• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 37 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
0
Ember
9
Diclonius
2
Goblin
0
Hellhound
1
Vadász
5
Hibrid
2
Incubus
2
Kitsune
2
Vámpír
3
Warlock
3
Wendigo
3
Vérhiéna
2
Vérjaguár
3
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ EOF - Empire of Fantasy

Vendég

Today at 2:38 pm
☇ Hírek


Yesterday at 9:31 pm
☇ Elkelt!


Yesterday at 8:07 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 9 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendégA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Szabályzat


avatar


Join date :
2015. Jun. 21.

Age :
17


Csüt. Nov. 17, 2016 7:52 pm
vérjaguár: falka nélküli fenevad, ki lesből támad
házirend
enélkül senki sem tudná, mik a szabályok


talál egy módot, hogy emlékezz...

● Mielőtt beregisztrálnál, minden alapvető dolgot amit az oldalról kell tudni olvass el, hiszen nem díszként szolgálnak.
● A neved minimum egy keresztnevet és egy vezetéknevet tartalmazzon. Ne kelljen julia55551-ekkel foglalkoznunk, hiszen ők kapnak egy üzenetet, miszerint a nevük nem megfelelő, majd mikor nem észlelünk változást, kénytelenek leszünk törölni pár napon belül.
● Mindenképp nézd meg a kívánt avataralanyról, hogy már foglalt-e. (A sorozatos karakterek alanyai NINCSENEK lefoglalva, mivel a sorozat már a végét járja, így szabadon hozható velük bármilyen karakter!)

● Egy karaktertől aktívságot várunk, így meggondolandó, hogy lesz-e elegendő időd, mielőtt regisztrálsz.
● Ha egy bizonyos ideig nincs időd a reagokra, s nem tudsz feljönni, azt a hiányzásnaplóban jelezheted a staffnak, így nem hanyagságra gyanakodnak majd.
● Kérnénk minden tagot a kreatívságra, nem szeretnénk ugyanolyan karakterekkel találkozni.
● A staffnak joga van elvenni tőled a canon, -vagy sorozatbeli karakteredet, ha szerintük nem úgy viszed, ahogy kellene.
● Ha ketten regisztrálnak egy avataralannyal, az kapja meg, aki előbb elkészül a karakterlapjával.
● Ha ugyanez az eset történik sorozatbeli karakterekkel, akkor mindannyian kapnak pár napot arra, hogy befejezzék a lapukat, majd a minőség fog dönteni.
● Jelenleg nincsen semmiféle korlátozás az oldalon, de az adminoknak joguk van elrendelni egyet, ha valamiből túl sok lesz.
● Annyi multikaraktert lehet hozni, amennyit szeretnél, de kérünk titeket, hogy találjátok meg az egyensúlyt, ne terheljétek túl magatokat.
● Ha valami "vad" ötleted támadna a karakteredhez, de nem vagy benne biztos, hogy szabad, nyugodtan keresd fel bármelyik admint.

● Ez a legelső lépésed az oldalon, innen fogjuk megismerni a hozott karaktered, az írásod.
● A "Készülő karakterek" fórumrészben szükséges nyitnod egy topicot a neveddel, majd a Karakterlap-mintát kitölteni, s oda bemásolni.
● Ha készen vagy, akkor az "Elkészültem" topicban jelezheted, majd egy admin elbírál.
● Egy karakterlapot csak és kizárólag egy admin vagy egy moderátor bírálhat el.
● Ha nem feleltél meg, kapsz pár napot a javításra.
● Egy karakterlappal minimum két hét alatt végezned kell, ha több idő kell, egy adminnak kell szólj, természetesen mindenki kap haladékot.
● Ha nem készültél el az adott időkereten belül, törlésre kerülsz.
● Csak elfogadott karakterlappal kezdhetsz játékba!
● Az avatarkép mérete 200x320-as legyen, se több, se kevesebb. Ha nem találsz, vagy nem tudod megvágni azt a képet amit szeretnél, nyugodtan szólj valakinek és segít neked. Legyen az admin vagy moderátor, de akár játékostárs is. Amint elfogadtuk a karakterlapod, menj foglald le az arcod, hogy ne vegye el senki. Ha ezt kihagyod, és egy másik játékos fogja használni és lefoglalni, akkor tőled kell elvennünk azt.


● Miután egy stafftag elfogadta a lapodat, és lefoglaltad a csodás arcod, keress játszópartnert. Ne félj, senki nem harap, nyugodtan írjál rá bárkire és beszéljétek meg az ötleteket.
● Nincs megszabva, hogy hány játékod lehet, de törekedj mindig az aktivitásra. Egy játék ne álljon 1 hónapig. Csak annyit vállalj, amennyire van kapacitásod.
● Szószám sincsen megszabva, de ha a játékostársad ír 300 szót alsóhangon, akkor te ne egy 120 szavassal válaszolj rá. Fejtsd ki szépen a gondolataidat, érzéseidet, hogy mit érez a karaktered, hogy mi van körülötte. Ha nem megy, akkor kérj nyugodtan segítséget és a gyakorlótérre teszünk, ahol valamelyik moderátor vagy admin megtanít.
● Írhatsz múlt időben és jelen időben is, te döntésed. Ez vonatkozik az E/1-re és a E/3-ra. Csak kérlek ne váltogasd a játékban, mert az zavaró lehet.
● Ha egy sorozatbeli karaktert hozol, akkor törekedj mindig a karakterhűségre. Ha ezt nem látjuk, akkor a staff elveheti a karaktert. Ezeket csak olyanoknak ajánljuk akik nézik a sorozatot. Ez így van a keresetteknél is, csak akkor hozd azt akit kinéztél, ha teljes mértékben áttudod adni azt, amit a hirdető akart. Ha ő nincs megelégedve, akkor először szól, hogy min változtass és ha utána sem, akkor pedig elvesszük.
● A reag elejére mindig tüntesd fel, hogy kivel játszol. Ez lehet becenév is.
● +18-as játékok engedélyeztek az oldalon. Szeretnénk, ha virágnyelven fejeznétek ezeket ki. Ha ilyen játék van, akkor a reag elejére tegyétek ki a jelzést.
● Egy játékos megölése csak annak a kérésére vagy a Staff engedélyével történhet. De előtte értesítsetek minket a dolgokról.

● Ami a chaten történik az ott is marad. Nincs kihatással a játéktérre, de ha játszunk ott, akkor törekedjünk arra, hogy ne legyünk VérPistik és VérPiroskák. Senki nem szeret olyanokkal játszani, akik nem a realitásnak megfelelően mozgatják a karakter. Pl: Egy Omega, nem nyomhat le egy Alfát egyedül, minden segítség nélkül.
● Ne vegyetek semmit magatokra. Ha sértegetés van, akkor az a legtöbbször karakterre irányul és nem a userre. De ha még is ilyet észleltek, szóljatok nekünk és beszélünk az illetővel. Többszöri figyelmeztetés után pedig utat mutatunk neki.
Ha bármi észrevételed van az oldallal kapcsolatban, akkor keress fel minket nyugodtan, bármelyik Stafftag válaszol! Kellemes időtöltést és sok játékot kívánunk!
● Alfát csak is a staff engedélyével lehet hozni!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Szabályzat
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Képzések szabályzata
» Katsumi Kawachi
» Kazamata Szabályok
» Fegyverek leírása // Ára és a Vásárláshoz tartozó szabályzatok
» Karakterkészítés szabályai

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: First steps :: Kezdetek kezdete-
Ugrás: