• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Silhouette FRPG

Vendég

Vas. Jún. 17, 2018 10:56 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Scott & Aaron - The Alliance


 :: Játékok
avatarPént. Júl. 03, 2015 8:33 pm
Vendég
VendégScott McCall

Helyszín: Állatklinika

A Ford Ranger pick-upommal befordultam az Állatklinikára vezető útra. Tekintetem végigjárta az utcát. Rég nem beszéltem Deatonal. Éppen ideje volt újra összefutni az öreg Druidával. De más céllal jöttem ide ma. Scott McCall érdekelt. Igaz Alfa volt. Így nagyon kíváncsi voltam, milyen is amikor nem a suliban van. Megálltam a főbejárattal szemben és leállítottam a motort. Tudtam, hogy miből van az épület, így azt is, hogy ha nem az lennék aki, nem tudnék bemenni. Lassan bementem az épületbe és ott állt előttem Deaton.
- Helló, Alan. Régen találkoztunk - mondtam mosolyogva.
A druida felnézett és pillanatokkal később a fa kisajtó kinyílt, majd elém lépett.
- Nem hittem volna, hogy itt fogunk újra találkozni. Örülök, hogy jól vagy Aaron. Fáradj beljebb. Scott hamarosan jön dolgozni. Gondolom miatta jöttél - köszöntött a druida.
- Látom a megérzéseid még mindig a régiek. Igen. Vele szeretnék beszélni - válaszoltam, majd bekísértem a vizsgálóba, és a kínált széken foglaltam helyet.
- Sok minden megváltozott, New York óta. Akkor te és Nathaniel olyan dolgot tettetek, amelyre nagyon kevesen lettek volna képesek. Sajnálom, hogy nem előbb érkeztetek. Sok minden másképp alakulhatott volna - mondta miközben ő is helyet foglalt.
- Ami Scottot illeti. Rendesen meg lesz lepődve. Ritka manapság olyan Alfa erre felé aki nem megölni akarja - jegyezte meg.
- Valahogy nem lepődtem meg ezen. Az akivé válik olyan jövőt eredményez, amely sokak számára közel sem lenne kedvező - feleltem.
- Kétségtelen. De nekem most van egy kis dolgom. Várd meg itt nyugodtan. Örülök, hogy itt vagy - ezzel Deaton kilépett a helyiségből, én pedig magamra maradtam a kutyák és macskák ugatása és nyávogása között.
Vissza az elejére Go down


avatarSzomb. Júl. 04, 2015 11:22 am
Vendég
Vendég
Scott & Aaron
"Éld az életed, Érd el az álmaid"


Helyszín: Állatklinika
Mostanában ahogy az iskolában is és mindenhogyan rendeződnek a dolgaim egyre jobb a munkaidőszak, és már elkésni sem kések annyit. Bár mikor késtem Deaton azt is elnézte. Még akkoris csak az épségemért aggódott mikor Allisonnal voltam és nem mentem be dolgozni. Örülök, hogy ilyen jó munkahelyet találtam. Hiszen annak is van előnye, hogy Deaton állatokra szakosodott, illetve emellett magunkfajta lényekkel is foglalkozik. Mikor először fordultam hozzá Derek miatt azt hittem most nekem annyi, mindenkinek kitálal, de nem igazán volt más lehetőségem mert nem gyógyultam. Minden meglepetésemre meg se lepődött. Ellátta a sebemet mintha nem is Scott lennék, hanem csak egy kiskutyus aki bajba jutott. Azóta rengeteg mindenen mentem keresztül, s Deaton végig segítette a mi kis csapatunkat. Amikor az alfák ellen kellett, amikor Jackson ellen kellett valami. Mindig segített. S míg mindezen gondolkozom észre vettem, hogy már az állatklinikához is értem. Ekkor láttam meg valamit. Egy idegen terepjáró autót. Majd láttam, hogy a rendelőben egy alak várakozik, Deaton meg sehol nem volt. Éppen ezért biztonságosan hajtottam a hátsó bejárathoz, s onnan mentem be, végül Deatonnal is összefutottam, majd mikor már tudtam az alak nem veszélyes kiléptem hozzá.
– Üdv –
Köszönök kedvesen kezemet nyújtva felé.
Vissza az elejére Go down


