• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Rowan Lacross


avatarHétf. Márc. 14, 2016 8:24 pm
Vendég
VendégRowan Lacross

every miracle is true... Megjelenés: Hogy nézek ki? Mint aki benéz. Háhá. Magas vagyok nagyjából az 185-öt ütöm, igaz alulról, de hát nem kötelező mindenkinek langalétának lennie. Testem arányos, szikár, nem túlgyúrt és nem is ízléstelenül sovány, mint aki anorexiás, amolyan semmit mondóan átlagos. Arányos leginkább azt mondhatnám, az egyetlen ami átlagos ha rólam van szó. Mert ugye az már más kérdés hogy tele van varrva mintákkal, és hogy mindegyiknek megvan a maga fájdalmas jelentése, olyasmik amiket el sem tudsz talán képzelni. Talán én se.  Hogy miért van felnyírva a hajam? Hát mert sajt! Tetszik, nem átlagos és ha rám nézel biztosan nem fogsz összekeverni a szomszéd sráccal aki minden reggelt kocogással kezd, azért. Számtalan fülbevaló díszít, ilyen olyan, kicsi nagyobb, karika patkó vagy láncos mindegy csak kihívó legyen. Az ajkamban is van egy de mostanában valahogy nem teszem be, nélküle jobban festek. Illetve sehogy sem festek, ostoba elfoglaltság. Szóval a szemem az szürkés kék, mint a viharos égbolt, semmi átlagos nincs benne  és képzeld el még kontaktlencsét sem hordok. Manapság meglepő nem? A ruházkodásom is inkább az extravagáns kategória mintsem a normális, de egyszerűen odavagyok a szegecsekért, és a szaggatott bőr darabokért, hiszen a szegecsekkel nagyszerűen oda lehet préselni valakit a falhoz, vagy magamhoz ölelni míg a tüskék belé nem fúródnak és krisztustövisként szúrni nem kezdenek... Khm, szóval azt hiszem ezzel mindent el is mondtam eltéveszthetetlen jelenség vagyok úgy gondolom, ha nem veszel észre, akkor vak vagy vagy nagyon ostoba.

Személyiség:  Látod hogy nem látod? Na látod! Hogy milyen vagyok? Nem egyszerű, az biztos, bár hogy is lehetne az egy ember akinek "orvosi papírja volt" róla hogy hajlamos vagyok kissé hogyan is mondják ezt szépen? Túlzott vérszomjat érezni?Pszichopata, szocipata vagy valami ilyesmi nem? Nem? Mi az hogy nem tudod? Hiéna, és teljesen őrült (vagy nem?),  35 éve élek így. Bele lehet ám csavarodni, hehe. Vagy nem. Heheh.  Jah, hát türelmes az aztán sosem voltam, tipikusan a most azonnal akarom fajta vagyok, a rosszabbik eset, mert ha nem kapom meg hisztizek. És az vérrel jár és halállal. Sok vérrel, és sok halállal.  Azt hiszem. Néha nem, néha kifejezetten képes vagyok társasági életre egy jófajta vodka és némi cigi mellett, bár nem vagyok a függője egyiknek sem. Egy lánctól függök olykor, ha a főnöknek(jelen esetben alfának) elege lesz, néha kényszer szabira küld  hogy hűtsem le magam. Nem vicces ám.  Hogy vicces vagyok-e? Hát hogyne, szerintem vicces a micimackós hullazsák, és van benne valami elbűvölően bájos morbiditás. Tudom, tudom, kac-kac. Szóval azt hiszem az akaratosság is kiderült már és aaaaa nem is tudom, vakmerőség vagy halálvágy. Mondjuk az annyira nem jellemző, de nem futamodok meg ha keményebb koponyát találok mint a sajátom, addig verem szépen míg be nem törik. Hát nem értékelendő a kitartásom? A spontán döntéseimen néha még magam sem igazodom ki, de nagyon tévedsz ha azt hiszed hogy csak egy lecsúszott punk vagyok, ó nem, annál többet rejt a fizimiskám. Hát nem izgalmas? Nem vágysz rá hogy megismerd mi lapul az elmém mélyén? Bolyongani egy labirintusban? Nem persze, szánalmasan semmit mondó élettel, te ezt nem értheted. Nem akarod, neked elég az instant műanyag sz.r amit lenyomnak a torkodon. Hát legyen, de nehogy azt hidd hogy én öregségben párnák közt egy jó nőt dugva fogok meghalni. Nem is fogok meghalni, bazdmeg!  Nem barátom, az nem nekem való mű vég. Nekem a pörgés kell, a történés és hogy legyen adrenalin. Érted? Valami nem olyan unalmas mint  halál, és nem olyan rózsaszín mese mint a Kaszás, aki csak kaszál és kaszál, de sosem nyer. Nem mondhatnám hogy különösebben előítéletes vagyok, aki nem tetszik, vagy felbassza az agyam, azt kinyírom és kész Érdekel is engem hogy vörös a szeme, tolla van vagy szőre, vagy a f*szom tudja mije. Hehe.  Előbb utóbb úgyis megdöglök majd, ha meg nem hát nem.  Komolyan azt hiszed érdekel? Hogy a világ szegényebb lesz nélkülem, és veszít bármit a halálommal? Hát létezik ennél nagyobb naivitás? Nehezen hiszem.
listen to my story...Egyszer volt hol nem volt... Vagy hogy is volt? Azt még vágom hogy ez valami gyerekmese kezdete de ennél több nem rémlik, na és neked? Te tudod hogy van tovább? Van egyáltalán itt még tovább? Na mindegy, az sem érdekel ha nincs, mert ez az én mesém lesz. Ne várj tőlem csillámport és szivárványos egyszarvúkat, mert akkor ez nem a te univerzumod.

Tulajdonképpen vágod hogy rohadtul fogalmam sincs hogy kell mesét mondani? Miért csinálom én ezt egyáltalán? Áh nem érdekel. Eldobom magam a fotelben a viszonylag rendezett lakásban és feldobom a lábaim az asztalkára, senki nem szól rám, senki nem szól be, azt csinálok amit akarok. Jah hát... hogy mi történt? Hosszú mese, nem is szép, nem is boldog, nincs benne királylány és happy ending, azt se tudom mi az szerintem.

Szóval. 35 éves vagyok jelenleg és senkim nincs a világban az örök magányon és a hülye stílusomon kívül. A szüleim meghaltak, megöltem őket azt hiszem. Baleset volt végül is, mert szerencsétlenül jött ki hogy egy éjjel részegen mentem haza és szétszórtam az alkoholt a nappali szőnyegén, mert olyan oltári buliból vonszoltam haza magam hogy menni se tudtam szinte. Az értékes italt tehát beszívta a szőnyeg hogy szakadna meg. Szóval elhasaltam rajta és az öngyújtóm meg kipattant a zsebemből és meggyulladt a szőnyeg, meg aztán már minden, és nem bírtam felkelni, jó hogy én nem égtem el rendesen, amit frankón nem tudom hogy csináltam amúgy. Csak azt vágtam hogy vörös és sárga minden forró, mintha izzadnék és a következő kép az hogy kórházban heverek, tudod ezen a fehér gurulós ágyon amit minden második buzi sorozatban látni lehet, és nagyon nem vagyok magamnál. Fel se fogtam hogy hol vagyok ember, nem még azt hogy mi történt. Addig viszonylag normális voltam, ezután a trauma után kezdődött az ámokfutásom, bár párszor vittek még detoxba meg rosszabb helyekre is, hogy talán kicsivel több bennem a vérszomj mint az normális lenne, és hát jah most mit szépítsem? Az okosok azt mondták enyhe pszichopataság bujkál bennem, és kerüljek minden érintkezést az alkohollal és drogokkal? Hát szerinted? Azóta is leszarom hogy mit kéne csinálnom és mit nem, csak a magam feje után megyek.

Fogalmam sincs mennyi idő után kezdtem kitörni, és rossz életbe keveredni de felkaroltak végül is, ami nem volt olyan rossz, volt pénzem, lakásom, és csak kereskedni kellett csempész áru, na és akkor? Azt is el kell adni, és munka volt.  Pont olyan jó mint bármelyik másik. Azóta valahogy nincs maradásom sehol huzamosabb ideig, és felcsaptam vadásznak aki emberekre vadászik, jó szimatom van hozzá, de hogy honnan ez, fogalmam sincs, ösztönlény vagyok hallgatok hát az ösztöneimre, amik ezt azt súgnak. Aztán ami munkák közben jött azt ki is használtam, kerültem majdnem a mennyekbe, és voltak jó numeráim, némelyik langy vanília némelyik igazán odabszós rendes menet, de mindet élveztem, mert megkaptam, elvehettem és csak egyszer fáztam rá, sosem tudták meg miért nem praktizál már az a ribanc. Aki nem mellesleg nem is volt ember, mint utólag kiderült valami elég ütős kis koktéllal fertőzött meg, mert teliholdkor amikor a legerősebb volt az ösztön kellemetlen meglepetésként rendes bundát növesztettem, és becuccolt a testembe egy potya szőrmók. Egy hiéna. Hát bssza meg köpni nyelni nem bírtam hogy mi a retkes... szóval hogy mi ez, de mivel elmúlni, eltűnni nem akart, eldöntöttem hogy az előnyömre fordítom az egészet és az ezzel járó erőt, és éles érzékeket is kihasználom.

Hát nem vagyok mindig az a faszagyerek azt aláírom, de szerencsére jó alibijeim vannak és már az a nyomoronc papírom sincs meg, a legutóbbi tombolás alkalmával atomokra tépkedtem szét, nekem ne mások mondják meg hogy milyen vagyok. Veszett kutya, aki üvölti a holdat? Lehet, és akkor mi van?! Na jó vissza... hol is tartottam már? Biztos nem ott hogy hajat kell mosnom... Szóval voltak meredek esetek ahonnan éppen hogy kerültem ki, és nincs lelkiismeret furdalásom a halottaim miatt sem, akiket magam mögött hagytam. Szóval érted vannak akik azt mondják hogy nem lehet csak úgy meghúzni a ravaszt. Dehogynem lehet. Tudod te milyen baromi jól fizet? Na ugye. Aztán az első két ilyen neccesebb melóm úgy döntöttem hogy ez tök jó megélhetés a magam fajtának, és elkezdtem edzeni magam, gyakorlatokkal, olvastam és művelődtem, aztán meg odatettem magam és kifizettek. Ennyire egyszerű az egész. Mert mindenki megvehető ha meg tudod fizetni az árát. Nem mindig pénzben, vágod? Évek óta ez már az életem. Bulik, meló (mert tetováló vagyok, csak a látszat kedvéért érted, erre azért adni kell), pia, nők... Férfiak nem, vagy csak nagyon ritkán, többnyire a szép nőket díjazom. Bár van az a mennyisége az alkoholnak hogy mindegy legyen... És el is értem már. Jó mondjuk nem túl gyakran, de egyszer kétszer már előfordult, ahogy az is hogy úgy dobtak be az ágyamba mert menni nem bírtam. Hogy féltem-e? Nem. Mitől hogy álmomban átmetszik a torkom? És akkor mi lett volna? Egy kóbor döggel több vagy kevesebb mit számít már. Na de, most hogy már tudod.... igyunk még egyet, aztán munkára fel, barátom! Nazdarovje!


Egyéb:
- Szóval, jah, amikor a városba jöttem egy tetoválószalonban kerestem "munkát" azon túl, hogy embereket ölök meg.
- Egészen tűrhető a hangom, szóval szoktam karaokézni, mert az a szint amikor rávehető agyok.
- Gyengéim a kicsi népek, mert bár egy gyilkos vagyok, ha kicsiket bántanak indulatba jövök.
- A hiénának hála, aki bennem csövel, elég egyedi a röhögésem, mint a hiéna vihogás, nem véletlen mondják, érted...
- Szeretem a koncerteket, és a vad pogót.
- Rühellem a gombát. Mindent, enni is meg a többi fajtáját is. Pléne a női gombát meg a bzi reklámjait....
- Állatbarát vagyok végül is, elviselem az emberiséget is.
- Az égvilágon senkim nincs, és én vagyok a legjobb barátom.

Vissza az elejére Go down


avatarKedd Márc. 15, 2016 12:29 am
Vendég
Vendégyou passed the test

Rowan! *-* *törölgeti a szemeit a zsepivel*

Köszönöm az élményt. De komolyan. Nagyon rég derültem ilyen jót egy karilapon. Ezt a stílust... Sokan nem merik megengedni maguknak, de én személy szerint imádom, ha valaki megteszi.:'D
Ilyen későn rühellek olvasni, de nem bántam meg, hogy veled kivételt tettem, mert feldobtad az estém. A debil fogalmazásmódod mellett egy érdekes karaktert kaptunk, akivel élvezet lesz játszania mindenkinek. Ahogy körbeírtad a dolgokat... Hát végem volt.Rolling Eyes
Nem kell ragozni, inkább siess az arcodat foglald le, és gyere játssz mindenkivel! Főleg velem. De komolyan. Játszunk? Rolling Eyes xddd *-*

Vissza az elejére Go down
 
Rowan Lacross
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: