• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Stiles Stilinski


avatarKedd Feb. 23, 2016 8:00 pm
Vendég
VendégStiles Stlilinski

every miracle is true...Szerintem először kezdjük a külső tulajdonságaimmal, mert azt könnyebb megfogalmazni, mint a belsőt.
A hajam színe sötétbarna már-már fekete, fel szoktam zselézni, de van, amikor egyáltalán nincs kedvem vele bajlódni, és akkor le van lapítva. Már voltam majdnem kopasz is, de szerintem az egyáltalán nem állt annyira jól, mint ez. Ha visszamehetnék az időbe, inkább növesztettem volna. A szemem színe sötétbarna, de ha a fények olyanok a helyiségben akkor inkább mogyoró barnának látszanak. Szeretek divatosan öltözni, a kedvenc párosításom akkor is marad a laza, farmer és sima póló, maximum, ha hideg van, akkor egy melegítő felső. Az alkatom nem éppen a sportos fajta, nincs sok izom rajtam, de felesleg sem található meg a testemen.
Na, most következzen a jellemem.
Az első, és a legfontosabb, ragaszkodó vagyok. A példa erre, hogy a csodálatos Lydiaba, már harmadik óta szerelmes vagyok, és nem is tervezek ezen változtatni. Imádok mások dolgába belemászni, főleg az apáméba, de legtöbbször le is koppint, de úgy is megtudom azt, amit akarok, mert van nekem egy szipi-szupi hallású vérfarkas cimborám. Azt mondják, hogy szeretek pörögni a dolgokon, de ez nem igaz, vagy de? Na mindegy. Túl sokat beszélek a kelletténél, legtöbbször ezért is kerülök bajba. A barátaimért bármit megtennék, ha valamelyik bajban lenne, egyből szaladnék megmenteni. Mostanában azt vettem észre magamon, hogy elég agresszív vagyok. Majd meglátjuk.
listen to my story...Egy régi szösszenet a nem létező naplóból, mert igen az elmém elraktározza ezeket a dolgokat, tudod milyen jóó? Most egy kicsit cikis pillanatomat fogom elmesélni, de nem baaaj.
Az első meccs emlékei
Az összes porcikám remeg, izzadok, mint egy ló, ohh ne már, így nem mehetek fel a pályára, még a végén felsülnék, vagy valami és az nem tenne jót a hírnevemnek. Várjunk csak, nekem nincs is, áhh akkor simán leégethetem magam nem? Ugye? A legtöbben azt sem tudják, hogy létezem, így nincs veszteni valóm. Felnézek a lelátóra és kiszúrom álmaim asszonyát, aki bizony a feleségem lesz, és szül nekem három gyereket, szép nagy házunk lesz, egy jó nagy kertel. Sütünk majd együtt, veszünk kutyákat, nem is egyet, jó sokat. Ez a lány, a szerelmem Lydia Martin. Már amúgy harmadik óta együtt járunk, csak az a baj, hogy erről még ő nem tud. Majd egyszer elmondom neki, vagyis hát már elmondtam egyszer, kifejtettem egy szép hosszú monológba, hogy mennyire szeretem őt. Erre kihúzza a fülhallgatót: Mondtál valamit? Na tessék, egyszer szedem magam össze, és akkor sem sikerül. Na mindegy, nem adom fel, egyszer úgy is velem lesz én tudom, van egy tervem, ami fel van építve, az első és a legnehezebb fázis az, hogy elérjem, hogy köszönjön.
Előtte nem éghetek le, meg kell neki mutatnom, hogy igenis erős, sportoló férfi vagyok.  De ne izguljak már ennyire, izzad a kezem. Nem veszíthet miattam a csapat. Scott miért ilyen nyugodt? Ez is ilyen farkas dolog? Nem ér… nekem is kell természetfeletti higgadtság. Neki nem remeg a keze, nem izzadja át a mezet mozgás nélkül, nem rázkódik a térdre, mint a nyárfalevél.  Komolyan mondom ebben a városban rajtam, és Lydian kívül szerintem mindenkinek van valami képessége. Így eléggé kevés a győzelmi esélyünk, mert kitudja, hogy az ellenfél csapatában milyen lények rejtőznek. Vajon, ha egy ütés elkapna a pályán és ott feküdnék a füvön, a szerelmem ide szaladna hozzám, és első segélyt nyújtana? Ohh, atyám. Egyből a Mennyországba jutnék, olyan energiát kapnék, hogy felpattannék, és egyedül leverném az egész csapatot. Én itt tervezgetek, izgulok meg ilyenek, pedig az sem biztos, hogy játszani fogok, na az lenne a ciki.
- Indulás, mindenki kifele, egy-kettő. Szinte mászva teszem meg a távot a kispad felé. Komolyan, most rosszabb vagyok, mint Scott, amikor aszma rohamot kap.
- Kapd már össze magad Billinski. Kifelé a pályára. Mi? Én? Tényleg?
- Whoááá, Stiles a kezdőbe. Felugrok a padról, szaladok kifelé a pályára.
- Basszus, a sisakom bent maradt.

Vissza az elejére Go down


avatarKedd Feb. 23, 2016 10:18 pm
Vendég
Vendégyou passed the test


Honey! *-* Szottyongat

Ma nagyon megleptél, amikor mondtad, hogy szeretnéd a karaktert, és nagyon örültem, hogy neked adhatom, mert tudom, hogy nálad jó helyen lesz.:3 Az pedig plusz meglepetés volt, hogy ilyen hamar el is készültél, és elfogadhatlak.*-*
Térjünk a lapodra... Cool Én abszolút Stilest láttam benne. Nem apróztad el, de pont annyi volt, mint amennyire szükség volt. Remélem érted mire gondolok. scratch Na mindegy. Stiles gondolatmenete valahogy tényleg így lehet, és hogy engem is ennyiszer emlegettééél. aww  aww  aww Külön megmelengette a szívem. Áh, ezért majd még megszeretgetlek.Razz Na de nem húzom tovább a szót, úgyis agyon dicsérlek még!
Menj játszani!!!! *-* velem, velem, velem!  yey

Vissza az elejére Go down
 
Stiles Stilinski
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: