• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Nem vagyok itt!


Vas. Júl. 15, 2018 10:14 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Ashley Woodley


avatarCsüt. Feb. 11, 2016 8:00 pm
Vendég
VendégAshley Woodley

every miracle is true...
8 szó, amivel leginkább jellemezni lehet:
◊ Virtuóz: Mindig is szerettem énekelni, sokan mondták, hogy van is tehetségem hozzá. Szeretek karaoke esteken fellépni, s énekelni a zuhany alatt, de gitározni és zongorázni is tudok.
◊ Kitartó: Sosem adom fel, ha valami elhatároztam, azt már véghez is viszem, akármilyen nehéz is az odáig vezető út.
◊ Maximalista: Nem elégszem meg a jóval, mert tudom, hogy képes vagyok én a legjobbra, s éppen ezért is törekedek arra. Amíg nem vagyok elégedett, addig nem mondok semmit elkészültnek.
◊ Makacs: Mindig ragaszkodok a véleményemhez. Mondhat bárki bármit, nem könnyű meggyőzni, ha én egyszer már álláspontot választottam.
◊ Bulibáró(nő): Naná, hogy ha partyról van szó, én nem mondok nemet, s ez egy jó koncertre is vonatkozik. Biztos lehetsz benne, hogy ha velem töltesz egy estét, akkor nem fogsz unatkozni, mert én aztán elfelejtem néha betartani azokat a bizonyos határokat, amiket ajánlott lenne...
◊ Biszexuális: Egyaránt vonzódom a férfiakhoz és a nőkhöz is, ebben semmi kivetnivaló nincsen. New Yorkban ez teljesen normális dolog volt, mert mind tudjuk, mennyire más a két test felépítése, s így a velük járó élvezetek is.
◊ Kacér: Legalábbis sokan mondják rám ezt, mióta ide költöztünk. Én inkább nagyvárosi felfogást mondanék, de szerintük úgy viselkedek néhány sráccal, ahogy nem kéne. Miért van erről előírás? Talán baj, hogy én közvetlen vagyok és nem élek egy nyúlüregben, hanem inkább elbeszélgetek azokkal, akik értelmesek?
◊ Szókimondó: Hidd el, ha a véleményemre vagy kíváncsi, akkor én biztos, hogy nem hazudok a képedbe, hanem megmondom a színtiszta igazságot.

7 dolog, amit szeretek:
◊ Édesség
◊ Zene
◊ Színház
◊ Grillezett ételek
◊ Nagyvárosok
◊ Kávé
◊ Bor

6 dolog, amit nem kedvelek:
◊ Hüllők
◊ Pókok
◊ Ha beázik a cipőm
◊ Amikor nincs otthon valami édes
◊ Sprite
◊ Ha nem történik semmi érdekes

5 szóban a külsőmről:
◊ Szőke: Jelenleg. Nem állapodok meg túl sokáig egy hajszínnél. Persze, megvannak azok, amiket folyamatosan cserélgetek nagyjából két havonta. Most éppen szőke vagyok, de a vörös, az eper szőke és a barna haj se áll távol tőlem. ki tudja, legközelebb milyen lesz? Meglepetés...
◊ Nőies: 160 centiméteres magasságommal nem tartozok az óriások közé, inkább átlagosnak mondanám a magasságom, de ehhez szerencsére jó alak is társul, hiszen rendszeresen sportolok, így nincs rajtam felesleg. Azonban arra sem panaszkodhatok, hogy "elöl deszka, hátul léc" lennék, ugyanis pont eléggé formás vagyok azokon a helyeken, ahol kell.
◊ Barna: A szemem színe, mondjuk a bőröm sem hófehér, hanem napbarnított. Valahogy sosem szerettem, ha olyan hófehér bőröm volt, mint a filmekben a vámpíroknak. Szerintem az nem egészséges, és nem is olyan szép.
◊ Stílusos: New Yorkban nőttem fel, ami olyan mint egy hatalmas divatmagazin. Az ember első kézből értesül az új trendekről, s egy idő után fel sem tűnik neki, de már ért is az ilyen dolgokhoz. Azt mondják, van érzékem a divathoz, s ilyen téren kéne majd továbbtanulni, de nem tudok dönteni ez és a zene között.
◊ Hangulatfüggő: Itt a sminkemre gondolok. Általában szolidabbra készítem el, de megesik, hogy hirtelen rám jön az öt perc, s erősebb sminket teszek föl, ami egyébként elég jól szokott állni, csak nem bírnám elviselni minden nap.

4 tevékenység, amit hobbiként űzök:
◊ Ének
◊ Balett
◊ Jóga
◊ Olvasás

3 dolog, amit nem árt tudni rólam:
◊ Sosem akartam Beacon Hillsbe költözni.
◊ Nincs anyukám, két meleg apukám van.
◊ Hiányzik a nagyvárosi élet, az ottani nyüzsgés, a programok és minden, amit magam mögött kellett hagynom, mikor ide költöztünk.

2 becenév, amit adtak nekem:
◊ Ash
◊ Woody

1 dolog, amit sosem fogsz tudni rólam:
◊ Mivel sosem beszélek a fájdalmaimról, így néha összeomlok idegileg, s ilyenkor akár magamnak is képes lennék ártani. A leggyakoribb ilyenkor az, hogy vagdosom magam, de direkt nem úgy, hogy halálos sérülést okozzak magamnak, csak... Csak kell az a fájdalom....
listen to my story...
Talán legjobb lesz az elején tisztázni a dolgokat. Igen, mindkét szülőm férfi, tehát két apukám van, akik melegek. szerintem a mai világban ez egy teljesen normális dolog, bár lehet, hogy csak azért gondolom így, mert én ugyebár így nőttem fel. Gondolom, most azon gondolkozol, hogy két pasasnak hogyan lehet gyermeke, nos a helyzet a következő: béranyát fogadtak. Oké, tudom, erről is sokaknak megvan a véleménye, hogy akkor most melyikük is az apám, meg mi is van az anyukámmal. Nos, az a helyzet, hogy nem tudjuk, hogy melyikük a vér szerinti apukám, de nem is fontos ez, az anyukám pedig az egyikük legjobb barátja, én is ismerem, az a nő fantasztikus! Apuék szerint tőle örökölhettem a tehetségem, mert Lily amúgy musical énekes. Szerintem ez teljesen lényegtelen, mert nem tartom őt az anyukámnak, s ő sem tart engem a gyermekének. Igaz, benne növekedtem hónapokon keresztül, s tudom, hogy ezt nehéz elhinni, de tényleg nincs köztünk semmi kötődés. ha találkoztam is vele, akkor az biztos zenei dolog miatt volt, folyamatosan tőle kérek tanácsokat.
Azt hiszem, ennyi elég is volt a családomról. Térjünk csak rá arra, ki is vagyok én, ez pedig nem is olyan egyszerű. Világéletemben New Yorkban éltem, fejből tudom a tömegközlekedés minden járatának útvonalát és azt, hogy milyen gyakran járnak. Ismerem a várost, mint a tenyeremet, minden kerületében jártam már valamilyen okból. Nem hiába mondják például, hogy az álmok városa, vagy a fények városa. Imádtam azt a helyet, a nyüzsgést, az életet, ami áradt belőle. Hat éves korom óta zongorázom, mert már akkor is érdekelt a zene. apuék szerint már kiskorom óta érezhető volt, hogy az éneklésben is elég jó leszek, s így is történt. Tizenkét évesen kezdtem el megtanulni gitározni, de azt már nem tanárral, hanem magamtól. Szerettem volna én rájönni a dolgokra, s megérteni magát a hangszert. Azt hiszem, sikerült is, mert megesik, hogy írok egy-két dalt, s ilyenkor nem mindig a zongorát, hanem inkább a gitárt hívom segítségül magam mellé. Valahogy azt jobban magaménak érzem, talán pont azért, mert önmagamtól jöttem rá a titkaira. New York továbbá szerintem bizonyos szempontból a divat fővárosa is. Tudom, hogy az Párizs, de attól még NY is lehet az, nem? Gondoljunk csak bele, mennyi rendezvény, koncert, magazin vezetői iroda van ebben a városban. Ráadásul ott vannak az óriás hirdetőmonitorok... Mindenhonnan azt sugározzák az emberbe, hogy mi az aktuális trend, legalábbis velem ez történt, s nemrégiben azt hiszem, sikerült ráéreznem a divatvilág csínjaira.
A kérdés már csak az, hogy mindazokkal, amiket az előbb felsoroltam, mit tudok elérni egy ilyen nyomi kis városban, mint Beacon Hills? Azért költöztünk ide, mert apuék szerint túlzásba vittem a bulikat, az alkoholt és a szórakozást. Pedig őszinte leszek, a jegyeim nem romlottam, még mindig jó az átlagom, szóval nem értem miért ez az egész felhajtás. Talán csináltam valamit, amire nem emlékszem? Nem konkretizálták a dolgokat, csak bejelentették a költözést. Nem találom itt a helyem, ez a város nem az én stílusom. De minden nap hallgatom otthon, hogy adnom kéne egy esélyt a helynek, s én ezt minden nap megfogadom. Eddig az egyetlen pozitívum, amit találtam, az a tiszta levegő...A hozzászólást Ashley Woodley összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Márc. 25, 2016 10:37 am-kor.
Vissza az elejére Go down


avatarSzer. Márc. 23, 2016 10:35 pm
Vendég
Vendégyou passed the test

Ash *-*
A beceneved már nagyon tetszik, mostantól becenév rokonnak foglak hívni, jó? Mert hát az egyik felemet is úgy becézik, hogy Ash. Szóval ezzel már szereztél is nálam egy jó pontot. Na, de térjünk át a lapodra. Imádtam azt, hogy pontokba szedted a dolgokat és így több dolgot is engedtél, hogy megtudjunk a karakteredről, mint mások. Faltam minden mondatodat. A történet rész pedig nem volt hosszú, de minden benne volt ami kellett. Kellemetlen dolog egy olyan helyről kiszakítani az embert, amit már megszeretett. Hátra kellett hagyni a barátokat, és az összes többi dolgot. De ne hidd, hogy a Beacon Hills nevű kis városkában olyan unalmas az élet. A felszín alatt sok dolog lapul, de ezt majd meglátod. Nem is tartalak fel tovább, futás foglalózni, és vedd birtokba a játékteret! Később pedig kapsz tőlem egy pm-et, egy kis munkalehetőséggel ^^

Vissza az elejére Go down
 
Ashley Woodley
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Ashley Benson
» Nolah & Ashley // Első típusú találkozás.
» Ashley Witter

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: