• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Silhouette FRPG

Vendég

Vas. Jún. 17, 2018 10:56 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Werewolf


avatarPént. Márc. 25, 2016 1:28 pm
Vendég
VendégRaina Cortez
crazy woman

● teljes név: Raina Cortez
● kor: 30
● play by: evan rachel wood
● státusz foglalt

i hate that i want you

Te aztán nőstényfarkas vagy a javából! Aligha ismerni nálad elvetemültebb teremtést... Annak idején legyilkoltad a saját falkádat pusztán heccből, és azóta sincs megállás. Illetve mégis; az Eichen-ház tárt karokkal fogadott, amikor végül úgy döntöttél, hogy bevonulsz. Merthogy úgy döntöttél, ráadásul magadtól, ami szintén azt bizonyítja, hogy valami nincs rendben a fejeddel. Az érzelmi szinted egyenlő a nullával, egyedül a pusztításhoz értesz. Halálhörgés és halottak kísérik utadat, a vadászok pedig már alig várják, hogy elkaphassanak.


Riley Carmichael
a real survivor

● teljes név: Riley Carmichael
● kor: 24
● play by: Summer Glau
● státusz szabad

i hate that i want you

Különös múltat hordozol magaddal, amiről nem szívesen beszélsz. Merthogy tulajdonképpen mi is vagy te? Egy alfából lett omega. Megfosztottak a rangodtól, megfosztottak az erődtől, voltaképpen semmid sem maradt. Már csak a néhai árnyéka vagy önmagadnak, viszont ha valamiben, akkor a túlélésben mindig is kimagaslóan jeleskedtél. Ezért is vagy most itt. Szövetségeseket keresel a túlélés érdekében. Ez a Scott McCall egészen jónak ígérkezik, nem gondolod?


Aaron Reeves
a real survivor

● teljes név: Aaron Reeves
● kor: 32
● play by: Daniel Gillies
● státusz szabad

i hate that i want you

Eredetileg New York-ból származol ugyan úgy ahogy a kedvenc bétád is. A farkasgént genetikailag örökölted. Nyugodt, megfontolt természetű vagy, de ha a falkádról van szó nem ismersz kegyelmet. Jelenleg a helyi korházban dolgozol, mint újonan idehelyezett sebész.


Rebecca Stewart
hunter became haunted

● teljes név: Rebecca Stewart
● kor: 22
● play by: Nina Dobrev
● státusz szabad

i hate that i want you

Te vagy az új hús a városban. Csini, vadóc, makacs és szeretsz játszani. Te egy igazi Argent leszármazott vagy. Az egyetlen bibi a történetedben az, hogy a legjobb barátnőd, Laura Hale farkassá változtatott, majd meghalt és te ott maradtál szinte egyedül. Claudia-t és Adam-et leszámítva senki nem maradt a régi falkádból, és alfa híján útra keltetek, hogy csatlakozzatok valahová. Ekkor jött a képbe Aaron és így jelenleg Ő az alfátok, de kitudja még meddig marad csak egyszerűen az  alfád.


Adam Doyle
a lamb in wolfskin

● teljes név: Adam Doyle
● kor: 25
● play by: Charles Michael Davis
● státusz szabad

i hate that i want you

A farkasgént genetikailag örökölted. De ennek ellenére te mégis az a tipikus magányos farkas vagy, aki nehezen nyílik meg bárkinek is. Rebecca azonban mégis sikeresen beférkőzött a páncélod mögé, és elcsavarta a fejed. Így sikerült rávennie téged, hogy zavart omegából, legyél újra béta és tarts vele és Claudia-val. Rendkívül intelligens személyt és egy igazi zenei tehetséget ismerhetünk meg a személyedben, aki ezek tetejében még segítőkész és kifinomult is. jelenleg a Beacon Hills Középiskola új zenetanára vagy akit gyengéd szálak fűznek Beccához.


Claudia Shepard
real little thunder

● teljes név: Claudia Shepard
● kor: 22
● play by: Candice Accola
● státusz szabad

i hate that i want you

Sok mindenben hasonlítasz Veronica Murdockra, hiszen te is képes vagy lyukat beszélni mások hasába. Beszédes, túlbuzgó és frissen diplomázott rendezvény szervező vagy, aki fülig szerelmes jelenlegi főnökébe. Örökös mozgásban vagy, részletesen meg akarod ismerni az egész világot, de legfőképp Beacon Hills-t, ahová legjobb barátnőddel Rebecca-val érkeztél.


Dean Morgan
wonderfilled one

● teljes név: Dean Morgan
● kor: 20
● play by: szabadon választható
● státusz szabad

i hate that i want you

Céltudatos vagy, olyan, aki mindig felfelé tör. Vezető egyéniség, de néha kicsit túlzottan agresszív. Rettentően büszke vagy az eddig elért teljesítményeidre, és arra is, hogy annyi unszolás és nyaggatás után,végre Aaron bétája lehetsz.


Veronica Murdock
little teen idle

● teljes név: Veronica Murdock
● kor: 17
● play by: Sasha Pieterse
● státusz szabad

i hate that i want you

Te vagy a falka szöszi hercegnője. Ez nem azt jelenti, hogy hazudós lennél, csupán szereted felnagyítani a dolgokat. Túlzottan is beszédes vagy, egy olyan valaki aki örökös mozgásban van. A Beacon Hills Középiskola tanulója vagy, és Aaron Reeves egyik bétája.  
Vissza az elejére Go down
 
Werewolf
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Canon karakterek-
Ugrás: