• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.
Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Estella Lestrange


avatarPént. Márc. 25, 2016 5:07 pm
Vendég
VendégEstella Lestrange
Óvakodj attól, aki sétál a rohanó tömegben

● becenév: E, Ella, Stella,
● születési hely, dátum:1993. október 13. (péntek)
● kor: 22
● faj: ember
● nemi identitás: hetero
● play by: Nina Dobrev
● karakterfajta: jelen

P● 18(és fél) ● nincsen ● van
you're still have all of me

Estella Lestrange legjobb barátnőjét kérdeztük arról, hogy milyen is valójában a színésznő, ha éppen nincsen kamerák előtt.

D: Estella egy rendkívül kedves lány, bár ha a teljes nevén szólítod, leharapja a fejedet, ugyanis nagyon utálja. Azt hiszem a nagymamájától örökölte, akit ugyan szeretett, de a névtől a hideg is rázza. A barátai leginkább E-nek, vagy Stellának szólítják, de az előbbit preferálja jobban.  Nem volt sok kapcsolata, értem ezt mind baráti, mind romantikus attitűdökre, ugyanis sosem állapodik meg hosszú időre. Nem szereti ha lekötve érzi magát, és ez ellen kész is tenni, kíméletlenül, könyörtelenül. Engem szerintem csak azért tűr meg már ennyi éve, mert gyakorlatilag együtt nőttünk fel, az pedig nagydolog. Van egy húga, Camrin, de vele egyáltalán nem tartja a kapcsolatot. Csak féltestvérek, mégsem bírja elviselni, hogy az apja egy másik nő ölében kereste a boldogságot az anyjáé helyett, így arról sem hajlandó tudomást venni, hogy van egy plusz családtagja. A munkája miatt sűrűn utazgat, gyakran ideges, ez pedig meglátszik remegő kezén, és azon, hogy az utóbbi pár évben rászokott a dohányzásra. Az arca mindig tündöklő, sosem lép ki úgy az utcára, ha előtte nem bizonyosodott meg arról, hogy egyetlen bőrhiba sincs a pofiján. Az élet is igen kegyes volt vele, ugyanis nem veri se ráncokkal, se pattanásokkal, nem töredezik az a sötétbarna haja, és szerintem lassan öt éve ugyan abban a súlyban van.
Nagyon szereti az állatokat és a természetet, gyakran lehet látni afféle környezet és állatvédő rendezvényeken, ha tudná a világ összes kismacskáját befogadná, de nem engedem neki, így jelenleg kettő darab cica boldogít minket, mert együtt lakunk. Legalábbis amikor Estella éppen nem bonyolódik valamiféle férfi kalandba. Olyankor képes napokra eltűnni, majd úgy érkezik haza, mintha mi sem történt volna. Nem lehet számon kérni, mert akkor rögvest robban, hogy azt csinál amit akar, mert már felnőtt nő, így inkább ráhagyok mindent, nem akarok ujjat húzni vele. Ismerem rég óta, láttam már, hogyan áll bosszút, és higgyétek el, hogy nem szabad kikezdeni vele. Nem hinném, hogy valaha is rátalál a nagy szerelem, nem az a fajta nő ő, akinek minden vágya, hogy szép családja legyen, és évente potyogtassa magából a gyerkőcöket. Ő Estella. Így kell szeretni.

when i was younger...

Kimondottan csípős az este. Sötét van. Csak a lámpák és a sápadt, kerek hold fénye ad valamennyi világosságot. Magabiztosan lépkedek, már nem bánom, hogy Dakota rám erőltette a műszőrme kabátját, mert ha a bőrdzsekimbe jöttem volna, valószínűleg fáznék. Éppen az utca felé igyekszem, hogy leinthessek egy taxit, ugyanis ma este otthon fogok aludni. Nem is tudom milyen rég óta nem feküdtem már a saját ágyamban. Azt hittem vele más lesz majd minden. Egy és fél hónapig bírtuk együtt, de aztán beütött a krach, ahogy az lenni szokott, és az útjaink, - legalábbis az én részemről – örökre elváltak. Pedig nála tényleg úgy éreztem, hogy képes leszek megállapodni, de az élet, és az a szőke k*rva máshogy akarta.
Nem sírok. Ilyen apróságokon nem fogom felhúzni magam. Egyszerűen csak összeszedtem a kisebb cuccaimat, a körömlakkjaimat, amiket átvittem hozzá, és faképnél hagytam, egyetlen szó nélkül. Ez sokkal jobban fáj neki, mintha kivertem volna a balhét. Amúgy sem ért annyit. A bosszúm úgy is megtalálja majd, ha eljön az ideje.
Megállok a járdán, felemelem bal kezem és intek, hogy megálljon valaki. Ezen az útszakaszom két percenként suhannak el a taxik. Nem is kell sokáig várnom, már látom is ahogyan egy sárga autó lefékez előttem, én pedig készségesen beszállok a hátsó ülésre.
Gyorsan elhadarom a címet, ahová mennék, mert semmi kedvem nincsen hosszabb beszélgetéshez, ő mégsem tapos rögtön a gázra. Csak zöld szemeit látom, amikkel engem figyel a visszapillantóból.
- Igen, én vagyok! Na, csak menjünk már.
- Nem tudom, miről beszél hölgyem, igazából csak az elkenődött rúzsát figyeltem. Kér egy zsepit? – kérdezi tőlem, amivel igazán zavarba hoz. Belenyúlok a kabátom zsebébe és kétségbe esetten kezdek benne turkálni, hogy a kezembe akadjon egy zsebkendő.
- Tessék – mondja, s mikor felnézek egy egész kötegnyi zsepit tart felém, kihajolva az ülés mögül. Elveszem tőle, de közben kerülöm a tekintetét. Azóta nem éreztem magam ennyire elveszettnek, mióta apa elhagyott minket. Könnyek gyűlnek a szemembe, így inkább elfordítom a fejem és kibámulok az ablakon. A sofőr elfordul, rálép a gázra, nem kérdezősködik, nem tart fel, feltűnt neki, hogy ez most nem az a pillanat, amikor szívesen bájcsevegnék. Hagyom, hogy a könnyek legördüljenek az arcomon, fehér csíkokat hagyva az alapozórétegben. Látom, hogy a távolban rózsaszínre színezi az eget a felkelő nap. Talán meg kéne változnom. Ekkor hallom, hogy a sofőr megköszörüli a torkát, majd olyan kérdés szökik ki a szájából, amiről azt hittem, sosem fogom hallani.
- Mondja kisasszony, hisz maga a természetfelettiben? – csönd telepedik a kocsira. Ki lehet ez az idegen? Vajon tudja, hogy az anyám vérfarkas volt?
Vissza az elejére Go down


avatarPént. Márc. 25, 2016 6:06 pm
Vendég
Vendégyou passed the test
üdv családunk legújabb tagja

Művésznő! *-*

Igaz, csak alig pár órája vagy az oldalunk tagja, de mit ne mondjak, máris megkedveltelek.Smile Örülök, hogy itt vagy, és remélem, hogy jól fogod magad érezni itt.*-*
A neved nagyon megfogott, szeretem a karaktereddel ellentétben az Estella nevet, nagyon különleges, eltaláltad.*-*
Térjünk a lapodra. Jó hamar elkészültél vele, és mégis milyen jó lett.aww A fogalmazásmódod valami szemet gyönyörködtető, nagyon jól bánsz a szavakkal. Etetted a szavaidat velem, nagyon jó keretet adtál a történetnek. A jellem ötletes, hogy E. legjobb barátnője mond véleményt a leányzóról. Sajnálom, hogy E. élete nem úgy alakult, hogy megtalálja a megfelelő társat, de, ha vigasztal, lehetne rosszabb is. A sofőr kérdése még engem is sokkolt, erre nem számítottam, de jó fordulat, hogy édesanyád a vérfarkasok táborát erősítette.:3: Nem tartanálak fel tovább, követni foglak szó szerint, és nem szó szerint, kíváncsi vagyok hogyan alakítod az életed.^^
Irány az avatarfoglaló, majd keress játékpartnert, mindkettőhöz lejjebb találsz linket.:3 Jó játékot.*-*

Vissza az elejére Go down
 
Estella Lestrange
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Rodolphus Lestrange

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: