• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Liam Dunbar


avatarSzomb. Júl. 04, 2015 3:57 pm
Vendég
VendégLiam Dunbar

every miracle is true...
Személyisége:
Határozott, magabiztos, segítőkész, kitartó és tudja hogy hol az esze. Képes megjátszani magát helyzetekben, hogy könnyebben kereket tudjon oldani, ám őt is be lehet csapni... egyelőre. Dühkezelési gondjai vannak, plusz a pszichológus időszakos robbanékonysággal diagnosztizálta. Amióta vérfarkas lett, jelleme megszilárdult, de képes változni. Nem akarja, hogy a szülei mérgesek legyenek rá, vagy vérfarkasként lássák, és eleinte szörnyetegnek hitte magát. Ezért is van szüksége Scottra, még ha eleinte ezt nem is mutatta ki. A barátaiért aggódik, és próbálja megvédeni őket. Ettől függetlenül képtelen elmondani Masonnek az igazságot, és soha nem fogja elhinni azt, hogy valaha olyan lehet, mint Scott, vagy a többiek... hogy megvédjen, vagy megmentsen valakit. De mivel a kamaszkorban van, ezért megeshet több-kevesebb változás.

Külseje:
Világosbarna rövid haja mellé tengerkék íriszek párosulnak. Arcvonásai komolyak, bár ha vigyorog, akkor szája a füléig is elér. 170 cm magassággal büszkélkedhet, és meglehetősen kidolgozott fizikummal, amit a rengeteg súlyemelésnek, és futásnak köszönhet. Ez azért érdekes, hiszen 16 éves, nem éppen kigyúrt kétajtós szekrénynek kellene lennie. (Most sem az persze, de egy korabelihez képest sokkal erősebb, még vérfarkassága előtt is az volt). Karmai egyre kevesebbszer jönnek elő, ahogyan szeme is kevesebbszer változik át. Arcán némi borosta látszódhat, habár farkas alakban meglehetősen több szőrzet borítja be, mint amennyit elviselne emberi alakban.
Ruhatárában leginkább a márkás darabok húzódnak meg. Színösszetételekben nem igazán válogat, az összeállítások pedig legtöbbször a farmer-pulcsi párosítást adja ki, de nem fél felvenni rövid ujjút, rövidnadrágot vagy éppenséggel trikót. (Esetleg semmit, de úgy nem igazán mászkál a többiek előtt).
listen to my story...
16 évvel ezelőtt született, és élete totálisan átlagosnak mondható… volt, ameddig el nem kezdte az iskolát. A Devenford Előkészítő iskolába járt, ahol másodévesként megválasztották az iskola lacrosse csapatának kapitányával. A sporttal a nevelőapja által ismerkedett meg, és igen: „Szerintem csak ilyen jól nyomom!” Ám azt senki nem tudta, hogy dühkezelési problémái vannak. Összeveszett az edzőjével, mert kapott néhány piros lapot, és a tanár a kispadra ültette az idényre. Ez nem igazán tetszett neki, és egy feszítővas segítségével állt bosszút az edző autóján. Cserébe kirúgták, és dühkezelési órákra kellett járnia.
Az élete akkor változott meg gyökerestől, mikor a BHHS-ben kezdte meg a következő tanévet. A lacrosse válogatón összetűzésbe került Scott McCall-lal, a csapatkapitánnyal, aminek azt lett a következménye, hogy kificamodott a bokája, és kórházba került. A nevelőapja látta el, de akkor még semmit nem sejtett. Fura hangokat hallott, ezért kiment a folyosóra… egy Sean nevű srác pedig elkapta, és a tetőre vitte. Tisztán emlékszik mindenre… arra, ahogyan lelökték a tetőről; a kapaszkodásra; Scott vörösen izzó szemeire… és a harapásra. Az este további perceit összeragasztva töltötte egy fürdőkádban, de egy ügyes csellel sikerült meglógnia Scott lakásából.
Fogalma sem volt, hogy min megy keresztül, és állapota csak rosszabbodott, mikor a telihold közeledett. Aznap este Lydia tóparti házában volt, jobban mondva lent a csónakházban, egy oszlophoz láncolva. Kiszabadult ugyan, és a fél erdő végigrohanása után, Scott és Chris Argent végül sikeresen megállította, mielőtt bárkiben kárt tehetett volna. Ott, aznap este mindent elmondott az alfájának… azt is, hogy egy szörnyetegnek tartja magát. Az idő telt, múlt. Eljött az első edzőmérkőzés… a régi iskolája ellen. A busz megérkezésekor megpróbált kedves lenné egykori csapattársával, Brett-tel, de nem jött ki jól belőle. Eluralkodott rajta a düh, de Stiles és Scott a zuhany alá nyomás próbájával lehűtötte. A meccs sem zajlott rendben, és egy félperces csonttöréssel zárult le számára. Miután Brettet megpróbálta megölni Garrett, segített Scottnak a srác szekrényének feltörésében. Később elmentek futni Masonnal, de a gyorsasága miatt lehagyta a barátját. Garrett elütötte, és egy wolfbane-nel átitatott pengével megsebezte, végül az erdő közepén lévő elhagyatott kútba dobta. Számtalanszor megpróbált kijutni onnan, de a fáradtság, az erőtlenség és a vizes kövek miatt, mindig visszazuhant. Utolsó alkalommal elüvöltötte magát, és mielőtt kimászhatott volna, ismét zuhant… Viszont Scott az utolsó pillanatban megmentette az életét, ismételten.
A következő fordulópont ekkor jött az életébe. Mivel tudta, hogy rajta van a listán, és az alfája éri a legtöbbet, ahhoz hogy elkapják a jótevőt, kellett egy terv. Ebben segédkezett, ám mikor a kórház tetőterén voltak, szembetalálkozott egy Berserkerrel. Onnantól kezdve rettegett… Mindenhol őket látta, akárhova nézett, pedig tudta, hogy nem voltak ott. Hiába… elég sokáig kísértette a dolog, viszont talált egy alkalmat, mikor ezt elfelejthette. A Bonfire partyn megpróbált berúgni, de a DJ által játszott zene ütötte ki, és ha nincs ott Derek, Braeden és Mason, akkor itt véget is érne a története. A felgyújtástól megmenekült, ám a félelme nem hagyott alább. Aludni sem tudott tőle, hiszen ahányszor lekapcsolta a villanyt, egy Berserkert látott maga előtt. Időközben a feketelistának befellegzett, melynek megsemmisítésében nem vett részt. Scott és Kira eltűnésekor volt egy fontos mérkőzésük, amit ugyan elvesztettek, de Brettnek hála átértékelt pár dolgot magában.
Telihold estéjén vágtak neki a nagy útnak Mexikóba. Stiles nem akarta, hogy velük menjen, de sikerült rávenni némi segítséggel. Az út viszont nem volt zavartalan, ugyanis nem tudta még kontrollálni az átváltozást. A Derek által kántált mantra nem vált be, ám a Buddha-idézet tökéletesen segített neki. Ezzel el is indult az önkontroll gyakorlásának nehéz és rögös útján. A templomban sok haszna nem volt, habár Scottot majdnem sikerült legyőzni, végül szavainak hála visszakapta az alfáját, aki végül legyőzte Petert. Most itt van, 16 éves vérfarkas fejjel. Igyekszik uralkodni magán, és készül a következő szemeszterre.

Vissza az elejére Go down


avatarKedd Júl. 14, 2015 12:54 pm
Vendég
Vendég

ELFOGADVAScott és a csapata már bizonyosan várnak rád, és mi tagadás, én is örülök neki, hogy végre a köreinkben köszönthetlek. Liam története még sok helyen homályos ugyan, de azért jócskán akad potenciál ebben a karakterben, én úgy hiszem, tehát örülök, hogy végül őt választottad a canonok közül. A karakterlapod is tökéletes, semmi kifogásolnivalót nem találtam benne, ezért engedlek is utadra, kicsi farkas! ^^

Vissza az elejére Go down
 
Liam Dunbar
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Liam Briantov
» Liam O'Keeffe
» Rosszat álmodtam, oda bújhatok melléd? Liam & Elena
» Jason Liam Norman
» ADATGYŰJTÉS

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: