• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.
Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendégA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Daniel Crosby --- Megújított


avatarCsüt. Júl. 16, 2015 8:07 pm
Vendég
Vendég
"Az élet túl rövid."


Személyes adatok
Teljes név: Daniel Crosby
Becenév: Dan,Danny
Született: 1999. február 19. Beacon Hills
Nem: Fiú
Szexualitás: biszexuális
Csoport: vérfarkas/béta
Átváltozás dátuma:2014
Play By: Logan Lerman

Kívül és Belül
Személyiségem: Mit is mondhatnék magamról? Először is szerintem rendes vagyok....mármint azokkal akikkel jóba vagyok. Akiket utálok azokkal tudok gonosz lenni. Meg a kisebbeket is gyakran szívatom. Elégé menő srácnak tartanak a többiek. A suliban mindenki ismeri a nevemet. Ez általában jót jelent kivéve, ha tanárokról van szó. Nem nagyon vagyok jó gyerek. Sokszor van bajom a tanárokkal és nekik is velem. Szerencsére még sose rúgtak ki. Nem sok fiú barátom van, mert a legtöbben irigykedek, amiért odavannak értem a lányok. Azok a srácok, akik nem féltékenykednek és a barátaimnak mondhatják magukat, azok nagyon jól szórakoznak velem. Nagy partiarc vagyok és humoros. Velem sosem lehet unatkozni. Nem vetem meg az italt, de erősebb szerekhez nem nyúlok. Szeretek sportolni és sokat is szoktam edzeni a konditeremben, futni a parkban és lacrossozni.  
Külsőm: Nem vagyok magas, de nem is vagyok alacsony. Barna hajam van, amit nem nagyon szeretek, mert szerintem nem jó a kékeszöld szememhez, de sokak szerint passzolnak. Fogaim épek és jól mutatnak. Nyaktól felfelé már kitárgyaltunk szóval jöhet a többi. A sok edzés miatt sportos testalkatom van. Nem olyan nagyon, de azért bőven meglátszik első ránézésre is.  A ruházatom mindig a divatnak megfelelő, de szeretem a kényelmes ruhákat.

Család
Apa: Edward Crosby; 40éves; fogorvos, elhunyt
Anya:  Julia Crawford, 35 éves; Pincérnő,elhunyt
Testvér(ek): Adam Crosby, 19; tanuló, élő/elhunyt,nem tudni
Családi állapot: szingli

