• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Daniel & Aaron


avatarSzer. Júl. 30, 2014 7:48 pm
Vendég
Vendég
Daniel & Aaron
Ismeretlen ismeretség.


Egyre csak telnek a napok. Most nyugalom van a városban, de ki tudja melyik pillanatban tűnik fel Kate Argent, vagy egy két Berzelker. Szinte már minden percben kiélezve figyeltem a környezetem. Ézékeim ultra fokozaton dolgoztak. Feszült voltam, és ideges, de ezt nem mutattam ki sem a falkám, sem a barátaim, se senki irányába. Éreztem, hogy közeleg a veszély és ez csak a vihar előtti csend. De reméltem, hogy tévedek, holott általában nem szoktam ilyen dolgokban. Éppen megérkeztem az iskolához és kiszálltam az Evoque-ból, amikor hirtelen egy farkas illata csapta meg az orrom. Omega volt, de valami nem stimmelt. Furcsa érzésem volt vele. Hamar kiszúrtam a srácot. És a kocsimnak támaszkodva figyeltem miképp tevékenykedik. Kíváncsi voltam miről árulkodnak a tettei. A megjelenése és a kisugárzása egyértelművé tette, hogy nőcsábász és kimondottan szeret a figyelem középpontjában lenni. Remélem, hogy nem csinál őrültséget. Tűnődtem miközben úgy döntöttem még egy ideig szemmel követem a srác tevékenységeit. Kíváncsi voltam vajon kiszúrja e, hogy figyelem és észreveszi e mi vagyok.

ઈ Zene:
ઈ Note: Furcsa találkozás.

Vissza az elejére Go down


avatarSzomb. Aug. 02, 2014 9:24 pm
Vendég
VendégMár nagyon közel járok, ahhoz , hogy megtaláljam a szüleim gyilkosát. Legalábbis remélem. Egyik nap suli után mentem hazafelé, de előtte beugrottam egy fagyiért. Nem tudom miért, de mostanában nagyon rá vagyok kattanva. Szóval  mentem hazafelé, de a fagyi miatt másik úton. Most jut eszembe, otthagytam a telefonom a suliban. Lerakom a fagyit és elkezdek rohanni a sulihoz. Mikor odaértem és sikeresen  megtaláltam a telefonom, újra elindultam hazafelé, de még az iskola parkolójában megláttam egy embert, aki figyelt. Nem is ember. Látom rajta, hogy vérfarkas. Talán egy alfa. Valami fura érzés támadt fel bennem. Jobban megfigyeltem az alfát. Hát persze, ő az, aki átváltoztatott, megölte a családomat és elrabolta a bátyámat. Most végre itt van. Nem hagyom elmenni, míg el nem vezet a bátyámhoz. Az érzelmek kezdenek felgyülemleni bennem és meg is kezdődik az átalakulás. Szemeim sárgán kezdenek izzani, szőrzetem megnő, tépőfogaim is megnőnek és köröm helyet karmaim lesznek. Belenézek a szemébe és vicsorgok. A következő pillanatban már a kocsija motorháztetőjén vagyok.
-Nem érdekel, hogy  bárki megláthat.- Mondom neki vicsorogva és karmaimat megpróbálom belemártani.
Vissza az elejére Go down


avatarKedd Aug. 05, 2014 9:00 pm
Vendég
Vendég
Daniel & Aaron
Ismeretlen ismeretség.


A kocsim mellett állva hamar rájöttem, hogy a srác felismert, de nem tudtam eldönteni vajon miért váltottam ki belőle ezt a reakciót. Még az volt a szerencse, hogy senki sem volt a közelben éppen, így mikor a motorháztetőről felém kapott, elkaptam a kezét és egyetlen mozdulattal a kocsim mögé dobtam, hogy az takarjon minket. Fölé érkezve leszorítottam és félig átváltozva rá vicsorítottam. Vörös szemeim szikrákat szórtak.
- Állj, le kölyök. Fogalmam sincs mi ütöt beléd. Életem nem láttalak még, úgyhogy sürgősen változz vissza, ha jót akarsz. Aztán kezdj el mesélni, hogy mi a jó élet ütött beléd - morogtam neki, már teljesen visszaváltozva emberré és szemeim ekkor már eredeti barna színüket vették fel.
Ha a srác is vissza változott, lassan elengedtem, majd felálltam és kezemet nyújtottam felé, hogy felsegítsem.
- Na beszélgessünk, ha már így rám rontottál - jegyeztem meg, majd vártam, hogy mivel áll elő.

ઈ Zene:
ઈ Note: Furcsa találkozás.

Vissza az elejére Go down


avatarKedd Aug. 05, 2014 9:13 pm
Vendég
VendégEgyetlen mozdulattal a kocsija mögé dob. Tényleg erős. Látszik, hogy alfa. Leszorított és sehogy sem tudtam kiszabadulni a szorításból. Végül visszaváltozott emberré. Még azt mondja, hogy sohasem látott. Miért hazudozik, hisz tudom ki ő. Na jó az a legjobb döntés ebben a helyzetben, ha én is visszaalakulok. Segít felállni. Kérdezi, hogy miért támadtam rá.
- Mintha te nem tudnád. - Mondom és már növesztem is ki újra a karmaimat.
- Azonnal áruld el, hogy hol van a testvérem, mert ha nem ismerek pár vadászt, aki elbeszélgetne veled. - Mondom, de nem várom meg a válaszát, hanem újra átalakulok amilyen gyorsan csak tudok és rátámadok.
Vissza az elejére Go down


avatarKedd Aug. 05, 2014 9:42 pm
Vendég
Vendég
Daniel & Aaron
Ismeretlen ismeretség.


Értetlenül állok a srác előtt. Fogalmam sincs, hogy miről beszél. Mi a fene történtik ebben a városban. Honnan ismerhet vajon? Ezen gondolatok közelepette támadt rám újra a kölyök, de már a mozdulat elején elkaptam és a magasba emeltem. Vörösen izzó szemeim az övébe néztek.
- Nem tudom ki vagy, vagy hogy ki a bátyád. Életemben nem láttalak. Össze keversz egy másik farkassal. Ideje lenne, ha végre lehiggadnál, mielőtt én leszek a vadászod. Ami a vadászokat illeti. Haverok vagyunk. Jómagam is a szakmában vagyok, csak éppen farkasként vadászok farkasokra. Most pedig elengedlek, de ha még egyszer rám támadsz ahelyett, hogy végre elmondod mi a fenével gyanúsítasz, megismerkedhetsz egy nem igazán kedves és bizalomgerjesztő oldalammal. Nem ölök ártatlanokat, csakis olyan farkast aki emberek életére tör. Szóval képes vagy civilizáltan viselkedni, vagy folytatjuk az értelmetlen küzdelmet, amiben te is tudod, hogy nem győzhetsz. Várom a válaszodat - mondtam neki még mindig a levegőben tartva a fiút.

ઈ Zene:
ઈ Note: Furcsa találkozás.

Vissza az elejére Go down


avatarKedd Aug. 05, 2014 9:54 pm
Vendég
VendégA támadásomat sikeresen hárítja és a levegőbe emel.
- De láttam az arcodat mielőtt átváltoztattál volna. Sőt még ott volt rajtad a halott rokonaim vére, akiket te öltél meg. Várjunk csak. Te gyilkos farkasokra vadászol?- Akkor nem ő lehetett az. De tuti nem keverem. Igaza van, tényleg nem kerülnék ki győztesként a harcból. Visszaváltozok emberi formába.
- Oké nem bántalak, nem mintha tudnálak, de letennél? - Kérdezem mosolyogva. Ez az én egyik különlegességem. Bármilyen érzésből hamar boldogságot csinálok és mosolygok. E miatt tudom irányítani az átváltozásaimat. Ha nem ő volt akkor ki? Hát persze! Ha letesz akkor ott beszélek, de ha nem tesz le a levegőben folytatom a beszédem.
- Nincs véletlenül rokonod, aki nagyon hasonlít rád, vagy akár egy ikertestvéred, aki unalomból egy tini srác családját lemészárolja majd átváltoztatja a fiút. - Lehet, hogy most sikerül a nyomára bukkannom.
- Ja és mond csak, hogy van ez a vérfarkas vérfarkasvadász dolog? Mert én is csatlakoznék. - Kérdezem kíváncsian és mosolygok a végén.
Vissza az elejére Go down


avatarKedd Aug. 05, 2014 10:14 pm
Vendég
Vendég
Daniel & Aaron
Ismeretlen ismeretség.


Mikor úgy láttam, hogy a fiú végre kezdi felfogni, hogy rossz embert keresett és felhagyott a próbálkozással letettem, teljesítve a kérését, majd a kocsim oldalának döltem ekkor már barátságos és emberi oldalamat mutatva.
- Nem én öltem meg a családodat. Az utolsó dolog amit tennék, hogy embert ölök - válaszoltam neki, a vérfarkasos kérdésre csak biccentettem egyet, majd tűnődve hallgattam a srác szavait.
- Nem tudok róla, hogy lenne élő rokonom. Legalábbis olyan aki ölni merne és még hasonlít is rám. Az egyik New York-i falka amelyhez a családomnak is köze volt általam távozott a túlvilágra, úgyhogy, nem tudom. Talán lehet rokonom még valahol, de itt és most nem tudok semmi biztosat mondani - válaszoltam neki, majd a kezemet nyújtottam felé.
- Aaron Reeves vagyok. De szólíts csak Aaron-nak - mutatkoztam be, majd megcsóváltam a fejem a vadászós kérdésén.
- Kölykök - nevettem el magam.
- Szállj be. Hazaviszlek. És mesélek útközben, és te is elmeséled mi történt pontosan - ezzel elővettem az Evoque kulcsát és a nyitó gomb megnyomása után, beültem a soför ülésbe. Ha a srác is beszállt, elindítottam a motort, majd rá néztem.
- Mond a címet, aztán elmesélem a történetem - vártam a válaszát.

ઈ Zene:
ઈ Note: Range Rover Evoque

Vissza az elejére Go down


avatarKedd Aug. 05, 2014 10:23 pm
Vendég
VendégA kezét nyújtotta felém. Először azt hittem majd elkap és belevág a földbe majd kitépi a szívem, de ennek ellenére én is nyújtottam a kezem.
-Daniel Crosby vagyok. A barátaimnak csak Dan.- Szóval mindenkit megölt? Akkor még is ki lehetett? Beülök a kocsijába és elmondom neki a címem.
- Tudod nem vagyok annyira kölyök. Omega ként egész jól bírom. Biztos szükséged van a falkádba még pár vérfarkas vérfarkasvadászra. Én itt is vagyok. Nekem is jól jönne egy falka. - Elmeséli a történetét? Most nem nagyon vagyok rá kíváncsi.
- Tudod a bátyám megtalálása jobban érdekel, mint a te történeted. Hogy bukkanhatok annak a nyomára, aki átváltoztatott?
Vissza az elejére Go down


avatarKedd Aug. 05, 2014 10:37 pm
Vendég
Vendég
Daniel & Aaron
Ismeretlen ismeretség.


Örömmel vettem tudomásul, hogy a srác végre kezd nyugodtabban hozzáállni a furcsa helyzethez.
- Rendben, Dan. Ami a falkát illeti. Valóban elkélne még egy-két farkas, de előbb kíváncsi vagyok milyen is vagy, amikor éppen nem akarsz kinyírni - néztem rá komoly tekintette, majd az utolsó néhány mondatára elmosolyodtam.
- Ha a bátyád még él, akkor megtaláljuk. Ha meg akarsz találni valakit aki a rokonom, tudnod kell, hogy a régi falkám embervadásszattal űzte el az unalmat. Miután be akartak vonni, én kinyírtam őket egy máig is falkámba tartozó vérfarkassal. Ez szerencsére úgy sikerült, hogy azt hitték vadászok tették. Viszont ennek megvolt a hátulütője is. Mégpedig, hogy az esetleges családtagokat akik hasonló életmódot folytattak mint elhúnyt rokonaim, nem tudtuk elkapni. Máig vadászom rájuk. Röviden a történet, amelyet tudnod kell rólam, ha a falkám tagja akarsz lenni - mondtam, neki miközben kihajtottam a suli parkolójából.
- Ami a családod gyilkosát illeti, valószínűleg ugyan az élteti mint téged. A bosszú. Alfa így nem gyenge ellenfél. Ki tudlak képezni, hogy fel tudd venni a vérfarkasok ellen a harcot, de ha úgy döntesz, hogy levadásszuk akkor kösd fel a gatyád, mert innentől kezdve minden második este velem fogsz edzeni. És én még az alfák között is ritka példány vagyok - magyaráztam neki el a lehetőségeket.
- Ami a bátyád illeti, ha emlékszel az illatára, vagy van valami személyes tárgya nálad, segíthetek felerősíteni a szaglásod, és meg tudjuk találni ha a közelben van. Segítek megmenteni, de az alfát nem támadhatod meg egyedül. Nincs szükségem egy halott bétára. Amennyiben csatlakozni akarsz hozzám - jegyeztem meg.

ઈ Zene:
ઈ Note: Indulhat a vadász idény.Very Happy

Vissza az elejére Go down


avatarKedd Aug. 05, 2014 10:55 pm
Vendég
VendégSzóval van humorérzéke is. Bár komoly fejjel mondta.
- Csak minden második este? Miért nem minden este? - Kérdezem, de nem igazán szeretném, ha minden este edzenénk. Jó amúgy is szoktam edzeni, de azért az edzés vele biztos sokkal keményebb.
- Hát, nincs nagyon semmi, amin rajta lenne az illata.
- Rendben nem támadom meg egyedül. Majd te segítesz kinyírni. - Mosolygok rá.
- Te nagyon erős alfa vagy látszik rajtad. Meg, ha ember lennél is erős lennél. Látszik, hogy sokat edzel. A hasad is kockás mi? - Mondom szintén mosolyogva és az ujjammal megnyomkodom a hasát.
- Ja elég kemény. - Mondom és közben megérkezünk a házamhoz.
- Gyere be meghívlak egy vacsira. - Mondom és kiszállok a kocsiból. Ha jön ős is akkor beengedem a lakásba.
Vissza az elejére Go down


avatarKedd Aug. 05, 2014 11:04 pm
Vendég
Vendég
Daniel & Aaron
Ismeretlen ismeretség.


Nehezen bírtam ki nevetés nélkül a kérdését, és végül inkább egy felhúzott szemöldök volt a válaszom a szavakon kívül.
- Hát, ha ki akarod készíteni magad - jegyeztem meg, majd sajnálkozó tekintetet vágtam.
- Nem lesz könnyű dolgunk, ha meg akarjuk találni. Reménykedjünk, hogy sikerrel járunk. Ami az alfa kinyírását illeti. Örömmel. Sorozatgyilkos farkast, mindig boldogan teszek el láb alól. Főleg, ha rokon az illető - mondtam.
Amikor hozzám ért egy határozott mozdulattal megcsavatam a kezét.
- Hetero vagyok. Ne nyúlkálj - néztem rá kemény arckifejezéssel.
- De válaszolva. Igen. Rendszeresen edzek. Ami az alfaságot illeti. Genetikailag örökölt génekkel rendelkezem, az alfa erő a volt falkám alfájától van, és van még egy plusz képességem, de azt majd az edzés alkalmával megmutatom - ezzel leállítottam a motort.
- Köszönöm a meghívást. Elfogadom - ezzel kiszálltam a kocsiból, majd miután Daniel is elhagyta a járművet, bezártam.
- Csak utánad - mutattam a ház felé.

ઈ Zene:
ઈ Note: Indulhat a vadász idény.Very Happy

Vissza az elejére Go down


avatarSzer. Aug. 06, 2014 11:39 am
Vendég
Vendég- Nyugi én is hetero vagyok. - Szóval még valami plusz képessége is van. Kíváncsi vagyok mi lehet az. Mondja, hogy csak utánam és mutat a házam felé. Fél, hogy valami csapda van ott vagy mi? Na mind egy elindulok a házam felé. Kinyitom az ajtót majd bemegyünk. Bevezetem a konyhába.
- Ülj le, én meg megmelegítem a kaját. Finom húsleves én főztem. - Mondom és megyek a hűtőhöz. Kiszedek két tányérnyi húslevest, majd megmelegítem. Lerakom az asztalra a két tányér levest. Az egyiket Aaron elé teszem, a másikat pedig magam elé.
- Felőlem, már ma este is elkezdhetjük az edzést. - Mondom és mosolygok rá.
Vissza az elejére Go down


avatarCsüt. Aug. 07, 2014 10:03 pm
Vendég
Vendég
Daniel & Aaron
Ismeretlen ismeretség.


Egy biccentéssel nyugtáztam hogy Ő is a nőket szereti, majd követtem a házba. Hangulatos volt és egyszerű. A konyhába érve helyet foglaltam.
- Szép ház. Na akkor lássuk mennyire finom az a leves - jegyeztem meg barátságos arckifejezéssel, majd megkostoltam.
Ízletes volt. Ki lehetett érezni a hús zamatát, és igazán finom volt.
- Remek - mondtam két kanál leves között, majd tovább falatoztam.
Daniel kérdésére elmosolyodtam, persze csak miután lenyeltem az ételt.
- Részemről nincs akadálya, hogy neki álljunk a képzésednek. De csak miután ezt betermeltük - válaszoltam, majd tovább ettem.
Miután befejeztem, hátra dőltem és megvártam amíg ő is végez, majd rá néztem.
- Merész vagy, Omega létedre. Ha olyan alfába botlasz amilyen nem vagyok, már valószínűleg halott lennél. De szerencséd volt. Viszont szeretnék többet tudni rólad. Mit szoktál csinálni szabad idődben, kivel élsz most, meg hasonló dolgok. Ami egy általános őszinteség és egy kölcsönös barátság kezdetéhez kell - néztem rá kérdőn.

ઈ Zene:
ઈ Note: Indulhat a vadász idény.Very Happy

Vissza az elejére Go down


avatarCsüt. Aug. 07, 2014 10:35 pm
Vendég
VendégLátom ízlik neki a levesem. Szóval csak azután edzünk, miután megettem. Elkezdtem gyorsan magamba tömni a levest. Gyorsan befejeztem, de Aaron gyorsabb volt.
-Hát igen elég merész vagyok. - Mosolygok rá. Halott?
- Mit is szoktam csinálni. Például szeretek bulizni meg strandolni, ja meg természetesen imádok csajozni. - Mondom mosolyogva.
- Hobbijaim is vannak természetesen. Kocsik után futok meg hullákat eszek. - Próbálom mondani komolyan, de elnevetem magam.
- Na jó bocs ez rossz vicc volt. De tényleg a vérfarkasok esznek hullákat? És finom? - Kérdezem komolysággal.
- Igazából a hobbijaim közé tartozik az úszás és a testedzés. A testedzés természetesen csak a lányok miatt van. - Kacsintok rá.
- A gyilkolásra is fel kell készítened, mert még soha nem öltem meg senkit.
Vissza az elejére Go down


avatarHétf. Aug. 11, 2014 9:37 pm
Vendég
Vendég
Daniel & Aaron
Ismeretlen ismeretség.


Miután Daniel befejezte a levese elfogasztását érdeklődve hallgattam, hogy mit válaszol a kérdéseimre. Miután befejezte kicsit előrébb dőltem és az asztalra könyököltem.
- Akárcsak egy átlagos tini. Kár, hogy nem vagy az. Jobban járnál. Nem könnyű farkasként felnőni. Főleg, ha a családunkat mondhatni a szemünk előtt végzik ki. Én születésem óta farkas vagyok. Más így felnőni és más úgy, ha átváltoztatnak - jegyeztem meg.
A rossz viccére elsötétült a pillantásom.
- Szoktak, de én nem tettem még sosem. Vannak farkasok akik még olyan primitív mértékek között élnek, amelyek ezt még engedik. Addig van szerencséjük, amíg csak hullát esznek, mert abban a pillanatban ahogy emberre támad célpontá válik. Akkor van szerencséje, ha nem én találom meg. Egy vadász gyorsan végez vele, és móresre tanítom. Ha nem ölte meg az embert élhet tovább, a lecke után, ha megölte meghal ő is - mondtam neki, majd felálltam az asztaltól és elé léptem.
- A gyilkolásra nem tudlak felkészíteni. Neked kell elhatároznod magad, hogy kiállsz a jó ügy mellett, vagy nincs elég bátorságod és akaraterőd hozzá. Na gyere. Megy le a nap. Ideje neki állni. Mozgás az erdőbe - ezzel kisétáltam a konyhából az udvart véve célba.
- Futva megyünk. Úgyhogy hajrá - ezzel megiramodtam, de közel sem maximális sebességgel, hogy Daniel tudja tartani a tempót.

ઈ Zene:
ઈ Note: Indulhat a vadász idény.Very Happy

Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalomVissza az elejére Go down
 
Daniel & Aaron
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Pietro Maximoff -hős- aaron-taylon johnson
» Hiányoztál nyuszi - Aurora & Aaron
» Daniel Whitehall
» Olimposz > John Aaron / Árész

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: