• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.
Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Őravaszsága


 :: Egyéb
avatarSzomb. Feb. 20, 2016 5:02 pm
Vendég
VendégCsodás Neved


i walked with you once upon a dream... Ejnye, Tanár úr! Mondja csak, szép dolog nem ellenállni egy kalandra éhes, kamasz diáklány csábításának? Dehogy az. Persze, tőlem sem volt túl okos dolog bevetni magam, de mentségemre szóljon, azt gondoltam, túl nagy fába vágom a fejszém. Hiába szeretnék harmadállásban pasifaló lenni, te sajnos sosem kerültél volna fel az áldozataim listájára, ha nem veszítek el egy az osztálytársnőimmel kötött fogadást. Mikor nekikezdtem a büntető feladatomnak, azt gondoltam, legalább van valakid, vagy sosem hatnának meg a hormonokkal küzdő csitrik próbálkozásai - elvégre feltételezné az ember, hogy ilyen kinézettel sok, a munkádat erősen veszélyeztető ajánlatot kaphattál már. Végül nem így lett. Fordult a kocka, játékmesterből báb lettem, s olyan hirtelen, hogy még észre sem vettem. Neked adtam magam, hagytam, hogy behálózz, te pedog mindemt úgy intéztél, hogy időm sem legyen kitalálni, miért. Kitartóan játszod a szerepet, amit gondosan építettél fel, hogy elrejtsd a sötétséget, mely valójában vagy. Kihasználod, hogy nem csak természetfeletti társaim, de saját magam erejével sem vagyok tisztában. Elvégre a gyereket is addig lehet nevelni, amíg tudatlan, nem igaz?

Amihez ragaszkodom, az egyedül a fajod lenne. Persze, ha akad egy jobb ötleted, azt is szívesen meghallgatom. Meggyőzhető vagyok a pb-t illetően, továbbá teljes szabadságot adok minden olyan dologban, ami nincs fent leírva.

Vissza az elejére Go down
 
Őravaszsága
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Egyéb-
Ugrás: