• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Silhouette FRPG

Vendég

Vas. Jún. 17, 2018 10:56 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Werecoyote


avatarPént. Márc. 25, 2016 12:35 pm
Vendég
VendégMiranda Sigler
she will eat you alive

● teljes név: Miranda Sigler
● kor: 38
● play by: Lena Headey
● státusz szabad

i hate that i want you

Maradjunk annyiban, hogy a legmegátalkodottabb bérgyilkosnő hírében állsz, és nem mellesleg nagyon jó is vagy benne - mármint a gyilkolásban. Hírhedt vagy a gyalázatos módszereidről, a múltadat pedig rejtélyes homály fedi, nem is szívesen beszélsz róla, és aligha tudni valamit rólad. Összességében nagyon titokzatos vagy, és sokan úgy gondolják, hogy talán te állhatsz a Desert Wolf álnév mögött. Az bizonyos, hogy te előszeretettel használod ezt a nevet, még ha nem is feltétlenül te állsz mögötte. Lássuk be; egy utánzó vagy, de annak tökéletes! Elvégre, sokakat megtévesztettél már...


Pilar Lopez
killer became monster

● teljes név: Pilar Lopez
● kor: 28
● play by: Aubrey Plaza
● státusz szabad

i hate that i want you

Sosem ismerted a családodat, árva gyermek voltál Mexikóváros gettójában, míg nem egy nap a maffia fel nem karolt és bérgyilkost nem faragott belőled. Te voltál, és még mindig te vagy a legjobb. Legalábbis a szakmádon belül... Márpedig ez annyit tesz, hogy a természetfelettiről sokáig fogalmad sem volt, csakis kizárólag az emberek megölésére szakosodtál, s minden bizonnyal ha akkoriban szembetalálkozol egy vérfarkassal, akkor sikítófrász közepette menekülsz ki a világból - teljes joggal. Csakhogy az életed néhány hónapja gyökerestül megváltozott. Tudod hogy megy ez a maffiánál, amikor valaki rossz fát tesz a tűzre. Egyetlen egyszer hibáztál az életedben, amiért a sajátoddal kellett volna megfizetned, mivelhogy nem sikerült teljesítened egy igencsak fontos megbízást, viszont egy rejtélyes férfi megmentett. A mai napig nem tudod az okát, és konkrétan nem is mersz rákérdezni, mert félnél a választól, ugyanis ez a férfi olyasmit szabadított fel benned, amit egészen idáig nem ismertél: gyengéd érzelmeket. Kötődést. Ragaszkodást. Fülig beleestél, de ezt sosem vallanád be magadnak, nemhogy neki!
Hab a tortán, hogy ez a különös idegen megharapott, illetve próbált beharapni a sajátjai közé, vérjaguárt csinálni belőled, ám sajnos ez a terve nem egészen úgy sült el, mint ahogyan azt ő tervezte. Kiderült, hogy valahol mélyen egy vérprérifarkas vére csörgedezik az ereidben, csak egészen idáig szunnyadt. Az a bizonyos harapás váltotta ki belőled a metamorfózist, és azóta te magad is a szörnyetegek táborát gyarapítod. Elviekben nem kéne hűségesnek lenned az alfához, aki nem mellékesen teljesen más fajba tartozik, azonban te mindezek ellenére hűségesebb vagy, mint az összes védence együttvéve. Sosem árulnád el őt, hiszen az életeddel tartozol neki... És immár a szíveddel is, nem igaz?
Kapcsolatban vele: James Kenway; Maia Ramirez - húg


Elijah Parker
dangerous heartbreaker

● teljes név: Elijah Parker
● kor: 27
● play by: Ed Westwick
● státusz szabad

i hate that i want you

Te vagy a város fiatal és menő ügyvédje, aki minden ügyet szívesen elvállal, csak sokat fizessenek érte.. Nem véletlen, hogy olyan sok alvilági ügyfeled van, bár ha jobban megfigyeljük őket, akkor akadnak köztük vadászok is egy páran. Ami, valljuk be őszintén elég érdekes. Tekintve, hogy mi is vagy valójában, de hát te tudod. Végül is neked az az elved, hogy a pénz mindent megold, de ha engem kérdezel, akkor ez nem így van. Sőt mi több, nem is boldogít. Egész egyszerűen csak bonyodalmakat szül, és mivel neked elég sok van belőle, jobb ha meghúzod magad.


Maia Ramirez
can't fight the moonlight

● teljes név: Maia Ramirez
● kor: 16
● play by: Maia Mitchell
● státusz szabad

i hate that i want you

Egy híres politikus lánya vagy, a másodszülött, mivelhogy van egy nővéred... valahol. Te sosem ismerted, hiszen szegényt évekkel ezelőtt elrabolták, még amikor nagyon kicsi volt, néhány éves. A szüleid azóta is keresik, de eddig hiába... Mindenki azt mondja, hogy már késő, már nincs remény. De mi van, ha mégsem késő? A nővéred még életben van, és nem is akármilyen közegben nőtt fel! Vajon rátaláltok egymásra valaha? Vajon a szüleitek meglelik végre a békét, és annyi idő után végre újra a karjukba zárhatják az idősebbik lányukat? Annyi bizonyos, hogy neked minden vágyad az, hogy megismerhesd a rég elveszett nővéredet, és ennek érdekében bármit hajlandó vagy megtenni.
Kapcsolatban vele: Pilar Lopez - nővér
Vissza az elejére Go down
 
Werecoyote
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Canon karakterek-
Ugrás: