• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Masló-műhely


 :: Egyéb
avatarCsüt. Márc. 17, 2016 6:04 pm
Vendég
VendégNya, akkor már nyitok én is egy ilyet.
Dannynek szeretettel, remélem megfelel. *-*

Dan & a többi nyomi
Lorem ipsum reag hapci. Lorem ipsum reag hapci. Lorem ipsum reag hapci. Lorem ipsum reag hapci. Lorem ipsum reag hapci. Lorem ipsum reag hapci. Lorem ipsum reag hapci. Lorem ipsum reag hapci. Lorem ipsum reag hapci. Lorem ipsum reag hapci.  
Még több lorem ipsum reag hapci. Még több lorem ipsum reag hapci. Még több lorem ipsum reag hapci. Még több lorem ipsum reag hapci. Még több lorem ipsum reag hapci. Még több lorem ipsum reag hapci. Még több lorem ipsum reag hapci. Még több lorem ipsum reag hapci. Még több lorem ipsum reag hapci. Még több lorem ipsum reag hapci. Még több lorem ipsum reag hapci. Még több lorem ipsum reag hapci. Még több lorem ipsum reag hapci. Még több lorem ipsum reag hapci. Még több lorem ipsum reag hapci.
És még ennél is több lorem ipsum reag hapci. És még ennél is több lorem ipsum reag hapci. És még ennél is több lorem ipsum reag hapci. És még ennél is több lorem ipsum reag hapci. És még ennél is több lorem ipsum reag hapci. És még ennél is több lorem ipsum reag hapci. És még ennél is több lorem ipsum reag hapci. És még ennél is több lorem ipsum reag hapci. És még ennél is több lorem ipsum reag hapci. És még ennél is több lorem ipsum reag hapci. És még ennél is több lorem ipsum reag hapci. És még ennél is több lorem ipsum reag hapci. És még ennél is több lorem ipsum reag hapci. És még ennél is több lorem ipsum reag hapci. És még ennél is több lorem ipsum reag hapci. És még ennél is több lorem ipsum reag hapci. És még ennél is több lorem ipsum reag hapci.
note | outfit | xxx | ©️


Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down


avatarHétf. Márc. 21, 2016 6:05 pm
Vendég
VendégÉs itt volna a hossszúú alá, Lydsnek sok szeretettel. *-* Szottyongat

}
Call my name and save me from the dark
frozen inside without your touch


Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down


avatarKedd Márc. 29, 2016 3:34 pm
Vendég
VendégDalci drágának sok szeretettel. <3 *-*
Én személy szerint nem vagyok vele túlzottan megelégedve, így megértem, ha te se, majd csinálok újat, ha kell, komolyan. Very Happy Ha pedig mégis úgy döntenél, hogy berakod, akkor azt adminba kellene, mert 100%, hogy megint túl hosszú lett. ><

ha tudod valaki titkát, hatalmad van fölötte.
A TITOK AZ EMBER GYENGÉJE
a szavak karddá válnak annak a kezében, aki jól bánik velük.


Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down


avatarVas. Ápr. 10, 2016 5:54 pm
Vendég
VendégElkészült végre az alá Cassie-nek, sok-sok szeretettel. *-*

seasons change

but people don't


Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down


avatarVas. Ápr. 10, 2016 6:00 pm
Vendég
VendégGyönyörű aláírásokat csinálsz. *-* Kérlek csinálnál nekem egy alát? O.O
Vissza az elejére Go down


avatarVas. Ápr. 10, 2016 8:09 pm
Vendég
VendégMason felem pedig küldi ezeket Corey drágának reengeteg szeretettel. kiss <3
i need you
survive with me

Spoiler:
 

you make my heart
shake, bend and break

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down


avatarSzomb. Ápr. 16, 2016 2:38 pm
Vendég
VendégLiliLiliLili. úúú Itt egy kis modernizált ördögi valami, neked sok szeretettel. Remélem, elnyeri a tetszésedet. *-* (És szólj, ha esetleg nem tetszik a görgős.^^)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Lorem ipsum hapci ördögi muffin és pokoli palacsinta. Málnalekváros bukta. Szökik a málna. Lorem ipsum hapci ördögi muffin és pokoli palacsinta. Málnalekváros bukta. Szökik a málna. Lorem ipsum hapci ördögi muffin és pokoli palacsinta. Málnalekváros bukta. Szökik a málna. Lorem ipsum hapci ördögi muffin és pokoli palacsinta. Málnalekváros bukta. Szökik a málna. Lorem ipsum hapci ördögi muffin és pokoli palacsinta. Málnalekváros bukta. Szökik a málna. Lorem ipsum hapci ördögi muffin és pokoli palacsinta. Málnalekváros bukta. Szökik a málna. Lorem ipsum hapci ördögi muffin és pokoli palacsinta. Málnalekváros bukta. Szökik a málna. Lorem ipsum hapci ördögi muffin és pokoli palacsinta. Málnalekváros bukta. Szökik a málna. Lorem ipsum hapci ördögi muffin és pokoli palacsinta. Málnalekváros bukta. Szökik a málna. Lorem ipsum hapci ördögi muffin és pokoli palacsinta. Málnalekváros bukta. Szökik a málna. Lorem ipsum hapci ördögi muffin és pokoli palacsinta. Málnalekváros bukta. Szökik a málna. Lorem ipsum hapci ördögi muffin és pokoli palacsinta. Málnalekváros bukta. Szökik a málna. Lorem ipsum hapci ördögi muffin és pokoli palacsinta. Málnalekváros bukta. Szökik a málna. Lorem ipsum hapci ördögi muffin és pokoli palacsinta. Málnalekváros bukta. Szökik a málna. Lorem ipsum hapci ördögi muffin és pokoli palacsinta. Málnalekváros bukta. Szökik a málna. Lorem ipsum hapci ördögi muffin és pokoli palacsinta. Málnalekváros bukta. Szökik a málna.
Lorem ipsum hapci ördögi muffin és pokoli palacsinta. Málnalekváros bukta. Szökik a málna. Lorem ipsum hapci ördögi muffin és pokoli palacsinta. Málnalekváros bukta. Szökik a málna. Lorem ipsum hapci ördögi muffin és pokoli palacsinta. Málnalekváros bukta. Szökik a málna. Lorem ipsum hapci ördögi muffin és pokoli palacsinta. Málnalekváros bukta. Szökik a málna. Lorem ipsum hapci ördögi muffin és pokoli palacsinta. Málnalekváros bukta. Szökik a málna. Lorem ipsum hapci ördögi muffin és pokoli palacsinta. Málnalekváros bukta. Szökik a málna.  Lorem ipsum hapci ördögi muffin és pokoli palacsinta. Málnalekváros bukta. Szökik a málna.  Lorem ipsum hapci ördögi muffin és pokoli palacsinta. Málnalekváros bukta. Szökik a málna.

Somebody ✞ Lucifer

words: hapci | music: egészségedre | note: köszönöm szépen | ©️


Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down


avatarVas. Ápr. 17, 2016 2:58 pm
Vendég
VendégMalsMalsMals. úúú Itt van végre az alád, elnézést, hogy megvárattalak. Remélem, tetszik, ha igen, használd egészséggel. *-*

I'M THE VIOLENCE IN
THE POURING RAIN


i'm a
hurricane


Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down


avatarHétf. Ápr. 18, 2016 2:38 pm
Vendég
VendégFánkmamiFánkmamiFánkmami. úúú Itt volna a reagkódod, frissen a sütőből, ízzel szívvel, maggival - remélem, tetszik. *-*

______________________

Somebody & Natalie

Lorem ipsum brownie vanília fagyival. Sok-sok fánk. Nem kell sárgarépa. Lorem ipsum brownie vanília fagyival. Sok-sok fánk. Nem kell sárgarépa. Lorem ipsum brownie vanília fagyival. Sok-sok fánk. Nem kell sárgarépa. Lorem ipsum brownie vanília fagyival. Sok-sok fánk. Nem kell sárgarépa. Lorem ipsum brownie vanília fagyival. Sok-sok fánk. Nem kell sárgarépa. Lorem ipsum brownie vanília fagyival. Sok-sok fánk. Nem kell sárgarépa.
Lorem ipsum brownie vanília fagyival. Sok-sok fánk. Nem kell sárgarépa.  Lorem ipsum brownie vanília fagyival. Sok-sok fánk. Nem kell sárgarépa. Lorem ipsum brownie vanília fagyival. Sok-sok fánk. Nem kell sárgarépa. Lorem ipsum brownie vanília fagyival. Sok-sok fánk. Nem kell sárgarépa. Lorem ipsum brownie vanília fagyival. Sok-sok fánk. Nem kell sárgarépa. Lorem ipsum brownie vanília fagyival. Sok-sok fánk. Nem kell sárgarépa. Lorem ipsum brownie vanília fagyival. Sok-sok fánk. Nem kell sárgarépa. Lorem ipsum brownie vanília fagyival. Sok-sok fánk. Nem kell sárgarépa. Lorem ipsum brownie vanília fagyival. Sok-sok fánk. Nem kell sárgarépa. Lorem ipsum brownie vanília fagyival. Sok-sok fánk. Nem kell sárgarépa.

words: fánkmami | music: társnak | note: szeretettel <3 | ©️Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down


avatarSzomb. Ápr. 23, 2016 6:30 pm
Vendég
VendégJulieJulieJulie. úúú Itt van végre a reagkód (két változata is), próbáltam belecsempészni egy kis jégkirálynős vibe-ot - nem tudom, hogy sikerült-e, de remélem elnyeri a tetszésedet. Ha igen, használd egészséggel *-*

SOMEBODY & Juliette
Lorem ipsum jegeskávé. Jegestea és jégkrém. Vagy mondjuk fagyi. Lorem ipsum jegeskávé. Jegestea és jégkrém. Vagy mondjuk fagyi. Lorem ipsum jegeskávé. Jegestea és jégkrém. Vagy mondjuk fagyi. Lorem ipsum jegeskávé. Jegestea és jégkrém. Vagy mondjuk fagyi. Lorem ipsum jegeskávé. Jegestea és jégkrém. Vagy mondjuk fagyi. Lorem ipsum jegeskávé. Jegestea és jégkrém.
Vagy mondjuk fagyi. Lorem ipsum jegeskávé. Jegestea és jégkrém. Vagy mondjuk fagyi. Lorem ipsum jegeskávé. Jegestea és jégkrém. Vagy mondjuk fagyi. Lorem ipsum jegeskávé. Jegestea és jégkrém. Vagy mondjuk fagyi. Lorem ipsum jegeskávé. Jegestea és jégkrém. Vagy mondjuk fagyi. Lorem ipsum jegeskávé. Jegestea és jégkrém. Vagy mondjuk fagyi. Lorem ipsum jegeskávé. Jegestea és jégkrém. Vagy mondjuk fagyi. Lorem ipsum jegeskávé. Jegestea és jégkrém. Vagy mondjuk fagyi. Lorem ipsum jegeskávé.
Jegestea és jégkrém. Vagy mondjuk fagyi. Lorem ipsum jegeskávé. Jegestea és jégkrém. Vagy mondjuk fagyi. Lorem ipsum jegeskávé. Jegestea és jégkrém. Vagy mondjuk fagyi. Lorem ipsum jegeskávé. Jegestea és jégkrém. Vagy mondjuk fagyi. Lorem ipsum jegeskávé. Jegestea és jégkrém. Vagy mondjuk fagyi. Lorem ipsum jegeskávé. Jegestea és jégkrém. Vagy mondjuk fagyi. Lorem ipsum jegeskávé. Jegestea és jégkrém. Vagy mondjuk fagyi. Lorem ipsum jegeskávé. Jegestea és jégkrém. Vagy mondjuk fagyi. Lorem ipsum jegeskávé. Jegestea és jégkrém. Vagy mondjuk fagyi. Lorem ipsum jegeskávé. Jegestea és jégkrém. Vagy mondjuk fagyi.
OUTFIT: Julienak × MUSIC: sok szeretettel × NOTE: remélem tetszik


Spoiler:
 SOMEBODY & Juliette
Lorem ipsum jegeskávé. Jegestea és jégkrém. Vagy mondjuk fagyi. Lorem ipsum jegeskávé. Jegestea és jégkrém. Vagy mondjuk fagyi. Lorem ipsum jegeskávé. Jegestea és jégkrém. Vagy mondjuk fagyi. Lorem ipsum jegeskávé. Jegestea és jégkrém. Vagy mondjuk fagyi. Lorem ipsum jegeskávé. Jegestea és jégkrém. Vagy mondjuk fagyi. Lorem ipsum jegeskávé. Jegestea és jégkrém.
Vagy mondjuk fagyi. Lorem ipsum jegeskávé. Jegestea és jégkrém. Vagy mondjuk fagyi. Lorem ipsum jegeskávé. Jegestea és jégkrém. Vagy mondjuk fagyi. Lorem ipsum jegeskávé. Jegestea és jégkrém. Vagy mondjuk fagyi. Lorem ipsum jegeskávé. Jegestea és jégkrém. Vagy mondjuk fagyi. Lorem ipsum jegeskávé. Jegestea és jégkrém. Vagy mondjuk fagyi. Lorem ipsum jegeskávé. Jegestea és jégkrém. Vagy mondjuk fagyi. Lorem ipsum jegeskávé. Jegestea és jégkrém. Vagy mondjuk fagyi. Lorem ipsum jegeskávé.
Jegestea és jégkrém. Vagy mondjuk fagyi. Lorem ipsum jegeskávé. Jegestea és jégkrém. Vagy mondjuk fagyi. Lorem ipsum jegeskávé. Jegestea és jégkrém. Vagy mondjuk fagyi. Lorem ipsum jegeskávé. Jegestea és jégkrém. Vagy mondjuk fagyi. Lorem ipsum jegeskávé. Jegestea és jégkrém. Vagy mondjuk fagyi. Lorem ipsum jegeskávé. Jegestea és jégkrém. Vagy mondjuk fagyi. Lorem ipsum jegeskávé. Jegestea és jégkrém. Vagy mondjuk fagyi. Lorem ipsum jegeskávé. Jegestea és jégkrém. Vagy mondjuk fagyi. Lorem ipsum jegeskávé. Jegestea és jégkrém. Vagy mondjuk fagyi. Lorem ipsum jegeskávé. Jegestea és jégkrém. Vagy mondjuk fagyi.
OUTFIT: Julienak × MUSIC: sok szeretettel × NOTE: remélem tetszik


Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down


avatarHétf. Május 16, 2016 4:19 pm
Vendég
VendégApuApuApu. úúú Ne haragudj, hogy ilyen sokáig tartott, csak egyik elképzelésemet se sikerült megvalósítanom. xd Azonban üres kézzel sem akartam visszamenni chatre, szóval itt van két kis izé, remélem valamelyik elnyeri a tetszésedet. *-* Használd egészséggel, öreg. Szottyongat


Volt egyszer egy Stilinski úr, ő bizony vibrikkel kúr. Fájt az neki rendesen, nem úszta meg kínmentesen. Mi a szarért írok verset, kódolnom kéne, nem is keveset. Volt egyszer egy Stilinski úr, ő bizony vibrikkel kúr. Fájt az neki rendesen, nem úszta meg kínmentesen. Mi a szarért írok verset, kódolnom kéne, nem is keveset. Volt egyszer egy Stilinski úr, ő bizony vibrikkel kúr. Fájt az neki rendesen, nem úszta meg kínmentesen. Mi a szarért írok verset, kódolnom kéne, nem is keveset. Volt egyszer egy Stilinski úr, ő bizony vibrikkel kúr. Fájt az neki rendesen, nem úszta meg kínmentesen. Mi a szarért írok verset, kódolnom kéne, nem is keveset. Volt egyszer egy Stilinski úr, ő bizony vibrikkel kúr. Fájt az neki rendesen, nem úszta meg kínmentesen. Mi a szarért írok verset, kódolnom kéne, nem is keveset. Volt egyszer egy Stilinski úr, ő bizony vibrikkel kúr. Fájt az neki rendesen, nem úszta meg kínmentesen. Mi a szarért írok verset, kódolnom kéne, nem is keveset. Volt egyszer egy Stilinski úr, ő bizony vibrikkel kúr. Fájt az neki rendesen, nem úszta meg kínmentesen. Mi a szarért írok verset, kódolnom kéne, nem is keveset. Volt egyszer egy Stilinski úr, ő bizony vibrikkel kúr. Fájt az neki rendesen, nem úszta meg kínmentesen. Mi a szarért írok verset, kódolnom kéne, nem is keveset. Volt egyszer egy Stilinski úr, ő bizony vibrikkel kúr. Fájt az neki rendesen, nem úszta meg kínmentesen. Mi a szarért írok verset, kódolnom kéne, nem is keveset. Volt egyszer egy Stilinski úr, ő bizony vibrikkel kúr. Fájt az neki rendesen, nem úszta meg kínmentesen. Mi a szarért írok verset, kódolnom kéne, nem is keveset. Volt egyszer egy Stilinski úr, ő bizony vibrikkel kúr. Fájt az neki rendesen, nem úszta meg kínmentesen. Mi a szarért írok verset, kódolnom kéne, nem is keveset.

» ÁLDOZAT NEVE & STILES «


Spoiler:
 ÁLDOZAT & STILES
MEGJEGYZÉS VAGY ILYESMI IDE IDE IDE


Volt egyszer egy Stilinski úr, ő bizony vibrikkel kúr. Fájt az neki rendesen, nem úszta meg kínmentesen. Mi a szarért írok verset, kódolnom kéne, nem is keveset. Volt egyszer egy Stilinski úr, ő bizony vibrikkel kúr. Fájt az neki rendesen, nem úszta meg kínmentesen. Mi a szarért írok verset, kódolnom kéne, nem is keveset. Volt egyszer egy Stilinski úr, ő bizony vibrikkel kúr. Fájt az neki rendesen, nem úszta meg kínmentesen. Mi a szarért írok verset, kódolnom kéne, nem is keveset. Volt egyszer egy Stilinski úr, ő bizony vibrikkel kúr. Fájt az neki rendesen, nem úszta meg kínmentesen. Mi a szarért írok verset, kódolnom kéne, nem is keveset. Volt egyszer egy Stilinski úr, ő bizony vibrikkel kúr. Fájt az neki rendesen, nem úszta meg kínmentesen. Mi a szarért írok verset, kódolnom kéne, nem is keveset. Volt egyszer egy Stilinski úr, ő bizony vibrikkel kúr. Fájt az neki rendesen, nem úszta meg kínmentesen. Mi a szarért írok verset, kódolnom kéne, nem is keveset. Volt egyszer egy Stilinski úr, ő bizony vibrikkel kúr. Fájt az neki rendesen, nem úszta meg kínmentesen. Mi a szarért írok verset, kódolnom kéne, nem is keveset. Volt egyszer egy Stilinski úr, ő bizony vibrikkel kúr. Fájt az neki rendesen, nem úszta meg kínmentesen. Mi a szarért írok verset, kódolnom kéne, nem is keveset. Volt egyszer egy Stilinski úr, ő bizony vibrikkel kúr. Fájt az neki rendesen, nem úszta meg kínmentesen. Mi a szarért írok verset, kódolnom kéne, nem is keveset. Volt egyszer egy Stilinski úr, ő bizony vibrikkel kúr. Fájt az neki rendesen, nem úszta meg kínmentesen. Mi a szarért írok verset, kódolnom kéne, nem is keveset. Volt egyszer egy Stilinski úr, ő bizony vibrikkel kúr. Fájt az neki rendesen, nem úszta meg kínmentesen. Mi a szarért írok verset, kódolnom kéne, nem is keveset.


Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down


avatarVas. Május 29, 2016 8:58 pm
Vendég
VendégMalackaMalackaMalacka. úúú Itt az új reagkód, remélem nem baj, hogy megtartottam az előző stílusát, de nem bírtam ki, az olyan.. natis volt, na. *-* Használd egészséggel, ha nem utálod. Szottyongat

KISKACSA & NATALIE

CUCCLI × MUCCLI × HAPCI × ©️

Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben.Spoiler:
 

KISKACSA & NATALIE

CUCCLI × MUCCLI × HAPCI × ©️

Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben.
Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben. Koviubit gőzöl a három giliszta a vízalatti fészerben.Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down


avatarSzer. Júl. 13, 2016 2:21 pm
Vendég
VendégVaireVaireVaire. úúú Elkészült az alád, remélem nem gond, hogy a megadott színnek egy sötétebb változatát használtam (esztétikai okokból tettem). Ha tetszik, használd egészséggel! *-* (a reagkód is meglesz később.)

1 person, 2 sides, mysteries


Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down


avatarCsüt. Júl. 14, 2016 1:57 pm
Vendég
VendégVaireVaireVaire. úúú Itt volna a reagkódod is, jó játékot vele, ha tetszik. *-*

˙˙˙˙

L
orem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam ipsum eros, maximus eu nunc condimentum, rhoncus condimentum tortor. Nulla eget leo ullamcorper, molestie nibh ut, bibendum ante. Etiam vel justo sagittis, fermentum libero non, elementum massa. Etiam porttitor sem ac posuere finibus. Vestibulum nec sagittis purus, et porttitor odio. Ut magna libero, gravida vel congue a, pulvinar sit amet eros. Ut tellus diam, consectetur quis orci feugiat, egestas varius est. In lobortis nisl ut orci porttitor volutpat. Pellentesque faucibus massa sed nunc vehicula, et efficitur mi egestas.
Nulla et auctor nisl. Etiam sodales sit amet nulla a pellentesque. Aenean facilisis, elit sed commodo malesuada, enim libero suscipit dolor, eu pulvinar enim nibh consequat sem. In vehicula, est quis hendrerit consectetur, est sapien pellentesque eros, et blandit magna lorem eu ex. Nam eget sem vitae dolor pellentesque pretium vel at ex. Etiam euismod nunc a nulla tristique bibendum. Sed sed molestie lectus. Morbi eget suscipit ante. Nulla sollicitudin a magna interdum venenatis. Aliquam pulvinar placerat tortor, a pretium sem malesuada et. Mauris gravida auctor rutrum. Ut et elementum quam. Nam vulputate nulla eros, non molestie risus mollis eget. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum et fermentum dui. Sed ut vehicula ligula, nec elementum urna.


tag: valaki ⌔ words: valami ⌔ note: valami valami valaki valaki


Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down


avatarPént. Júl. 15, 2016 12:06 am
Vendég
VendégBárkiBárkiAkárki. úúú Ez történik, ha megjön az ihlet. Surprised Azt mondanám, megszületett a Lucinak készített reagkód árva testvére, így viheti bárki, akinek esetleg tetszik. *-*

VALAKI & ÁLDOZAT


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam ipsum eros, maximus eu nunc condimentum, rhoncus condimentum tortor. Nulla eget leo ullamcorper, molestie nibh ut, bibendum ante. Etiam vel justo sagittis, fermentum libero non, elementum massa. Etiam porttitor sem ac posuere finibus. Vestibulum nec sagittis purus, et porttitor odio. Ut magna libero, gravida vel congue a, pulvinar sit amet eros. Ut tellus diam, consectetur quis orci feugiat, egestas varius est. In lobortis nisl ut orci porttitor volutpat. Pellentesque faucibus massa sed nunc vehicula, et efficitur mi egestas.
Nulla et auctor nisl. Etiam sodales sit amet nulla a pellentesque. Aenean facilisis, elit sed commodo malesuada, enim libero suscipit dolor, eu pulvinar enim nibh consequat sem. In vehicula, est quis hendrerit consectetur, est sapien pellentesque eros, et blandit magna lorem eu ex. Nam eget sem vitae dolor pellentesque pretium vel at ex. Etiam euismod nunc a nulla tristique bibendum. Sed sed molestie lectus. Morbi eget suscipit ante. Nulla sollicitudin a magna interdum venenatis. Aliquam pulvinar placerat tortor, a pretium sem malesuada et. Mauris gravida auctor rutrum. Ut et elementum quam. Nam vulputate nulla eros, non molestie risus mollis eget. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum et fermentum dui. Sed ut vehicula ligula, nec elementum urna.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam ipsum eros, maximus eu nunc condimentum, rhoncus condimentum tortor. Nulla eget leo ullamcorper, molestie nibh ut, bibendum ante. Etiam vel justo sagittis, fermentum libero non, elementum massa. Etiam porttitor sem ac posuere finibus. Vestibulum nec sagittis purus, et porttitor odio. Ut magna libero, gravida vel congue a, pulvinar sit amet eros. Ut tellus diam, consectetur quis orci feugiat, egestas varius est. In lobortis nisl ut orci porttitor volutpat. Pellentesque faucibus massa sed nunc vehicula, et efficitur mi egestas.
Nulla et auctor nisl. Etiam sodales sit amet nulla a pellentesque. Aenean facilisis, elit sed commodo malesuada, enim libero suscipit dolor, eu pulvinar enim nibh consequat sem. In vehicula, est quis hendrerit consectetur, est sapien pellentesque eros, et blandit magna lorem eu ex. Nam eget sem vitae dolor pellentesque pretium vel at ex. Etiam euismod nunc a nulla tristique bibendum. Sed sed molestie lectus. Morbi eget suscipit ante. Nulla sollicitudin a magna interdum venenatis. Aliquam pulvinar placerat tortor, a pretium sem malesuada et. Mauris gravida auctor rutrum. Ut et elementum quam. Nam vulputate nulla eros, non molestie risus mollis eget. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum et fermentum dui. Sed ut vehicula ligula, nec elementum urna.

words: xxx | music: xyz - zyx | note: blablabla | ©️


Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalomVissza az elejére Go down
 
Masló-műhely
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Az öreg kovácsműhely
» Mystic Falls - Grill
» SAO extra fejezetek
» alvilági szórakozóhely
» Zeg-Zug Fegyverkovács műhely - T2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Egyéb-
Ugrás: