• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Malia Tate izgalmas kapcsolatai


 :: Egyéb
avatar


: :


Join date :
2012. Jun. 17.

Age :
6


Csüt. Júl. 09, 2015 6:28 pmKira Yukimura

Legjobb barátok!?

még hogy a farkasok és a rókák nem férnek meg jól egymás mellett. Ha nem lennél együtt Scottal, és ez a badarság nem lenne már ezzel megvétózva. Akkor mi lennénk az élő bizonyítékai annak, hogy ez egy nagy hülyeség. Ha mondhatom azt akkor te lettél a legjobb barátnőm az alatt az idő alatt amióta ismerlek titeket. Sok bennünk a közös és ez nagyon jó dolog. Néha már azt érzem, hogy te vagy a másik felem. A jól nevelt, kedves és megfontoltabb felem. Az én Ázsiai ikrem Razz


Karakter neve

Kapcs. státusza

Röviden a kapcsolatotokról


Karakter neve

Kapcs. státusza

Röviden a kapcsolatotokrólKarakter neve

Kapcs. státusza

Röviden a kapcsolatotokról

Kód:
<center><link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Rock+Salt' rel='stylesheet' type='text/css'><style type="text/css">.mambó {width:400px; height:260px; background-color:#000; border: 2px #F3E5AB solid; border-radius: 90px/40px; text-align:left; padding-left:10px; padding-top:20px; padding-bottom:20px;}.kapucni{width:250px;height:250px; background-image:url(PICTURE-URL); background-position:center; background-repeat:no-repeat;}.datetitle{height:50px; border-bottom: 2px #F3E5AB solid; overflow:hidden; width:150px; font-family: 'Rock Salt', cursive;font-size:14px; color: #F3E5AB; line-height:13px;}.caption{width:150px; height:170px; color: #F3E5AB; overflow-y:auto; font-family:arial; font-size:11px;line-height:10px; text-align:justify;}</style><div class="mambó"><table><tr><td><div class="kapucni"><img src="http://imgur.com/gHf64c4.png"></div></td><td><div class="datetitle">Karakter neve<br><br>Kapcs. státusza</div><hr><div class="caption">Röviden a kapcsolatotokról</div></td></tr></table><br><br></div></center><br><br>


A hozzászólást Malia Tate összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Júl. 09, 2015 11:01 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://farkasborben.hungarianforum.net


avatarCsüt. Júl. 09, 2015 9:31 pm
Vendég
VendégKira Yukimura

barát

Imádlak Malia, mondtam már? Tudom, hogy még szoknod kell ami itt van, de a barátom vagy, rám mindenben számíthatsz, legyen szó akármiről én ugrok. Ha a legnagyobb őrültségbe akarsz belevágni én akkor is melletted leszek, nem fogom hagyni, hogy egyedül kelljen megbírkóznod a dolgokkal. Remélem ezt azért tudod. És ezek mellett ha jó dolgokba akarsz rángatni abba még szívesebben mászok bele, vagyis bármi is legyen, csak hívj, dobj meg egy üzenettel akármi, és én már állok is rendelkezésedre, mint egy jó szárnysegéd.
Vissza az elejére Go down


avatarKedd Aug. 11, 2015 6:10 pm
Vendég
VendégPeter Hale

"Luke, én vagyok az apád!"

Fontos vagy, mert megfosztottak tőled. Fontos vagy, még ha nem is mindig vagyok ezt képes kimutatni neked vagy másoknak. Fontos vagy, mert az apád vagyok. Fontos vagy, még ha nem is hiszed el. Fontos vagy, mert a lelkem mélyén igenis vágyom arra hogy mi apa és lánya legyünk. Fontos vagy, mert te vagy az örökösöm... apu kis hercegnője. És mindig itt leszek neked ha szükséged van valamire... mert a lányom vagy, a vérem. És valahányszor csak rád nézek, anyádat látom. Ugyanaz a tűz és vadság lobog benned is, amiért annyira imádtam mindig is.
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalomVissza az elejére Go down
 
Malia Tate izgalmas kapcsolatai
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Egyéb-
Ugrás: