• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Sharon Collins


avatarVas. Júl. 26, 2015 6:08 pm
Vendég
VendégSharon Collins

every miracle is true...Ha divat, akkor biztosan rólam van szó. Igazi divatbuzi vagyok, szívesen vásárolok 24 órából akár 25-öt is. Imádom a színekek összekombinálni  és szívesen hordok bármilyen csili-vilis ékszert is. Ezt azt hiszem, hogy az anyámnak köszönhetem, hiszen már  kiskoromban Ő volt az, aki megtanított arra, hogy egy nőnek mindig elegánsnak kell lennie. A kinézetem is az övéhez hasonlít, ha akarna sem tudna letagadni. Hosszú, barna hajam van, amit a kedvemtől függően hordok, változatosan, a szemem színe kék. Tudniillik, hogy smink nélkül még a sarokig sem megyek el. Van egy tappancs tetoválásom a csípőmön, amit természetesen titokban kellett megcsináltatnom, mivel az apám tisztán és érthetően kijelentette, hogy fiatal vagyok ehhez. Jajj nekem, ha megtudják...
Ami a jellememet illeti, mindenki vidám, mosolygós lánynak tart. Anyu mindig úgy nevelt, hogy mosolyogni kell akkor is, ha éppen szomorú vagyok,sosem szabad kimutatni mások elött, ha valami fáj. Így is szoktam tenni, ami csak az apámat idegesíti, mert szerinte komolytalan vagyok. Pedig ez nem igaz, nagyon is komoly vagyok, ha az akarok lenni. De valljuk be, az élet sokkal viccesebb, ha nem veszel mindent véresen komolyan. Amúgy meg roppant makacs egy természet vagyok, amit egyszer a fejembe veszek, azt meg is csinálom, nem vagyok az a könnyen feladó típus. Könnyen bocsátok meg bárkinek, azonban nem felejtek egyhamar, szóval, ha egyszer valaki megbánt, annak a dupláját adom vissza. Igyekszem kerülni a konfliktusokat, azonban ha egybe mégis belekeverednék, sosem hátrálok meg. Általában ki állok az igazamért, és nem hagyom, hogy abból bárki is kirántson. A legjobb barátnőm szerint a legnagyobb hibám az, hogy hiszékeny vagyok, bár ezt én nem így látom. Szerintem szerintem nagyon is tisztában vagyok azzal, hogy kinek kell hinnem és mit.
listen to my story... A hívott szám jelenleg nem elérhető, a sípszó után kérem hagyjon üzenetet.. Mérgesen nyomom meg a piros gombot és a telefonomat az ágy másik végébe hajítom. Direkt csinálja? Az elöbb még becsengett, nem vette fel, most meg még ki is van kapcsolva. Ha nem lennék biztos abban, hogy Ő is érez irántam valamit, akkor azt mondanám, hogy kerül engem, de ez nem lehet. Ha csak egy kicsit is, de muszáj, hogy szeressen, különben nem történt volna köztünk az, ami történt. Leyla szerint, aki a legjobb barátnőm, elkapkodtam a dolgokat, meg, hogy várnom kéne amíg Lysander keres, de... mi van akkor, ha az sosem fog bekövetkezni? Mi van akkor, ha Ő is pont azt várja, hogy én keressem Őt? Talán most csak egyszerűen dolga van és kész. Majd visszahív, ha meg nem, akkor késöbb megpróbálom újra. Addig hívom, amíg fel nem veszi.  Muszáj valamiféle magyarázatot adnia a történtekre, és nem... nem fogadom el azt a választ, hogy az alkohol tehet mindenről. Tudom, hogy tetszem neki, ahogyan Ő is nekem. Nem érhet csak így szó nélkül véget ez az egész.  Jó, persze tisztában vagyok azzal, hogy csupán egy éjjszaka volt az egész, nem tett nekem semmiféle ígéreteket sem, de az az éjjszaka felejthetetlen volt a számomra., és nem kell ígérjen semmit, magamtól is rájöttem, hogy Ő is pont olyan jól érzi magát velem, mint én Vele. Már korábban is hallottam ezt-azt arról, hogy az első alkalom mennyire emlékezetes, meg nem tudom mi, és valóban az volt. Soha, de soha nem akarok mással lenni, csak Vele.  
Sóhajtok egyet, aztán a telefonom után nyúlok. Idegesen bepötyögöm a számot, amit már kívülről tudok, de mielött megnyomnám a hívó gombot, felállok és az ablakhoz lépek. Odakint gyönyörű idő van, akár el is sétálhatnék Lysander lakásáig. De mit mondjak neki? Nem akarom, hogy mérges legyen. Csak simán egyszerűen bevallhatnám, hogy nagyon hiányzott már, és ha a hegy nem megy Mohamedhez, akkor bizony Mohamed megy a hegyhez. Beszívóm az odakintről áradó friss levegőt, aztán végre megnyomom a zöld gombot, és arra várok, hogy csörögni kezdjen. Amikor viszont újra a robot hangját hallom, dühösen markolom meg a telefonomat, és amint befejezte a mondókáját, én is belekezdek a sajátoméba, abban bízva, hogy majd úgyis meghallgatja.
- Szia, Lys! Nem akarom azt hinni, hogy kerülsz, ezért inkább csak abban reménykedek, hogy dolgod van és majd visszahívsz. Muszáj veled beszélnem, nagyon fontos. Kérlek, amint megkaptad az üzenetemet hívj vissza! – mihelyt a mondókám végéhez érek kinyomom, aztán idegesen pillantok ki az ablakon. Mit mondjak neki, ha tényleg felhív? Nem mondhatok csak annyit, hogy hiányzott, mert az mégsem olyan fontos, mint ahogyan bállítottam a dolgokat. Annyira gyűlölöm most amiért ilyen helyzetbe kényszerít. De muszáj valamivel magamhoz láncálnom, nem veszíthetem el. És ki hagyna magára egy terhes nőt? Jó, tudom, hogy nem vagyok az, de el kell hinnie... aztán meg utána majd csak lesz valahogy. Megoldom.

Vissza az elejére Go down


avatar


: :


Join date :
2012. Jun. 17.

Age :
6


Hétf. Júl. 27, 2015 3:27 pmyou passed the test

Ejnye, ejnye Sharon. Tudod jól, hogy ném szép dolog hazudni. Egészen biztos vagyok benne, hogy az anyukád erre is megtanított, nem igaz? Razz Szegény Lysander arcát már most el tudom képzelni, mikor közlöd vele a kamu híreket úúú Csak aztán tartsd szem előtt, amit a régi öregek sokat hangoztatnak. Miszerint a hazug embert hamarabb utol érik, mint a sánta kutyát. Na de Rátérve a karakterlapodra, nagyon kitettél magadért. Nekem minden szava tetszett. Szépen kidolgozott volt. Ügyesen kialakítottál egy szerethető karaktert akinek sokmindent képesek leszünk majd megbocsátani *-*
Részemről én semmilyen kivetnivalót nem találtam a lapodban, így tehát elfogadlak. Ölelgetős
Irány foglalózni, aztán pedig meghódítani a játékteret Wink

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://farkasborben.hungarianforum.net
 
Sharon Collins
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Lily Collins
» Jenna Collins

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: