Nem minden szörny tesz szörnyûségeket
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki
Esküszünk, hogy
rosszban sántikálunk
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kischat
Ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 59 aktív, elfogadott karakter

Vérfarkas
7
Ember
4
Diclonius
1
Daimon
5
Pokolkutya
2
Vadász
4
Hibrid
8
Lidérc
4
Kitsune
7
Vámpír
4
Warlock
7
Wendigo
3
Vérjaguár
3

kockáztatja életét e világban
Karmolás nyomok
ki mit hagyott nekünk?Dylan Hicks

as long as you love me, this could get ugly EmptyDylan Hicks
Today at 12:45 amLettie & Silas ▪ Wow, I didn't expect to see you

as long as you love me, this could get ugly EmptyScarlett Atkins
Today at 12:42 amFawn & Ethan ;; you're so annoying

as long as you love me, this could get ugly EmptyEthan Wayne
Today at 12:30 amAaron & Julia × fate is inevitable

as long as you love me, this could get ugly EmptyJulia Hunt-Kozma
Today at 12:07 amJulia & Hugo

as long as you love me, this could get ugly EmptyJulia Hunt-Kozma
Yesterday at 11:28 pmMeadow Carmilla Carrow

as long as you love me, this could get ugly EmptyDaniel Nicholson
Yesterday at 8:58 pm
Beacon Hills Lelkei
lények az árnyékban
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.


Share
 

 as long as you love me, this could get ugly

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
Szomb. Dec. 14, 2019 12:47 pm

Colin Moore
daimon: a kapzsiság mestere, csalóka üzletek kötôje
Dana (változtatható)
Kapcsolat megnevezése


Becenév:
megalkotóra bízva
Kor:
25-28
Nemi identitás:
heteroszexuális… vagyis Colin így tudja
Faj:
ember volt mikor még együtt voltak, de most…?
Play by:
szabadon választható (a képen Ksenia Solo, de nem ragaszkodom hozzá)
Aki várja:
Colin… mondjuk?
Karakter állapota:
Szabad

I need you


Feltételezhetőleg ismeretségünk az egyetemi időszakhoz köthető – lehet, hogy egy szakra jártunk (akkor nagy eséllyel te is ügyvédnek/jogásznak készültél), vagy akár egy rendezvény, közös klub program keretein belül sodort minket össze a sors. Nekem az volt a célom, hogy minél szélesebb baráti körrel rendelkezzek, te pedig ennek a részévé váltál egy idő után. Mivel nagy eséllyel Bacon Hillben laktál már akkor is, így még az is lehet, hogy a hazautat együtt tettük meg – bár olyankor nagy eséllyel kénytelen voltál élvezni Odessa társaságát is.
Mindenesetre, a kapcsolatunkban egyszer eljött az a pont, amikor egy kicsit többek lettünk, mint barátok: számomra kényelmes volt veled lenni ebben a formában, de még az elején kijelentettem neked, hogy ne számíts tőlem semmiféle boldog párkapcsolatra, szerelemre és társaira. Te ezt elfogadtad, legalábbis ezt mondtad nekem, de valójában valami teljesen más járhatott a fejedben. Talán úgy gondoltad, hogyha eleget vagy velem, akkor majd egy napon úgy is megszeretlek és újra gondolom ezt az egész kijelentést, ki tudja? A lényeg az, hogy kapcsolatunk egy cseppet átalakult és ezzel egyenesen arányosan egyre… kiállhatatlanabbá váltál a számomra. Azt hitted, hogy kiváltságos vagy és előjogokkal rendelkezel a többiekkel szemben és egyre jobban idegesített téged, hogy „még mindig” együtt lakom Odessával, na meg ha ő hívott valahova, akkor csapot-papot otthagyva képes voltam kámforrá válni. Nem arról van szó, hogy nem kedvelted Odessát – vagyis eleinte biztos nem – csak átkozottul utáltad, hogy bár elvileg te voltál az állítólagos barátnőm (nem, nem voltál az, csak te szerettél volna nagyon az lenni), mégis az esetek száz százalékában mindig ő élvezett előnyöket veled szemben.
Aztán eljött az a pont, mikor már többet veszekedtünk, mint amennyit jól éreztük volna magunkat egymás társaságában így jobbnak láttam rövidre zárni a mi kapcsolatunkat. Egyetem után nagy eséllyel el is költöztél Bacon Hillből valahova máshová – és ekkor még biztos, hogy egy átlagos halandó ember voltál, aki semmit se tudott a természetfelettiről.
Hogy mi történt veled ez után? Ki tudja. Lehet, csak életed az életed, aztán mostanában valami családi vonatkozású dolog miatt haza kellett költöznöd, de történhetett valami egészen más, igazán hátborzongató esemény is, ami miatt kénytelen vagy visszatérni Bacon Hillbe.  A lényeg az, hogy ekkor értesülsz Odessa haláláról is – és ezt az információt ki tudja mire használod fel. Megeshet, hogy nincs benned semmi hátsó szándék, egyszerűen csak támogatni akarsz, a múltbéli kapcsolatunkra való tekintettel, meg rendbe hozni valamennyire a kettőnk között történteket, hogyha többek nem, akkor legalább barátok maradhassunk. Az is lehet, hogy pont ebben látnál lehetőséget arra, hogy újra megpróbáld felmelegíteni a kapcsolatunk, de megeshet, hogy pont a bosszú hajt és az a célod, hogy „úgy rakj ki, mint anno én tettem ezt veled”. Végül is ez mind rád van bízva, mint ahogy az is, hogy sikerült továbbra is boldog tudatlanságban élned a természetfeletti kapcsán, avagy történt időközben veled valami, ami fenekestül felforgatta a kis világodat.

//Kezdésnek: ha csak egy reménybeli szerelmi szál miatt hoznád a karaktert, akkor… inkább ne. Alapvetően Dana nem a jövendőbeli barátnő cím birtokosa, de persze, ha úgy hozza a karakterek kémiája, akkor lehet róla szó, de jelen pillanatban nem ez a fő cél. Tehát ismétlem: ez a karakter nem a szerelmi szál miatt lett meghirdetve… ha ez se tántorította kedved, akkor olvass tovább.
Itt maradtál? Remek <3 Igazából nagyon sok ötletem van, hogy merre lehetne vinni a kisasszony plot szálát, a sima bosszúállástól kezdve egészen odáig, hogy a csaj már nem egészen ember és mikor rájön, hogy Colin se az, akkor valahogy általa próbál minél jobban kiművelődni a természetfelettiből… de nem akarom megkötni senki kezét ennek kapcsán, közösen kitaláljuk. <3 //Colin Moore
as long as you love me, this could get ugly JN13LQO
Tartózkodási hely :
beacon hills
Foglalkozás :
ügyvéd bojtár

as long as you love me, this could get ugly Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

as long as you love me, this could get ugly

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Characters :: Karakteralkotás :: Keresett karakterek-
^
ˇ