• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Daniel Nightingale


avatarVas. Márc. 06, 2016 10:38 pm
Vendég
VendégDaniel Nightingale  

every miracle is true...Kezdjük a jellemmel, mert jobb szeretem letudni először a nehezebb dolgot.
Nagyon testvérközpontú, mivel csak a családjából ő maradt neki, ezért bármit megtenne azért, hogy a testvérének jó legyen. Neki a bátya jelenti a mindent. Ha ő azt mondaná, hogy vesse oda az életét, mondjuk egy cicáért, minden zokszó nélkül megtenné. Szóval, ha őt bántaná valaki, akkor az illetőt kettészakítaná.  
Hidegfejjel gondolkodik, még harci helyzetben is. Soha nem aggódik túl szinte semmit, a célja elérése érdekében, ha kell feláldoz mást is. Szóval ellene az nem használ, ha egy természetfeletti, egy ember háta mögé rejtőzik. Bűntudat nélkül lő át az illetőn. Ez a tulajdonság teszi kiváló vadásszá. Mi tette ilyenné? Az egy másik történet, majd fogjátok hallani.
Szokása előre tervezni mindig néhány lépést, hogy a sikerre sokkal nagyobb esély legyen. Igazi hadvezér. Úgy alakítja a dolgokat, hogy az nekik kedvezzen.  Legyen az akár idő, hely, környezet. Mindig próbálja a harcteret a maguk javára fordítani, hogy az ellenfélnek egy elem se segítsen.
Képes tárgyalni különféle lényekkel, természetesen akkor, ha a bátya beleegyezik, mert ilyenben ő a döntő. De volt már rá példa, hogy békét kötöttek másokkal. Természetesen ennek az volt a feltétele, hogy annak a falkának el kellett hagyni az a területet.
Nem éppen az a barátkozós fajta, csak is a Brooklynnal beszél, ha találkozik valaki mással, akkor megpróbálja lerázni. Ha az sem sikerül, akkor megfenyegeti, vagy nem éppen kedves szavakkal küldi el hidegebb éghajlatra. Így viselkedik a férfiakkal. De ezzel ellentétben, nagy csajozó gép. Miközben utazgatnak, mindig visz haza lányokat.
Érdekes nem? Meg akarod ismerni? Nem ajánlom, de reménykedj, hogy jó napja van.
Most hát jöjjön a külső? Ránézel, látod nem? Hát akkor meg minek? Muszáj? Ajh, jó, akkor írok róla pár sor.
Először is kezdjük a legkülönlegesebbel, a szemével. A bal oldali írisze, gyönyörű kék színbe vándorol, amik gyenge pillanatakor tükrözik a család utáni vágyat. De bizony azzal a szemmel, nagyon szépen tud fagyosan nézni az ellenségére. S, most jön a jobb oldali. Kék igen, mint a bal, ahogy a legtöbb embernél megszokhattuk, csak itt az a bökkenő, hogy a fele barna színbe táncol. Ez bizony sokkal ijesztőbbnek teszi, mint amúgy. A testalkata, nem éppen égimeszelő, de nem is törpe. Közepes, a 180 centijével. Zömök, sportos. Olyan, mint a szikla. A haja szőke, tökéletesen meg van csinálva neki mindig. Egy hetente jár fodrászhoz, mert az átmenetet a hajában, mindig meg kell csinálni. Bátyus nagy örömére.  Öltözködése stílusos, még vadászathoz is képes felvenni öltönyt, csak, hogy jól nézzen ki. Beteg egy elme, de szerinte az áldozatnak egy helyes srácot kell látnia, mielőtt meghal.

listen to my story... A hideg február eleji éjszakai csendet, egy nő kínkeserves sikolya szakította meg.
- Már csak egy nyomás kell, a feje kint van, szedje össze az erejét! Hallottam az orvos hangját, még édesanyám méhében. Mert igen, a testvérem hamarabb született meg pár perccel, mint én. Amint ő kibújt, én egyből slisszoltam is utána, így még egy sikolyt sikerült kierőszakolnom a nőből, akiből kibújtam.
- Ikrek. Mi lesz a nevük? Kérdezte az orvos édesanyámat, aki levegőhöz kapkodva válaszolt.
- Daniel, és Brooklyn Nightingale Nézett egyet az orvos a vezetéknévre, mert olyan ismerőm volt neki. Bizony ám. Nagyon sok könyvben szerepelt ez a család, természetfelettiről szóló mítoszokban. Ősgyökeres vadász család. A mi neveltetésünk is körülbelül így történt. A mi szüleink nem foglalkoztak azzal, hogy készen állunk-e a tényre, hogy a világ nem olyan, mint amilyennek képzeltük. Nagyon hamar kettévágták azt a lehelet vékony kis elválasztó leplet. Már öt éves korunkban ránk zúdították az igazságot. Onnantól kezdve kemény katonai kiképzést kaptunk. Karácsonyra tudjátok, hogy mit kaptam? Egy deagle-t. Egy eredeti, fegyvert. Azzal kellett gyakorolnom, bár eleinte el sem bírtam. Ezért bizony súlyemelési gyakorlatokat kellett végeznem. Brooklynnal pedig rengeteget verekedtünk, a legkisebb dolgon is összekaptunk. Legtöbbször én kezdtem el kötekedni. Miközben aludt, rugdosni kezdtem a fejét, az oldalát. Hülye dolgokat rajzoltam az arcára, és nem szóltam neki róla, addig, ameddig meg nem látta. De soha nem haragudtunk egymásra, így fejeztük ki a szeretetünket. De elkanyarodtam a tárgytól. Szóval, edzettem, hogy elbírjam a fegyvert. Mindennap, fárasztó edzést kellett követnem, hogy megerősödjek. Amikor pedig már sikeresen elbírtam úgy a pisztolyt, hogy nem remegett a kezem, akkor elkezdődtek a lövészi gyakorlatok. Egészálló este lőttem, lőttem és csak lőttem. Nem tagadom, élveztem. Miután ezt sikeresen elsajátítottam, elkezdődtek a pusztakezes harci edzések. Nem szépítek ezen, mert miért tegyem. Véresre vertük egymást a bátyámmal. De mindketten vagyunk olyan betegek, hogy élveztük is. Az edzéseken kívül, nagyon ritka alkalom volt, amikor találkoztunk a szüleinkkel. Nagyon sokszor mentek el vadászni, és legtöbbször nem éppen abba a városban, ahol laktuk. Mikor, hol. Ha több napra is hagytak el minket, nem stresszeltünk. Ott voltunk egymásnak, és segítettünk, ahogy tudtunk.
Ez így ment, egészen nyolc éves korunkig. Ritka családi pillanatok egyike volt. Együtt tévéztünk. Igen, ez nálunk szenzáció volt. Épp valami horror filmet néztünk, szellemekről szólót. Marékszámra törtem a popcornt a számba és izgultam a jeleneteken. Egyszer csak hirtelen, egy farkas vonyítást hallunk. Mindenki egyből felkapta a fejét. Beküldtek minket a szobába, már mentünk is volna, amikor beszakadt az ajtó, és egy idegbeteg fazon lépett be, három társával együtt. Túlerőben vannak, hiszen Apáék csak ketten vannak. Ők pedig négyen. Nem tudtam mozdulni. Segítenem kellett, de nem tudtam. Pillanatok leforgása alatt leforgott minden, a sokktól szinte nem emlékszek semmire, csak képekre. Villanás, sikoly, villanás, ordítás, villanás, üvöltés, villanás vér, villanás holttestek. Apa én Anya feküdt ott holtan, én pedig a földön fekve próbáltam megmozdulni, de nem sikerült. Brooke felé kúsztam, láttam, hogy ő is ott fekszik, biztos neki is az a problémája, mint nekem. Az idegbeteg alfa pedig csak annyit mondott.
- Ne öljétek meg őket, úgy sem lesznek már ennél erősebbek. Bolond volt, elmentek. Benne volt ez a hír az újságba, a tv-be, hogy egy családi házba tört be hegyi oroszlán volt. Nagy kamu. Mi árvaházba kerültünk, mert minden nevelőszülőtől megszöktünk. Aztán végül, az árvaházból is. Az utcán éltünk, tengődtünk egy darabig, majd befogadott egy vadász család. Nem sok időre, csak addig, ameddig nem tudunk a saját lábunkon állni. Mikor ez megtörtént, útra keltünk és megkerestük azt, aki tönkretette a családunkat. Megöltük azt a falkát, kiirtottuk.

Vissza az elejére Go down


avatarHétf. Márc. 07, 2016 10:27 pm
Vendég
Vendégyou passed the test


Wow Shocked

Kellemetlen elveszíteni a családunkat, az egyszer biztos. A bosszú meg nem mindig vezet jó útra, de a helyetekben én is ugyanezt csináltam volna. Remélhetőleg, ha össze is futok valamelyikőtökkel, nem fogtok golyót repíteni a fejembe. Fiatal vagyok én még a halálhoz. Rolling Eyes
Nyomás foglalózni, aztán tartsd rettegésben a várost. Very Happy

Vissza az elejére Go down
 
Daniel Nightingale
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Daniel Whitehall

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: