• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 eden - he's kind of nerd-hot


 :: Egyéb
avatarSzer. Feb. 10, 2016 7:37 pm
Vendég
Vendégeden + vezetéknév


i walked with you once upon a dream... Nem vagyok régóta a városban, de amint betettem ide a lábam beléd futottam. Csúnyán összevesztem veled, vagyis én mondtam a magamét, te pedig csendben tűrted, majd a hosszú hisztim után kedvesen és kimérten bocsánatot kértél. Megemelem a kalapom előtted és azelőtt, hogy felajánlottad, hogy menjek fel hozzád, amíg találok helyet valahol magamnak. Csak egy napig tartott az ottlétem, mert nem akartam zavarni, de nagyon hálás vagyok neked érte. Nem sokat találkoztunk azóta, és egy részem megakar ismerni a másik pedig fél attól, hogy kötődjek bárkihez is, mert azt hiszem, hogy tudnék képes lennék kötődni, van benned valami, ami csak úgy vonz. Lehet az a kis ártatlanság, ami sugárzik belőled? Vagy a kedvesség? Nem tudom, nem ismerlek, pedig jó lenne. Te szeretnéd?

//egyáltalán nem szeretnék semmit se megszabni, a találkozás is lehet kicsit másabb, kapcsolatot ki lehetne alakítani, de akkor azt is csak olyan lassan, hogy ott a kémia, a vonzás, de Kat mindenféleképpen ellen akar állni ennek. Persze ha csak a kapcsolat része az akadály lehetnek csak barátok is:3 a pb-t lehet cserélni, csak a közös képek miatt lenne nagyon jó, na meg én kedvelem is az uraságot. Vezetéknév választható, ahogy a jellem is, csak ne legyen egy fenegyerek, vagy lehet az, de az lehetne az átváltozás után is, ha kiméra lesz. Nagyon várom az a fontos *-*  

Vissza az elejére Go down
 
eden - he's kind of nerd-hot
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Egyéb-
Ugrás: