• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.
Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Lorelai West - készül -


avatarCsüt. Jan. 21, 2016 9:43 pm
Vendég
VendégLorelai West

every miracle is true... Lorelai West, ahhoz képest, hogy milyen fiatal igazán csinos teremtés. Bár még csupán tizenhat éves a férfiak örömmel legeltetik rajta a szemüket. Hosszú, mell alá érő sötétbarna haja van, amit imád, mert a színe olyan különleges. Semmi pénzért nem válna meg tőle. Az arca angyali, ajkai szépen íveltek, orra egyenes, íriszei pedig barnák. Igaz, nem a világ legkülönlegesebb teremtménye, de nagyon szép, a maga nemében.
Viszonylag alacsony, vékony, de formás leányzó. Szeret lazábban öltözködni, és ha nem muszáj, nem préseli a lábát platformos magas sarkúba sem. Szeret ilyen lenni.
Ami a belsejét illeti, az már sokkal összetettebb és bonyolultabb a kinézeténél. Világ életében egy visszafogott, magának való lány volt. Az a fajta, aki sokkal előbb gondolkodik, minthogy cselekedne. Régen a szája volt a fegyvere, a szúrós, mindig célba találó szavai, ám mióta megtalálták a Rettegés Doktorai, azóta minden megváltozott benne. Nem csak ő, nem csak az, hogy emberfeletti erőre tett szert, hanem minden más is. A vérhiéna része erősen megmutatkozik. Imádja a bulikat, a szórakozást, legszívesebben folyton valami csínytevésen törné a fejét, és imád nevetni. Nem csak mosolyog, egyenesen kacag, vihog, mint ahogyan a hiénák szoktak. Vicces, bár a szarkasztikus humorbombáknál tovább nagyon nem jutott még. Karizmatikus, életvidám, van egyfajta pozitív aurája, ami szinte már feltölti az embereket, ám neki is vannak rossz napjai. Olyankor jobb, ha senki nem zargatja, akkor ugyanis hajlamos átharapni emberek torkát. Olyankor nem keresi senki társaságát, inkább elvonul, olvasgat, vagy rajzol.
5 dolog, amit igazán szeret:
o Macskák: Egyszerűen imádja a szőrös kis szeretetgombócokat. Hogyha egyedül lakna bizonyára tartana is párat, - minimum négyet -, de mivel vannak lakótársai is, így leginkább csak a képeken lévő kis állatkákban gyönyörködik.
o Szél: Igen, a szél. Szeret viharban sétálni. Olyankor, mikor az eső veri a földet, és a szél csak úgy kavarog. Imádja, amikor nyáron a forróságban egy lágy fuvallat megsimítja az arcát.
o Filmek, sorozatok: Szabadidejében, ha teheti, bekuckózik a kanapéra ölében egy nagy tál pattogatott kukoricával, és egész álló nap bámulja a filmeket, meg a jobbnál jobb sorozatokat.
o Irodalom: Régen úgy gondolta, ha kijárja, a középiskolát egyetemre megy majd, ahol irodalmat tanulhat. Nagy vágya, hogy egyszer irodalmár legyen.
o Theo Raeken: Ha nem is úgy, ahogyan mások használják, a szeretlek szót egy ellenkező nemű társukra, de ő bizony „szereti” Theo Raekent. Ez egy dolog miatt van. Ő az alfája. Az, aki visszahozta a halálból.

5 dolog, amit nem szeret:
o Ha a barátait bántják: Valójában nincs sok barátja. Egy mellett viszont kitart, már szinte születése óta. Dan a gyerekkori legjobb pajtása, és egyenesen gyűlöli, hogyha valaki bántja. Legszívesebben letépné az illető fejét, aki be mert neki szólni, ami jelen helyzetben nem is olyan nehezen kivitelezhető.
o Csokoládé: Bár a legtöbb lány oda és vissza van ezért az édes boldogságbombáért, Lorelai egyáltalán nem szereti. Neki túl édes, túl olvadós, és csak maszatos lesz tőle mindene.
o Magas sarkúk: Gyűlöli ezeket a cipőket. Folyton fáj bennük a lába, és egyszer látott egy dokumentumfilmet arról, hogy ha valaki sokat hordja a barbie cipőt, eldeformálódik a lába, ő pedig nem kér ebből.
o Lepkék: Undorodik a lepkéktől. Ezektől a szárnyas kis csúnya bogaraktól. Nem a szépektől, hanem azoktól a hatalmas, barna, éjszakai lepkéktől, amik beborítják a fal azon részét, ahol a lámpa van.
o Meleg: Nem bírja a forróságot. A teste egyszerűen megőrül, hogyha túl meleg van körülötte. Fáj a feje, szédül, kavarog a gyomra. Egyszerűen csak, nem.
listen to my story...
Zene: Hello
Cím: Hello from the otherside
Fut. Rohan. Szinte a torkában dobog a szíve, és sokkalta hevesebben ver, mint máskor. A haja az arcába hullik, de nem törődik vele, csak szedi a lábait. Nem tudja hová bújjon, nem tudja, merre menekülhetne. Csak Danielen kattog az agya. Mi lesz a legjobb barátjával ezek után? Menekülnie kell. Ha tehetné, kirohanna a világból, de tudja, hogy ez a három elmebeteg ott is megtalálná. Meg fog halni. Tudja.  Tisztában van vele, hogy nincs hová menekülnie. Úgy fut, mint egy állat. Négykézlábra ereszkedve. Egy aluljáróba menekül, szeme sárgán világít, aranysárgán. Sötét van, de ő a hiéna szemével jobban lát. Leugrik a sínre, nem hall vonatot, egyik irányból sem. Szalad, de meg kell állnia. Megtorpanásra kényszeríti a maszkos férfi, aki előtte áll. A Rettegés Doktorai megtalálták, eljött a vég. Mindennek a vége.

Egyedül van. Minden sötét, mint az éjszaka. Nincs semmi körülötte. Egy kivágott fa maradék törzsének vetve hátát, ül a földön. Égett hullaszag lengi be a levegőt, behatol az orrába. Felfordul a gyomra, de nem tud hányni. Mintha üres lenne a gyomra. Mintha üres lenne a teste. Békés, nyugodt, nem fél már. Az utolsó emléke, hogy az a férfi beleszúrta a tűt a nyakába. Látta az orrából csöpögő ezüstszínű higanyt, aztán minden elsötétült.

Ez kéz rángatta vissza a valóságba. Éles fájdalom hasított a tarkójába, aztán újra levegőhöz jutott. Úgy szippantotta be az oxigént, mintha az élete utolsó kis darabkáiba kapaszkodna, és valószínűleg így is volt. Hirtelen nyíltak fel sötét szemei, és megpillantotta maga körül a rideg éjszakát. Tekintete találkozott a férfiéval, aki visszahozta őt a túlvilágról. Még sosem látta ez előtt, de ettől a pillanattól kezdve, mintha valami hozzá kötötte volna. Hiszen mégiscsak visszahozta őt a halálból.
- Én vagyok az Alfátok! – szólt a fiú. Lorelai körülnézett, látott még négy másik embert maga körül talpon, és még négy másikat holtan, egy hatalmas, kivágott fa törzséhez fektetve. Felismerte a helyet. Az volt, mint az „álmában”. Még a szag is. A testek meg voltak pörkölve, hamu borította az arcokat.
- A nevem Theo Raeken – Lorelai közelebb lépett. Nem érintette meg, nem szólította a nevén, csak várt. Megvárta amíg Theo elindul, ő pedig követte. Követte, hiszen ő volt az alfája, a többiek pedig, akik vele együtt haladtak kifele az erdőből, a falkája. A Rettegés Doktorai már nem voltak a parancsolói. Ő egy új ember volt, egy egészen új ember. Valaki, aki kijátszotta a halált, és most újra él. Ezt pedig nem adta volna oda, semmiért sem.

Vissza az elejére Go down


avatarPént. Jan. 22, 2016 4:04 pm
Vendég
Vendégyou passed the test

Lory, drága! *-*
Te vagy az első egy jó ideje, akit elfogadok, és üdvözlök itt az oldalon. Szóval üdvözöllek köztünk, remélem jól fogod magad érezni! *-*
Nem tartanálak fel sokáig, így a lényegre térek, mégpedig a lapodra. Örülök, hogy egy kimérát hoztál, mégpedig egy erős kombót, két eleve erős fajból.:3 Szeretem, ha valaki úgy írja a karaktert, hogy kicsit sablonos, mégis annyira egyedi, hogy nem tudnád máshoz hasonlítani. Lory igazi átlagos lánynak tűnik... de csak tűnik.Wink Remélem a játéktéren sokat olvashatok még belőled, mert nagyon tetszett az írásmódod, ahogy fogalmazol, és az egész felépítés. Az E/3-as megoldás nem mindenkinek "áll jól", de te megragadtad a narrátor szerepét tökéletesen. Így semmi akadálya annak, eredj játszani!
Foglald le a pofid, és irány a partnerkereső! Remélem mi is találkozunk majd egyszer, vagy párszor.Szottyongat

Vissza az elejére Go down
 
Lorelai West - készül -
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Katie West
» Katie West - Elkelt
» Thomas Ritter - kicsit másképp, de elkelt!

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: