• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 11:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Lysander Eric Hartnett


avatarPént. Júl. 24, 2015 1:36 am
Vendég
VendégLysander Eric Hartnett

every miracle is true...
Kinézet: Haj: Nos természetes barna, rövid és ő túl sok spray igényes frizurának nevezi a sajátját. Még akkor is ha tudja jól ezt nem pont így nevezik. Amúgy rockabilly stílusú, de mivel mindig összetéveszti valami mással ezért saját megnevezést adott neki. Szívesen mondaná azt, hogy jól érzi magát a hajában nem csak a bőrében, de ha valaki piszkálni kezdi azt nagyon rossz néven veszi. Ilyenkor nem meglepő ha hirtelen elrántja a fejét és minden erejével azon van, hogy a haját védje.
Szem: Olyan észveszejtően mandulavágású zöld, hogy senkinek sem jut eszébe az a mondás miszerint a zöld szemű személyek büszkék és hűvösek. Emellett persze nem kell elfelejteni, hogy kreatív, legalábbis azon a téren miként ábrándítsa ki az embereket egyik pillanatról a másikra. Jól emlékszik arra bizony valahol olvasta a zöld szemű férfiakat nagyon nehezen értik meg, mert annyira sokszínűek, mint ő és ezért nagyon nehéz megfejteni őket, mert sosem tudhatja más ki mikor szimpatikus éppenséggel nekik. Ez utóbbi úgy érzi rá is érvényes.
Ajkak: Ha versenyezni kellene kinek van a legátlagosabb ajka akkor azt biztosan ő nyerné meg. Miért? Mert az ajkairól nem mondható el, hogy túl kicsi és pöttöm sem az milyen széles s, olyan mintha a kacsákat próbálná meg utánozni minden egyes percben amikor beszél. Csak ha nagyon ‘el-dobom-az-agyam’ hangulatban van, akkor persze észre vehető, hogy ő szándékosan csücsörít, mert minden bizonnyal olyan társasága van akit valamivel szórakoztatni kell.
Bőr: Sosem panaszkodott azért, mert túl érdes lenne a bőre és mindenféle gyerekkori hegekkel van tele, mert tételezzük fel jó párszor elesett. Nem, hála az égnek neki nincsenek ilyen problémái. Inkább csak az, hogy a sápatag bőrszíne miatt rengetegszer elhívnák őt a legnaposabb helyekre, túlnyomó részt egy kicsit napozni. Igazából életében először és utoljára egy kicsit leégett a háta, tanulva a napokig tartó hason fekvésből elhatározta őt bizony sohasem fogják tucat barnán látni.
Testalkat: Eddig egyszer sem volt kövér vagy vézna, szíve szerint ő azt mondaná, hogy a szülei jól tartják és neki is megvan a kellő étvágya, na meg a rendszeres mozgás amit naponta megtesz. Megvan elégedve a testsúlyával, amit nem fog senki orra alá sem kötni. Ami meg a magasságát illeti, senkinek sem kell attól tartania, hogy a magasan lévő könyvet nem éri el a polcról és kis székre kellene állnia emiatt. Tehát magas, bár ő szíve szerint nőne még néhány centit, hogy felérhessen az idősebb korosztály mércéjéhez is.
Öltözködési stílus: Mindig évszaknak megfelelő, aminek a színe éppen attól függ milyen hangulatban van. De túlnyomó részt szeret kék színű ruhákat hordani. Különben a rózsaszínűn kívül ő bármit magára vesz, csak jól álljon neki. Hogy a gentleman stílust, a sportosat vagy az iskolai mezt részesítené előnyben, az egy másik téma, amiről nincs mit beszélni. Egyértelműen nála tényleg csak a szín számít, ami szebb napokon nem kék hanem valami más.

Jellem: Buzgómócsing. Ez leginkább akkor jut róla az eszembe amikor meglátom valami bugyuta dolog körül ténykedni, ami igazából még a kutyát sem érdekel. De ő megteszi! Persze hiába játssza, hogy ő mindenhez ért és megtud mindent tenni amit valaki kikotyog a száján! Én tudom mi történik akkor ha túlvállalja magát és elfelejt nem minden lében kanálnak lenni. Káosz, zűrzavar, dühroham. Szóval csak óvatosan, hogy mit bízik valaki rá, lehet, hogy megcsinálja zokszó nélkül, de nem kis munkájába kerül nem a társaság középpontjában lenni. Tehát kérlek, ne hagyjatok neki teret, megőrülök ha még egyszer nekem kell felszednem őt a földről, mert idióta mód mindent magára vállalt! – Joseph, Lysander legjobb barátja.

Idióta kis féreg. Azt hiszi, hogy bárkit érdekel a teljesítménye és ettől majd ő lesz a nagy sztár! Hát nem! Másokat átvághat azzal, hogy mindent tud és képes elérni ezt meg azt ha nagyon akar, de én átlátok a szitán! Felőlem akár sutba vághatja azt a nagy lacrosse tudását, meg igazán tanulhatna tőlem és nem csak tétlenül ücsörögne egy helyben arra várva, hogy támadjanak. Még szerencse, hogy nem ő a kapitány, tuti elszúrná az összes meccset, az edzésekről meg elkésne. Túl sok a tennivalója állítólag! Szerintem meg, jobban tenné ha meghúzódna és figyelné a mestereket. – Ralph, Lysander riválisa.

Egy igazi róka, olyan alattomos és sunyi, hogy nehezen tudnám megmondani, melyik mosolya őszinte és melyik az amelyikkel képes volna megfojtani téged egy kanál vízben. Én megmondtam, hogy rossz vége lesz, ha vele cimboráskodom és igazam lett! Hallgatott valaki rám? Nem, még ő sem! Amikor én csak jót akartam neki. A szemébe mondtam, hogy álljon le és hagyja a fenébe azt a sok ringyót aki utána szaladgál, mert úgysem őt szeretik, hanem azt a valakit akinek hiszik. De sosem fogadja meg a jó tanácsokat, ez az ő nagy hibája. Képes a saját feje után menni és a következmények? Egyáltalán nem érdekli, mert azt hiszi, ő a kiskirály! Egy nap azonban ott leszek amikor elbukik és a szemébe mondom újra, hogy nekem volt igazam, nem pedig neki. – Arnold, Lysander volt barátja.

Úgy váltogassa a lányokat, mint más a ruháját. Én elhiszem, hogy nagy az étvágya és ragadt rá valami a nővére erotomániájából, de azért leállhatna. Azt hiszi olyan vicces volt megsajnálni őt és elhinni, hogy boldog csak egy pillanat erejéig mellettem? Hát iszonyat mód nem! Hittem neki, hogy tényleg olyan elveszett szegény, mit ahogy állítja és nincs senki, semmi amiért élhetne a világon. Azt hittem adhatok neki egy kis reményt, hogy talán majd miattam megjavul és kiderül mégis van szíve. De be kell látnom, ennyi idő eltelte után is, hogy mindketten hibát követtünk el, én a legnagyobbat. Még várhatja, hogy hagyom hadd melegítse meg az ágyam és akár egy szót is szólni fogok hozzá ezek után! Remélem egy nap megtalálja azt a lányt, aki jól gatyába rázza őt és akivel nem játszadozhat! – Sharon, Lysander osztálytársa

Itasd le és kezesbáránnyá válik! Ha azt akarod, hogy őszinte legyen hozzád és kiöntse neked szívét, lelkét, minden bánatát, akkor nem szabad hagynod, hogy meg legyen a józan esze és kontrollálni, a saját uralma alatt tudja tartani a cselekedetét, a szavait, egyszóval mindent ami ahhoz kell, hogy ügyesen elrejtse a világ elől az igazságot. Én ott voltam, hallottam amikor össze-vissza zagyvált a szerelemről, meg a végzetről. Hogy neki egyáltalán nem megy olyan könnyen a felejtés, mint mások gondolják és tisztán emlékszik mindenre. Úgy a jó és a rossz dolgokra, de leginkább a rosszakra. Arra, hogy hányan csapták be, ő hányakat csapott be és élete során ki volt az akinek nem tudott hazudni. Most sem tudna, csak irtózatosan nagy az a büszkesége és nem mer vagy akar bocsánatot kérni az illetőtől. Pedig csak kellő ösztönzésre lenne szüksége. Sajnálom, hogy ilyen magatehetetlen, ha be kell ismernie valamit. – Marian, Lysander unokatestvére.

listen to my story...
Cím: Mocskosul perverz vagy!
Zene: Carnivore
Idézet: "Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de te bántóan visszaélsz a lehetőséggel!" – Vavyan Fable

A hiedelemmel ellentétben Beacon Hills fáin nem terem szalonna, ez olyan biztos, hogy a kacsacsőrű emlős is Ausztráliában honos a kenguruval, koalával együtt. Szóval ha azt mondom Beacon Hills-i vagyok, akkor ne várd, hogy a kertben lévő fáról szalonnát hozzák elő neked, mert nem fogok. Nincs varázsfám. Ha megéhezel, neked kell gondoskodnod magadról. Különben ezt csak azért mondom, hogy felkészítselek a nővérem és az ikertestvérem érkezésére. Nem szeretném ha... Jó, tudom. Túl sokat akar a szarka de nem bírja a farka, szóval inkább nem papolok neked tovább ilyesmiről. Ha akarod megérted, hogy mit próbálok mondani neked ezzel, ha meg nem, akkor nem. Bár ha Beacon Hills-i vagy te is, akkor hagyjuk, mert tudod miről beszélek. A sztereotípiák sosem vezetnek jóhoz! Így vagy úgy, de akkora pofára esel, hogy markológéppel kell felszedni a földről és odébb tenni, mert a tested ami a meglepettségtől most úgy tűnik elvesztette a lélekjelenlétét, tegyük fel útban van. Megállítod a forgalmat, tíz autó egymásnak ütközik a tizenegyedik rögvest egy fának ütközik, a tizenkettedik túl későn lassít és száznyolcvan fokos fordulatot vesz, ezzel szembe fordulva a tizenharmadikkal aminek az ablakából kirepül a biztonsági övét nem használó tizenéves gyerek. Szóval érzed a súlyát nem igaz? Hogy valami rossz következménye lesz, annak ha félre ismered a körülötted lévőket? Ezért, na ezért ne ítélj el egy könyvet se a borítója alapján vagy csak azáltal, hogy csak a fantáziádra kell hagyatkoznod olvasás közben és nincs benne egy kép sem. Hidd el, a szavaknak gyakorta van nagy erejük, ha egy olyan személlyel állsz szemben aki igenis tesz arra amit mondasz és a földön csúszva vagy fetrengve próbál megfelelni NEKED! Furcsa igényeid lehetnek, ha valaki képes kifordulni magából csak a te kedvedért és olyat tenni, ami igazából nem vall rá, ami egyáltalán nem ő. Ilyen volt Sharon is, elég nyilvánvaló volt a számomra már a kezdetek kezdetén, hogy hajmeresztően idegesítő vagyok a számára, mégis beadta a derekát és bedőlt a szomorú kiskutya ábrázatomnak. Pedig ha tudná, hogy egyáltalán nem voltam szomorú csak szimplán féltékeny a levegőre, mert ő bárkibe beférkőzhet zokszó nélkül, de én nem. Akkor is az ezüstkarkötőmet meg a többi rám aggatott karkötőszerűségeket babráltam, mint most. Vagy legalábbis azt hittem, hogy ami rajtam van az szimpla karkötő, de rá kellett eszmélnem, ez koránt sem sincs így.
– Most komolyan? Muszáj volt az ágyhoz bilincselni? – a szabad kezemmel megtörölgettem a szemeimet, mert éppen most sikerült felébredni. Motyogott valamit, amiből egy kukkot sem értettem, de az biztos, hogy semmi jó sem lehetett a szavaiban.
– Jól van na! A múltkor bepánikoltam! Ezt akartad hallani? – bár az igazat megvallva az nem egyszerűen pánik volt. Ha nem megyek el, tuti felpofozom és annak semmi jó vége nem lett volna. Nagyon csúnya dolog volt tőle, hogy leitatott s, úgy férkőzött a közelembe. Különben gondolom nem derült volna ki, hogy én igazából nem is vagyok olyan válogatós heteroszexuális, mint ahogyan azt mások hiszik. Szóval a nagy igazság: csak akkor smárolok fiúkkal is, ha legalább van bennem négy pohárral, amiből igazából csak kettőre emlékszem, a harmadik csak rémlik, a negyediket meg teljesen elfelejtem ha váratlanul ér és esélyem sincs enni az egész előtt valamit.
– Mocskosul perverz vagy! Azt ne mondd, hogy téged az én lebilincselésem tesz boldoggá, mert akkor... – őszintén szólva, fogalmam sem volt mivel kellene fenyegetőznöm, mi lankasztja le a kedvét tőlem és mitől csömörlik meg, egy időre. Tapsolni kezdett.
– Ügyes, ezt most bóknak veszem és végre beléd is fagyott a szó! Majd elengedlek, ha jól viselkedsz. – halál komoly arcot vágott, amiből isten bizony nem tudtam eldönteni, hogy most tényleg így gondolja vagy megint a határaimat feszegeti.
– Ha így viselkedsz, legközelebb álmodhatsz arról, hogy te leszel felül!

Vissza az elejére Go down


avatarPént. Júl. 24, 2015 11:15 pm
Vendég
Vendégyou passed the test


Lys  aww  aww
Először is engedd meg, hogy megdicsérjem a pb választásodat. Örülök, hogy a Harries ikrek megfordulnak az oldalon, őszintén. Very Happy Talán kicsit vártam is már. Rolling Eyes
Sajnálom, hogy megvárattalak, de most itt vagyok, hogy elbíráljalak. Smile Az írásod nagyon tetszett. Belevittél valami modernt, amitől az írásmódod másabb lett, mint amiket eddig olvastam. De ez nem baj, mert csak pozitívat tudok rá mondani. A jellemleírásodban tetszett, hogy a karakter ismerősei mutatták be minden szögből milyen is Lys. Ilyet még nem láttam sehol, eszembe nem jutott volna ilyen megoldás, nagyon egyedi. *-* A történetedben hirtelen nem is tudtam hol vagyok, csak fogtam a fejem nevetve, mert nem értettem ennek a monológnak hol lesz vége. Az utolsó mondat pedig... na jó, nem fényezlek tovább. Tudod már, hogy imádtam, ennyi a lényeg.
Viszont most mehetsz. :3: Foglald le az arcod, és keress játszópartnert magadnak.*-* A játékokhoz pedig sok sikert Szottyongat

Vissza az elejére Go down
 
Lysander Eric Hartnett
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: