Nem minden szörny tesz szörnyûségeket
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki
Esküszünk, hogy
rosszban sántikálunk
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kischat
Ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 59 aktív, elfogadott karakter

Vérfarkas
7
Ember
4
Diclonius
1
Daimon
5
Pokolkutya
2
Vadász
4
Hibrid
8
Lidérc
4
Kitsune
7
Vámpír
4
Warlock
7
Wendigo
3
Vérjaguár
3

kockáztatja életét e világban
Karmolás nyomok
ki mit hagyott nekünk?Daniel & Stella ;; Family reunion

Lyanna & Claire × Let's talk about Business EmptyStella Argent
Today at 7:54 pmElkészültem!

Lyanna & Claire × Let's talk about Business EmptyDrew Lamarck
Today at 2:09 pmDrew Lamarck/Masanori

Lyanna & Claire × Let's talk about Business EmptyDrew Lamarck
Today at 10:57 amAvatarfoglaló

Lyanna & Claire × Let's talk about Business EmptyHugo Marlowe
Today at 2:09 amHugo

Lyanna & Claire × Let's talk about Business EmptyJulia Hunt-Kozma
Yesterday at 8:25 pmFawn & Ethan ;; you're so annoying

Lyanna & Claire × Let's talk about Business EmptyFawn Olossë
Yesterday at 3:32 pm
Beacon Hills Lelkei
lények az árnyékban
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég

Daniel Nicholson, Delsin Aver, Elisha Grant, Hugo Marlowe, Julia Hunt-Kozma, Leora Keen


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.


Share
 

 Lyanna & Claire × Let's talk about Business

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
Vas. Dec. 15, 2019 9:17 am

Claire Rainforth
boszorkánymester: varázs szülötte, szíve fehér vagy fekete
Lyanna & Claire


Let's talk about Business

Furcsa érzés idegenként megérkezni egy helyre, amit a város nagy része jól ismer és közölni, hogy "Na, mától én vagyok a góré!". Az ember nem igazán tudhatja, hogy miként fogadják majd, de ismerem magam annyira, hogy tudjam, pikk-pakk megkedvelnek és rájönnek, hogy nagyon is illek oda. Hiába, hogy állatorvosnak tanultam, ez a bár mindig is nagyon tetszett és kislányként sok időt töltöttem itt, ha épp a városba látogattunk. Az állatorvosi diploma pusztán a szüleim erőltetése miatt volt fontos, bár ettől függetlenül szeretem azt is. Tervezem, hogy talán egy magánrendelőt összehozok később, ha úgy van, hiszen a kis kedvencek megmentésére mindig szükség lehet. Nem beszélve a nagyobbacska lényekről, mint például a vérfarkasokról. Nem vagyok rasszista. Bármilyen lényről is legyen szó, mindenkin szívesen segítenék, ha beállítana hozzám az éjszaka közepén azzal, hogy megsérült. Szerintem lesz is erre példa, amint híre megy, hogy boszorkány vagyok és orvos is, megtalálni meg piszok könnyű lesz, mivel a bárhoz hozzá tartozik a mellette lévő lakás is.
A mai terveim közt szerepel egy találkozó az egyik beszállító cég vezetőjével, mert úgy éreztem, ha már a bárnak új tulajdonosa lett, illik felkeresni a kapcsolatokat és bemutatkozni. Nem tudom, hogy szokás-e ez errefelé, de én így érzem helyesnek.
A cég székhelyének várójában ücsörgök és bár korábban érkeztem a megbeszéltnél, nem bánom, hogy várakoznom kell, mert addig elnézelődök vagy épp a telefonomon intézek ezt-azt. Apropó! El ne felejtsem később visszahívni az apámat. Gondolom érdekli, hogy élek-e még.
-Miss Rainforth! Miss Cavendish várja önt.- szólít meg a jól szituált asszisztens nő, az információt pedig mosolyogva megköszönöm és felállok a kényelmes székemről kezemben a táskámmal, hogy a főnökasszony felé vegyem az irányt.
Az irodába lépve tekintetemmel már a nőt keresem, majd alaposan megnézem magam, hiszen már az első pillantásnál kiderülhet, hogy valaki szimpatikus-e vagy sem. Lyanna Cavendish gyönyörű, határozott nőnek tűnik, aki biztos vagyok benne, hogy remekül vezeti a céget és, ha tippelnem kellene afelől, hogy jól fogunk-e együttműködni, mindenképpen azt mondanám, hogy igen. Szimpatikus és mintha éreznék irányából némi mágiát. Érdekes.
-Üdvözlöm. Claire Rainforth vagyok, a Red Moon új vezetője.- nyújtom felé a kezem és, ha elfogadja, határozottan megrázom az övét.-Mindenképpen fel akartam önt keresni, ha mást nem legalább azért, hogy bemutatkozzak és beszéljünk a szállításokról.- mosolygok rá barátságosan, bár nem tudom mennyire fog nekem örülni, amikor közlöm vele, hogy a két hetente történő szállítás helyett én szeretnék áttérni a heti szállításra.

Claire Rainforth
Lyanna & Claire × Let's talk about Business Giphy
Age :
29
Tartózkodási hely :
×Beacon Hills
Foglalkozás :
×family business

Lyanna & Claire × Let's talk about Business Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vas. Dec. 15, 2019 4:15 pm

Lydia Anna Cavendish
daimon: a kapzsiság mestere, csalóka üzletek kötôje

this is the beginning of a beautiful friendship

Claire and Lyanna
Az asztalom mögött rendezgettem az irataimat, amikor a titkárnőm bevezette az egyik újdonsült kliensemet. Rebesgettek pletykákat arról, hogy az egyik vállalkozás, amelynek szállítottunk, tulajdonost cserélt, de eddig még nem volt szerencsém az illetőhöz.
Rendben szedtem a papírok, és lefűztem őket egy mappába, amikor Tamara beengedett egy ismeretlen hölgyet az irodámba. Csendesen ráemeltem a tekintetemet. Pillantásom hűvös és kimért volt, akár egy üzletasszonyé, az évszázadok során megtanultam határozottá válni.
Vörösre festett ajkaim mosolyra húzódtak, miközben felálltam a székemből, és kezet ráztam a nővel.
− Örvendek! Lyanna Cavendish, de ezt úgyis tudja – mutatkoztam be csupán az illendőség kedvéért, majd intettem, hogy nyugodtan foglaljon helyet az asztalommal szembeni karosszékben. Még számomra is furcsa volt ez az életmód váltás, de hát nem élhettem meg mindig abból, hogy kockára tettem mindent, ami fontos volt nekem. Álcára pedig igenis szükségem volt. – Hallottam már arról, hogy a hely tulajdonost cserélt, és mégis… Bevallom, örömmel tölt el, hogy a vezetői pozíciót egy nő tölti be, bár azt hittem, hogy az ott dolgozó egyik fiatalember örökli az üzletet. De hát, az élet tele van meglepetésekkel, nemde? – Hangom könnyed, már-már egészen barátságos, pedig csupán egy játékot játszottam, egy színdarab szereplője voltam, aki a kívánt alakítást nyújtotta.
− Ó, igen! A szállítások. Bizonyára tudja, hogy az előző tulajdonos két hetente kért árut. Nem tudom, hogy ezen szeretne-e módosítani, vagy tervében áll-e bővíteni a szállítási listát, de szeretném, ha tudná, mi mindenben rugalmasak vagyunk – mosolyodtam el édesen, hiszen a cégem mottója is az volt, hogy mindent a partnereink érdekében. Már egészen barátságos profilt sikerült lefestenem a vállalkozásomról, pedig én magam nem tartoztam a legkedvesebb emberek közé a világon. Viszont, itt jött a képbe a sok-sok évtizednyi intrika és képmutatás, amelynek kapcsán tökélyre fejlesztettem az alattomosságomat.

music ⌑ comment ⌑ 285


"Látnok!", búgtam, "szörnyű látnok, ördög légy, madár, vagy átok"°


Lydia Anna Cavendish
Lyanna & Claire × Let's talk about Business 02d953f342f295d485e020f45f740cc7d073dd81
Tartózkodási hely :
Beacon Hills

Lyanna & Claire × Let's talk about Business Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Szer. Dec. 18, 2019 1:38 pm

Claire Rainforth
boszorkánymester: varázs szülötte, szíve fehér vagy fekete
Lyanna & Claire


Let's talk about Business

Nem igazán tudom, hogy mire is számítsak, amikor elindulok az említett hölgy irodája felé. Lelki szemeim előtt először egy ötvenes éveiben járó határozott, magabiztos nő jelenik meg, aki vaskézzel irányítja ezt a céget és mindenki úgy látja, mintha a szigorú anyukája lenne.
Mindebből azonban maximum, csak a határozott és a magabiztos marad meg, amikor belépek a szépen berendezett irodába és megpillantom azt a bizonyos Miss Cavendisht. Gyönyörű nő és, ami a vasmarkot illeti, könnyen el tudom képzelni, hogy akár azzal is beletrafálhattam a személyiségébe. Jégkék szemek, hosszú sötét haj és sötét ajakrúzs. Mindenképpen olyasmit sugall, hogy "jobb, ha nem packázol velem, különben tönkre teszlek". Általában a sötét hajú nőkkel kapcsolatban legalábbis ezt tapasztalom, de ez nem feltétlenül rossz. Szeretem, ha valaki tudja, hogy mit akar és tesz is azért, hogy azt megszerezze vagy az övé maradjon, neki pedig minden bizonnyal helyt kell állnia a cég élén. Remélem, nekem is hasonló kisugárzásom van, különben buktam az egész Red Moon dolgot.
-Köszönöm.- biccentek, ahogy hellyel kínál a kézfogás után, majd továbbra is kutakodón figyelem a nőt, de azt hiszem, már ott nyert ügyem van, amikor azt mondja, hogy örül, hogy egy nő vette át a bárt. Igen. Mindenképpen olyan nő, aki határozott és tisztában van vele, hogy sok olyan dolog van a világon, amit a pasik hosszú évek óta magukénak tudhattak, de jó pár éve elértük, mi nők, hogy ez ne így legyen. Igenis, egy nő is el tud vezetni egy céget, mert egy fokkal sem hülyébb, mint egy férfi. Félre értés ne essék, nem vagyok feminista, de valahol az "asszony kussoljon és takarítson otthon" meg a "nekünk is szabad mindent csinálni, mint a férfiaknak" között vagyok.
-Mármint William? Ó, igen. Biztosan neheztel rám emiatt, de még nem találkoztam vele személyesen. Elutazott pár hétre, talán épp azért, hogy megeméssze a dolgot.- vágok amolyan "hú mi lesz még ebből" fintort. -Amikor a szüleim megkérdeztek a bár vezetéséről, nem tudtam, hogy van valaki, aki szívesebben vinné tovább, nekem viszont tetszett az ötlet. Ez van.- vonok vállat, hiszen nem fogok csak azért lemondani erről a kalandról, mert van egy barom, aki a magáénak érzi a helyet. Amúgy sem tudtam, hogy mit is kezdjek az életemmel, mióta kikerültem az egyetemről és valami azt súgta, hogy talán majd itt rájövök. Úgy város, új emberek, új munka. Ha pedig mégse tetszene túlzottan, még mindig átadhatom a helyemet annak a pasasnak és leléphetek innen.
-Igen, tudok erről és azt hiszem, én jobb szeretném, ha hetente lenne szállítás, valamint szeretném kicsit bővíteni a felhozatalt is. Terveim közt szerepel, hogy beépíttetek egy koktélos pultot, hátha a fiatalok kedvelnék az ilyesfajta italokat.- veszek elő a táskámból gyorsan egy papírlapot, melyre lejegyeztem azokat az italokat, amelyekről szó lenne, valamint a mennyiséget is, hogy pontosan mennyi kellene a következő szállításnál. Azonban a legfontosabb most az, hogy kiderüljön, hozzá tudok-e egyáltalán jutni ezekhez tőlük.- Valamint úgy tudom, hogy mindeddig készpénzzel történt a fizetés, de tekintve, hogy szeretném bevezetni a bankkártyával történő fizetést is a bárban és ezáltal mindenképp létrehoznék egy céges számlát, kíváncsi vagyok lehetne-e utalással fizetni az árut.- na és persze a kényelem miatt se lenne ez rossz, hiszen sokkal átláthatóbb lenne a pénzforgalom de, ha nem sok befizetés történne a céges számlára, csak tennék rá annyi összeget, amennyi kell és kész. Mindezeket a nagyvárosban tapasztaltam és nem hiszem, hogy rosszat tenne, ha itt is bevezetném kicsit. Haladni kell a korral, nem?

Claire Rainforth
Lyanna & Claire × Let's talk about Business Giphy
Age :
29
Tartózkodási hely :
×Beacon Hills
Foglalkozás :
×family business

Lyanna & Claire × Let's talk about Business Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Csüt. Jan. 09, 2020 10:07 pm

Lydia Anna Cavendish
daimon: a kapzsiság mestere, csalóka üzletek kötôje

this is the beginning of a beautiful friendship

Claire and Lyanna
A mai napom egészen unalmasan telt eddig, tulajdonképpen mióta Beacon Hillsben céget alapítottam azóta a napjaim ellaposodtak. Hiába égett bennem az adrenalin iránti vágy, egyszerűen nem engedhettem meg, hogy a komoly üzletasszonyként felfestett képet leromboljam pillanatnyi szeszélyeim kedvéért.
Minő szerencse, hogy kontrolláltam a saját kiszámíthatatlan viselkedésemet, épp ezért készségesen mára egyeztettünk időpontot egy újdonsült üzlettárssal. A lehető legjobb színben kellett mutatkoznom előtte, így édes mosolyom és kellemes hanghordozásom elmaradhatatlan volt a bemutatkozáskor. Mindezeket még abban a korszakban sajátítottam el, amikor az emberek finomkodtak és udvariaskodtak egymással, miközben a hátuk mögött folyamatosan ment a cselszövés.
Így aztán nem csoda, hogy hasonlóféleképpen fogadtam Miss Rainforth-t is. A kedves szavak mögött mégis határozottság lapult, amely azt sugallta, hogy nagyszerű üzletet köthetünk meg egymással, ha nem próbál meg szórakozni velem, és a feltételeink mindkét fél számára megfelelőek lesznek. A kézfogás után ismét elhelyezkedtem a székemben, miközben intettem, hogy üzleti partnerem is helyezze kényelembe magát.
− Ó, igen! Róla beszéltem. Szegény olyan mogorva alak – sóhajtottam fel már-már drámaian. Összekulcsoltam az ujjaimat, és államat finoman a kézfejemre helyeztem. – Pedig külsőre igazán szimpatikus úriembernek tűnne, ha nem lenne olyan mogorva ábrázata. Ki tudja… Az is lehet, hogy eddigi találkozásaink alkalmával csak engem tisztelt meg ezzel a fajta viselkedéssel – vontam meg finoman a vállamat, aztán a kezeimet az asztalomra fektettem.
− De hát nem azért gyűltünk össze, hogy férfiakról csevegjünk ugyebár, bár tény, a férfiúi nem butaságairól évezredekig tudnánk mi nők beszélni – mosolyogtam Miss Rainforthra. Ha más nem, én biztosan rengeteget mesélhettem volna arról, hogy mennyire együgyű és könnyen becsapható népséghez tartoztak a férfiak. Fénykoromban az orruknál fogva vezettem még a nős embereket, csupán azért, mert egy csábos mosoly és egy kis szempillarebesgetés után elcsavartad a fejüket.
− Á! Szóval egy családi vállalkozást vesz át? – pillantottam rá meglepetten, bár a bejelentkezése kapcsán már információkat szereztem róla. Legalább is, ezzel a dologgal tisztában voltam. – Igazán érdekes, hogy egy ilyen fiatal hölgy úgy dönt, hogy besegít otthon, és átveszi a családi vállalkozást. Nem hiszem, hogy olyan sokan megtennék ezt.
Egy kis dicséret sose ártott, ha el akartad nyerni mások szimpátiáját. Némi hízelgés pedig mindig is kapukat nyitott meg előttem. Aki okos volt, és hasznot akart húzni a világból, az bizony hozzám hasonlóan cselekedett.
− Önnek van üzleti tapasztalata? – érdeklődtem, bár kíváncsiságom leginkább abból fakadt, hogy az előttem ülő hölgyemény mennyire volt kihasználható. A családom és az évszázadok olyan embert faragtak belőlem, akinek nem számított senki és semmi magán kívül. Talán a mai világban ezért elküldtek volna orvoshoz, azonban én tökéletesen elégedett voltam azzal, hogy a személyiségem ilyen irányba fejlődött. No, de áttértünk közben a köztünk lévő megállapodás részleteire, amely kapcsán meg is nyitottam egy dokumentumot a számítógépemen, majd a Miss Rainforth által elővett papírlapra pillantottam.
− Nos, ez igazán remek ötlet. A fiatalok, sőt még a hozzám hasonló vénlányok is értékelnék a koktélokat, és bizonyára a hely népszerűségén is sokat dobna egyfajta újítás – bólintottam már-már elismerően, de abban biztos voltam, hogy azokra a koktélokra kedvezményt szerettem volna. – A kérdésem csupán az, hogy mikre lenne pontosan szüksége?
Habár nem létezett a világon olyasmi, amelyet ne tudtam volna megszerezni, azért mégiscsak szerettem volna felmérni, hogy pontosan miket várt a cégemtől a kishölgy, és sajnos fejjel lefelé nem tudtam túl jól olvasni.
− Viccel? – nevettem fel halkan, amikor a számlák rendezésének a módjához tértünk. – Tudja mióta próbálom rávenni a Red Moon vezetőségét arra, hogy kényelmesebb megoldás lenne a számlákat átutalással intézni?
Meg természetesen hackelni is könnyebb lett volna, de annyira nem voltam ostoba, hogy a saját üzleti partnereimet lopjam meg. Arról nem is beszélve, hogy hagyományos tolvaj voltam, nem értettem én a számítógépes rendszerekhez annyira.
− Tudja kedvesem, örülök, hogy az a bár egy ilyen bátor és innovatív fejlesztéseket preferáló személy kezébe került. Nem sokan hajlandóak haladni a korral, pedig sajnos, ha az ember nem áll neki alkalmazkodni, főleg az üzleti szférában, akkor semmije nem marad. – Üres szavak voltak mindezek. Legalább is, azon része, amelyben őt dicsértem mindenképpen az volt, de azért bíztam benne, hogy megfogadja majd a tanácsomat, mert valóban könnyen és nagyot tudott bukni az, aki ragaszkodott az elavult, megszokott dolgokhoz. Én is azért élhettem túl ezidáig, mert a világ változásai engem is formáltak.


music ⌑ elnézést a várakozásért  zacsi ⌑ 683


"Látnok!", búgtam, "szörnyű látnok, ördög légy, madár, vagy átok"°


Lydia Anna Cavendish
Lyanna & Claire × Let's talk about Business 02d953f342f295d485e020f45f740cc7d073dd81
Tartózkodási hely :
Beacon Hills

Lyanna & Claire × Let's talk about Business Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom


Lyanna & Claire × Let's talk about Business Empty
Vissza az elejére Go down
 

Lyanna & Claire × Let's talk about Business

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Playground :: Belváros-
^
ˇ