Múltam egy része...
Sziasztok. Daniel Crosby vagyok. A barátaimnak csak Dan vagy Danny. Most el fogom mesélni nektek eddigi életem történetét. Készen álltok? Akkor kezdjük.
Szóval 1999 február 19-én születtem. A szüleim nagyon szerettek. Sokat nevettünk és játszottunk. Volt egy bátyám is Adam. Vele is nagyon jól elvoltam. Sokat ökörködtünk együtt. Nagyon jó család volt a miénk. Ám egy napon minden megváltozott. 2014-ben kint sétáltam az erdőben a barátnőmmel. Eléggé csajozós típus vagyok szóval sok barátnőm volt. Kint feküdtünk az erdőben egy lepedőn. Gondosan felkészültem, hisz eljött az én nagy napom. Ma végre elvesztem a szüzességem. Legalábbis azt hittem. El is kezdtünk vetkőzni. Én elővettem az óvszerem a zsebemből. Amint kibontottam a gumit zajt hallottam a fák mögül. Nem voltam egy félős fajta, se szégyenlős nem voltam. Ezért csupaszon odamentem ahol a zajt halottam. Ám hirtelen kiugrott onnan egy vérfarkas. Nagyon megijedtem. Először megkarmolt engem megkarmol és, amint a földre esek a barátnőm felé veszi az irányt. Azóta se láttam a lányt. Ekkor kezdődött a természetfeletti lények iránti érdeklődésem. Keresgéltem az interneten, mert modern gyerek voltam. Sehol semmi. Csak van valami a vérfarkasokról. Mióta láttam egy igazi vérfarkast azóta szeretnék én is az lenni. Egyik este korán elmentem aludni. Estére nyitva hagytam az ablakot, mert meleg volt. Alig, hogy elaludtam egy hangot halottam.
-Daniel.Daniel.Daniel.-Felkeltem, körbenéztem és ott volt egy ablakban egy ember. Nagyon megrémültem. Szerencsére mindenre fel voltam készülve. Az ágy alól elővettem a baseball ütőmet és rohantam az emberhez, aki az ablakban ült és minden erőmmel ráütöttem a baseball ütőmmel. Csakhogy ő egyik kezével megmarkolta mielőtt megüthettem volna és szétroppantotta. Én a földre estem és hátrébb kúsztam.
-Ki vagy és mit akarsz?-Kiáltottam rá.
-Nem emlékszel rám? Nemrég találkoztunk az erdőben.-Mondta nekem mosolyogva. Ő lenne a vérfarkas?
-Meg fogom ölni a családodat, de láttam mennyire érdeklődsz a vérfarkasok iránt, ezért téged átváltoztatlak.-Me..me.. meg akarja ölni a családomat? Amit ezután tettem az nem egy 15 éves fiúhoz való, de mit tehettem volna. Úgy sem tartja életben az egész családot. Legalább azt tartsa életben, akit a legjobban szeretek. Szóval letérdeltem elé.
-Ne tedd kérlek.- Mondtam neki és egy-két apró könny potyogott a szememből.
-Rendben, lehet, hogy életben hagyom a bátyádat.-Mondta és el is tűnt. Körülbelül egy órával később nagy csattanást halottam. Valaki betörte az ajtót? Nagyon érdekes hangokat halottam lentről. Egy idő után hallom valaki jön fel a lépcsőn? Vajon ki az? Az aki betört? Elővettem a második baseball ütőmet. Vártam, hogy felérjen. Biztos az a vérfarkas az, aki azt mondta, hogy megöli a családom. Hirtelen kinyílik az ajtóm. De nem a betörő jött be, hanem Adam, a bátyám. A feje vérzett. Mi történhetett odalent?
-Bátyus, jól va..?- Mondtam de közbevágott.
-Dan, azonnal mássz ki az ablakon és menekülj, ahogy csak tudsz!-Üvöltötte.
Az ajtót hirtelen betörte egy farkas. Én odadobtam Adam-nek a második baseball ütőm. Ő rávert egy hatalmasat a farkas fejére. A farkas kiütötte a kezéből a baseball ütőt és megkarmolta a hasát, amitől Adam hátraesett.
-Menekülj!- Üvöltötte és közben vér folyt ki a száján. Nem bírtam tovább nézni szóval kiugrottam az ablakon és elkezdtem menekülni. Néhány perc múlva a farkas hirtelen ott termett
előttem.Megkarmolt engem is a hasamon és hirtelen visszaalakult emberré.
-Mondtam, hogy téged nem öllek meg.-Mondta nekem mosolyogva. És utána leütött. Az ütéstől elájultam. Míg ájult voltam megharapott. Mikor felébredtem a házunkban voltam. Elkezdtem körbenézni. Az alsó emeleten két nagyobb vértócsa volt. Felrohantam az emeletre megnézni, hogy Adam ott van-e még, de nem volt ott. Hová lehettek? Kimentem a kertbe és láttam, hogy anyának és apának valaki sírokat csinált. Adam hol lehet? Lehet, hogy még életben van? Erre a mai napig nem sikerült rájönnöm. A házat kitakarítottam és egyik haverommal lakunk most ott, de titokban, mert ha megtudják árvaházba visznek engem. Mostanában teliholdkor furcsa dolgot tapasztalok. Szóval egyenlőre ennyi a történetem. Hidd el megélni nehezebb volt, mint meghallgatni.De reménykedek, hogy egyszer jobbra fordul.  

Titok Razz
Vissza az elejére Go down


avatarPént. Júl. 17, 2015 7:28 am
Vendég
Vendég

ELFOGADVA

Daniel! 99
Még régről emlékszek rád, és nagyon örülök, hogy visszatértél újra közénk. A pofid pedig imádni való. aww
A jellemedet olvasva arra gondoltam, hogy jött egy újabb lacrosse-os csinos vérfarkasfiú, de a történetedben kiderült, hogy Stiles-tól is tanultál valamit, a baseball ütőt. Very Happy Sajnálom, ami a családoddal, és a barátnőddel történt. Ne add fel, az élet Beacon Hills-be néha hoz jót is. Remélem nem kapnak el titeket, hogy kiskorúként egyedül éltek egy házban. Razz
Most viszont utadra engedlek újfent. Érezd jól magad, és, ha lesz időnk, mi is összefuthatnánk. hmm Mindenek előtt viszont foglald le a pofid, ha nem tetted még meg! 95

Vissza az elejére Go down
 
Daniel Crosby --- Megújított
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» -=Sima Jutsuk=-
» (Alapműveletek 3-8) Ninjutsuk
» Ame No Ekibiogami (Amegami) - Szervezet
» Daniel Whitehall
» Vidámpark

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: