Nem minden szörny tesz szörnyûségeket
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki
Esküszünk, hogy
rosszban sántikálunk
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kischat
Ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 59 aktív, elfogadott karakter

Vérfarkas
7
Ember
4
Diclonius
1
Daimon
5
Pokolkutya
2
Vadász
4
Hibrid
8
Lidérc
4
Kitsune
7
Vámpír
4
Warlock
7
Wendigo
3
Vérjaguár
3

kockáztatja életét e világban
Karmolás nyomok
ki mit hagyott nekünk?Avatarfoglaló

Angus Cunningham - The boy next door EmptyHugo Marlowe
Today at 2:09 amHugo

Angus Cunningham - The boy next door EmptyJulia Hunt-Kozma
Yesterday at 8:25 pmElkészültem!

Angus Cunningham - The boy next door EmptyHugo Marlowe
Yesterday at 5:27 pmFawn & Ethan ;; you're so annoying

Angus Cunningham - The boy next door EmptyFawn Olossë
Yesterday at 3:32 pmVale & Angus - night at the museum

Angus Cunningham - The boy next door EmptyVale Pedersen
Yesterday at 1:31 pmjasper & zara; stop, you're under arrest!

Angus Cunningham - The boy next door EmptyJasper Riggs
Yesterday at 12:41 pm
Beacon Hills Lelkei
lények az árnyékban
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 1 Bot

Delsin Aver, Drew Lamarck, Elisha Grant, Hugo Marlowe, Stephen Hunt-Kozma


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.


Share
 

 Angus Cunningham - The boy next door

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
Hétf. Dec. 09, 2019 10:25 pm

Angus Cunningham
lidérc: komisz tündér lény, ki fényével megigéz
Angus Cunningham
Fotografikus memóriám van: gyakorlatilag egy sötétszoba van az agyam helyén.


Becenév:
Angie, Gustie (de ne hívd így, mert a végén valahogy megbosszulja)
Születési hely:
Beacon Hills
Kor:
18
Nemi beállítottság:
Hetero
Faj:
Lidérc
Play by:
Ross Lynch
Karakter típus:
Saját

Gotta Know Me Better

Meet Me Halfway:
Angus: Anya, anya! Szükségem lenne rád! Szerinted milyen ember vagyok?
Angus odatartja a képzeletbeli mikrofont az anyja elé, aki zavartan felnevet. Mrs Cunningham mosolyogva húzza az időt, de nem menekülhet Angus kérdése elől.
A „büszke” anya: Nos, milyen választ szeretnél kapni? Objektívet, vagy szubjektívet?
Angus elvigyorodik.
Angus: „Csakis az igazat!”
A „büszke” anya: Világéletedben egy ördögfióka voltál. Nem felejtem el soha a napot, amikor először vittelek óvódába, és a gyerekek sírva menekültek előled a nap végén. Azóta se tudom pontosan mit műveltél velük.
Angus: Csak játszottunk, eskü! Nem akarták elhinni, hogy a tévében hallottam mekkora kígyókat lehet találni, így megmutattam nekik mi a dörgés.
Ártatlan pillantásokat vetett az anyjára, miközben aranyosan mosolygott. Mrs Cunningham csak a fejét csóválta.
A „büszke” anya: Attól a pillanattól fogva, hogy világra jöttél, folyton valami rosszaságon törted a fejed. Igaz, eleinte csak a nővéred idegeivel szerettél szórakozni, de utána már az egész óvódára, majd iskolára is kiterjeszkedtél. Komolyan attól féltem néha, hogy ki fognak csapni, de hála égnek, valami oknál fogva sikerült megzaboláznod a tréfák űzésére való hajlamodat. Ettől függetlenül nem mondanám, hogy rossz ember lennél, hiszen tele vagy energiával és szeretettel, amit szeretnél mindenkivel megosztani.
Angus: Köszönöm anya, ennyi elég lesz! Te vagy a legjobb!
Angus nyomott egy csókot az anyja arcára, majd átszaladt a nappaliba, hogy kivegye apja kezéből a könyvet.

Angus: Apaaaa! A te véleményedet is kikérném ám!
Mr Cunningham bosszúsan pillantott a könyve után, majd halk sóhajjal pillantott a fia boldogságtól ragyogó arcára.
A „még büszkébb” apa: Mit szeretnél kérdezni fiam?
Angus: Mennyire vagy büszke arra, hogy ilyen nagyszerű fiad van?
A még büszkébb szülő felnevetett, hiszen tudta, hogy a fia csak ironizált.
Apa: Végtére is, azt leszámítva, hogy nem fogsz egyetemre járni, elégedett vagyok mindennel kapcsolatban. Egy igazán lelkiismeretes, segítőkész és jószívű kölyök vagy. Emlékszem, amikor az a kislány beköltözött a szomszédba… Azóta szerencsétlennek a nyakára jársz, hogy mindig elszórakoztasd.
Angus: Na! Azért nem teljesen igaz, hogy a nyakára járnék, egyszerűen csak élvezi a társaságomat! Jól van, apa, visszaadom a könyvedet, mielőtt még valami rosszat mondasz rólam!
Apa: Azt meghagyom a nővérednek.
Angela csatlakozott hozzájuk a nappaliba, és összeszűkített szemekkel mérte végig Angust.
A legesleges legbüszkébb családtag: Hé, Tökfej! Miben mesterkedsz megint?
Angus: Épp diktafonra veszem, hogy mennyire szeret engem a családom! Nyilatkoznál?
Angela arcára gonosz mosoly ült ki, kiragadta az öccse kezéből a diktafont, és beszélni kezdett.
A legesleges legbüszkébb családtag: Nos, adott ez a hülye gyerek meg a gitárja, aminek a húrjait egyszer el fogom szakítani, ha még egyszer a szobám ajtaja előtt zenélni támad kedve hajnali háromkor. Szóval, itt ez a gyökér, akitől személy szerint falramászok, de az emberek valamiért kedvelik őt is meg a nyomorék papagáját. Arról nem is beszélve, hogy egy hazug dög, mert anyuék kismillió ének órára cipelték, amikor kicsi volt, és azóta is adja a hülyét, de múltkor hallottam, hogy énekelt a zuhany alatt, és NEM VOLT HAMIS. Szóval, egy ütnivaló hülyegyerek, akit vagy szeretsz, vagy kicsinálnál a francba, és…
Angus: Ééééés azt hiszem megkérdezem a családunk utolsó tagját, hogy ő mit gondol erről az egészről!
Angus sikeresen visszaszerezte a kis kütyüjét, átvágott a nappalin, hogy az előszobában lefékezzen az utolsó családtagnál.
Angus: Mondd, Mango, mit gondolsz rólam?
Mango, a papagáj: Angie, ne legyél geci az öcséddel!
Angus: Köszönöm Mango, ennél szebb szavakkal nem is zárhatnám az interjút.

You're Still Have All Of Me:
Család. Anyám olyan, mint az a kétarcú isten, tudod… Hogy is hívják? Na, mindegy. De ha jellemezni kellene őt, akkor valahogy a jótündér keresztanya Hamupipőke és Shrekbeli verzióinak a keresztezése.
Imádnivaló, cuki és jótékonysági rendezvényeken is részt vesz, és mindent megtesz a gyerekeiért, de ha kihozod belőle a lidércet, olyan rémálmokat tud rád bocsájtani, hogy összepisiled magad. Tudom, tapasztalat. Egyszer rossz jegyeket hoztam haza, nem voltam hajlandó tanulni, és olyan szinten a frászt hozta rám, hogy azt hittem menten megpusztulok. Úgyhogy csak annyit tudok tanácsolni vele kapcsolatban: Ne baszakodj anyuval!
Amúgy, amikor éppen jótündérként játszik, akkor nincs is nála cukibb, mosolygósabb és kedvesebb ember a világon, de jaj mindenkinek, ha kivillantja a foga fehérét!
Ja, és elfelejtettem mondani, hogy oda meg vissza van a növényekért, nem csoda, hogy kertészként dolgozik.

Apu szerencsére nála kicsit higgadtabb természet. Ő séf egy menő étteremben, de ha felbosszantják képes úgy elsózni vagy megborsozni a kajádat, hogy csak na. Vele se szeretek ujjat húzni, mert egyszer annyira extra chillisre csinálta a vacsorámat, hogy azt hittem szétég a nyelőcsövem és oda a szép hangomnak! (Amit amúgy nem használok ki, de ez most lényegtelen). Viszont itthon sokat szoktam neki segíteni bütykölős-barkácsolós dolgokban, elvégre egyszer én is egy család feje leszek, szóval nem ártana tudnom legalább miként kell kicserélni egy villanykörtét. Szerencse, hogy itt van az öregem, és mindenre megtanít, amikor éppen a sarkában van kedvem loholni.

Angie, akarom mondani Angela. A nővéremet legegyszerűbben egy idegbeteg állatként tudnám leírni, vagy legalább is nagyon nagyon nagy karót nyelt, mert mostanában nagyon nem érti a viccet. Ráadásul, időnként azt se tudom már, hogy milyen pályára készül, mert egy állatorvosnak nincs akkora ereje, mint amilyennel engem szokott a falhoz baszni, ha be akarok előtte lógni a fürdőbe… Szerintem amúgy tuti, hogy éjszakánként valami illegális bunyózásokra jár! Amúgy, amikor normális pillanatai vannak, imádom őt, és sejtem, hogy van valami a háttérben, de nem tudok neki segíteni, ha nem engedi… Szóval, ki tudja meddig marad vadállat, de remélem még az előtt kinövi, mielőtt eltörné az összes bordámat.

És a legcsodálatosabb személy! (Nem én vagyok nyugi.) Mango. Imádom azt a borzas-tollas gennyládát, aki valahogy mellettünk megtanult beszélni, és olyan szinten tud káromkodni, hogy a mellettünk lakó idős néni időnként belepirul. Ráadásul az a genyó madár még el is hiteti vele, hogy én voltam… Na mindegy. De folyamatosan üldözöm ezt a criminal mastermindot, úgyis folyton meg akar lépni tőlem, holott mindent megkap: szeretetet, otthont, odafigyelést… Szerintem csak a csökkentett kekszadagja miatt vergődik megint, de hát nem tehetek arról, hogy elhízott!

Emlegethetném még Volley-t is a családom sorai közt, de amúgy ő a szomszédlány a szemközti házból, akivel minden reggel és minden este köszöntjük egymást, akinek a hülye ágyán fetrengeve beszéljük meg az aznapi hülyeségeket, akivel… Lényegében mindent csinálni szoktam. Annyira az életem részévé vált, hogy nem tudom mit csinálnék, ha felszívódna. Mégis csak a BFF-em, no.
When I Was Younger...


Nem kellett sokáig győzködnöm a srácokat, elvégre a személyes vonzerőmnek köszönhetően, elég könnyen beadták a derekukat egy kis rosszalkodás kapcsán.
Volley-nak pocsék kedve volt, és mivel nem volt hajlandó beavatni, ezért drasztikus módszerekhez kellett folyamodnom: beszélnem kellett a suli zenekarával, hogy segítsenek nekem.
Igazából, mindenkinek az irháját kockáztattam, de úgyis megszokták már, hogy mindig büntetésben voltam, szóval eggyel több, vagy kevesebb alkalom igazán nekem nem számított, ha a legjobb barátomat egy pillanatra mosolyogni láthatom.
Szóval, vártunk kajaszünetig. Már javában tartott az evészet, amikor gitárral a kezemben berúgtam a kantin ajtaját.
− Helloooooo Beacon Hills Gimi! Készen álltok egy kis bulizásra?! – rikkantottam el magam, miközben megpendítettem a húrokat. A hátam mögül különféle hangszerekkel felszerelkezve megérkezett az ügyeletes jókedvhozó csapatom, vagyis a zenekar.
Elárasztottuk a termet, felmásztunk a padokra, az asztalokra. Énekeltünk és zenéltünk. Felrángattunk másokat magunkat mellé táncolni. Én például Valit akarata ellenére húztam fel magam mellé.
− Gyerünk srácok! Hangosabban! Engedjétek ki a bennetek lakó vadállatot! – Azért nem szó szerint gondoltam természetfeletti barátaim, csak óvatosan, oké? Egyre nagyobb hangzavart keltettünk, s bár akadtak olyanok, akik nem nézték ezt jó szemmel, mégis sokakat bele tudtunk rángatni egy kis mókázásba.
Az ujjaim a húrokon táncoltak, miközben rocksztárosan ráztam a sörényemet, és teli torokból énekeltem – hozzáteszem, még mindig hamisan.
De a móka nem tartott sokáig, mert az egyik ellenző megdobta az egyik haveromat a kajájával, az pedig visszadobott, szóval olyan tipikus amerikai kantinos kajacsata kellős közepébe csöppentünk.
Eszelős röhögéssel vetettem le magamat a padok közé, és húztam le a legjobb barátomat. A kezébe nyomtam a suliban elemelt gitárt, hogy meg tudja védeni magát, én pedig belevetettem magam a harc sűrűjébe.
Talán negyedóra sem telt el, mire a tanárok leállították ezt az egészet, és mivel felelőst kerestek az egészért, ezért mindenki, akit belevontam, rám mutogatott. Vigyorogva tartottam fel a hüvelyujjaimat, amikor a tanárok kitereltek a kantinból, hiszen megkaptam, amit akartam: Vali mosolyát.
Hetekig nem mehettem a kajálda közelébe, behívták anyámat is, aki látványosan megdorgált és szobafogságra ítélt. Az utóbbi annyira nem hatott meg, hiszen egyetlen ember nyakán akartam lógni állandóan, őt pedig az ablakomból is elértem.


Angus Cunningham
Angus Cunningham - The boy next door SIAx
Tartózkodási hely :
Beacon Hills
Foglalkozás :
Tanuló/Színésztanonc

Angus Cunningham - The boy next door Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kedd Dec. 10, 2019 12:49 am

Vale Pedersen
ember: erôtlen személy, köztünk mégis a legerősebb
Gratulálunk, elfogadva
Teen Wolf FRPG

Angüssz *-*

Először is hadd mondjam el, mennyire örülök, hogy megalkottuk ezt a párost! úúú Nagyon örülök, hogy meggyőztél. Very Happy
Na de térjünk rá a lapodra. Ahogy azt vártam, nagyon humorosra és pörgősre sikeredett minden része, teljesen visszaadva ezzel is a karakter személyiségét. Igazán kreatívan oldottad meg a jellemzést, a papagáj beszámolóján hangosan felnevettem... Angus Cunningham - The boy next door 4293698534
Ami a családodat illeti, kimondottan jól esik látni, hogy ők is egy jó humorú kis társaság; így nem hiába lett belőled is ekkora poéngyáros. Viszont a nővéreddel sürgősen helyre kell hozni a dolgokat, nehogy valami nagy baj történjen! Surprised
Végül pedig a történeted: hát megzabállak! aww Ahogy az egy legjobb barát részéről elvárható, sikerült feldobnod a napomat a bolondozásoddal, igaz, utána megint büntetésbe kerültél és még a szüleid is szobafogságra ítéltek... Mindenesetre a mosolyomat megkaphattad, és még az ablakból is vágtam neked az idétlen fejeket, hogy szórakoztassalak. Kell ennél jobb BFF páros a világon? *-*
Azt hiszem, nyugodt szívvel engedlek utadra. Szabadulj a játéktérre, árassz el mindenkit a vidámságoddal, és ne felejts el engem se! Hamarosan találkozunk, Gusztávszon! winkall my life i've been good, but now whoa
what the hell?!


Vale Pedersen
Angus Cunningham - The boy next door 8v3k
Angus Cunningham - The boy next door 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f6f4c5959564c76557163626b4c673d3d2d3139392e313562343633333733626466383139633835353639333130373637342e676966
Tartózkodási hely :
Beacon Hills
Foglalkozás :
Diák, modell

Angus Cunningham - The boy next door Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Angus Cunningham - The boy next door

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Characters :: Lakosságunk :: Lidérc-
^
ˇ