avatarSzomb. Júl. 04, 2015 11:48 am
Vendég
VendégHelyszín: Állatklinika

Türelmesen várakoztam a vizsgáló falait bámulva. Deaton mindig is állatbarát volt. Igaz furcsán hangzik eme kifejezés egy olyan druida szájából, aki a vérfarkasokra szakosodott. Éreztem a helyiségben a különböző növények illatát. Volt egy pár amellyel nem szívesen ismerkedtem volna meg közelebbről. Elég volt nekem a régi tapasztalataim emléke róluk. Deaton miután magamra hagyott, már csak idő kérdése volt, hogy megérezzem Scott közeledését, és rá nem sokkal az ifjú Alfa be is lépett.
- Örvendek, Scott McCall. Aaron Reeves vagyok, a suli egyik torna tanára. Jövő héttől a tiétek is - fogadtam el a barátságos jobbot, és mutatkoztam be.
- Deaton valószínűleg nem mesélt még rólam. Nagyon régi barátok vagyunk. De most hozzád jöttem - jegyeztem meg, majd megvillantottam vörös szemeim.
- Nem kell félned. Igen, Alfa vagyok. De nem a gonosz fajta. Mondjuk átváltozva nem éppen barátságos látvány, de ez a múltam része. Barátként jöttem Deatonhöz és szeretnék a Te barátodként távozni. Hajlandó vagy meghallgatni? - néztem rá, ekkor már emberi szemekkel.
Vissza az elejére Go down


avatarSzomb. Júl. 04, 2015 7:14 pm
Vendég
Vendég
Scott & Aaron
"Éld az életed, Érd el az álmaid"


Helyszín: Állatklinika
A szemeit megpillantva hátrálok mogorva arccal, de ez elillan mikor megtudom, hogy nem mint gyilkos fogad engem.
– És pontosan honnan is tudja a nevemet? Én még a suli közelében sem láttam. –
Kérdezem felvont szemöldökkel. Ez igazán érdekelne, mert még nem láttam és nem is éreztem, hogy a suli közelében lenne. Bár tulajdonképpen megnyugtat, hogy barátkozni kíván, de az megfordul bennem, hogy mi van ha csak hátsó szándékkal jött. Én mindigis a "mindenkiben megbízok" személy voltam. De most ezuttal ez valahogy most máshogy van. Minta negatív aurája lenne.
– És miért szándékozik barátságot kötni, csak úgy? –
Kiemelem a csak úgy részt, úgy teszem karba kezeimet.
Vissza az elejére Go down


avatarSzomb. Júl. 04, 2015 7:40 pm
Vendég
Vendég
Helyszín: Állatklinika.

Tetszett nekem a fiatal alfa gyanakvása. Elmosolyodtam és elismerő tekintettel néztem rá.
- Nagyon helyes - jegyeztem meg, majd válaszoltam neki.
- Igyekeztelek elkerülni. Scott. Te egy híresség vagy a vérfarkasok között. Igaz Alfa évszázadokon keresztül csak egy alakul ki. Ritka csoda vagy. Én születésem jogán vagyok vérfarkas, és nem vagyok büszke arra, hogy miképp lettem Alfa. De szükséges rossz volt - magyaráztam.
- Tudtad, hogy a karba tett kéz a bezárkózás jele? Ha ártani akarnék neked, nem egy ilyen helyre jöttem volna. Deaton nem engedett volna be a vizsgálóba. De elmesélem a történetünket - itt egy kis hatásszünetet tartottam.
- Fiatal farkas voltam még mikor megismertem a druidát. Mindig is kitűnően kijöttünk egymással, és nagyon sokat tanultam tőle. Egy nap azonban megtudtam, hogy a falkám egy vérengző vadállatokból álló banda. Így elhatároztam, hogy megállítom Őket. Deaton segített eltervezni miképpen tehetem ezt meg. Ha nem állítom le őket, akkor több száz ember halt volna meg. És itt jön a képbe, hogy miért kerestelek meg - mondtam.
- A világban egyre több a gonosz és egyre nehezebb tartani az egyensúlyt. Olyan emberek, jelen esetünkben vérfarkasok kellenek akik képesek meglátni a jót a világban. Te képes voltál Chris Argentből barátot faragni, aki nem gyűlöli a vérfarkasokat, hanem kiáll melletük. Szövetséget szeretnék falkáink között akik együtt harcolnak a város és a jövő békéjéért. Akkor mikor a falkám ellen kellett forduljak rájöttem, hogy hosszú távon csak úgy élhetjük túl, ha megtanulunk együtt élni az emberekkel. Ha ezután sem hiszel nekem nézz bele az emlékeimbe. De ha megteszed olyan tudás birokába kerülsz, amely sokkal véresebb mint amit te valaha láttál - feleltem neki, hangom pedig mind végig nyugodt volt, szívem egyenletesen vert, egy pillantra sem változott az üteme.
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalomVissza az elejére Go down
 
Scott & Aaron - The Alliance
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Pietro Maximoff -hős- aaron-taylon johnson
» Hiányoztál nyuszi - Aurora & Aaron
» Olimposz > John Aaron / Árész

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékok-
Ugrás: