• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Brooklyn Nightingale


avatarKedd Márc. 08, 2016 7:14 pm
Vendég
VendégBrooklyn Nightingale  

every miracle is true...
Kinézet: úgy, mint az Öcsikém, ugye ha szépen nézek, nem kell nekem is leírni? *-*

Jellem:ebben is hasonlítok rá, habár a különbség ott kezdődik, hogy még ő éretlen, addig én nem. Jó, néha én is,bár ugye én vagyok a nagytesó, nekem kell megvédenem a hátsóját, akárhogy is nézzük. Nem tudnék nélküle élni, hiszen az egyetlen élő rokonomról beszélünk. Tudok kedves is lenni, ha jó napom van, de ha nem, akkor jobb ha menekülsz, és imádkozol, hogy a töltény ne érjen utol. (Ami lehetetlen,mert nem futsz nála gyorsabban, én meg pontosan célzok) Hmm, mit mondjak még: találkozz velem, és ismerj meg.

listen to my story...
– Fordulj hasra, ígérem nem fog fájni. –kértem meg Öcsit rá, és a válaszát meg se várva fordítottam a hasára. Kényelmesen helyezkedtem el felette, hogy aztán puha érintéseimmel lássak neki a dolognak. Nem akartam fájdalmat okozni neki, ezért is igyekeztem minél gyengébb lenni, de amikor megkövetelte, akkor erősebben nyomtam. Amióta magunkra maradtunk, sokkal többet törődünk egymással, és most rajtam volt a sor, hogy kényeztessem őt. Minden este megtesszük, hol Ő, hol én. Sóhajai, és nyögései csak zene füleimnek, és mivel ma vadásztunk, ezért a különleges módszereimhez nyúltam. Most először próbálkozom velük, ezért is mondtam neki, hogy nem fog fájni, de tudom, hogy bízok bennem, és ha fájdalmat is okoznék neki a mozdulataimmal, biztosan nem haragudna meg érte. Lassú mozdulataimat gyengédség ötvözte, próbáltam finom lenni vele. Soha nem bántanám, hiszen csak ő maradt nekem, miután az a falka megölte a szüleinket. Ám pechjük volt: napokkal ezelőtt kiirtottuk őket, néhány sérülést ugyan szereztünk, de nem fogunk belehalni. Danny-t elláttam, most hogy a lábán kötés pihent, én meg felette vagyok, és mozdulataimmal kényeztettem, megnyugodhatott végre.
– Mindjárt végzek, utána te következel ám. –vigyorogva súgtam a fülébe, mikor odahajoltam két mozdulat között. Ám egy pillanatra sem gyorsítottam, továbbra is lassú és gyengéd mozdulatokkal kényeztettem az én egyetlen Öcsémet. Nem tudom, hogy mi lenne nélkülem, talán valamelyik árokban feküdnék, és nem a részegség miatt. Szégyen van sem, de sokszor mentette már meg a hátsóamat, ahogyan én is az övét, de az én számlámon jóval több van, mint az övén. Körülbelül húsz perc telhetett el, aztán fordultam le róla, és néztem a szemeibe.
– Na, ugye mondtam, hogy nem fog fájni. Még az egyik csaj tanított meg erre, de azt hiszem gyakrabban kell alkalmaznom ezt a masszírozó technikát. Tudod hány csomót nyomtam szét? Vagy tízet, ha nem többet. –vigyorogtam az Öcskösre, aztán hasra feküdtem, hogy megadja nekem a mennyei masszírozásomat.

Vissza az elejére Go down


avatarKedd Márc. 08, 2016 9:07 pm
Vendég
Vendégyou passed the test


Brooke *-*

Megérkezett az idősebbik iker.Rolling Eyes Nem is tudom eldönteni melyikőtök a jobb. Mindketten szörnyűek vagytok, de mégis örülök, hogy itt vagytok.Very Happy Ránk fért már két határozott vadász.
Az előtörténeted biztos félrevezet majd mindenkit, aki olvassa, bevallom az elején én is meglepődtem, de mondom neeem, ilyen nincs. És nem is volt.Razz De ötletes volt, meg kell mondjam.
És a szépen nézésed miatt pedig elnézem, hogy nem részletezted a külsőd.Rolling Eyes
Nem részletezlek túl, tudod jól.Very Happy Foglald le a pofid, és játssz! *-* (és élvezd azt a gyönyörű kéket amilyen színű a neved)

Vissza az elejére Go down
 
Brooklyn Nightingale
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Angyal Temető (Brooklyn)
» Arzenál és a haverok búvóhelye (Brooklyn)
» Brooklyn Közkönyvtár

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: