HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


akinek a nyelvét a forró tea megégette
megfújja még a jégcsapot is
légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van
Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

2012.06.17
adminisztrátorok
értünk léteznek mindannyian
hurricane bartholomew

főadmin
stella argent

admin
opal wroblewski

admin

kérdezz tőlük
jelentkezz be
a felejtés vértelen halál
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
nincs vita, se dráma
utolsó posztok
legyen életünk felkiáltójel
aktív lakosaink
bennünk nincs ki rendet teremt
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.
nyerteseink
a téli szavazás legjobbjai
Stella Argent

női karakter & szépség
Vinny Foley

bohóc
matthew evans

őrangyal
Elysian Landre

művész

gratulálunk!

Share | 
 
 Lucifer Turner
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down Vendég

avatar

Vendég

Vas. Márc. 27, 2016 3:59 pm

Lucifer Turner
Mi többet remélhet az ember, mint hogy uralma alá hajtsa a halált?

● becenév: Luci, Luc, Lulu(ezt csak engedéllyel)
● születési hely, dátum: London, 1066
● kor: 950
● faj: Kitsune
● nemi identitás: Heteró
● play by: Tom Ellis
● karakterfajta: Jelen

Secret ● - ● - ● Sok-sok év
you're still have all of me

Kezdjük szerintem először a belső tulajdonságaimmal, mert jobb szeretem hamarabb letudni a nehezebb dolgokat. Szerintem a külsőmről is lerí, hogy milyen vagyok nem? Biztos vagyok benne. Manipulatív, pszichopata teremtés. De az én pszichopataságom nem a tetteimben nyilvánul meg, hanem a gondolkozási módomban. Mert én elkerülöm a harcot, értelmetlen erőfitogtatás. Legtöbbször azoknak mondom meg, hogy tegyenek meg nekem valamit, akik tartoznak. Mert üzleteket szoktam kötni, és van amikor egyből kérem a részem, de van, amikor azt mondom, hogy hagyom későbbre. Ez attól függ, hogy milyen kedvem van és a helyzetem, hogy áll. De ne higgye azt senki, hogy nem tudok harcolni. Dehogynem. Jártas vagyok minden küzdősportban, és folyamatosan fejlesztem a testem. Majdnem ezer évem alatt, rengeteg tudást magamba szívtam már és, ha arra kerülne a sor, hogy mégis verekednem kell, akkor nem kegyelmezek senkinek. Utálom bepiszkítani a ruhámat, de ha muszáj, akkor az illetőnek tőből fogom kitépni a karját, átlyukasztani a mellkasát, és a végtagjait felszúrni a Parlament tetejére, hogy mindenki lássa azt, hogy kibe próbált belekötni. Ne cécóz velem, mert nem éri meg. Egy ideig tűrök, hagyom a szent beszédet, de ha megunom, akkor legyen az gyerek, férfi, nő, összeroppantom.
A külsőmről mit mondhatnék? Nem akarok túl sokat beszélni erről, mert ha rám nézed látod a tökéletességet. Magas vagyok, 185 centiméter és hozzátartozó sportos, szálkástestalkattal. A hajam volt már mindenféle az évszázadok során, mindig a divatnak megfelelően változott. Volt olyan, hogy hátközépig ért, volt vállig, teljesen kopasz, oldalt felnyírt. Most csak fokozatba van szedve felül, hogy ne kelljen fele sokat cécózni. De még így is divatos. A színe fekete, ami tökéletesen passzol a sötétbarna, ami már-már fekete színű íriszeimhez. Mindig az évjáratnak megfelelően öltözködöm, törekszek arra, hogy minden ingből, szmokingból legyen meg a legújabb és a legjobb. Csak azt hordok, mást nem. Rajtam soha nem fogsz látni melegítőalsót. Kiegészítőt nem hordok, nincs szükségem rá. Tudjátok, elég ennyit elmondani, mert az Ördög a részletekben rejlik.

when i was younger...

„Pain without love”
Biztosan hallottatok sok pletykát arról, hogy van Pokol és Mennyország. Nem igaz. Csak a Sötétség és a Fényesség, s közöttük meg az Életfája, amin közlekednek a lelkek, fel-le. Ott történik a természetes kiválasztódás, ott selejteznek. Aki megfelel az elvárásoknak az feljut a Paradicsomba és ott a Teremtő oltalmába veszi. Ne higgyétek azt, hogy az Isten, nem, köze sincs hozzá. Ő csak megteremti a Világokat, és a Fényességbe került lényeket magához öleli, hogy a megérdemelt pihenést elindítsa. Ott nincsenek hárfázó angyalok, csak a Teremtővel találkozik a lélek és miután magához ölelte, egy képzeletbeli világot alkot neki, ahol meg lesz mindene, amire valaha vágyott. S mi lesz, ha lekerül? Egyszerű, a Sötétség Ura magához fogja szólítani, és eldönti, hogy milyen a tetteiért milyen büntetést érdemel. Hogy ki a Sötétség Ura? Nehéz megmondani, ez mindig változik. Jelenleg? Egyszerű. Aki most éppen mesél neked. Lucifer. Én. Nincsen vezetéknevem, csak azért vettem fel egy parasztét, hogy ne legyen ez feltűnő. Most azt kérdezitek, hogy a keresztény vallásban megjelenő Lucifer azonos-e velem? Nem. Egyáltalán még meg sem közelíti az igazságot. Csak egy morbid véletlen ez az egész. Ez milyen vallás, amiről beszéltem? Nehéz lenne megmondani, mert ez is változik mindig, de ha jól tudom a mai emberek, most shámánizmusnak nevezik. De azzal a Luciferrel, nem csak a keresztnevünk ugyanaz, hanem a becenevünk is. Sátán. Gondolom akkor most egyből arra asszociáltok, hogy jaaj az Ördög, biztos gonosz meg ilyenek. Elmondanám nektek azt, hogy teljesen igazatok van. Nálam rosszabb lényt még a Föld nem látott. Nem, nekem nem szokásom harcolni és embereket kínozni. Azt elintézik az embereim. Üzletember vagyok. Ha egy embernek szüksége van valamire, jön hozzám és én segítek neki. Természetesen nem ingyen. Semmi sincs ingyen. Mindennek megvan a maga ára. Ezt árat lehet később kérem, lehet, hogy egyből. Ez a kedvemtől függ. „Alkut kötök az Ördöggel”. Ez a vállalatom neve. Csak vicceltem. Tudják ők, hogy egy nagyhatalmú emberhez kell jönni, aki mindent megtehet. Azt mondjátok, hogy gyáva vagyok, mert más háta mögé rejtőzöm? Soha nem tettem. Én csak előkészíteni szeretem a kínzást, nem csinálni. De ha még is megtámad valaki, akkor könyörtelenül végzek vele. Nálam erősebb és hatalmasabb lénnyel nem találkoztál még. Lehet, hogy nem szeretek kínozni, de a mestere vagyok. Nálam jobb vallatóval még nem láttál. Nem látszik a jellememből? Csak ez akkor derül ki, ha megtámadsz. De utána szaladj, mert édes a bosszú.
Vissza az elejére Go downVendég

avatar

Vendég

Hétf. Márc. 28, 2016 10:47 am

you passed the test
üdv családunk legújabb tagja


Lucifer úúú
Nem is vártam tőled nást! Mint tudod a pb választásod nekem tetszik, és nem, nem emiatt fogom elkezdeni a sorozstot maximum egy icipicit.
A jellemed nagyon tetszik, nem hazudtoltad meg önmagadat, úgy ahogy az előtörténetnél sem. Igazán érdekes, ahogy feldolgozta ezt a Fényesség - Sötétség dolgot, az írásod pedig mint mindig most is olvastatta magát.
Nyomás foglalózni meg játszsni, majd velem is egyszer *-*

Vissza az elejére Go down
 
Lucifer Turner
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Lucifer ~készülőben~
» Sophie Turner

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Relaxing :: Karakterlapok-
Ugrás: