• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Nem vagyok itt!


Vas. Júl. 15, 2018 10:14 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 Bots

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Nathan Dunbar


avatarCsüt. Márc. 24, 2016 9:45 am
Vendég
VendégNathan Dunbar

every miracle is true... Most mit mondhatnék magamról? Néz rám és látod. Jó, vagyis ez nem igaz, mert a cuki külső egy vadállatot rejt. Képletesen és nem képletesen is szólva. Nem érted? Nem csodálom. Én sem. Szóval, akkor egy kicsit mondok magamról dolgokat, egy nagyon picikiét. Ilyen izésen kicsit, ok? K.
A csajozás mestere vagyok, komolyan a többieket én szoktam tanítani a dumákra. Persze pénzért. Mindent csak pénzért. Kapok zsebpénzt ne értsetek félre, de nem annyit, amennyit akarok. Ki akarok bérelni egy bárat, ahol csupasz nénik táncolnak egy vasrúdon és a cicije közé lehet tenni a dellát. Igen, erre gyűjtök, de ne mondjátok el Anyáéknak, mert kitekerik a nyakam. Mindig azt mondják, hogy Theo Bácsira ütöttem egy kicsit, de én nem hiszem el. Biztos vagyok benne, hogy én egy picikét rosszabb vagyok. Most van egy kiszemeltem, de ezt se mondjátok el a szülőknek, mert azok ismerik a prédám Anyát, Apját. Sierra Ramsay. Azt hiszem, az ő Apukájának van egy olyan szupi bárja, ahol meztelen nénik táncolnak. Na, tőle fogom kibérelni. Nagyon izésen lesz, kircsi.
Hát a külsőm, nagyon cukker. Nézz rám és egyből leveszed belőle, hogy milyen kis aranyos gyerkőc vagyok. Szőke hajam van, ami tökéletesen passzol a szemem színéhez, amit nem tudok, hogy valójában milyen, mert valamikor aranysárgává változik. Bizti anyáék rossz pózban csinálták, és azért. Az arcom nagyon hasonlít apuéhoz, olyan helyes vagyok, mint ő. Vagyis hát, helyesebb, csak sosem vallja be, amikor mondom neki. Pedig ez így van. Izmos vagyok, uhh nagyon. Olyan karom van, mint a szabadságharc. 56-os. Magas vagyok, nagyon magas. Kinézek vagy 18-nak, ezért könnyen tudom a dumámat bevetni az idősebb nőknél. Az orvosok is azt mondták, hogy egy fizikai csoda vagyok.  
listen to my story... A történetemre vagy kíváncsi? Hm, most mondjam el? Először fizess nekem, aztán megtudod. *Elveszi a pénzt* Nanana, ennél több kell, adjad csak. *Megint elveszi* Hát ez még mindig kevés, ne legyél ennyire sóher. *Zsebre teszi a többit is* Na, látod? Nem is volt annyira rossz. Szóval, ma van a szülinapom. Igen, ma lettem 7 éves, szóval még adj egy kicsit. Naaa. Szülinapi ajándék gyanánt, kell még pénz. Köszi, tesám. Így gondoltam én is. Szóval, ma születtem, akkor is tök jó idő volt. Sütött a napocska, meg minden ilyesmi. Bár a szél egy kicsikét fújt, de azzal nem nagyon törődtem anyu hasában, mert hát védett a pocikája. Nagy nehezen a világra jöttem, mert nagyon nem akartam még, de a buta csúnya orvos valamilyen szerrel elintézte. Pedig hát csak pénzt kellett volna dobni bele anyába, ha már ott turkált és akkor egyből jöttem volna. Ahj, ilyen buta orvosokat még nem látott a világ amúgy. Én ha az lennék, csak abba a fura lyukba feldugnék egy köteg 20-ast és már készen is lenne a szülés. Én lennék a hónap dolgozója és az asszonyok jönnének hozzám köszönetet mondani. Már értitek milyen formában. Nem? Jó, most nem szeretném részletezni ezeket, mert vannak itt 6 évnél fiatalabbak is. Honnan tudok ilyeneket? Egyszerű. Noah haverom apja felvett egy kis részletet, amin Lydia nénivel fetrengenek meztelenül. De a beteg állat nem gondolt arra, hogy nem a Scooby Doo-ra kéne felvenni. Szóval, azt tanulmányoztam, amikor Anyáék nem látták, és, ahogy észrevettem Stiles bácsi nagyon élvezi a dolgot, így gondolom én is élvezném. Meg, meglestem Apuékat is amikor csinálták, de nyugi nem láttam semmi rosszat. Csak a takaró mozgást, meg hallottam a nyögéseket. Ennyi. Nem nagy cucc gondolom. De az ő hibájuk! Nem csukták be maguk mögött az ajtót, pedig hát tudhatják, hogy egy kisfiú nagyon kíváncsi tud lenni. Túlontúl kíváncsi. Igen, szóval már eléggé felvilágosult vagyok. Tudom, hogy Apa bedugja az övét, anyáéba.
Szeretnél még hallani? Még pénzt! Nem, óóó dehogynem fogsz adni. *Előjönnek a karmai* Ja, hogy ezek? Hát nem tudom, hogy ezek mik. Van, amikor előjön és tök furcsa. De legtöbbször akkor, ha ideges vagyok és ha a hold dagadt. Bár akkor, nem nagyon emlékszem semmire. Apa azt mondja, hogy ez valamiféle betegség, de többet nem akar elárulni, mert nem vagyok elég idős hozzá. Hát ilyenkor tudod mit mondok? Kapja be tövig!

Vissza az elejére Go down


avatarCsüt. Márc. 24, 2016 11:23 am
Vendég
Vendégyou passed the test


Egyetlen kisfiam! *-*

Ritka egy rossz gyerek vagy, mondták már? Rolling Eyes Hihetetlen, hogy előttünk így meg tudod magad játszani, máshol meg egy kisördög lehetsz.Rolling Eyes De attól még mindig nagyon szeretlek.Razz
A karakterlapod már megint olyan lett, mint amit vártam... Megint szörnyen vicces, és kreatív, mint mindig.xdd Egyszer megölsz még az ilyen lapjaiddal, főleg, hogy tudom, ezt nekem kell majd kezelnem mind.Rolling Eyes Remélem azért nem romlottál meg teljesen, és örülök, hogy nálad lesz a kari, jó kezekben lesz.Szottyongat Tudsz mindent már, amit gondolok rólad és az írásodról, így;
Menj, foglald le a halál édes pofid és tudod a dolgod, drága.*-*

Vissza az elejére Go down
 
Nathan Dunbar
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: