• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.
Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Demetrius Arpoline


avatarPént. Feb. 12, 2016 10:13 pm
Vendég
VendégDemetrius Arpoline

every miracle is true... Több mint háromszáz éve taposom ezt a földet, sose tudtam hogy milyen vagyok igazából. Be kell vallanom, hogy emberi érzéseim nem nagyon voltak a születésemtől fogva, mindig is jobban érdekelt a pusztítás, a fájdalom és a hasonló ilyen dolgok. Tudod nekem van egy ilyen kis elmebajom, senkiben sem tudok megbízni és szinte mindenkit ki szeretnék nyírni. Ha érdekel, hogy mitől van és rájössz, hogy miért vagyok ilyen, akkor légy oly kedves és oszd meg velem is, mert fogalmam sincs. Mindig is próbáltam elrejteni ezt az énem, próbáltam barátkozni, próbáltam szerelmes lenni, de mindenkiben egy prostituáltat láttam, akit egyszer kell csak felcsinálni.. A srácok mindig is nagymenőt játszottak, volt egy gyerek, azt hiszem Josh volt a neve, de nem biztos.. Szóval Josh addig játszotta a tököst, míg be nem vertem az orrát..
Nem az így most nem jó, csak össze-vissza zagyválok itt nektek és semmit sem értetek abból, hogy milyen is vagyok, kezdjünk tisztalappal. Tehát mindig is voltak indulatkezelési problémáim, hamar felhúztam magam és tettem olyan dolgokat, amikre nem -dehogy nem- vagyok büszke. Állandó bizalom hiányt érzek, senkiben sem lehet megbízni, mindenki csak átvág, elárul és hátba szúr, esetleg eldob valaki másért. Túl sokra értékelik manapság az emberi kapcsolatokat, ha nincs kötödés, akkor nincs is probléma, mindenkinek sokkal nyugodtabb az élete. Élő példa vagyok, senkihez sem kötődöm és látjátok, tök normális vagyok -leszámítva a pszichopata hajlamaimat, de kit érdekelnek azok?- általában. Szeretek gyilkolni, imádok ölni, talán ez az egyetlen, ami nem változik meg sose és nem is fog. Mondhatni, hogy valami Batman féle ürge vagyok, védem az embereket azzal, hogy bevonulok a sötétbe.. Apám mekkora dumám van, el sem hiszem magam. Nem szeretek beszélgetni, nem szeretek emberek közt lenni, mindegyik undorító és megvetendő, semmit sem tudnak és élnek, boldogan. Higgyétek el volt időm 300 év alatt kiismerni őket, nem is nagy kaland egyik sem.. Van pár értékes, van pár szerencsés, akiből farkas lesz, de ennyi és semmi több, úgyis előbb halnak meg, mint én.
De most tényleg komoly elhatározásokat tettem és eldöntöttem, hogy keresek egy női egyedet, aki megváltoztat. Nem lehetek örökké ilyen, nem gyilkolhatok és élhetek úgy, hogy nem adok egy esélyt valakinek, hogy megváltoztasson. Talán már az agyamra ment a magány és az egyedüllét, de ki tudja a végén még lehet, hogy jó móka lesz az egész. Mondjuk egy lány.. nem azt mondom, hogy van, de más mint a többi.. Tudjátok most Beacon Hillsben élek és eljátszom az esetlen, buta, segítségre szoruló kis nyomcit, akit mindenki el akar taposni, de ő odajött segíteni.. Nem egyszer segített már, talán ő más mint a többi ember? Valamiért meg akarom ismerni, nem tudok miért, de elhatároztam, hisz mióta ismerem nem akarok gyilkolni.. Várjunk, ez a nő elpuhít? Igen.. ha ez rosszabbodik, akkor nem kell ölnöm. Malia Tate.. érdekes a neve is, de ki vagy te valójában Malia?


Nézzük csak, hogy hogyan is néz ki ez az ördög, aki valójában vagyok? Nem tudom, nem érdekel és nem foglalkozom vele, de te kis levakarhatatlan pióca vagy, aki mindent, olyan izé vagy.. hogy is hívjátok.. riporter, igen az vagy! Ilyen minden lében kanál riporter, de legyen gyereknap, elmondok neked mindent! Izmos vagyok, kidolgozott a testem, hisz egy gyilkosnak fontos a kondi, nem szabad hogy megszökjön az áldozat, szóval valahogy utol kell érni. A nők helyesnek, vonzónak és csábítónak találnak, hisz nézzetek rám, tudom hogy helyes vagyok -nem, ez nem ego, csak tisztában vagyok az adottságaimmal-. Szeretem, ha borostás az arcom, sokkal férfiasabb, mint az a sok babapopsi arcú kis langyos hominger focista, úgy le tudnám őket dobni egy gödörbe, majd elárasztanám az egészet vízzel.. Képes lennék rá, hisz jó régóta fejlesztem magam.. Szóval izmos és helyes vagyok, de kell még pár dolog, igaz? 180 cm környékén mozgók, szeretem hogy nem vagyok alacsony és annyira borzasztóan magas sem, pont jó.
Hogyan is öltözködöm? Általában szeretem a sötét ruhákat, sokkal jobban festenek rajtam, mint a színes és undorító ruhák. Nem szeretem annyira a színeket, kedvenc színem a fekete, de sokak szerint nem szín.. szerintem meg az és kész! Szeretem a hosszú nadrágokat és pólókat és igazából én itt nem tudok más nagyon mondani, nem vagyok stylist és ilyen divatmajom. Remélem elegendő információt kaptál, ha nem érd be ezzel, több mint a semmi.
listen to my story...
1674. január 1. - London

Kedves naplóm!

Nem tudom, hogy miért vezetek naplót, sose akartam ilyen mélyre süllyedni, de ez legalább segít, hogy a szörnyek a fejemben ne emésszék fel az elmém. Mindennap egyre jobban érzem, hogy egy részem meghal. A szörnyek többet akarnak, nem elégszenek meg a heti egy lélekkel, többre vágynak és meg kell adnom. Nem vehetem el tőlük azt, ami élteti őket, muszáj ölnöm, hogy csendesedjenek. Nem akarom örült lenni, nem akarom, hogy felemésszen ez az egész dolog, de érzem hogy nincs sok vissza, hogy hamarosan fel kell adnom és vége mindennek.
Remélem megtalálom a helyes utat és nem leszek a szörnyek martaléka, vissza kell tartanom őket, meg kell akadályoznom, hogy a világ megismerhesse ezt az oldalam. Emellett naplóm van még egy dolog, amitől nem is tudom hogy hogyan számoljak be.. Egyik nap a város főterén voltam, valaki nekem jött és a másik pillanatban szakadt az eső, villámlott és mikor elég távol volt tőlem, akkor belecsapott a villám. Én tettem vajon? Hogyan?.. Nem! Nem gondolhatok vissza, az elmémet kezdi ellepni a sötét, valaki gyújtson meg egy lámpát, ki akarok találni innen, segíts naplóm!


1714. augusztus 6. - Bécs

Kedves Naplóm!

Hiába költözök, hiába próbálok változtatni a környezetemen, semmit sem segít, nem tudok megszabadulni a szörnyetegektől.. Nem tudok ellenállni, egyik reggel csurom véresen ébredtem fel egy csapat hulla felett, de hogy hogyan és mikor kerültem oda, azt nem tudom. Rémült vagyok, félek hogy teszek még valamit, talán nem volt jó ötlet felfedezni a képességeimet és megtanulni kezelni.. Talán innen is el kéne mennem, hisz ha egy újabb vihart vagy egy árvizet idézek meg, annak visszafordíthatatlan következményei lennének. A tükör elé álltam és vissza rám nem egy ember nézett, egy aurás lény.. Egy kékesfehér fényaurában pompázó, csillogó és fényes kékesfehér szemű róka nézett vissza rám. Olyan mintha elhatalmasodna rajtam, mintha.. mintha átvenné az irányítást felettem és ezért gyilkolnék.
A szörny kiléte kiderült, kiderült hogy mi vagyok.. Nem egy elfajzott és meggyötört lélek, hanem egy kitsune, egy óceán kitsune. Eleinte nem hittem a fülemnek, nem tudtam elképzelni, hogy én hogy lehetnék olyan valami, de.. Mi van, ha mondott valamit az az idegen nő? Azt mondta van egy mód, hogy meggyógyítsanak, de el kell mennem egy sivatagban, meg kell küzdenem önmagammal.
Teljesen nevetséges az egész, nem hiszek az ilyen népkölteményekben, inkább összeszedem a sátorfámat és tovább állok, menekülök az őrület elől, amit mindenhova elviszek magammal.


1784. február 18. - Budapest

Kedves Naplóm!

El kell mennem azzal a nővel, egész idáig követett és eltüntette a nyomaimat, csakhogy le ne buktassam magam, de miért? Miért segít nekem ez a nő? A szüleim eldobtak kiskoromban, egy árva voltam, de ez a nő gondoskodik rólam, vajon miért? Miért akar engem.. megváltoztatni és rendbe hozni? Ennek semmi értelme, több mint ezer embert öltem meg és nem tudom hogy mi célból.. A sötétség belep mindent, már most sem látok fényt a szörnyetegek teljesen elleptek mindent, mindent ők irányítanak és nem tudok beleszólni semmibe sem, nem engedik.
Holnap szállunk fel egy kocsira majd az a kocsi elvisz minket egy kikötőbe, onnan pedig hajóval utazunk tovább a jól ismert és híres amerikai földre. Nem tudom pontosan hova megyünk, valami bőrjárókat látogatunk meg, de még mielőtt odaértünk volna, megtanított engem harcolni egy karddal, azt mondta ismerte a szüleimet és ez egy családi örökség, vajon hihetek neki? Vajon bízhatok benne?


1897. szeptember 22. - Washington D. C.

Kedves Naplóm!

Tudom, hogy nagyon régóta nem írtam neked, de nem tudtam hisz a bőrjárókkal voltam, segítettek a kezelésem alatt tartani a rókámat vagy mi fenét. Nem akarom megérteni ezt a világot, nem nekem való de mégis belerángattak. Tudom, hogy sok idő telt el 1714 vagy 1715 óta, azt se tudom mikor írtam beléd utoljára, de nem is számít.. Szóval minden más, mintha a szörnyek eltűntek volna a fejemből, a sötétséget felváltotta a fény és megszűntek az esetek, mikor csurom véresen ébredtem fel.. Nem tudom, talán hálásnak kéne lennem, de nem vagyok az! Nem lettem boldog attól, hogy sikerült visszaszorítani a rókát, sokkal jobban szerettem gyilkolni, mert igazából élveztem és erre most így visszagondolva jöttem rá. Nem tudom mi van velem, azzal hogy a rókát elintézték.. mintha egyfajta hiányt éreznék.
Nem merek emberek közé menni, nem szeretnék egyikkel sem kapcsolatot kialakítani, jól vagyok én egyedül is. Áhhh emlékszel a nőre, aki segített nekem? Kiderült róla, hogy az anyám aki hátrahagyott és hagyta, hogy a nyomorba éljek, míg ő boldogan élte életét. Három napon keresztül harcoltunk és végül sikerült megölnöm. Élvezet volt hallgatni a szenvedését, ahogy könyörög a bocsánatomért és feláldozásáért.. Nem adtam meg neki, egyáltalán nem is érdekelt, hogy milyen ember leszek..


1978. október 5. - Las Vegas

Kedves Naplóm!

A város, ahol sosem áll meg az élet, most itt vagyok és tudod itt a legkönnyebb gyilkolni. Senki sem keresi annyira a hullákat, mindegyikre simán ráfogják, hogy egy bandaharc vagy drog túladagolásba haltak meg. Imádom, mikor az emberi természet képes ilyen mélyre lesüllyedni, hogy ilyenekkel tömik a másik ember agyát. De ideje lenne eldöntenem és megválaszolnom, hogy miért is szeretek ennyire gyilkolni.. Nem tudom, talán az eleje megszokás volt és az is okozhatta, hogy a bennem élő róka átvette felettem az uralmat, de most már nem tudom erre fogni, csak szimplán élvezem, nekem annyira egyszerű elvenni egy emberi életet, hogy nevetek is rajta.. Szóval igen, ilyen alávaló lecsúszott lélek lettem az életem során..
Lassan ideje lenne továbbállnom, mert kicsit fura hogy húsz év alatt egy kicsit sem öregedtem, talán ez az egyetlen dolog rossz az örök életben, hogy mindig tovább kell állni. Vajon hova menjek? Melyik városba? Uhhh tudjátok, hogy hova kéne egyszer elmennem? Nem, nem tudod kedves naplóm, de egyszer elmennék New Yorkba, ott is tök sok ember van, egy kis ritkítás és tisztogatás nem ártana ott sem, hisz ha nem én ölöm meg az embereket, akkor elviszi őket az öregség vagy egy másik természetfeletti.. Az pedig tilos! Minden emberi lélek és élet az én játékszerem!


2016. február 12. - Beacon Hills

Kedves Naplóm!

Hát végül idekerültem ebbe a kis porfészekben, ahol a Nemeton található. Valami idehúzott, de hát szerintem a fa volt az, kizárásos alapon nem valaki vagy valami, mert manapság a valami sokkal jobb szó a lényekre. Egyre rondábbak és undorítóbbak jönnek létre. Nem is akarok többet látni, csak egyre lennék jelenleg kíváncsi, Malia Tate.
Ugye gimibe kell járnom, mert tök fiatalnak nézek ki és az ilyen korúak általában gimibe vannak, szóval eldöntöttem, hogy keresek egy nőt, aki megváltoztat és rendbe hozza az életem, hogy valaki miatt lemondok a gyilkolásról. Bementem a suliba és kitaláltam, hogy eljátszom az esetlen és gyenge kis diákot, aki semmire sem képes és csak esik-kel.
Minden jól ment, ő felfigyelt rám és segített nekem, picit pátyolgatott is, de ennyi.. Valamiért már nem gyilkolni akarok, hanem megakarom őt ismerni, olyan fura és amikor vele vagyok, akkor elmosolyodtam. Bazira fura, mert még sose mosolyogtam.. Vajon mi ez? Nekem vannak emberi érzéseim? Nem... nem hiszem, de ha a csaj miatt puhapöcs leszek és gyenge kis szar, akkor felnégyelem! Nem érdekel kit haragítok magamra, de eszküszöm felnégyelem!


Vissza az elejére Go down


avatar


: :


Join date :
2012. Jun. 17.

Age :
6


Szomb. Feb. 13, 2016 4:44 pmyou passed the test

Röviden és tömören, OMG! úúú Azt hiszem ezzel le is írtam a véleményem. Egyrészt imádom, hogy ennyire összetett a személyiséged, és ahogyan az életedben bekövetkezett változásokat végigvezetted, igazán ötletes. Popcorn
Az pedig, hogy a titkos "rajongóm" vagy *-* igazán hízelgő. Talán emiatt egy picit elfogult is vagyok veled kapcsolatban Embarassed De nem baj, egyszer én is megtehetem Razz Minden esetre imádtam, és még szívesen olvastam volna tovább. De így legalább nem kérdés, hogy miről faggassalak ki majd a játéktéren, hiszen megannyi kérdésre várok ám választ Wink Úgyhogy számíts rám egy-két vagy inkább nagyon sok játék erejéig Szottyongat Viszont nem szaporítom tovább a szót. Ölelgetős Irány foglalózni aztán tudod a dolgod Nagyon szeri Nagyon szeri

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://farkasborben.hungarianforum.net
 
Demetrius Arpoline
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: