Nem minden szörny tesz szörnyûségeket
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki
Esküszünk, hogy
rosszban sántikálunk
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kischat
Ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 59 aktív, elfogadott karakter

Vérfarkas
7
Ember
4
Diclonius
1
Daimon
5
Pokolkutya
2
Vadász
4
Hibrid
8
Lidérc
4
Kitsune
7
Vámpír
4
Warlock
7
Wendigo
3
Vérjaguár
3

kockáztatja életét e világban
Karmolás nyomok
ki mit hagyott nekünk?Drew Lamarck/Masanori

Geneva & Quinn - what brings you here? EmptyDrew Lamarck
Today at 10:57 amAvatarfoglaló

Geneva & Quinn - what brings you here? EmptyHugo Marlowe
Today at 2:09 amHugo

Geneva & Quinn - what brings you here? EmptyJulia Hunt-Kozma
Yesterday at 8:25 pmElkészültem!

Geneva & Quinn - what brings you here? EmptyHugo Marlowe
Yesterday at 5:27 pmFawn & Ethan ;; you're so annoying

Geneva & Quinn - what brings you here? EmptyFawn Olossë
Yesterday at 3:32 pmVale & Angus - night at the museum

Geneva & Quinn - what brings you here? EmptyVale Pedersen
Yesterday at 1:31 pm
Beacon Hills Lelkei
lények az árnyékban
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 Bot

Delsin Aver, Drew Lamarck, Elisha Grant, Stephen Hunt-Kozma


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.


Share
 

 Geneva & Quinn - what brings you here?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
Szomb. Dec. 14, 2019 12:56 pm

Geneva Keer
nemes vámpír: kiben ôsök vére folyik, s az élôkbôl iszik
◆ Eva & you
the night has come

Természetesen egy ilyen kényes helyzetben nem engedhetjük meg magunknak, hogy akár egy pillanatra is lankadjon a figyelmünk. Folyamatos őrjáratot rendeltem el éjszakánként, az egész város kontroll alatt van, pont, mint a klán maga is. Minden lehetséges veszélyforrást kizártam, mindössze az új jövevényekkel lehet gond. A Nemeton viszont tényleg nem teszi egyszerűbbé a dolgokat, vonzza a természetfelettit, ezzel is csak még több terhet téve a vállunkra. Nem régiben egy újabb vámpír bukkant fel a városban, és ugyan nem tett még eddig semmit sem törvényeink ellen, egyértelműen gyanúsan viselkedik. A járőrök jelentették, hogy éjszakánként folyamatosan becserkész egy konkrét valakit, majd futni hagyja. Egy elcseszett macska-egér harcot játszik, miközben pengeélen táncol... Egy pillanatra sem próbáltam megérteni, mire gondolhat. Ugyan minek is? Ha akarom, bármikor kiszedhetem belőle, és természetesen ki is fogom. Nem hagyhatom, hogy bárki is, akár csak egy pillanatra is belerondítson az életünkbe. Bőven elég ezekkel az idióta vadászokkal elbírni.
- Ti kint maradtok, csak akkor gyertek be, ha jeleztem. - Egy olcsó apartman, megfigyeltük, hogy állandó jelleggel ide tér vissza. Most pedig, hogy már elég egyértelművé tette maradási szándékát azzal, hogy már lassan egy hónapja itt játszadozik, úgy döntöttem, időszerű meglátogatnunk és elmagyaráznunk neki, milyen szabályok szerint is élünk ebben a városban. Őszintén szólva, nem hiszem, hogy igazán tisztában lenne a veszéllyel, ami itt leselkedhet rá. Bár plusz pont, hogy nem tűnik forrófejűnek, ahogy becserkészi azt a lidérc fiút is arról árulkodik, hogy az a típus, aki előbb használja a fejét. Ezért is remélem, hogy a mai kis találkozónk gyümölcsöző lesz. Kettőt kopogok az ajtaján, minden kétség nélkül, hiszen hatalmam van felette. Nem csak fizikailag, de mint nemes, amint kinyitja az ajtót, könnyűszerrel manipulálhatom. Az olyanok, mint bűnbánat, vagy sajnálat pedig már rég kikoptam a szótáramból. Ezért is fogadom egy aprós mosollyal a szám szélén, amikor ajtót nyit.Geneva Keer
Geneva & Quinn - what brings you here? 3221165481_1_3_YMknxVWc
Tartózkodási hely :
Beacon Hills
Foglalkozás :
Klánvezér

Geneva & Quinn - what brings you here? Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vas. Dec. 15, 2019 4:22 pm

Quinn B. Fraser
vámpír: titokzatos éjjáró, kit az élôk vére éltet

Eva & Quinn

music • „Here’s Johnny!” • 496 • creditunderneath it all, we're just savages hidden behind shirts, ties and marriages
Nem vártam vendégeket, ami természetesen érthető – még pontosan Leon se tudta, hogy hová mentem, új kapcsolati rendszert meg még nem alakítottam ki azon felül, ami a munkát jelentette. Igazából abból se nagyon akadt egyelőre, legfeljebb hostess vagy pincérnői feladatok, de azok is csak alkalmiak voltak, továbbá nagyon alaposan el kellett olvasni a szerződésben foglaltakat, mert bizonyos esetekben néha kicsit többet takart a munka egyszerű ital felszolgálásnál. Tény, nem nagyon válogathattam a felhozatalból, kissé meg volt kötve a kezem. Persze, volt egy hamis személyim, egy hazug önéletrajzzal, de ha valaki nagyon alaposan át akarta volna nézni a háttértörténetemet, annak egy idő után feltűnt volna, hogy valami nem stimmel. Mégis… nem akartam eladni magam és valamiféle olcsó ribancként riszálni a testem néhány kocsányan lógó szem előtt. Igaz, ha Leon mellett maradok, nem kerültem volna ilyen helyzetbe. Ő próbált minél kényelmesebb életet biztosítani nekem… meglehet túlzottan is. Mégse akartam tőle függeni és hozzá kötni magam, miközben Antony boldogan élte mindennapjait egy szemernyi megbánás nélkül. Pontosan tudom, hogy én szakítottam vele, de ha egy picit is számítottam volna neki, akkor legalább a temetésemre eljött volna. Megtette? Nem. Úgy égette fel maga után a hidakat, hogy végül olybá tűnt, mintha mi sose lettünk volna együtt, semmi se kötött volna össze minket. De akármennyire akarta volna tagadni, nem menekülhetett – szerettem volna boldogan emlékezni a közös napokra, de az utolsó tette megmérgezte minden vele kapcsolatos gondolatomat.
Akkor este viszont maximum egy dolgot terveztem: újra kicsit megviccelni Anthonyt. Még mindig az ikreket gyanúsította a holmijai eltűnése miatt, amin kifejezetten jól szórakoztam. Mindeközben az ikrek tagadtak, de úgy vettem észre, hogy valahol ők is kifejezetten élvezik a helyzetet, így mondhatni kicsit még segítettek is túljátszott tagadásukkal. Megeshet ők is valamelyik másik lidércre gyanakodtak, vagy ki tudja… ettől függetlenül a lehető legjobban játszották ki a lapjaikat, pont úgy, hogy az én malmomra hajtsák a vizet. Ha tudták volna, ki áll az egész mögött, akkor lehet kétszer meggondolták volna magukat.
Így viszont csak csöndesen készülődtem az esti programra, mikor valaki kopogtatott az ajtón. Hirtelen fagytam le, mint mivel már említettem… a vendégek nem gyakoriak nálam, a lakbérért pedig még jó ha két hét múlva jött volna a főbérlőm. Igazából nem tetszett nekem ez az egész, pont emiatt vettem magamhoz először a Leontól kapott tőrt, majd óvatosan az ajtóhoz settenkedtem. Lehet teljesen felesleges volt ez az óvatosság, de jobb volt félni, mint megijedni. Anthony egyszer már megpróbált megölni, semmi se gátolja abban, hogy megpróbálja még egyszer.
- Ki az? – kérdeztem, de nem nyitottam ajtót. Vártam. Úgy véltem, ha valami ostoba választ kapok, mint „pizzafutár” és társai, akkor elküldöm a fenébe. Mert az egy dolog, hogy régi ismerőseim közül senki se tudta, hogy itt élek, de… akadhattak mások, akik nagyon is tudatában lehettek ennek. Persze, volt az elmémben egy gondolat, hogy a helyi természetfeletti közösségnek egy idő után feltűnik a jelenlétem, viszont jobban lekötött saját kis bosszúhadjáratom, semmint hogy ezzel foglalkoztam volna. Sehol se láttam olyasmit, mint „klánvezér fogadóóra”, ami az én szótáramban a „várj és megjelenek”-nek felelt meg.Quinn B. Fraser
Geneva & Quinn - what brings you here? Tumblr_inline_nsc1asvPzD1qlt39u_250
Tartózkodási hely :
Bacon Hill

Geneva & Quinn - what brings you here? Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Geneva & Quinn - what brings you here?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Playground :: Lakónegyed-
^
ˇ