• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 44 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
1
Ember
9
Diclonius
3
Goblin
0
Hellhound
1
Vadász
6
Hibrid
4
Incubus
2
Kitsune
3
Vámpír
3
Warlock
3
Wendigo
4
Vérhiéna
2
Vérjaguár
3
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ 2018. márciusa


Yesterday at 11:25 pm

nyerteseink
gratulálunk a nyár legjobbjainak!

Stella

Argent
női karakter
Mortdecai

Wolsey
férfi karakter
Sheilah

Blackwood
előtörténet
Tamera

Wentz
művész
Ashley

Wilkinson
bohóc
Malachai

King
rosszfiú
Hurricane

Bartholomew
szépség
Stella &

Ashley
párkapcsolat
Daria &

Dante
játék
Hazel &

Stella
őrangyal
Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 2 Bots

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Új téma nyitása   Hozzászólás a témáhozShare | 
 
 Társkereső


 :: First steps :: Hírek
avatarHétf. Jan. 30, 2017 9:54 am
Vendég
Vendég

Van egy perced?


Nem baj ha nincs, úgyis elvonom a figyelmed. xD Szóval van az a sanda helyzet, hogy lusta vagyok magamnak szomszédot és barátnőt hirdetni. Az előtörténetemben szépen le van írva, hogy miként érzek mindkét személy iránt. Az előbbi kora nem számít, ha felnőtt ha velem egyidős úgyis ugyanúgy fogok érezni iránta és a zenét is olyan hangosan hallgatom, hogy a papucsával kelljen fejbe vágnia akkor ha a hátsóudvaron vagyok. Ami a barátnőt illeti meg... Nos, hm. Nagyon sok meglepetést tartogatok. Mi egyebet mondhatnék? Ja igen, ha esetleg szeretnél az ellenségem lenni arra is van egy opcióm az előtörténetben. De ha szimplán az az osztálytársam akarsz lenni, akinek segítek néha a házijában szintén szólhatsz, mert tárt karokkal várlak ám.

-Timo.
Vissza az elejére Go down


avatarCsüt. Jan. 26, 2017 9:53 pm
Vendég
VendégEstét a népnek Cool

Mindenkit keresek, vagyis minden szálra, egy éjszakás kalandok, régi barátok, ellenségek, bandatagok, széles a repertoár, szóval bárki ír is pm-et, ki lehet agyalni mindent, vállalkozó szellemű vagyok,fajokat sem zárok ki *-*
Vissza az elejére Go down


avatarSzomb. Okt. 15, 2016 8:24 pm
Vendég
VendégÜdv mindenkinek cute

Keresnék magam mellé lelkes vállalkozót, aki utazgatna velem. Ugyan a játéktéren nincsenek olyan lehetőségek, hogy nagyon messzire lehessen menni, de szerintem az adott lehetőségek is igencsak kihasználhatóak. Szóval, ha lenne kedved egy wendigo-val utazgatni, akkor csak dobj meg egy téglával... Na jó, egy üzenet is megteszi Razz

Akár több jelentkező is jöhet, és ne félj, téged nem foglak megharapni cute
Vissza az elejére Go down


avatarVas. Okt. 02, 2016 3:44 pm
Vendég
VendégFigyelem-figyelem!
Egyetemista lakótársat keresek az albérletembe! Jár egy saját szoba, berendezve. Olcsó lakbér és rezsi! Ezenfelül hihetetlenül jó társaságomat is fel tudom ajánlani! Ha ki akarsz szakadni otthonról vagy a koleszból, ne habozz, hívj fel!
Nemre és fajra nincs kikötésem.
(Ha természetfeletti vagy, ne aludj el este...)

Vissza az elejére Go down


avatarKedd Szept. 27, 2016 2:43 pm
Vendég
VendégSziasztok! O.O

Én is beállok a sorba én viszont párt keresek. Cuki szöszi coyot lány, bármilyen fajból származó társat keres maga mellé. Nyitott vagyok, és sok sok játékötletem is van.

Annyi helyes pasi van az oldalon, valaki csak szingli, nem? Very Happy Love
Vissza az elejére Go down


avatarKedd Szept. 27, 2016 2:01 pm
Vendég
VendégNagyon hiányzik az elgondolásaim alapján kettő fèrfi az életemből, hogy még bonyolultabbá váljon minden.(Nem mintha jelenleg egyszerű lenne)

Egy vadász
:
Te vagy a racionális felem. A józan ész. Melléd köt az egész életem, amit a szüleim tanítottak nekem. Fegyelmezett és hidegvérű vagy, igazi vadász. Kellesz nekem, hogy túléljem a világot, a szörnyeket.
A szüleimmel egyezséget kötsz, hogy számukra megfelelő ember mellett állapodjak meg. Lefizettek téged.
"Még, hogy oltár elé vezessenek? Engem? Akinek az élete egy okkult szappanopera és egy akciófilm keveréke? Mintha a Kriptamesék találkoznának a Rambo sokadik folytatásával a boncasztalon."

Egy vèrállat(nem számít melyik csoport)
"A hangja olyan volt, mint a puha szőrme, lágy és telt, egy kicsit obszcén, mintha már az, hogy szóba áll vele az ember, valami mocskos dolog lett volna. Talán az is volt." Te vagy nekem a kísértés. Megismertelek és egy másodpercre elfelejtettem, hogy vadász vagyok, szigorú törvényekkel, aki olyanokat gyilkol élvezetből, mint te vagy. Rosszabb vagy a drognál és ezt tudod is magadról. Azóta próbállak kerülni.


Zaklassatok pmben! Cool
Vissza az elejére Go down


avatarSzer. Május 25, 2016 2:11 pm
Vendég
VendégRomlottak hada
A legmagasabb trónon ülni a legnagyobb felelősséggel járó cselekmény. Ezt én sohasem akarom elérni mert arra nem engem találtak ki. De arra igen, hogy a vér forró folyásának érzésétől a melleim között csak arra az egyre tudjak gondolni, hogy a következő ellenségemnek is ugyanilyen izgató belsőrendszere van e. Gondolom rá is jött már a társaság arra, hogy itt nem a Twilight rajongók számára van jegy lefoglalva. Hogy most szerepen belül, vagy szerepen kívül írtam e...döntsd el.

Szabályzatot nálam ne nagyon keressél, nem a tanárod és nem a drága anyukád vagyok, hogy keretek közé zárjalak és titokban röhögjek rajtad, hogy mennyire jó érzés téged irányítani. Én ennél ezerszer rosszabb vagyok. Gondolj csak bele, szabályok szerint élsz és utána te jogosan várod el, hogy kapjál valamit csak azért, mert teljesítetted az alapot amit elvárnék. Maximum egy lefűrészelt csövű vadászpuska kormos végét kapnád az ajkaid közé, egészen a torkod zsákjáig ledugva és nagyjából semmit sem szólhatnál, mert kaptál is valamit és csak a kapzsiságod áldozata lettél. Ugye, mennyivel jobb, hogy nincsenek szabályok ?

Kérésekre számíthatsz viszont tőlem, mivel én sem vagyok átlagos, ezért nem átlagos mondatokat fogsz hallani tőlem. Ezt viseld el. Nem kérlek rá. Ez tény. Megkérlek, hogy csinálj meg nekem akármit, akkor megfogod csinálni. Nem arra foglak megkérni, hogy hozz nekem egy pohár vért. Nagyobb falatokra utaztam mindig is, mondjuk egy multimilliomos cégnek a busás tárcájáért szívesen elharapom 5-6 ember torkát. Kezded kaparászni a témát ?

Ugyanakkor engem nem érdekel, hogy te kit farkalsz meg vagy kinek teszed szét a lábad. Csupán pár kötelező dolog van. Ha gyilkolsz, ne izmozz rajta, hogy hogyan tünteted el a nyomokat mert ez nem egy Sherlock film. Odamész, szétcincálod, kieszed a belsőségét és ott hagyod a friss, marcangolt, lógó csontokat a következő arra járó embernek és elhúzol onnan. Élvezetből csináld amit csinálsz, ne pedig azért mert én kértem mert akkor szóba sem állok veled. Ne fintorogjál a vas ízű vér felnyalásánál, hanem dögevő módra vesd rá magad és ha kell, földdel együtt eszed meg. Ez a mi névjegyünk, a káosz tökéletes elve. Mikor a gyereküket nem fogják elengedni iskolába mert rettegnek a patkányok. Ne is engedjék el mert egy 10 éves gyerek feje még bőven belefér a pofánkba.

A titokzatosság azonban már kötelező szintre emelkedett. Én kifejezetten utálom de sajnos nem sok maradna belőlünk, ha nyilvánosan csináljuk amit csinálunk. Elfog jönni az az idő is de ahhoz sereg kell és rengeteget kell tanulnotok. Valakivel a falkából nézet eltérésed van, nem jössz oda nekem enyelegni, megfogod és ha emberi formádban vagy megfojtod, ha pedig állatiba, akkor kikarmolod a bordáját a bőr alól. Nekem csak a végeredményt és egy nevet hozzál magaddal. Így kerülhetsz feljebb a ranglétrán.

Bizonyára rájöttél, hogy én nem kérek sem eleganciát, operaénekeseket, Hosszú és vöröslő palástokat és erdélyi kastélyt. Engem ezekkel ne keressél meg, gondoskodj magadról ahogy csak tudsz és ne azért tartozz ide, mert cserébe vársz valamit mert elmondtam, hogy mit fogsz kapni ilyenkor. A saját magad szabadságáért és az őrület mámorító osztozásában a cselekmények menetével. Ha bérgyilkolásról van szó, természetesen aki elvégezte az elteheti az egészet. Nekem ne adjál te semmit. Ne úgy állj neki, hogy elmondod a kiléted és a munkád. Célozgass, győzz meg másokat a hatásosságodról, végezd el és már futhatsz is. Ha megjön az étvágyad egy öregemberre, egy jó segget viselő ribancra, vagy egy dögös hapsira hát istenem...jó étvágyat.


// Jelentkezni a falkavizsga játékra nálam lehet pm-ben. Szókimondásért elnézést...rosszabb is tudok ennél lenni és az a baj, hogy normális vagyok magam szerint.
Vissza az elejére Go down


avatar


: :


Join date :
2012. Jun. 17.

Age :
5


Vas. Jún. 22, 2014 10:45 am
Társ kereső


Nem találod a helyed a világban? Magányosnak érzed magad? Barátokra vágysz? Vagy csak néhanapján jól jönne egy fuvar a suliba? Hát akkor ne habozz. Írj ide, a társ keresőbe és utána nincs is más dolgod csak várni, hogy rád találjanak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://farkasborben.hungarianforum.net

Sponsored contentVissza az elejére Go down
 
Társkereső
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: First steps :: Hírek-
Új téma nyitása   Hozzászólás a témáhozUgrás: