• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Katherine Ramsay


avatarVas. Feb. 07, 2016 11:19 pm
Vendég
Vendégkatherine ramsay

every miracle is true... Haj: Hosszú barna hullámos tincsek keretezik arcomat, lágy vonalakat adva nekem. Igaz, sötétsége miatt sokszor hiheti feketének bárki, de ez csak a fény különleges játéka, hiszen másmilyen sziluettet jár hajamon minden évbe, és megcsalja az emberek szemét csalfa fénysugaraival. Mindig különös figyelmet szentelek testem egyik legnagyobb ékességének, hiszen ennek tartom a hajam, dús, elvesznek benne az ember ujjai, lágy és puha is, bár pont emiatt hatalmas törődést is igényel, de ezt sosem bántam, mindig örömmel ápolom, és fésülöm.
Bőr: bőröm is puha, és tiszta is, barna színem illik a hajamhoz, és ezzel ad nekem egy olyan egzotikus látványt, amit a hullabőrűek nem mondhatnak magukénak. Nem tudom melyik szülőmtől örököltem ezt, de az biztos, hogy hálát adok neki, amiért ilyen különleges lehetek ezzel. Nyáron nem mindig előnyös, hiszen nem látszik, ha lebarnulok, ha pedig mégis, akkor egy félvér is megirigyelhet, ami nem mindig szokott jól jönni. Az előnye viszont, hogy télen nincs bajom azzal, hogy barnítsam magam, hogy ne tűnjek el a nagy hóban fehérségemmel.
Szemek: barna szemeket kaptam, ami beleillik a képbe, hiszen ha már a hajam és a bőröm is, legyen a szemem is barna. Elég nagynak mondhatom őket, és minden érzés meglátszik ami átfut rajtam, talán túl kifejező is emiatt a tekintetem, de ez nem hiszem, hogy baj lenne. Ölni még nem tudok a tekintetemmel legyen az bármilyen színű, de próbálkozni lehet, egyszer talán még sikerül is tökélyre fejleszteni ezt a képességemet.
Alak: formás alkattal rendelkezem, van mellem és fenekem is, tehát nem mondhatom azt, hogy nem vagyok megelégedve a testemmel. Sosem panaszkodtam arról, hogy nem elég keskeny a csípőm, vagy lapos a hasam, esetleg lehetnék izmosabb, vagy vékonyabb. Ilyen önértékelési hibáim sosem voltak, mindig is szerettem mindent magammal, a hajamtól kezdve telt ajkaimon át a lábfejemig, hiszen a lábam is kecses nem pedig ormótlan, vagy túl hosszú. Szerintem panaszra nincs is okom.

Akaratos: hiszti, hiszti hátán velem az élet, hiszen mindig szeretem megkapni azt amit akarok, nekem senki sem mondhat nemet, ha mégis megteszi, akkor megoldom, hogy mégis nekem legyen igazam, és megkapjam amit akarok. Nem szeretem ha nemet mondanak nekem, vagy nem engedik meg, hogy azt tegyem amit akarok. Engem senki sem tarthat kordába, vagy talán csak az alfám, hiszen neki muszáj engedelmeskednem.
Önző: szeretem magamnak tudni azt ami az enyém, nem szeretek osztozkodni, és nem is fogok, hiszen miért is tenném? Ami az enyém, az az enyém, mindenki legyen tisztában azzal, hogy mihez nyúlhat és mihez nem, és én szeretem megjelölni ezeket a határokat. Ha kell morgok és harapok is, a karmok pedig elengedhetetlenek, ha a dolgaimat szeretném magam mellett tudni. Ez pedig a mostani időkben csak felerősödött, nem véletlen szerintem, hiszen a hozzám legközelebb álló embert vesztettem el. Nem akarok mást is.
Védelmező: legyen szó az alfámról, vagy a falkánk egyik emberéről, én az életemet is képes vagyok feláldozni értük, legyen szó bármilyen helyzetről én ugrok, és bármire hajlandó vagyok, hogy azt aki fontos nekem megvédhessem. Mint valami anyatigris, csak én farkas vagyok, meg nem is vagyok anya, ahhoz még fiatal vagyok, emellett nincs is kivel és jó ideig nem is akarok, azok után ami történt.
Szenvedélyes: nem csak a szerelemben, vagy az ágyban, mindenben az vagyok, ami egy kicsit is érdekel. Szenvedélyesen szeretek, és gyűlölök is, a bosszúmat is ily módon szoktam megvalósítani. Nálam nincsenek unalmas megoldások, vagy érdeklődés hiány, mert ha valami felkelti az érdeklődésem addig el nem múlik még célt nem érek valamilyen módon. Nem vagyok maximalista, tehát nem a tökéletességre utazom, csak a cél a fontos.
Szemtelen: van egy játékos énem is, amit nem sokan láthatnak, hiszen szeretem megtartani azoknak akiket jól ismerek. Mindegyik tudja, hogyha keresztbe teszek nekik, vagy idegesítem őket, illetve húzom az agyukat az csakis a játékos énem kiélése. Nem vagyok még felnőtt nő, nem vagyok érett annyira, mint páran, így nem hagyhatom veszni ezt az énemet sem, azután amik történtek nagyon nehezen fogok megbízni bárkiben is, de azért remélem, hogy lesz valaki akivel kiélhetem ezeket a vágyaimat.
listen to my story...Fejemet leszegve haladok a hosszú úton ami az autópálya mellett húzódik, és csak nehezen tudok koncentrálni arra, hogy a cél lebegjen a szemem előtt. Vissza kell jutnom oda, ahol minden kezdődött, ahol megváltoztam, nem csak én az egész életem, ráadásul tudom, hogy itt van ő és megakarom találni. Nem fogja megúszni, hogy hagyta ezt nem volt ott amikor szükség volt rá, és nem mentett meg. Hátrahagyott engem, nem jött vissza értem, hagyta, hogy azt tegyék velem, amit akarnak és nem védett meg. Nem tudom miért tette ezt, azt sem, hogy tudta-e azt, hogy egyáltalán mi lesz velem, de az igazat megvallva már az is megfordult a fejemben, hogy ő végig benne volt. Ezt mondták nekem akik elkaptak, semmi mást, be voltam zárva egy sötét odúba, mert a föld alatt inkább csak annak nevezném azt a helyet. Kétnaponta kaptam valami ételnek nem nevezhető dolgot, amit ha a szemétből is szedtek ki, akkor is egy hete ott rohadhatott, olyan kinézete volt, de legalább a vízzel nem volt baj, amit az étel mellé kaptam. A mocsok és a szenny mindenhol ott volt a falakon érezni lehetett a gombák és a penész szagát, ahogy a nagy esőzések közepette átázott a talaj, ami a terem felett volt és puhán, vizesen állt köztem és a szabadság között.
Emlékszem arra amikor elkaptam, a vérre ami mindent beborított, a cafatokra, amik régen a bőrét építették fel, és az utolsó szóra ami elhagyta ajkait. Engem védett, tudom, de én is ezt tettem, a társam volt, a partnerem és akkor is borzalmasan sokat jelentett nekem, ha még fiatal vagyok ahhoz, hogy tudjam mit jelent az örökké. Az élet kihunyt szemeiből, és a szívem egy része szétszakadt és apró kis darabokban végezte. A másik része akkor tört ripityára, amikor rájöttem, hogy a saját alfámra nem számíthatok, otthagyott, nem érdekelte, hogy élek vagy sem, nem mentett meg az az ember akit én vakon követtem, akinek minden parancsa nekem egy kész törvény volt és én ezt követtem. Elvesztettem magam mellől mindenkit és azt hiszem z a gondolat és a hatalmas bosszúvágy volt az ami pár napja felszabadított. Nem érdekelt már, hogy belehalok-e abba ha megakarok szökni, vagy elveszek-e életeket, hiszen ők ott nem voltak ártatlanok, bemocskolták magukat azzal, hogy ártatlanul megölték a társam és elraboltak engem. Én csak leróttam a tiszteletemet béta társam emlékére és megbosszultam, most jön a saját kis bosszúm, amit majd az út végeztével meg is fogok tenni, csak n esne már megint az a melankolikus eső.
Nem akarok én ártani Dalennek, vagyis akarok, de mégsem, hiszen mégiscsak neki köszönhetem, hogy olyan vagyok amilyen, hogy még nem haltam meg és erősebb vagyok, mint a velem egykorúak. Az viszont biztos, hogy kérdőre fogom vonni, tudnom kell, hogy miért hagyta ezt mind, na meg, hogy igazuk volt-e azoknak akik ott tartottak. Tényleg benne volt ebben? Egy hatalmas átverés részese lettem másfél évvel ezelőtt amikor a bétájának fogadott? Mire lett volna az a sok színjáték, ha nem akarta volna? Vagy megunt? Elege lett abból, hogy idegesítettem? Megannyi kérdés kavarog a fejemben amikre válaszokat akarok kapni és addig nem szabadul meg tőlem, amíg nem nem kapom a válaszokat amiket hallani akarok. Tudja milyen vagyok, ennyire már ismer engem, talán jobban is, mint bárki más. De ez nem változtat azon, hogy most szívesen kitépném a torkát a fogaimmal.A hozzászólást Katherine Ramsay összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Feb. 16, 2016 9:45 am-kor.
Vissza az elejére Go down


avatar


: :


Join date :
2012. Jun. 17.

Age :
6


Kedd Feb. 09, 2016 7:16 pmyou passed the test

Ohh sweety!!! *-*
Ismételten nem adtál okot a csalódásra. Egyszerűen ittam minden szavad és alig várom, hogy lássak egy kis ALFA - BÉTA csetepatét. Popcorn Halkan megjegyzem én neked fogok szurkolni. Azt hiszem te leszel az oldal Szexi rosszkislánya úúú Már kíváncsian várom a játékokat amiket összehozol O.O De amennyire ismerlek már, biztosan nem fogok csalódni benned Ölelgetős Na de nem is szaporítom tovább a szót. Irány foglalózni, aztán meg tutod a dolgod Wink Nagyon szeri Szottyongat

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://farkasborben.hungarianforum.net
 
Katherine Ramsay
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Katherine Pierce ~ survivor

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: