• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Tobias Parker


avatarPént. Márc. 25, 2016 6:33 pm
Vendég
VendégTobias Parker
ide jön egy rövidke idézet vagy vmi

● becenév: Toby
● születési hely, dátum: BH, 1998. Március 25.
● kor: 18
● faj: Hellhound
● nemi identitás: Heteró
● play by: Josh Hutcherson
● karakterfajta: jelen

Minden ugyan az, mint Dannynak hmm
you're still have all of me

Külső:
Haj: A színe barna. Most mondhatnám, hogy mogyoró, gesztenye, kakaós vagy kaki színű, de az ilyenekhez nem értek, szóval csak simán barna. A formája....hát nagyon változó. Én sose foglalkoztam vele, de Thomas azt mondta, hogy ez így nem jó. Azt mondta, hogy felfelé kell állnia, hogy bejöjjön a szép lányoknak, mert azt is mondta, hogy a lányok a felálló dolgokat szeretik. Nem értettem, hogy mire gondol, de úgy voltam vele, ha annyira akarja akkor állítsa fel.
Szem: Ezt sajnos nem tudom. Vagyis én nem látom a saját szemem. Mármint látom, de csak a tükörben és az most meg nincs nálam. Úgy emlékszem, hogy az is barna, mint a hajam. De ha még sem, akkor ne engem hibáztass, hanem nézd meg magad. Állítólag, ha jól megnézed akkor észre veszel valamit benne, ami felnőttekéből hiányzik, a gyermeki csillogást vagy mit. Én hiába néztem nem láttam semmit, de megengedem, hogy megkeresd benne.
Száj: Az ajkaim ilyen vékonykák, ami a haverom szerint gáz, mert csókolózáshoz jobb a vastagabb. Nekem még sosem volt bajom vele. Bár nem is csókolóztam még, de még ráérek, addigra hátha megvastagodik. A fogaim egyenesek, mert középiskolás koromban hordtam fogszabályzót. A fogaim, pedig szép fehérek, mert szintén kiskoromban a szüleim azzal vesztegettek meg, hogyha szépen megmostam minden reggel és este, akkor másnap kaphattam csokit és most, hogy nincsenek így is megtartottam ezt a szokást, csak most már én veszem magamnak a csokit.
Mosoly: Ez olyan nyomi. Mármint szerintem olyan, mint valami bohócnak, de a lány ismerőseim azt mondják, hogy aranyos. Ha pedig Thomast kérdezem meg, hogy neki mi a véleménye a mosolyomról, akkor inkább hallgat. De hogy miért azt nem tudom.
Test: Általában, ha rám néznek, nem mondják meg, hogy 20 éves vagyok. Nem csodálom, mert tényleg kölyök pofim van, meg nem vagyok valami magas sem ezzel a 170cm-rel. A súlyomat nem árulom el, mert az titkos, de lefizethető vagyok. Az alkatomat elárulom, mert az úgy is látszik, ha rám nézel. Nem vagyok vékony, de duci sem, inkább azt mondanám, hogy izmos. Juj ez nagyképűnek hangzik? Jó nem vagyok én Shongoku, de a legjobb haverom, azaz Tom, mindig elvisz magával a konditerembe, mert fontos, hogy meg tudjam védeni magam meg a szeretteim. Vagyis szerintem ezért kell, de Thomas azt mondja, hogy azért, mert ez bejön a csajoknak.... pedig ez nem is felálló dolog.
Belső: Utálom magamat jellemezni. Na várjatok. A középiskolában írtunk egymásról ilyen egy szavas jellemzést. Remélem az megteszi majd.
Gyerekes: Ezt írták a legtöbben. De hogy miért azt nem értem. Na jó van benne igazság, mert tényleg nem úgy viselkedek, mint egy korombeli. Talán inkább, mint egy 10-12. De nem tehetek róla. Szerintem megsérült valami annál a balesetnél kiskoromban és azért maradtam így. De minden gyerek más, szóval nem lehet azt mondani, hogy gyerekes vagyok. Vagy mi...
Könnyen megvesztegethető: Ez teljes mértékben igaz rám. Adj egy csokit és tiéd minden tudásom. De nem csak csokival lehet ám megvesztegetni. Sok mindent szeretek, ha simogatnak, ha rendesek velem, ha megnevettetnek és így tovább. Sajnos emiatt a titoktartás sem nagyon megy, szóval ha titkot akarsz elárulni azt gondold át előtte.
Barátságos: Menten elpirulok ezektől a szép dolgoktól, amit írtak. Tehát barátságos... hm. Tényleg barátságos vagyok. Nem félek odamenni idegenekhez és beszélni felük. Hamar össze is tudok barátkozni bárkivel, bár aki nem akar azzal úgy sem tudok.
Nem tud csajozni: Tuti, hogy Tom írta. Majd még kapni fog ezért. Nem tudom, hogy miért vagyok ehhez ilyen béna. Mindent megpróbáltam már, de sose jön össze egy lány se. Általában, ha bevallom egy lánynak az érzéseimet akkor kiröhög, megborzolja a hajamat és azt mondja, hogy aranyos vagyok. De miért nem tudok csajozni? Talán nem vesznek elég komolyan. Bár nehéz is lenne, hisz amint hozzám szól egy lány, már el is vörösödök és teljesen összezavarodok. Majd talán valamikor sikerül, ráérek még.
Kitartó: Ezt gyakran mondják rám. Nem tudom, hogy azért mondják e, mert annyi rossz történt már velem és mégis tudok vidám lenni vagy valami másért. Amúgy tényleg az vagyok, hiába rakták fel kiskoromban a csokit a szekrény tetejére, én akkor sem adtam fel, hanem valamit kitaláltam. Bár sose volt valami jó logikám, de kreatív voltam, szóval valahogy mindig megoldottam.
Nagyjából ennyi tudok mondani a belsőmről. Ha többet akarsz tudni akkor ismerj meg.

when i was younger...


Toby egy napja
- Reggeli! - kiáltotta az ajtó túloldalán Thomas anyja. Mindig is olyan kellemes hangja volt. Imádtam az anyját. Olyan rendes volt velem mindig is. Hosszan elnyújtóztam az ágyban. Nehezen kimásztam az ágyból és kimentem a konyhába. Szépen meg volt már terítve. Mindig is adtak erre. Leültem az asztalhoz a szokásos helyemre. Négy fős az asztal, mert a két végénél nincs szék. Én mindig Thomas mellé ültem, a szülei pedig egymás mellé. Nagyon fura volt a helyzet, de ez alatt a közel 10 év alatt sikerült már nagyjából megszoknom. Mindenkinek fura lenne, ha egy teljesen más családhoz kerülne, mert mindenkije meghalt. Sajnos ez az igazság, az egész családom meghalt, amikor leégett a házunk. Csak én éltem túl. Szerencsére a legjobb haverom családja olyan rendes volt, hogy befogadott és úgy neveltek, mintha a sajátjuk lennék. Szépen megreggeliztünk majd mindenki visszavonult elkészülődni. Felöltöztem sima hétköznapi ruhába és már mentem volna ki a szobából, de ekkor benyitott Thom.
- Mehetünk tesa? - mi ez a tesázás? Nem tetszik ez a szleng vagy minek hívják.
- Bocs haver, de nekem ma állásinterjúm van. Már 20 éves vagyok és még mindig nem dolgozok csokigyárban. - mindig is az volt az álmom, hogy Charlinál dolgozhassak a sok umpalumpa között, de kiderült, hogy nem is léteznek. Hatalmas átverés volt. Még jó, hogy a mikulás és a húsvéti nyuszi nem az. Kéne pénzt szereznem, mert pénz nélkül nem jutok el cukorországba, meg jó lenne fizetni valami lakbérszerűséget, hogy meghálálja a befogadást.
- Kanyu. - úgy néztem rá, mint valami kínai turistára, aki megkérdezi, hogy hol a legközelebbi lefotózható valami.
- Kanyu? Na jó ezt most honnan a kukimból szedted? - erre Tom reakciója egy hatalmas nevetés. Még rendesen be is könnyezett.
- Most mi van? - néztem rá komoly arccal ő meg még mindig nevetett tovább.
- Mi az, hogy honnan a kukimból? Azt úgy mondják, "honnan a faszomból szedted". - mondta könnyes szemekkel. Ezen mi volt ennyire vicces?  
- Én nem használok ilyen szavak, de most mennem is kell, ha nem haragszol. - kiléptem a szobámból és visszanéztem a barátomra, aki az ágyamon fetrengett a nevetéstől. Szerintem azért ez nem volt ennyire vicces. Beültem a kocsimba és elhajtottam egészen a Sinemáig.
~~~
Csak ezen a helyen kerestek korombeli srácokat, vagyis volt más is, de itt a legnagyobb a fizetés. Bementem egy irodába, ahol egy szimpatikus férfi ült és még pár embere körülötte.
- Jónapot. Tobias Parker vagyok és az álláshirdetésre jöttem. - illedelmesen köszöntem a bent lévő férfiaknak és hölgyeknek. Ezt tanították be nekem. Ezek után jött pár rutin kérdés, ami minden ilyen elbeszélgetésen van. Mivel szinte minden ilyesmi helyen ilyenek a kérdések, ezért előre begyakoroltam az ismerősökkel. Viszont ezek után olyan dolog történt, amire nem számítottam. Már kezdetben is gyanús volt, hogy nem engedték meg, hogy leüljek, na de ez.
- Megtenné nekünk Mr. Parker, hogy leveszi a pólóját? - meglepetten néztem rájuk. Hogy mit? Póló nélkül kell majd mixerkednem? Jó ebbe nem halok bele. Megfogtam a pólóm alját és lehúztam magamról. Sajnos nem úgy sikeürlt, ahogy akartam, mert beszorult a fejem. Szerencsémre az egyik fickó lehúzta rólam a pólót én meg illedelmesen megköszöntem. Amelyik lehúzta rólam az odajött hozzám és végigsimított a hasamon.
- Ez megfelel. - mondta elégedett mosollyal. Erre még ledöbbentebben néztem.
- Most a nadrág! - szinte már rám parancsoltak, szóval azt is levettem.
- Most pedig vedd fel ezt. - odanyomtak a kezembe egy anyagot. nagyon kicsi volt. Széthúztam és megláttam mi az. Az a pici izé volt, amit a lányok hordanak a strandon az alsó részükön. Mi is a neve? Na mindegy, szóval egy olyat ilyen párducmintásban. Na én ezt tuti nem veszem fel. Szerintem elnézték a nememet. Én fiú vagyok. Nyugi Toby, a cukorország kapujába csak így juthatok el.
- Hát jó. - nézegettem még egy darabig, de kivették a kezemből.
- De most másik teszt következik. - A fickó, aki mindig beszélt, kicsatolta az övét és letolta a nadrágját. Mit akar ez?
- Nem kételkedem a dolgaikban, de egy mixernek miért kell ilyeneket tudniuk? - erre elkezdtek nevetni.
- Bocs kölyök, azt hittük te másra jelentkeztél. - hátba veregettek és utána megmutatták végre, hogy mi lesz a dolgom.
~~~
Fáradtan értem haza az első napról. Nem hiszem el, hogy máris beállítottak. Hiányzik a délutáni alvás. Beléptem a lakásba és egyből a vérző Thomast pillantottam meg.
- Haver jól vagy? - odasiettem hozzá.  
- Persze persze. Menj csak aludni. - rám mosolygott azzal a megnyugtató mosolyával. Elhittem neki, hogy nincs baj és elmentem lefeküdni aludni.
És ekkor léptem én a színre. Lángba borítottam a gazdatestemet és elgyalogoltam egy hulláért. Ja, hogy ki vagyok? Az titok, de hogy nem Toby az biztos. Toby halott! Már régóta az. 10 évet élt szegényke. Egy rosszakarójuk rágyújtotta a házat az egész családra és mindannyian bennégtek. Tobias is, de megsajnáltam, ezért beleköltöztem. Tiszta jó fej vagyok nem? Halhatatlanságot adtam neki. Jó ez túlzás, de csak nagyon nehezen lehet megölni a srácot. És hogy mi a hátránya neki ebből? Minden este előjövök és eltüntetem a természetfeletti hullákat, akiket szanaszét hagytak. Egyfajta takarítónőnek érzem magam ilyenkor. Toby sose fog rájönni, hogy én létezek, mert az a haverja minden este hazaviszi és rendbe rakja. Nagyon gyanús az a srác, túl sok körülötte a hulla.
Vissza az elejére Go down


avatarVas. Márc. 27, 2016 2:12 am
Vendég
Vendégyou passed the test
üdv családunk legújabb tagja


Toby *-*
Ne várj tőlem most túl nagy elfogadót, mert hajnali 3-om van a hülye átállítás miatt >< Szóval, a jellemednél röhögtem. Még egy szerencsétlen kölyök? Remek, de ha te azokat szereted hozni, nem szólok bele. A történeted sikerült viccesre alakítanod, és itt se hazudtoltad meg önmagadad. Ugyanolyan szerencsétlen, mint Danny, ha nem szerencsétlenebb. De nekem tetszik, szóval irány foglalózni játszani, mert ugye már lefoglaltam neked az arcod, és szedjél hullákat, utánam kellesz *-*


Vissza az elejére Go down
 
Tobias Parker
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Kai Parker
» Jo Parker
» Barry Benson
» Jessica Drew / Póknő
» Perselus Tobias Piton

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: