hátradőltem és beleittam a kávémba. Egy darabig csak ültem ott csöndben, majd a szemeibe néztem. Tudtam, hogy szép lassan rakja össze azokat, amiket mondok, és majd lassan lesznek kérdései is. Én már mindegyikre készen álltam egy válasszal.
- De bunkó vagyok... Kérsz valamit? - érdeklődtem kedvesen tőle, miután leraktam a poharamat az asztalra. Egy halvány mosollyal fürkésztem az arcát, majd még hozzá tettem: - Már csak azért is kérdezem, mert szerintem itt leszünk még egy darabig...
Tudtam, hogy nem fog csak úgy elengedni a magyarázattal. Meg még valahogy rá kellett vennem arra is, vagyis hát meg kell kérnem a drága testvérkémet, hogy hagyja el a várost, mert ezt egyedül kell befejeznem.
sis *-*  ─ happy togethercreditWill you help me escape this living nightmare?
I’m not here to play.Scott Henderson
Scott & Lucy ~ reunion 5ba003c3ffd2ef341d0e7deeba4749af53bda43a
Scott & Lucy ~ reunion D2424a37fc0e3b0884d59562a8736e5f65325304
Age :
29
Tartózkodási hely :
─ Leave me alone
Foglalkozás :
─ money from the parents... counts as a job, right?

Scott & Lucy ~ reunion Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom


Scott & Lucy ~ reunion Empty
Vissza az elejére Go down
 

Scott & Lucy ~ reunion

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Playground :: Belváros-
^
ˇ