• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Charmaine & Jasper - Seriously?


Szomb. Ápr. 21, 2018 11:07 pm
☇ Természetfeletti kisokos


Pént. Ápr. 20, 2018 11:25 pm
☇ Nem vagyok itt!


Vas. Ápr. 15, 2018 8:10 pm
☇ Avatarfoglaló


Vas. Ápr. 08, 2018 8:16 pm

nyerteseink
gratulálunk az ősz legjobbjainak!

Avery

Sardothien
női karakter
Mortdecai

Wolsey
férfi karakter
William

Rofocale
előtörténet
Stella

Argent
művész
Kol

Mikaelson
bohóc
Malachai

King
rosszfiú
Tessa

Gray
szépség
Lynne &

Malachai
párkapcsolat
Baby &

Kol
játék
Avery &

Malachai
őrangyal
Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendégA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Aaron & Liza - Who are they?


 :: Játékok
avatarSzomb. Júl. 04, 2015 2:23 pm
Vendég
VendégAaron & Liza

Oké talán hivatalosan is megőrültem, viszont most roppant dühös vagyok arra, hogy nem mehetek sehova. Oké tény nem voltam otthon egész éjszaka és ezért kaptam eltiltást. Össze is vesztem apával és most a szobám és az apám el is ment egy ideje. Azt mondta estefelé jön van egy kis dolga. Viszont most nem fogok neki szót fogadni. Az ablakon át távozom és úgy is fogok majd visszamenni. Nem kell túl reagálnia az egészet bár tudom mi történt viszont mindenen azon vagyok, hogy uraljam a testemet. Bár most elég nagy pusztítást végeztem a szobában és persze hova vezet az utam!? Szokásomhoz híven az erdőbe és meg állás nélkül futok. Oké talán lehet nem a legjobb ötlet itt futni hiszen veszélyes az erdő még talán nappal is. Hangokra leszek figyelmes majd egy nyílvesszőre ami a fába fúródik. Lehet jobban tenném azt, hogyha tovább rohanok nem tetszik ez nekem. Szóval ahogy futok igyekszem kikerülni a nyilakat nem igazán szeretném ha belém fúródna olyasmi amiről nem is tudok. Ez az én formám, de nem vagyok egyedül az erdőben. Talán másmerre kellett volna mennem. Egyetlen egy pillanatra állok meg és megfordulok még is kik lehetnek ezek, de csak a nyilat látom ami felém jön éppen.
Vissza az elejére Go down


avatarSzomb. Júl. 04, 2015 2:37 pm
Vendég
VendégHelyszín: Erdő.

Késő este volt, közel jártunk a teliholdhoz, és tudtam, hogy most már ideje lesz ellenőrző körutakat tennem, hogy az esetleges holddal kapcsolatban álló lényeket figyelemmel kísérjem. Hosszú órákat töltöttem az erdőben. Tekintetem a Hold fényére siklott. Gyönyörű látvány volt, ahogy közeledett a teljesedéshez. Mélyen magamban reméltem, hogy minden rendben lesz ma és semmi gond nem fog történni. Ekkor azonban megéreztem egy farkas szagát, és nyílvesszők hangját hallottam.
~ Ne már, hogy valaki egy farkasokkal teli városban kezd el megint vadászós játékot játszani ~ gondoltam, majd futni kezdtem a szag irányába. Hamar megérkeztem a helyszínre, és egy szőke vérfarkaslányt láttam magam előtt.
~ Omega ~ gondoltam, majd tovább futottam és egy határozott mozdulattal elkaptam a lányt és egy fa gyökerei közé rántottam.
Vörös szemeim az övébe fúrtam, és ajkaim elé tettem a kezem, jelezve, hogy maradjon nyugton. Eközben megtörtént a részleges átváltozásom. Karmaim és fogaim kinőttek, szőrzetem megerősödött és szemem vérvörösre váltott. Vártam. Vártam, hogy mi következik.
Vissza az elejére Go down


avatarSzomb. Júl. 04, 2015 3:01 pm
Vendég
VendégAaron & Liza

Hát ez remek még mi jöhet még? Csak a hangra lettem figyelmes ugye utána a nyílvesszőre. Jó bele se gondoltam volna abba, hogy következhet még valami. A nyilat látom magam előtt aztán hirtelen elránt valaki és átváltozásba kezdtem. Viszont amikor megláttam a vörös szemeit vettem egy mély levegőt, de nem is szóltam semmit hiszen jelezte maradjunk csendben.
- Errefelé futott pedig. Szükség van rá, biztosan tudja merre lehet.. – A szemeim egy percre kitágultak és ismerős hangra lettem figyelmes, de nyeltem egyet. A karmaim nekem is előjöttek viszont még egy ideig ott időztek ahol voltunk, nem messze tőlük, de valamit megtöltöttek ahogy hallottam és lehetett hallani valaki azt mondta, hogy az ellenkező irányba menjenek így vártunk. Viszont még azért meg voltam ijedve még nem találkoztam ilyenekkel meg egyre több farkassal találkozom ez se véletlen.
- Még is mi a fene volt ez? – Kérdezem halkan, mert azért nem voltam biztos abban, hogy teljesen elmentek. Imádom az izgalmakat, de azért ez még is csak túl tesz. Lehet tényleg jobban jártam volna ha nem megyek ki, de a szobám már kész romhalmaz és ki kell takarítanom. A tesómék felügyelnének, de elképzeltem mit láthatnak ha belépnek oda. Adam tudja viszont Chris elképedne, mert régen rend szerető voltam és imádtam a rendet, de ahogy telik az idő elkezdtem lustulni és nem teszek magam körül rendet, hiszen minek? Belepillantok a vörös szemeibe és fülelek közben.
- Nem hiszem, hogy elmentek bár nem hallom őket. – Jegyzem meg a srácnak, de azért örülnék ha nyugodtabb lenne az egész év. Nem hiányzott ez.
Vissza az elejére Go down


avatarSzomb. Júl. 04, 2015 5:57 pm
Vendég
VendégVártam. Képességeim a maximumon pörgötek. Figyeltem minden nesszre, minden rezdülésre.

- Errefelé futott pedig. Szükség van rá, biztosan tudja merre lehet.. - hallottam a szavakat, de nem sok lehetőség jutott eszembe, hogy kire gondolhattak.

Ahogy ott ültünk lassan elkezdtem visszavenni emberi alakomat, de a hallásom és szaglásom ugyanúgy a csúcson járt. A fiatal lány szavaira rá néztem. Csinos Omega volt. Kivertem a fejemből a gondolatot és biccentettem neki. Hangom a lehető leghalkabbra vettem, hogy csak ő hallhassa.
- Vérfarkas vadászok. Évszázadok óta üldöznek minket. De nem itt kéne megbeszélnünk. Gyere - nyújtotta a kezét a lánynak, majd felállt, és figyelt.
Vissza az elejére Go down


avatarSzomb. Júl. 04, 2015 6:40 pm
Vendég
VendégAaron & Liza

Lehet, hogy megismertem a hangot, de nem vagyok ebben biztos, hogy tényleg az lenne aki. Sóhajtok és kicsit ideges is lettem. Ugye ültünk és vártunk viszont egy csomó gondolat járta át a fejemet. Nem éppen így terveztem ezt az egészet, de hát igen. Ahogy a szemeibe nézek, csak hallgatom, amikor válaszol, nem tudom levenni egyelőre a tekintetem róla. Közölte, hogy nem itt kéne megbeszélni, sóhajtok majd megfogom a kezét.
- Remek. Legközelebb nem éjszaka fogok rohangászni itt. – Jegyzem meg és azért éber voltam én is. Lehet, hogy itt vannak még és arra várnak, hogy előjöjjünk. Ki tudja.
- Hova megyünk és te ki vagy? Egyébként, köszönöm szépen azt hiszem, az adósod vagyok megmentettél. Azt hiszem legalább is. – Jegyzem meg egy mosollyal. Azért a puszta gondolat, hogy ha ott maradok a nyíllal szemben, akkor halott lennék. Azért kíváncsi vagyok arra, hogy hova megyünk és ez az egész is.. Tényleg nem biztonságos az egész erdő. Hümmögök és veszem a mély levegőt azért tényleg jó kis este.
Zsínorban a második éjszaka, hogy nem aludtam szinte semmit, de nappal sem viszont egészen jól bírom 48 órája fent, mindig is bírtam az éjszakát. Nem szerettem volna egyedül lenni, ezt meg is kaptam.
- Szóval merre megyünk? – Kérdezem ismét, immárom nyugodtabban és lehet futni kéne? Nem lenne rossz választás.
Vissza az elejére Go down


avatarSzomb. Júl. 04, 2015 6:57 pm
Vendég
VendégÉreztem, hogy a lány ideges. Nem csodáltam. Aki először találkozik vadászokkal, az sokszor az idegesség és a félelem miatt nem is éli túl. Szerencséje volt.
- A közelben vannak, de most van esélyünk lelépni - válaszolta, majd beleszippantott a levegőbe.
- Aaron vagyok. A legbiztosabb, ha egyenlőre hozzám megyünk. Úgy látszik tudják ki vagy, és amíg nem tudom kit keresnek, vagy miért éppen téged akartak lelőni, nem jársz jól ha haza mész. Legalábbis, amíg fel nem kell a nap - magyarázta, majd a lányra mosolygott.
- Azzal tartozol, hogy nem engeded el a kezem amíg biztonságba nem érünk. Ha megtámadnak én gyorsabb vagyok, hamar ki tudlak vinni. De ha elkerülsz mellőlem nem biztos, hogy meg tudlak védeni - mondta, majd miután megbizonyosodott róla, hogy tiszta a terep a motorjáig ránézett az Omegára majd újra az erdőre.
- Erre - mondta a lánynak és elindult.
Vissza az elejére Go down


avatarSzomb. Júl. 04, 2015 8:15 pm
Vendég
Vendég[font size=16 Aaron & Liza [/font size]
Remélem ez csak álom és nem a valóság. Hallgatok rá és megyek vele. Hozzá? Jó igyekszem megnyugodni és azt hiszem vigyázni fogok legközelebb. Egy „idegen” lakására akit szinte még alig ismerek nem tudom biztonságos e, viszont valamilyen szinten igaza van.
- Rendben. Kicsit másképp képzeltem el a várost. – Jegyzem meg és az erdőből próbálunk kijutni. Csodás. Egyenlőre nem vagyok biztos a hangban akit hallottam, de majd valahogy kiderítem ki volt. Tényleg ismerős volt viszont amíg nem vagyok farkas alakban addig a legjobb. Viszont így meg van áldva az egész életem. A fenébe is.
- Elizabeth vagyok. – Mondom a nevemet azért ő is tudja, hogy hogyan hívnak. Haza menni tényleg nem lenne biztonságos.
- Egyébként is ha haza mennék, biztos újabb szoba fogság azért is, mert kiszöktem plusz a szobám most egy romhalmaz. – Válaszolom neki viszont nem igazán tudom mi lenne most a helyes. Legalább is nappal, oké haza jutok viszont saját szakállunkra nyomozni azért ez veszélyes főleg a vadászok miatt. Szeretnék újra normális lenni ha tehetném, de nem tudom sikerül e. Valamit megint hallok erőteljesen. Nem tudom igyekszem megszokni ezt az egészet, de nem olyan egyszerű.
- Van valami terved utána? Rád is lőhettek volna, de egyébként azt hiszem engem követtek vagy is nem volt senki rajtam kívül azt hiszem itt. – Gondolkozok hangosan és közben töprengek. Észre lehet venni, mert közben harapdálom a számat, de nem az idegesség miatt szoktam tenni hanem, mert gondolkozok. Szoktam ilyet is.
Vissza az elejére Go down


avatarSzomb. Júl. 04, 2015 10:15 pm
Vendég
VendégFigyeltem a lány minden rezdülését ahogy haladtunk az erdőben. Mosolyt csalt az arcomra a várossal kapcsolatos megjegyzése.
- A város maga csodálatos. Csak pont rosszkor érkeztél. Az elmúlt időszak nagyon nyugis volt. Jómagam is meglepődtem a vadászokon - magyaráztam.
- Nagyon örvendek Elizabeth - mondtam mosolyogva, majd egy halk nevetés csúszott ki a számon.
- Ez esetben nyugodtan időzhetsz nálam. Bőven van hely, és legalább meg tudlak tanítani a farkaslét trükkjeire. Már, ha érdekel hogy akarod túlélni - jegyeztem meg, majd megálltam és rá néztem.
- Ne találgassuk. Egyenlőre jussunk el hozzám további gondok nélkül, utána, majd ráállítom az ismerőseim, hogy derítsék ki kik ezek a vadászok - magyaráztam, miközben kiértünk az útra, és a motorom még a helyén volt.
- Remélem szeretsz motorozni -néztem rá kérdőn, miközben oda léptem a járgányhoz.
Vissza az elejére Go down


avatarSzomb. Júl. 04, 2015 10:41 pm
Vendég
VendégNem is tudom mi ütött belém megbolondultam? Vagy csak az éjszaka lett urrá rajtam. Mindenesetre jobb felkészülni a dolgokra, de hát ami késik nem múlik.
- Biztosan el felejtették, hogy farkasok lakják ezt a helyett. – Jegyzem meg erősen a végét, talán lehet a vadászok miatt kijön belőlem egy kisebb gúny is. Jó a gúny nem Aaronnak hanem a vadászoknak szólt, de lehet ők okosabbak? Ki tudja. Bemutatkozok aztán mondom neki mit csináltam otthon és ártatlanul behunyom a szemem.
- Hát köszönöm mindent. Kicsit még kezdő vagyok az egészben, de gondolom nem sokáig. Nagy az akarat erőm és igyekszem mindent megfogadni. Persze érdekel, eddig legalább is amíg nem voltam a városban volt amikor kiütött a tesóm, mert nem tudott leláncolni akkor a fél éjszakát ájultan töltöttem, most igyekszem uralni a testemet amennyire lehet. – Felelem neki és igen amikor felébredtem azon az éjszakán csak kiabáltam, hogy megölöm amint vége ennek az egésznek, de ő csak ártatlanul állt az ajtóban és vigyorgott rám. Nem felejtem el ezt az egészet. Nehezen lehet.
- Őőőő.. Rendben, de nekem a hang volt nagyon ismerős viszont ha az akire gondolok nem tudja, hogy vérfarkas vagyok. – Kicsit megtorpanok és igen én meg apáról nem sejtettem ezeket a hajlamokat, de lehet jobb is. Normális körülmények között lehet elmondta volna, de ezek nem normális körülmények. A motorra rápillantva elmosolyodom talán nem is lesz olyan rossz az éjszaka.
- Hogyne szeretném. Most készülök letenni majd a vizsgát. – Felelem Aaronnak ha bár kell még gyakorolnom, de jövő héten remélhetőleg meg lesz a jogosítványom.
Vissza az elejére Go down


avatarVas. Júl. 05, 2015 12:22 am
Vendég
VendégÉreztem a lány hangjában a gúnyt, és tudtam, hogy nem felém irányul. A vadászok jelenléte aggasztó, és bajt sejtet. Keresnek valakit, de amíg nem tudom kit addig óvatosságra kell intenem a falkám tagjait.
- Inkább azt, hogy legalább két alfa védi a várost. És nem örülünk, ha bántják azokat akikre vigyázunk - morogtam, majd figyelmesen hallgattam Elizabeth beszámolóját, önmagáról.
- Biztos vagyok benne, hogy gyorsan bele fogsz rázódni. Jómagam örököltem a farkas létet, de volt pár vérfarkas akinek segítettem helyre rakni önmagában a dolgokat, és megtanulni valójában mire is vagyunk képesek. Kitartó vagy ez látszik rajtad. A következő telihold már simán kell menjen - válaszoltam, és tekintetem érdeklődő lett mikor az ismerős hangról beszélt.
- Szóval van ötleted ki volt az egyikük. Ezen majd elindulhatunk - mondtam, és felültem a motorra, majd oda nyújtottam neki a bukósisakot.
- Jobb vigyázni, ha már eddig kibírtad ne sérülj meg - mosolyogtam rá, majd felvettem az enyémet is és vártam, hogy felüljön mögém.
Vissza az elejére Go down


avatarVas. Júl. 05, 2015 1:33 pm
Vendég
Vendég[font size=17] Aaron & Liza [/font size]

Jó oké tényleg a vadászok felé ment a gúnyom és a szemforgatásom is. Hallgatom a srácot és pislogok rá végül is ebben is van valami, de hát kit áltatunk a veszély miatt. Mindig is óvatosan kell bánni a dolgokkal. Nem is tudom kusza gondolatok járják át a fejemet, tele van furábbnál furább gondolatokkal, de csak a ma történtek miatt. Végül is 80%-ban meghaltam ha azt nézzük és igen nem éltem volna túl ezt az egészet ha nem ment ki. Jól is kisült a dologból. Hallgatom Aaront ahogy beszél a farkas létről kicsit megnyugtatott. Valahogy melegség tölt el most és biztonságban is érzem magam. Legalább is ezt érzem.
- Oh értem. Nem tudom, tényleg igyekszem mindent beleadni ha bár eddig baklövés volt minden. Érdekel egyébként minden most már legalább is. A láncolást hagyjuk ki abból volt elégszer részem. – Nyelek egyet és igen emlékszem vissza amikor a bátyám próbált kiláncolni, de nem volt valami jó élmény.
- Szóval te itt születtél a városban? – Érdeklődöm felőle és igen azért kíváncsi vagyok rá. Azért fura belegondolni, hogy történnek ilyenek a városban mármint vadászok farkasokra vadásznak. Az ötletes dologra csak hümmögök, de ebben nem vagyok 100%-ban biztos. Na jó viszont nem kezdek megint a saját szakállamra nyomozni. Elég volt egyszer és farkas lettem.
- Nem vagyok benne 100%-ig biztos, azért mondom, hogy azt hiszem felismertem. – Motorjára nézek nem rossz igen én is nemsokára leteszem a jogosítvány a vgyázz szóra felvonom a szemöldököm. Felveszem a sisakot aztán mögé ülök.
- Azért tudok vigyázni magamra.. – Jegyzem meg, de aztán ez rosszul jött ki, a farkasok miatt. Megfordultam a futás helyett mondjuk igen tényleg tudok vigyázni magamra csodálatos teljesítmény. Egy pillanatra felpillantok az égre amíg nem indulunk. Ettől függetlenül csodálatos az éjszaka. Időközben megfogom a derekánál, hogy készen állok én is, szóval indulhatunk.
Vissza az elejére Go down


avatarVas. Júl. 05, 2015 3:05 pm
Vendég
VendégHallottam ahogy Lizi szívverése lelassul, és kezd megnyugodni. A szavait figyelmesen hallgattam, és önkéntelenül mosoly jelent meg az arcán.
- Ne aggódj. Majd megtanítalak miképp tudod irányítani önmagad - válaszolta, majd nemet intett a fejével.
- Nem. New York-i vagyok. Születésem jogán lettem farkas, és miután a falkámmal gondok voltak, ide költöztem első bétámmal együtt - magyaráztam neki.
- Majd kiderítjük kik voltak, és megtudjuk mit akarnak. Most jobb lesz ha pihensz egyet. Első vadászos alkalom mindig nehéz, főleg, hogy nem voltál tisztában a létezésükkel - magyarázta majd beindította a motort.
Ahogy a lány megfogta a derekát a sisak alatt elmosolyodott, majd gázt adott és elindult a háza irányába.

//Folytatás: Aaron Reeves otthona.//
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalomVissza az elejére Go down
 
Aaron & Liza - Who are they?
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Pietro Maximoff -hős- aaron-taylon johnson
» Hiányoztál nyuszi - Aurora & Aaron
» Olimposz > John Aaron / Árész

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékok-
Ugrás: