• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.



oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17



jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel




Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...



Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.



☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot



A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 ●● lydia martin's relations






 :: Egyéb




avatar



Csüt. Júl. 16, 2015 4:52 am
Vendég
Vendég




lydia martin's
complicated list of relations




friends
● stiles & lydia
● kira & lydia
● somebody & lydia
● somebody? naa



lovers
● somebody & lydia
● somebody & lydia
● somebody & lydia
● somebody? naa



enemies
● somebody & lydia
● somebody & lydia
● somebody & lydia
● somebody? naa



family
● somebody & lydia
● somebody & lydia
● somebody & lydia
● somebody? naa



acquaintance
● somebody & lydia
● somebody & lydia
● somebody & lydia
● somebody? naa




● our relation
kapcsolatunk ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee


Kód:

<center><div style="width: 300px;height:200px;background-color: #181411; box-shadow: 0px 0px 70px rgba(15, 11, 10, 0.83) inset, 0px 0px 2px rgba(15, 11, 10, 0.83); border-radius:5px;border:1px solid rgba(15, 11, 10, 0.83);"><table><tbody><tr><td><div style="float:left;padding:3px;"><img src="200X320AS KÉP IDE" style="width:110px;padding:5px;box-shadow:0px 0px 2px black; border-radius:3px;margin-top:5px;"></div></td><td><div style="width:160px; height:170px; overflow:auto;text-align:justify;font-size:11px;text-shadow: 0px 0px 1px black;"><div style="font-family: 'Playfair Display SC', serif;font-size:11px;color:#463B34; text-shadow: 0px 0px 2px black, 0px 0px 2px #6F5F53;margin-top:5px;text-transform:lowercase;">● our relation</div>kapcsolatunk ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee ide ide ideee </div></td></tr></tbody></table></div></center>


A hozzászólást Lydia Martin összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Júl. 16, 2015 10:12 am-kor.
Vissza az elejére Go down


avatar



Csüt. Júl. 16, 2015 9:30 am
Vendég
Vendég



● friends?
Lydia. A lány, akiért már harmadik óta epekedek, aki megjelenik a szemeim előtt, ha az álomnőről kérdeznek. Nem szoktak, de na. Éveken át száz százalékig biztos voltam benne, hogy én ismerlek a legjobban, még akkor is, ha szóba sem állsz velem. Hogy csak én tudom, mennyire okos vagy, hogy mennyi minden lakozik benned a rideg és gyönyörű külsőd alatt.
És hirtelen lett szerencsém ténylegesen megismerni téged, és rájöttem, hogy te még annál is több vagy, mint aminek lefestettelek a fejemben. Az életemet is rádbíznám, csodás barátra leltem benned. Nem tudom megmondani, pontosan mi is van köztünk, de tény, hogy rajtad mindig fog landolni nyál. nyálci
Vissza az elejére Go down


avatar



Csüt. Júl. 16, 2015 10:08 am
Vendég
Vendég



● friends
a barátomnak tartalak, segítettél a bajban, ösztönöztél, ahogy én is téged, hiszen mire másra lennénk jók, ha nem erre?! Fontos nekem a barátságunk, hogy mellettem vagy és én is melletted, teljes vállszélességgel. Az én kis Bansheem vagy, és ha épp egy hullát akarsz megkeresni, csak dobj meg egy üzenettel és már megyek is hozzád. Mondjuk ehhez nem kellenek a hulák sem, bármikor állok rendelkezésedre, legyen szó bármiről.
Vissza az elejére Go down


avatar


: :


Join date :
2012. Jun. 17.

Age :
6


Szer. Júl. 22, 2015 12:30 am



● friends
Nyilván a barátomnak tartalak, hiszen a többiekkel egyetemben te is sokat segítettél amikor szükségem volt rá. Ennek ellenére nem mi vagyunk a legjobb barátnők. Talán amiatt, hogy a lelkem mélyén tudom, hogy Stiles igazából téged szeret és nem engem. Ennek ellenére mégis kiállnék érted, hiszen számomra ti vagytok a család, főleg ha figyelembe vesszük milyen is az igazi családom. Szóval így is, hogy nem mi vagyunk az év legjobb barátai cím nyertesei, bármikor szívesen állok rendelkezésedre, akármiről is legyen szó. Végtére is mire valók a barátok, ha nem arra, hogy segítsék a másikat?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://farkasborben.hungarianforum.net


avatar



Kedd Aug. 11, 2015 7:28 pm
Vendég
Vendég



● Lovers & Frenemies
Én gyújtottam meg a szikrád és szítottam fel a tüzed, hogy rájöhess ki is vagy valójában édes, kicsi bansheem. Te voltál az, aki még ha csak egy kis időre is, de megismerhetted azt a Petert, aki sosem lehettem. A kedveset, a törődőt, azt, aki még képes önzetlenül szeretni. Aki ha időben kap elég szeretetet sosem vált volna azzá a manipulátorrá, aki ad de azt sosem ingyen teszi. Fontos vagy nekem, mindig is az leszel hiszen neked köszönhetem hogy ismét élek. És ezt sosem fogom elfelejteni. Meg azt sem, hogy tudom nem utálsz; hiába mondogatod a többiek előtt, igenis tudom a lelked mélyén te is tisztában vagy azzal, hogy köztünk örökre lesz egy elszakíthatatlan kapocs. Csapatmunkában verhetetlenek vagyunk, hisz két zseni együtt csodákra képes... Wink Hogy vonzónak talállak-e? Ez komolyan kérdés? Hát ki tudna neked ellenállni Méhkirálynő?! Okos vagy és hihetetlenül szexis, minden furcsaságoddal együtt valami különlegesen entitás. Egyáltalán nem csodálkozom azon, hogy Stiles oda van érted... még mindig. Ugyanakkor sosem közelednék úgy hozzád - legfeljebb egy-egy megtévelyedett, elgyöngült pillanatomban -, elvégre sok minden vagyok, de pedofil azért nem!
Vissza az elejére Go down





Ajánlott tartalom



Vissza az elejére Go down
 
●● lydia martin's relations
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Moira Lydia Rhodes

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Egyéb-
Ugrás: