• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Noah Stilinski


avatarSzer. Márc. 23, 2016 7:02 pm
Vendég
VendégNoah + Stilinski

every miracle is true...
A hülye vének azt mondják, cuki. Pff. Én azt mondom, szívdöglesztő. Hogy miért? Természetesen laza, göndör haj, olyan menő így ébredtem fel style. Ellenállhatatlan félmosoly, na meg a szeplők, amiktől elolvadnak a csajok. Ja, és akkor ott van még a stílusos öltözködés, és egy ennivaló pofi. Na, látod már ezt az adoniszt? Akit már az első pillantás után az ágyadban akarsz tudni, nem nevezel cukinak. Chh. Várjunk, ezt anyu olvassa? Franc. Öhm, azt akartam mondani, hogy az agyadban. Az agyadban akarsz tudni. Milyen ágy? Nem beszélt itt senki ágyról. Ehhehem. Kéépzelődsz, mami. Amúgy kész a házim.
A hülye vének azt mondják, tudálékos. Pff. Én azt mondom, okos. Ez az egyetlen dolog, amiben jó, hogy hasonlítok apámra. Na, nem mintha másban hasonlítanék, azért az messziről is látszik, hogy belém nem szorult semmiféle nyomorék gén, amit a fater hordozgat. Azok szerencsére mind Sofihoz kérültek. Na igen, szóval így történt, hogy eszemmel is tudok csábítani, nem úgy, mint a többi hülye páwa. Ez a szexi külső szexi tudást rejt, és nem csak szexpózok terén. Matek. Matek terén. Anyus, egyébként el is mosogattam.
A hülye vének azt mondják, manipulatív és zsarnokoskodó. Pff. Én azt mondom, ravasz. Jó, elismerem, vannak kissé sarokbaszorítós módszereim ahhoz, hogy elérjem, amit akarjak, de érted, az most mér' rossz. Tök okos dolog. Ha bajba kerülök, terelem a témát. Ha kérek valamit, és nemet mondanak, felhozok valamit ellenük. Ezzel csak megnevelem az embereket, na meg kapok tabot meg berserkert is. Ööö, mármint, azt azért kaptam, mert jó gyerek voltam, kicsit sem vetettem be a nagyis incidens lapot, hogy anyuék beadják a derekukat a nagy káosz közepette. Cuncimókus édesanyám, szedtem neked virágot is, egyébként. Ehm.
A hülye vének azt mondják, igazi Stilinski-Martin gyerek. Én azt mondom, egyetértek.
listen to my story...Kapkodom a levegőt, sokkal fáradtabbnak érzem magam ahhoz képest, hogy tulajdonképpen csak feküdtem, megfeledkezve a világról. Zaklatottan bújok anyuhoz, még mindig totál remegek. Eszembe jut, hogy fel kéne vennem a macsó jellememet, de erre most képtelen vagyok, és egyébként is csak Lanta van itt rajtunk kívül, ő meg vágja, mi a szitu, hiszen ő töltötte be az egyik legfontosabb szerepet a történésekben. Elég durva volt, sosem fogom elfelejteni, az egyszer száz. Anyás, elképesztően mélyen hatolt belém. Nem is tudtam, hogy ez egyáltalán lehetséges... Fel is üvöltöttem, amikor történt, jó hangosan. Szerintem még a szomszédok is hallhatták, sőt, biztosan - gőzöm sincs, hogy fogjuk megmagyarázni nekik. Azért ez nem egy olyan dolog, amit simán megosztasz a környezeteddel, inkább csak megtartod magadnak, na meg a társadnak. Főleg, ha ilyen durva volt. Mondjuk, annak ellenére, hogy akkor, ott kellemetlennek érződött, azért kijelenthetem, hogy most egyértelműen látom benne a jót. Nagyon jót. Új volt és szokatlan, de fú, nagyon király. Életem végéig hálás leszek ezért az alkalomért. Először tapasztaltam ilyet, és alig várom, hogy egy nap esetleg én is szolgáltathassak valakinek efajta sorsfordító örömöt. Ha egyszer felfogod, mi is történt, rájössz, milyen felemelő, konkrétan olyan, mintha a boldogság csúcsán lennél, és megtanulod megbecsülni az életet. Jó, fura, hogy én ezt már 9 évesen kijelenthetem, de vágod, mindenkinek máskor adatik meg. Nekem viszonylag korán történt, de na, ez van, büszke vagyok rá, nincs mit szégyellnem. Azért ne mondd, hogy egy ilyen srácból nem nézed ki, hogy ez történjen vele, vagy legalábbis azt, hogy ilyenkor.
Na mindegy, összefoglalva, ezek lennének gondolataim a harapás utánról. Passz, mennyire értékelhetőek, vagy előtörténetbe valóak, de ezek voltak és kész, ha nem tetszik, szarügy. Akarom mondani, szamárság. (Szeretlek, anyu.) És amúgy mi mást osztottam volna meg, mint eddigi életem legmeghatározóbb pillanatát? És mi más lenne ez a pillanat, mint mikor megmentették az életem? Meg hát amúgy is, asszem' ez az iromány tök jól összefoglalja a stílusomat. Bölcs vagyok és perverz, mint állat. *mentális pacsi Nathannel*

Vissza az elejére Go down


avatarCsüt. Márc. 24, 2016 7:51 pm
Vendég
Vendégyou passed the test


Drága, drága kisfiam...Rolling Eyes *-*

Az ég megáldott veled, de ahogy látom, a hátam mögött mások az ellentétét gondolhatják.Rolling Eyes Viszont jól teszed, ha félsz anyádtól, ha már mástól nem, mert kő kövön nem marad.Razz
Köszönöm, hogy elvállaltad a karaktert, mert tudtam, hogy nálad tökéletes kezekben lesz Noah, és még számomra is meglepetés volt a jelleme, de egyszerűen imádom.Very Happy Az írásod megint kifogástalan, ittam a szavaidat, mondataidat. Mindig is imádtam, de ezt már kifejtettem neked anno.Rolling Eyes Nem kétség, hogy a játéktéren is fogsz alakítani a kis haveroddal, szóval nem is tartalak fel (feltart téged az oldal eléggé, amíg nem lesz váltás Razz), szóval;
Az édes pofid foglalt le, kiscicám, és tudod a dolgod.Szottyongat

Vissza az elejére Go down
 
Noah Stilinski
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: