• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Riley Nathaniel Hartnett


avatarSzomb. Jan. 23, 2016 9:50 pm
Vendég
VendégFigyelem: +18-as témát tartalmaz!

Riley Nathaniel Hartnett

every miracle is true...
   Kinézet:
   Haj: Nos természetes barna, rövid és ő túl sok spray igényes frizurának nevezi a sajátját. Még akkor is ha tudja jól ezt nem pont így nevezik. Amúgy rockabilly stílusú, de mivel mindig összetéveszti valami mással ezért saját megnevezést adott neki. Szívesen mondaná azt, hogy jól érzi magát a hajában nem csak a bőrében, de ha valaki piszkálni kezdi azt nagyon rossz néven veszi. Ilyenkor nem meglepő ha hirtelen elrántja a fejét és minden erejével azon van, hogy a haját védje.
   Szem: Olyan észveszejtően mandulavágású zöld, hogy senkinek sem jut eszébe az a mondás miszerint a zöld szemű személyek büszkék és hűvösek. Emellett persze nem kell elfelejteni, hogy kreatív, legalábbis azon a téren miként ábrándítsa ki az embereket egyik pillanatról a másikra. Jól emlékszik arra bizony valahol olvasta a zöld szemű férfiakat nagyon nehezen értik meg, mert annyira sokszínűek, mint ő és ezért nagyon nehéz megfejteni őket, mert sosem tudhatja más ki mikor szimpatikus éppenséggel nekik. Ez utóbbi úgy érzi rá is érvényes.
   Ajkak: Ha versenyezni kellene kinek van a legátlagosabb ajka akkor azt biztosan ő nyerné meg. Miért? Mert az ajkairól nem mondható el, hogy túl kicsi és pöttöm sem az milyen széles s, olyan mintha a kacsákat próbálná meg utánozni minden egyes percben amikor beszél. Csak ha nagyon ‘el-dobom-az-agyam’ hangulatban van, akkor persze észre vehető, hogy ő szándékosan csücsörít, mert minden bizonnyal olyan társasága van akit valamivel szórakoztatni kell.
   Bőr: Sosem panaszkodott azért, mert túl érdes lenne a bőre és mindenféle gyerekkori hegekkel van tele, mert tételezzük fel jó párszor elesett. Nem, hála az égnek neki nincsenek ilyen problémái. Inkább csak az, hogy a sápatag bőrszíne miatt rengetegszer elhívnák őt a legnaposabb helyekre, túlnyomó részt egy kicsit napozni. Igazából életében először és utoljára egy kicsit leégett a háta, tanulva a napokig tartó hason fekvésből elhatározta őt bizony sohasem fogják tucat barnán látni.
   Testalkat: Eddig egyszer sem volt kövér vagy vézna, szíve szerint ő azt mondaná, hogy a szülei jól tartják és neki is megvan a kellő étvágya, na meg a rendszeres mozgás amit naponta megtesz. Megvan elégedve a testsúlyával, amit nem fog senki orra alá sem kötni. Ami meg a magasságát illeti, senkinek sem kell attól tartania, hogy a magasan lévő könyvet nem éri el a polcról és kis székre kellene állnia emiatt. Tehát magas, bár ő szíve szerint nőne még néhány centit, hogy felérhessen az idősebb korosztály mércéjéhez is.
   Öltözködési stílus: Mindig évszaknak megfelelő, aminek a színe éppen attól függ milyen hangulatban van. De túlnyomó részt szeret kék színű ruhákat hordani. Különben a rózsaszínűn kívül ő bármit magára vesz, csak jól álljon neki. Hogy a gentleman stílust, a sportosat vagy az iskolai mezt részesítené előnyben, az egy másik téma, amiről nincs mit beszélni. Egyértelműen nála tényleg csak a szín számít, ami szebb napokon nem kék hanem valami más.

   Személyiség:
   Gondoskodó. Ha lehetősége van rá és a helyzet is megkívánja a lehető legnagyobb nyugalommal a szívében lelkiismeretesen segít ott annak és ahol kell. Lelkesedéséhez és gondoskodásához szükség van arra, hogy munkáját elismerjék és megbecsüljék, különben sosem csökken kisebbrendűség érzete. Nagyon barátságos, már csak abból kifolyólag is, hogy szereti ha olyanok ismerik el tevékenységét, akikre felnéz vagy éppenséggel jóval felette állnak. Igyekszik mindenkinek segíteni és megkönnyebbíteni az illető helyzetét ha látja, hogy még nálánál is rosszabb sorsban van. Ezeknek az embereknek általában egy szebb és jobb világról mesél, mert tudja, hogy valakinek csak jó szavakra van szüksége, akárcsak neki. Hisz abban ha azt szeretné vele is jól bánjanak, akkor neki szintén jól kell bánnia másokkal. Bár néha kiábrándul, egy-egy rossz társaságnak köszönhetően, de mindig jön valaki, aki képes mosolyt csalni az arcára és erőt adni neki, hogy ugyanolyan szeretetreméltó legyen mint azelőtt.
   Kíváncsi. Módfelett érdekli minden körülötte történő esemény, történet vagy bármi ami közvetlen közelében esik meg. Tény, hogy ez a tulajdonsága nem mindenkinek tetszik, de nem tehet róla. Ha nem volna ilyen lelkes és nem érdekelné őt semmi sem, teljesen más úton járna most. Valami sokkal sötétebben, amire ő maga gondolni nem mer. Tudja, hogy egy nap akár kíváncsisága lesz, lehet a veszte is, de míg megteheti és a sors az ő pártját fogja, csendben figyel és vár. Tisztában van a határaival, mi az amit megtehet és mit nem, ennek ellenére azonban ha találkozik valakivel aki nagyon beszédes, mindent elmesél, ő a legnagyobb odafigyeléssel hallgatja meg az illetőt. Akiről szemmel láthatóan látszik, hogy csak egy olyan személyre vágyik, mint Riley, akinek elmesélheti a panaszait és akinek az arcán látja az érdeklődés legapróbb nyomait is.
   Megbízható. Minden személynek szüksége van egy olyan emberre, akire rábízhatja a titkait, Riley pont ilyen. Ha valaki mondd neki egy nagyon fontos és hétpecsétes titkot, azt természetesen nem adja tovább. Tisztában van azzal, hogy az ember mennyire megvető és pletykás ha valaki olyanról van szó, akinek hírnevében még inkább növelhetik a fekete foltot. Az ilyen alkalmaktól irtózik ő is, hiszen nem csak más titkát őrzi hanem sajátjait, amit bizonyos okokból kifolyólag senkinek sem mondhat el. Nem tudja mit szólna ehhez a másik fele és ettől egy része tart, mert nem szeretné magára haragítani élete egyik igen fontos személyét. Persze gondolkodott már azon is, mi lenne akkor ha elmondaná az ikertestvérének, de tart attól, hogy bolondnak nézné őt és örökre elfordulna ezért tőle.
   Féltékeny. Megfigyelte már, hogyha a szeretett személyt sokáig nem látja viszont a gondolatai akörül kezdenek el fantáziálgatni, hogy vajon kivel lehet és mit tehet az illetővel. De inkább az foglalkoztatja őt kivel, ugyanis nem tud bízni az emberek hűségében, pláne azéban nem akit szeret. Valójában fél attól, hogy az a kedves személy ugyanolyan megbízhatatlan, mint a társai és képtelen beérni egy személye. Ilyen alkalmakkor kívánja azt, hogy bárcsak ő maga is ugyanolyan volna, mint az akit szeret, mert akkor nem kellene magyarázkodnia arról, miért is szeretne mellette lenni és ezt nem nézné senki sem rossz szemmel. Irigyeli azokat akiknek mindenük megadatott s, a kisujjukat sem kell megmozdítaniuk, mert megkapnak mindent és mindenkit.
   Visszahúzódó. Senki sem mondaná meg róla, de valójában csendes és jobb szeret figyelni, mint beszélni. Természetesen megszólal, azonban sosem ő kezdeményez, mindig lennie kell egy kiváltó oknak, hogy nyugodtan szóba elegyedjen egy számára ismeretlen személlyel. Ez természetesen függ az illető hangnemétől is, a hangoskodókat ugyanis nem szereti. Sőt! Az ilyen emberektől általában óvakodik és sokkal nehezebben válaszol a neki feltett kérdésekre. Félénksége mögött állandóan bizonytalanságban él, mert sosem tudhatja igazán, hogy az amit mond az megállja a helyét, elég vicces-e és nem bántott meg senkit sem. Az állandó önkontroll és ez emiatt érzett szorongás meglehetősen megnehezíti a beszélgetéseit más felekkel, ezért egy idő után kivonja magát a társalgási körből s, egyszerűen csak figyel.
   Makacs. Nehéz eltántorítani a céljaitól, amit egyszer a fejébe vett azt biztosan véghez is viszi és addig nem nyugszik amíg ezt meg nem tette. Ha valamit kérnek tőle akkor azt ugyanilyen határozottan teszi is meg, ügyelve, hogy senki se tudja őt más útra téríteni. Ugyanakkor nagyon ragaszkodó, főleg akkor, ha valaki az ő véleményét ócsárolja. Akkor pláne igyekszik kiállni amellett amiben hisz, még ha ez nem válna a hasznára és szüksége lenne egy olyan személyre aki megóvja a bajtól. Ezt természetesen még magának sem vallja be, hisz abban, hogy egyedül a saját erejéből is meg tudja védeni magát és nincs szüksége hamis védelmezőkre. Állandó jelleggel kitartó s, ez nem enyhül egyik napról a másikra, sőt éppen ellenkezőleg. Kitartása akkor nő ha látja ellenfele mennyire igyekszik úgymond legyűrni őt, amit különös képen nem igazán szeret. Ez a helyzet az érzéseivel is, hiába szeret tiszta szívéből nemhogy a szeretett személynek, igazából még magának sem meri bevallani az érzéseit, amik eléggé nyilvánvalóak.
   
listen to my story... Sűrű, szapora lélegzetvételek sokasága törte meg a szoba csendjét. Izzadt testem egy pillanatra feszült meg, hogy aztán elernyedve nyúljon el a lepedőn. Szétáradó mámor járta át a testemet, mint ahogyan annak a srácnak is, aki éppen lefordult róla, hogy rendezze légzését. Elég sokat ittunk, habár ha azt vesszük, hogy nekem ez a munkámhoz tartozik, akkor csak ő ivott sokat. De hogy miként is jutottam el ahhoz, hogy srácokkal legyek a Sinema-ban? Hát, elmondhatom: munka kellett, és hát ez volt terítéken. Először felszolgálóként kezdtem a helyen, de egy korombeli kinézett magának. Megkeresett a főnök, és fizetésemelést ajánlott azért, hogy elszórakozzak a sráccal. Valami löttyöt is megitatott velem előtte, így aztán akármennyire is akartam, nem ellenkeztem.
Mint ahogyan a mai alkalomnál sem. Ugyanúgy kezdődött, mint az összes többi. A délelőttömet az iskola falai között töltöttem. Lyssel persze minden órán hülyültünk, amit a tanárok nem igazán díjaztak. Csak azt nem értettem, hogy miért csodálkoztak ezen, mikor már hozzászokhattak volna. Mindegy is. Lys az utolsó óra után lelépett valahova Daniel-lel, akit legszívesebben a pokolba kívánnék, de így az egyedül maradás miatt, nem volt más, mint hazamenni. Este úgy is meló volt, és még el is kellett készülnöm. Egy alapos fürdés után, belőttem a hajamat, és megindultam a Sinema-ba. Ahogy beértem, az öltözőbe mentem, ahol az egyenruha átvevése volt a feladat: vagyis levetkőzni egy szál boxeralsóba. Mióta táncos lettem, ez lett az öltözékem, így nem kell bajlódnia a srácoknak, mikor vetkőztetnek. A becsekkolás előtt megkaptam az adagomat, ami két üvegcsényi löttyöt tartalmazott. Az agyam azonnal kikapcsolt, testem ellazult, és szinte azt se tudtam, hogy merre megyek. A lábaim vittek, egyenesen a megszokott helyemre. amint felértem, nekikezdtem a táncnak, és pillanatokkal később, partnert is kaptam. A srác eléggé vonzó volt, és a tánctudása se hagyott kivetnivalót. Szóváltásba elegyedtünk, aztán azon kaptam magam, hogy egy újabb adagnyi italt húztam le, amit ő fizetett. Ködösen láttam, testem mozdult, simult a másikéhoz. Negyedóra telhetett el, már ajkaink is táncot váltottak egymással. Keze bejárta a testemet, végig boxeralsómban állapodtak meg, behelyezve némi összeget. Ez volt úgymond az a jel, ami a szobára való menést jelentette. Megvártam még lement a szám, aztán már húztam is a privát szférába. Ott aztán nem tétlenkedtünk, mert a csókcsaták után, és alatt megfosztottam minden egyes ruhájától, és az ágyra kerültünk. Alul voltam, mint a legtöbb alkalommal, hagytam, hogy kihasználja a testem, hogy megkapja amit akart. Valószínű, hogyha eszemnél lettem volna, nem hagyom így megtörténni, de az időt nem tudom visszaforgatni. A többit már tudjátok, csak az maradt, hogy az aktus után pihent pár percet, aztán felöltözött, és kiment. Visszavettem, és én is kimentem, hogy újabb áldozatot cserkésszek be, ameddig még tart a munkaidőm.

//Useri megjegyzés: maga a karakter saját szándékából ilyenre nem lenne képes, de hát ismerjük a Sinema-t, és az ottani löttyök hatását. A zsebpénz miatt akart ott dolgozni, de miután itatták vele ezeket, sokat nem tudok ellene tenni. Kénytelen meginni, már-már a rabjává is vált, ha úgy vesszük. Persze, ha tudná, hogy emiatt mit tesznek vele (mert nem emlékszik, szinte semmire), nem inná az italt, és felmondana. De mivel nem tudja, így végzi a munkáját.//

Vissza az elejére Go down


avatarHétf. Feb. 01, 2016 1:51 pm
Vendég
Vendégyou passed the test


Kedves Riley!    *-*

Szeretném megjegyezni, hogy nagyon jó pofit találtatok Lys-el együtt, hiszen mindkét srác nagyon jó pb alany. A jellem amit írtál teljesen illik a pofihoz, nem üt, nem oan meglepő, de egészen el tudja képzelni az ember, hogy ő tényleg ilyen.
A történeted nem mindennapi, egyben szomorú, dühítő, de mégis nagyon érdekes, hogy valakit mennyire meg tud változtatni valami lötyi. Na ezért ne szabad ismeretlen italokat elfogadni, csúny, rosszkülsejű emberektől, nem tanítottak meg erre? Remélem azért, hogy valaki majd szépen felkarol és kimenekít abból a züllöttségből és fertőből amibe kerültél, és itt nem a szexualitásodra, vagy magára a Sinemára gondolok. De ahogy minden embernek a helynek is megvam a sötét oldaluk. Szurkolok, hogy kiszabadulj onnan, de addig is menj foglalózni, majd játszani :3

Vissza az elejére Go down
 
Riley Nathaniel Hartnett
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Riley's Tattoo Salon

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: