• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 11:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Hero McCall


avatarCsüt. Márc. 24, 2016 6:38 pm
Vendég
VendégHero McCall
"It's my name... not who I am"

● becenév: Hero
● születési hely, dátum: BH; 2016. 07. 04.
● kor: 9
● faj: Werewolf / Született
● nemi identitás: Nem értem a kérdést
● play by: Levi Miller
● karakterfajta: jövő

XT ● 21 ● sok ● ez is
you're still have all of me

Külső: kicsi vagyok, székre állok, b*sszátok meg, így se látok. De tényleg! Alacsony vagyok, meg könnyű is, de majd megnövök és erősebb is leszek ám. Barna hajam van, amik mellé igézően kék szemek párosulnak. Mint mondhatnék még a külsőmről? Divatos cuccokat hordok, kiegészítőim a karmok, meg az agyarok, amik olykor-olykor megjelennek, esetleg az arcomon a több szőrzet, ami miatt néha idősebbnek érzem magam apánál is. De ez a külső úgy is változik majd idővel, térjünk vissza később rá, oki?

Belső: igazi rosszcsont… is lehetnék, de nem vagyok. Vagyis tudok olyan is lenni, ha nagyon akarok, de emellett okos is, amennyire egy 9 éves gyerek okos tud lenni. Szeretem a kihívásokat, bele lehet rángatni dolgokba, és ha előtte visszakozok is, úgy is menni fogok, mert miért ne? Ha már túléltem egy bokatörést, akkor más sérülésem is begyógyul, szóval nem látom akadályát a kalandoknak. Barátságos vagyok, csak nem mindenkivel. Néha nagy a szám, megeshet, de melyik gyereknek nem az? Mit meséljek? Idővel ez is változni fog szerintem, de ha meg akarsz tudni valamit, kérdezz. Nem harapok, azt megteszik a szülők.


when i was younger...

Furcsa érzés másnak lenni. Már mint a szó szoros értelmében, hiszen nem vagyok olyan, mint a többi gyerek. Várfarkas vagyok, amiről keveset tudok, mert Apáék még nem sok mindent árultak el róla. Azt mondták ráérek még ezzel, ameddig idősebb nem leszek, én meg nem kérdezősködtem. Úgy sem mondták volna el, akkor minek? Ám a kíváncsiság furdalt, így mikor ők lepasszoltak Lyds néninek meg Stiles bácsinak, hogy a homokozó nénikhez menjenek, sokat faggattam őket. Tőlük se tudtam meg sokat, vagyis inkább semmi új információt. Maradt hát az, hogy majd ha nagyobb leszek, megtudok mindent. Este elmeséltem ezt Noah-nak, aztán a szó valahogy a kiszökésre terelődött. Azt senki ne kérdezze meg, hogyan jutottunk a világító szemek elemzéséből az ablakon való kimászásig, mert nem fogok tudni rá válaszolni. A lényeg a lényeg, hogy ki akartunk szökni, de az ajtón nem mehettünk ki, nehogy Noah szülei felkeljenek és rajtakapjanak minket. Ezért maradt az ablakos megoldás, amiben nekem cseppnyi tapasztalatom sem volt, de Noah-t ismerve, hamar meg fogom tanulni ezt a mesterséget. Azt viszont egyikünk sem sejtette, hogy nem úgy sül majd el a dolog, mint szerettük volna. A haverom sikeresen földet ért, ahogyan látom, persze, neki több a tapasztalata benne. Rajtam volt a sor, kicsit paráztam az egésztől, de végül leugrottam. Csodával határos módon talpra érkeztem, de nem örülhettem ennek olyan nagyon, mint szerettem volna. Ez az érkezés akármennyire is hihetetlen, szerencsétlenül sikeredett, és eltörött a bokám. Felordítottam a fájdalomtól, és csodálom, hogy nem vertem fel vele az egész Stilinski lakot. Akkor bizony mind a ketten kikaptunk volna, de nem így volt. Senki nem jött ki, csak Noah-val voltunk kint az udvaron. Lüktetett a lábam, iszonyatosan fájt, és lilult, amennyire láttam. Próbáltam felkelni, de mindig összecsuklottam, és csak a haverom segítségével tudtam visszajutni a szobájába. Ezt nem lehet eltitkolni… ezért ki fogunk kapni reggel… vagy még most, ha benyitnak. Felpolcolt lábbal feküdtem az ágyban, és szipogtam a fájdalomtól. Majd reggel kitalálunk valamit, addig is én bolond piszkáltam a lábamat, még nagyobb fájdalmat okozva magamnak. Nagy nehezen aludtam el, de nem sokat aludtam. Másnap reggel Lyds néni hangjára keltem fel. Ijedten ugrottam fel az ágyból, mit sem sejtve arról, hogy a lábam begyógyult. Nyílt az ajtó, én meg azonnal ontottam magamból a szavakat.
– Sajnálom, sajnálom, sajnálom. Az én hibám, Noah nem tehet semmiről sem, én… –léptem egyet előre a töröttnek vélt lábammal, és meglepődtem. Kutya baja sem volt, különös, nem? Lyds néni viszont értetlenül nézett rám, így gyorsan választ kellett adnom neki, mielőtt kérdez. – Szóval… én ordítottam az este, mert rosszat álmodtam… bocsánat. –zártam le, és huppantam le az ágyra, hogy aztán álomként elmesélhessem azt, ami valójában történt.
Vissza az elejére Go down


avatarVas. Márc. 27, 2016 10:39 pm
Vendég
Vendégyou passed the test
üdv családunk legújabb tagja


Hero drágám! *-*
Jaj, olyan szépek a szemeid, hogy ez hihetetlen.*-* Ez a pb nagy találat volt, valami irtó aranyos a kis srác, mint a karakter, amit alkottál belőle.aww
Térjünk a lapodra. Már említettem, hogy a jellemed első mondatán már nevettem, de a többi fele is nagyon tetszett. Olyan tipikus gyerekes volt, ahogy egy jó kisfiú gondolkozik. Megleptél, hogy Lyds énem is belevontad a sztoriba, de, ha azt megtudja, hogy kiszökdöstök... Kaptok a fejetekre.:'D Egy játékod már lestoppoltam, így utadra engedlek, tudsz mindent.*-*
Pofid foglalt le, meg keress partnert rajtam kívül:3

Vissza az elejére Go down
 
Hero McCall
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Peter McCall

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: