Nem minden szörny tesz szörnyûségeket
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki
Esküszünk, hogy
rosszban sántikálunk
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kischat
Ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 59 aktív, elfogadott karakter

Vérfarkas
7
Ember
4
Diclonius
1
Daimon
5
Pokolkutya
2
Vadász
4
Hibrid
8
Lidérc
4
Kitsune
7
Vámpír
4
Warlock
7
Wendigo
3
Vérjaguár
3

kockáztatja életét e világban
Karmolás nyomok
ki mit hagyott nekünk?Dylan Hicks

Silas Phelps EmptyDylan Hicks
Today at 12:45 amLettie & Silas ▪ Wow, I didn't expect to see you

Silas Phelps EmptyScarlett Atkins
Today at 12:42 amFawn & Ethan ;; you're so annoying

Silas Phelps EmptyEthan Wayne
Today at 12:30 amAaron & Julia × fate is inevitable

Silas Phelps EmptyJulia Hunt-Kozma
Today at 12:07 amJulia & Hugo

Silas Phelps EmptyJulia Hunt-Kozma
Yesterday at 11:28 pmMeadow Carmilla Carrow

Silas Phelps EmptyDaniel Nicholson
Yesterday at 8:58 pm
Beacon Hills Lelkei
lények az árnyékban
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 Bot

Meadow Carrow


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.


Share
 

 Silas Phelps

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
Vas. Márc. 22, 2020 12:55 pm

Silas Phelps
ember: erôtlen személy, köztünk mégis a legerősebb
Silas Phelps
What doesn't kill you, makes you stronger


Becenév:
Silas
Születési hely:
New Orleans
Kor:
28
Nemi beállítottság:
hetero
Faj:
ember
Play by:
Dominic Sherwood
Karakter típus:
canon

Gotta Know Me Better

Meet Me Halfway:
Nehéz teljesíteni a kérést, ha önmagad árnyéka vagy - én pedig határozottan annak érzem magam. A kamaszkorom optimista és kalandvágyó szelleme eltűnt, és még így harminc előtt sikerült eljutnom egy kiégett öregember szintjére bizonyos tekintetben.
Ha most a tükörbe nézek, egy önmagát túlontúl keménynek mutató arcot látok, és valahol mögötte, mélyen megbújva reményveszettséget. Ha ez a tükörkép tudná, milyen szívesen bemosnék neki egyet! De sajnos ez sem változtatna azon a tényen, hogy a valóságot mutatja, hiszen talán ez az, ami leginkább zavar. Mert az igazság néha fáj.
Ijesztő belegondolni, hogy az a bizonyos tűz csak így elillan, lassan egyre kisebbé válnak a lángjai, míg végül csak a parázs marad. Belőlem is leginkább ez maradt, miután szembe kerültem a halandóság tényével és Damoklész kardja ott lebeg a fejem felett. A rosszabb napokon pedig már a környezetemmel sem tudom elhitetni, hogy pozitívan tekintek a jövőbe, pedig ez az elsőszámú hazugságom.
Amikor másokat megtanultam kizárni, az az aprócska részlet kimaradt, hogy egyszer majd a saját maximalizmusomat is le kell győznöm. A büszkeségem és makacsságom pedig rohadtul nem akarja engedni, hogy felfogjam - nem irányíthatom az életem minden egyes pillanatát. Valójában ez a két tulajdonság kísérte végig az elmúlt éveimet, régebben még a jobbik értelemben, most pedig már átkozom őket, amiért velem vannak.
Amikor nem gyűr maga alá a szánalmas önsajnálat - és képes vagyok felvenni az ezt eltakaró álarcomat -, akkor többnyire olyan vagyok, mint bárki más. A hétköznapi kisember, egy kis extra tudással, ami mégsem mindenki kiváltsága. Ilyenkor képes vagyok őszintén nevetni, arrogáns helyett egyszerűen csak szarkasztikusnak lenni, és elhinni, hogy valahogy még megérem a harmadik X-et, és hogy nem volt értelmetlen az eddigi létezésem.
A néhány évvel ezelőtti énem nem lenne rám túl büszke - az ő értékrendjébe nem fért bele ez a sötét jövőkép, tele volt tervekkel, álmokkal, humorral, életigenléssel és tűzzel. És bassza meg, de egyszer még vissza fogom szerezni!

You're Still Have All Of Me:
Kedves Családom!

Régóta érett már bennem ez a gondolat - hadd legyek végre őszinte. Hosszú éveken át nyeltem, de nem fogom tovább tűrni, amit egészen eddig tőletek láttam és kaptam. Ennyi volt, nem vagyok hajlandó tovább részt venni a gusztustalan kis játékotokban, akár rólam legyen szó, akár arról, amit képviseltek.

Apa! Tudom, mekkora csalódás lehettem neked, mint az elsőszülött gyereked, akit máris képtelen voltál arra nevelni, amivel a családunk foglalkozik. Csak meg ne sajnáljalak! Hiszen neked ennyi voltam, nemde? Egy személyes kudarc a családi bizniszben, ha nevezhetem ezt így.
Gyűlöllek, ugye tudod? Nálad jobban talán senki mást. Őszintén kívánom neked, hogy érjen utol a karma, amiért a büszkeséged fontosabb volt számodra a fiadnál. Mindig is éreztetted, mennyire semmibe nézel, amiért nem lehetek elég hasznos tagja a vadásztársadalomnak. De ne aggódj, most végre eltűnök az életedből, hiszen tudom, hogy erre vágytál.

Anya! Nem, téged sem felejtelek ám ki. Köszönöm, hogy néha emberként tekintettél rám, nem pedig mint egy selejtes termékre. De tudod, rád is haragszom. Sosem védtél meg, ha más is hallotta volna. Ez neked az anyai szeretet? Elárulom, ez nem így működik.
Tisztában vagyok vele, hogy részedről többnyire színjáték volt minden egyes alkalom, amikor azt mondtad, nincsen semmi baj, mindenhogy a te kicsi fiad vagyok. Hazug vagy. Én pedig nem vagyok hülye: mióta diagnosztizáltak és nyilvánvalóvá vált számotokra, hogy belőlem aztán soha nem lesz igazi vadász, azóta egyszer sem mondtad, hogy szeretsz. Soha.

Drága Joselyn! Talán te vagy egyedül, aki emberi tudott maradni ebben az őrületben. Köszönettel tartozom, amiért mindig is rendes voltál. De te ilyen vagy, és nagyon remélem, hogy téged nem fog berántani az a borzalmas gépezet, amiben mindkettőnknek ott kéne most lennie.
Nem akarlak magadra hagyni, de muszáj lesz. Ennyi év után végre lehetőségem van lelépni a földi pokolból.
Maradj mindig olyan, amilyen vagy. Vigyázz magadra, madárka, és ne engedd, hogy letörjék a szárnyaid! Majd jelentkezem, vagy jelentkezz. Kérlek, legalább te legyél itt nekem, és mindig tudd, hogy rám ezentúl is mindig számíthatsz, válasszon el minket akármekkora távolság.

Mikor ezt a levelet tartjátok a kezetekben, valószínűleg már messze járok onnan, amit eddig otthonnak neveztem, de nem éreztem. Nem mondom, hogy ne keressetek, mert úgysem fogtok, és ez mindenkinek jobb is lesz így.
Nem kívánok minden jót, csak azt, amit megérdemeltek.


Silas
2011. 08. 13.
When I Was Younger...


Mióta csak az eszemet tudom, azóta vagyok kívülálló. Ha úgy tetszik, számkivetett; a családom körében legalábbis biztosan, és az a legviccesebb az egészben, hogy egy idő után már nem is akartam közéjük való lenni. A saját képemre formáltam a különcséget, valami pozitívra és meghökkentőre, és mindent megtettem annak érdekében, hogy ezt mások is így gondolják.
Ezért indultam neki a világnak, vettem a nyakamba a mérföldeket, valójában azt reméltem, az életem lehet egy olyan soha véget nem érő roadtrip, ami miatt akivel csak találkozom, mind teljesen bolondnak nézne. Valójában ez is történt nem egészen hat évig, bár néha kisebb-nagyobb szünetekkel benne, de ez a hat évnyi szabadság annyi tapasztalatot adott, ami talán kitart egy életre. Ha egy másik világban újrakezdhetném az életem, akkor jóval korábban belevágnék. Mert néha kiszakadni felemelő, mélység és magasság egészen új értelmet nyer, ha egy kicsit hajlandóak vagyunk újraértelmezni magát az életet.
Minden akkor kezdődött, amikor sikerült egy vadászfamíliába születnem - korán megtanultam, hogy akkor is az embernek kell lennie a tápláléklánc csúcsán, ha ez valójában nincs így. Mert ilyenek vagyunk mi, önzők és hatalomvágyók, és ha tudás, erő és hatalom párosul, annak gyakran végzetes az eredménye. Mai fejjel őrültségnek tartom, miért is akartam valaha is, hogy ez a bagázs maga közé fogadjon, hiszen saját bőrömön tapasztaltam, milyen az, ha kitagadnak azért, mert más vagy. Egy olyan dolog miatt, amiről rohadtul nem tehetsz. Szóval onnantól kezdve, hogy a szívbetegségemre fény derült, mintha megszűntem volna személyként létezni, és egy címke lettem volna. Onnantól kezdve senkit nem érdekelt, mit tudok, csak a hiba a gépezetben.
Sokévnyi bizonyítási vágy és temérdek megaláztatás után döntöttem úgy, hogy elég - otthagytam a fősulit, és dolgozni kezdtem, hogy a kezdőtőkéből elhúzhassak minél távolabb, és ekkor kezdett el körvonalazódni, hogy ha már ezt teszem, akkor abból legyen valami hatalmas őrültség. Így került nem sokkal később egy levél az asztalra, és minden mással mit sem törődve rohantam a vakvilágba.
Ekkor kezdődött az a hat év, amiből önmagában egy könyvet tudnék írni. De mivel Jack Kerouac ezt már egyszer lelőtte, sajnos kimarad, de azért merem remélni, hogy miután meghaltam, valaki jót fog szórakozni az úti jegyzeteimen.
Ezek után pedig kicsit sok lett a jóból, vagyis mondjuk inkább azt, hogy a szervezetem kezdte el felmondani a szolgálatot, akkoriban még csak olyannyira, hogy azt mondjam, ideje valahol hosszabb távon meghúzni magam. Aztán a néhány hónapból évek lettek, mivel tudjuk, hogy a sors a legnagyobb rendező... Be kellett látnom, hogy lassan muszáj lesz berendezkednem a hosszabb távú maradásra - Beacon Hillsben, ahol aztán végül mégis sikerült ott kikötnöm, ahol azt hittem, már sosem fogok. Igaz, másképpen, mint amire gyerekként fel akartak készíteni, de azt legalább elmondhatom, hogy jó cél érdekében teszem.
De ki tudja, meddig még...

Silas Phelps
Silas Phelps Tumblr_ob02724J7X1qm9n97o4_r2_250
Age :
27
Tartózkodási hely :
》 beacon hills
Foglalkozás :
》 music shop assistant

Silas Phelps Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Szer. Márc. 25, 2020 10:33 pm

Stella Argent
vadász: vérét ontja azoknak, kik veszélyt jelentenek
Gratulálunk, elfogadva
Teen Wolf FRPG

Silas!  úúú

Mindenek előtt engedd meg, hogy hivatalosan is üdvözöljelek az oldalon, valamint, hogy elmondjam mennyire örülök neki, hogy úgy döntöttél, megalkotod ezt a karaktert, @Scarlett Atkins is biztos nagyon várt már!  puppyeyes
Bevallom, nekem valamiért gyengéimnek számítanak a nehéz sorsú karakterek, mindig van bennük valami keserédes, ami azonnal megfog bennük; neked is sikerült gyakorlatilag már rögtön a jellemzés első mondatával, amit aztán csak fokoztál. De ne szaladjunk ennyire előre... Rolling Eyes
Szóval a jellem, élt a fejemben egy elképzelés erről a karakterről, amikor meghirdetésre került és annak ellenére, hogy abszolút szabad kezet kaptál az alakításában, erről nem is beszéltünk össze, azt kell mondanom, hogy sikerült őt pont úgy megragadnod, ahogy azt személy szerint én képzeltem, sőt! Adtál neki egy igazi mélységet, egy lelket, amit ugyan meggyötört az élet, még most sem tört meg egészen! Az én pici szívem viszont összeszorul érte, el sem tudom képzelni min mehet keresztül a betegségével.  Sad
Ami a család részt illeti, rendesen odacsaptál vele, még nekem is. Nem tudtam eldönteni, hogy sírnom, vagy nevetnem kéne-e inkább ezt a levelet olvasva. Tetszett, hogy Silas nem fogta vissza magát a szüleivel szemben - ami azt illeti megmosolyogtatott, hogy kiosztotta őket -, de közben meg elszomorított, hogy egyáltalán ilyet kellett írnia. Viszont legalább még a húga ott van neki, reméljük az a testvéri kötelék mindennél erősebb lesz köztük.  :3:
Ezek után az et részt már hihetetlen sebességgel faltam be és meg kell állapítanom, Silas jó hosszú utat tett meg, mielőtt letelepedett ebben a szerény városkában. Ugyan arra nem derült fény, mit művelt abban a bizonyos hat évben, azt biztos, hogy bőven megérte kiszabadulni azok közül az emberek közül, akik otthon nem törődtek vele. Én, Stella lányom nevében is örülök neki, hogy végül Beacon Hillsben kötött ki és a helyi vadászok között végre elismerik.   Szeri
Na és tudod mit? Baromi kíváncsi vagyok néhány sztorira a kis "úti jegyzeteiből", szóval remélem szándékodban áll csepegtetni belőle néhány részletet a játéktéren, amit majd olvashatok! Very Happy El vagy fogadva, nyomás foglalózni és irány játszani! Jó szórakozást nálunk!  Szottyongatnow i'm stained by you

Stella Argent
Silas Phelps Tumblr_pvualzXxO51uek0c7o2_r1_250
SHE'S A DARK ROAD
Silas Phelps Tumblr_inline_orlgwlFN051r25xgk_540
WITH A LOT OF DANGEROUS CURVES
Age :
17
Tartózkodási hely :
beacon hills

Silas Phelps Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Silas Phelps

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Characters :: Lakosságunk :: Ember-
^
ˇ