• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.
Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Aeshma Ramsay


avatarSzomb. Márc. 12, 2016 5:16 pm
Vendég
VendégAeshma Ramsay

every miracle is true... Szerintem kezdjük is először a nehezével, vagyis a belsőmmel.
Alattomosan megkárosítok mást, csellel kihasználom. Csak tökéletesen kell bánni az emberekkel, időt kell szánni arra, hogy megismerjük őket, aztán pedig csak sodródni az árral és hagyni, hogy az események kövessék egymást. Ha ezt tesszük, akkor nem lesz olyan lény, aki túljárna az eszeden, vagy föléd magasodna ravaszság terén.  Van, amikor tengődök az unalom hullámain, és akkor keresnem kell valamiféle szórakozást.  Ami legtöbbször a gyilkolás, a tömeges mészárlás szokott lenni.  Ilyenkor elönt a mámor, és teljesen kikapcsolok, csak egyetlen egy dolog jár az eszemben, a pusztítás. Senkit nem hagyok életben direkt, nagyon kevés esett van, amikor valaki el tud szökni előlem, annak nagyon ügyesnek kell lennie.  De ha egyszer sikerült neki, akkor megadom neki azt a tisztességet, hogy nem keresem többé, de ha még egyszer az utamba kerül, akkor bebizonyítom, hogy nem hiába neveztek el könyörtelennek az emberek, akkor szépen lassan fogom befejezni azt, amit elkezdtem. Néha napján, amikor szép reggelem van, akkor az ellenségeimet, leültetem az egyik neves kávézó teraszára, és eliszogatok vele, teljesen nyugodtan, nem zavar engem az, hogy őt közben elönti a düh. Miért zavarna? Szórakoztató számomra, amikor az ellenfelem arca eltorzul a döbbent haragtól, mint a zsákmányon kuporgó vadállatét, akit egy bottal orrba vágnak. Amikor elönti a düh, a szája habzik, s majdhogy meg nem fojtja a torkán föltörő tagolatlan ordítás. Engem ez tesz boldoggá, én ilyenkor örülök a legjobban, hogy a személyem ennyire tudja idegesíteni az embereket.
Szerintem egyenlőre elég ennyi, ha még többet meg akarsz tudni, találkozz velem és imádkozz, hogy jó napom legyen.
Alig van épp testrészem, ami nincsen kivarrva. Minden tetoválásomnak jelentése van, de legbüszkébb a hasamon lévő tigris fejre vagyok, amit átölel egy kígyó test. A testalkatom sportos, edzett, kőkemény. Élőszikla. A szakállam a mindenem, soha nem gondoltam még rá, hogy eltüntessem az arcomról, így férfias. A hajam mindig a kornak megfelelően van nyírva, de volt már vállig érő, és kopasz hajviseletem is. Öltözködés terén is haladok a korral, de a kedvencem az ing-farmer-bakancs kombináció. A szemem színe változik a fény hatására, egyszer zöld egyszer mogyoró barna, meg persze, ha akarom a Kitsune szemek.  
listen to my story... 1518-at írt a naptár amikor a világra jöttem, egy csípős szelű, de nem hideg levegővel megáldott kora tavaszi nap volt. Éjszakára sikerült azt eldönteni, hogy én most már unom az anya hasában lévő életét, így mindenkit meglepett a dolog, és elég nagy felfordulás is lett belőle. Egy arisztokrata házaspár első gyermekeként, gondolom, el tudjátok képzelni. Én voltam a birtok örököse, én voltam akkor a világ közepe. Az egész birtok felbolydult este tizenegy órakor, az orvos azt sem tudta, hogy hova szaladjon éppen. Nehezen bújtam ki, pedig nagyon kint akartam már lenni, de hát még édesanyám nem készült fel rá eléggé. Végül egy nagy sikítás kíséretében, kidugtam a fejecskémet.
A neveltetésem a többi nemes gyermekéhez hasonlóan a harci kiképzésekből álltak. Én is, mint mindenki nagy katona akartam lenni, aki a csapatát győzelembe vezeti. Hát ez soha nem valósult meg, na mindegy. El kellett sajátítanom a kardforgatás minden rejtélyét, egyre többet és többet kellett edzenem. Még, ha nem akartam, akkor is. Ha abbahagytam, apám megvert. Ha egy fabábúba nem profi módon vágtam bele a pengémet, akkor megvert. Szóval képzelhetitek, hogy az elején mennyit kaptam. Édesanyám, meg amikor mellém akart állni, már kiskoromban leintettem, mert az, az állat képes lett volna még őt is bántani. Sőt, volt, amikor meg is tette. S nem tudtam mit tenni ellene. Azokban a pillanatokban fogadtam meg, hogy erős leszek, és meg fogom védeni azt, aki a világra hozott. Csodáltak engem azért, mert még ilyen helyzetek után meg tudtam tartani a jó kedvemet, és kedves, humoros maradtam. Szóval igen, edzettem továbbra is, sokkal keményebben, mint eddig, és csak tűrtem.
Mikor elég nagy lettem hozzá, természetesen elmentem katonának, hogy ott is tovább tudjam fejleszteni a tudásomat, mert ugyebár a harc a legjobb tanítómester. Meg hát egy kis hírnév se ártott meg. Először tizedes voltam, az előkelő származásom miatt kaptam csak rangot, és nem a közlegényeknél kezdtem. Egyre több és több harcot vívtam meg, a hatalmi ranglétrán folyamatosan kapaszkodtam felfele. A hírnevem is nőtt, az erőmmel együtt.
Egy nap lovagoltam haza egy hadjáratból, amikor egy küldött jött elém. Azzal a hírrel szolgált nekem, hogy édesanyám meghalt. Fejvesztve lovagoltam a birtokra, és amikor megláttam az ágyon fekvő megviselt, öreg arcát, a harag démona elhintette a lelkemben a csíráit, én meg készségesen tápláltam azt. Neki álltam apámnak, hogy mind ez az ő hibája, és, hogy ki fogom nyírni. Nem tudtam tisztafejjel gondolkodni, és úgy vonultam vissza a seregbe, halált keresve indultam csatába. Először még a düh segített, mert erősebb lettem tőle, de miután abból is kifogytam, egy furcsa erő kerített hatalmába. Éreztem, hogy a szemeim furcsa sárgába váltottak át, és olyan volt, mintha egy tüzes aura lepne körül. Sokkal gyorsabb és veszedelmes lettem. Csak öltem, öltem és öltem. Ha akartam volna, se tudtam volna megállítani magam. Nem tudtam parancsolni a testemnek, olyan volt, mintha a kezeim és a lábaim önálló életre keltek volna. De megmondom őszintén, élveztem. Élveztem, hogy a fém ízű folyadék az arcomról egyenesen a számra folyik. A szám széléről lenyaltam a vért, és tovább folytattam a hadakozást. Aki csak az utamba került, azt megöltem. Nem volt ellenfelem, mindenki elpusztult. Csak akkor voltam újra ura a végtagjaimnak, mikor már minden ellenség meghalt. Nem tudom mi volt ez az erő, de segített. Megmentett. De érzem magamba, hogy ez a rejtélyes hatalom nem jó, hanem velejéig gonosz. S azt hiszem, az én lelkemet is megfertőzte. Elfeketítette, és soha többet nem lesz tiszta.

Vissza az elejére Go down


avatarSzomb. Márc. 12, 2016 6:13 pm
Vendég
Vendégyou passed the test


Még egy nagyon jóóó honey kari *-* Szottyongat

Amikor mutattad a pb-det, már mondtam, hogy ez egy különleges kari lesz, és nem igazam volt? Rolling Eyes De, de nekem mindig az van.Razz (nem röhögsz xdd)
Sajnálom, hogy ilyen neveltetésben kellett felnőnöd, aligha tudnék rosszabbat elképzelni, de valahogy én is így nevelkedtem, szóval meg tudlak érteni.Rolling Eyes Sajnálom az anyukádat is, de legalább kiadtad a dühöd, habár ez a jellemed változását követelte. Nagyon kíváncsi vagyok, mit hozol ki ebből a karakterből.:3
Sicc, foglalózz és játssz! Stoppolva vagy a jövőben nekem.Razz *-*

Vissza az elejére Go down
 
Aeshma Ramsay
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: