HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


akinek a nyelvét a forró tea megégette
megfújja még a jégcsapot is
légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van
Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

2012.06.17
adminisztrátorok
értünk léteznek mindannyian
hurricane bartholomew

főadmin
stella argent

admin
opal wroblewski

admin

kérdezz tőlük
jelentkezz be
a felejtés vértelen halál
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
nincs vita, se dráma
utolsó posztok
legyen életünk felkiáltójel
aktív lakosaink
bennünk nincs ki rendet teremt
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendégA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.
nyerteseink
a téli szavazás legjobbjai
Stella Argent

női karakter & szépség
Vinny Foley

bohóc
matthew evans

őrangyal
Elysian Landre

művész

gratulálunk!

Share | 
 
 Mrs. Thompson
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
avatar

Join date :
2015. Jul. 25.

Age :
18

Tartózkodási hely :
Beacon Hills

Foglalkozás :
Pincérnő

ember: erőtlen személy, köztünk mégis a legerősebb

Kedd. Júl. 28, 2015 2:42 pm

______ Thompson


i walked with you once upon a dream... Az édesanyám, akit az elmúlt néhány évben igencsak próbára tett az élet. Tizenkilenc évvel ezelőtt feladta az álmait a karrierjéről, noha kitűnő minősítéssel végzett a rendőr akadémián éles esze és bámulatos fizikuma révén, azért, hogy a hadseregben szolgáló édesapámat kísérgesse a világ különböző pontjaira, ahová éppen szolgálatra kirendelték. Nevelt engem és vezette a háztartást, magyarán igazi háztartásbelivé, főállású anyává és feleséggé lépett elő. Mondhatni mindent nekünk rendelt alá.
Az édesapám azonban másfél éve egy afganisztáni támadás során meghalt, ami anyámat lelkileg is nagyon megviselte, noha igyekezett tartani magát és erősnek mutatkozni. Visszaköltöztünk Beacon Hills-be, ahol ő is felnőtt és én is születtem. Végzettségének megfelelően a helyi rendőrőrsön helyezkedett el, ami nem ment könnyen neki. Bár ez volt az álma és anno kitűnő eredménnyel végzett, mivel pályakezdőként feladta a karrierjét, nem könnyű visszarázódnia. A munkatársai sem könnyítik meg az életét, mert hiába okos és még a korához képest igencsak jó fizikumú, mégis fenntartásokkal viseltetnek a főként férfi kollégák egy középkorú nő iránt, aki ráadásul elég alacsony beosztásban kénytelen dolgozni szakmai tapasztalatok híján.
A kitartásomat azonban biztosan tőle örököltem, mivel ő összeszorított foggal tűr és keményen dolgozik, szinte erején felül igyekszik helyt állni a munkájában és otthon is. Bár igyekszem segíteni neki a háztartás vezetésében, még részmunkaidős állást is vállaltam pincérnőként, azért látom rajta olykor, mennyire megviselt.
Az sem segít neki, hogy nem az a könnyen barátkozó, közvetlen fajta. Sosem volt az, de apám halála óta, amin még mindig nem tette túl magát teljesen, még nehezebben enged közel magához bárkit is. Bizalmatlan az emberekkel, általában kimért, távolságtartó, noha udvarias. Emiatt egyesek szemében talán ridegnek tűnhet, pedig én állíthatom, nála melegszívűbb ember kevés akad. Sok mindenben hasonlítunk, például ebben és abban is, hogy akiket szeretünk, azért bármire képesek vagyunk.
A kapcsolatunk nagyon jó, igazán szoros anya-lánya kapcsolat. De még előttem sem szívesen mutatja magát gyengének, az érzelmeit, amennyire lehet, elrejti. Határozott, kissé talán szigorú, konzervatív, de mindenképpen következetes és igazságos anya, a véleményemet is meghallgatja mindenről, számítanak neki a gondolataim és még ha nem is az a kifejezett babusgatós fajta, érzem a felém áradó szeretetét.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Mrs. Thompson
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Characters :: Karakteralkotás :: Keresett karakterek-
Ugrás: