• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.
Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 little Hale


avatarVas. Márc. 27, 2016 5:15 pm
Vendég
VendégHope Hale
ide jön egy rövidke idézet vagy vmi

● becenév: csak Hope
● születési hely, dátum: Beacon Hills; 2016. Január 11.
● kor: 9
● faj: ember
● nemi identitás: hetero
● play by: Mackenzie Foy
● karakterfajta:  jelen

K.● 16 ● Malia ● 4 éve kb
you're still have all of me

Hosszú, hullámos mogyoróbarna színű hajam van, amit mindig kiengedve szoktam hagyni, bár néha amikor Cora néninek olyan kedve van, akkor megszoktam kérni, hogy fonja be, és akkor úgy szoktam hordani. Gyönyörű nagy, zöld szemeim vannak a szám az ívelt. Szeretem a színes ruhákat, a mintákat és az állatokat.
A koromhoz képest érett vagyok, hamar felfogom a körülöttem történő dolgokat, érzem egyes emberek tetteinek a súlyát. Szeretek barátkozni, rendszerint oda szoktam menni más gyerekekhez, hogy van-e kedvük játszani, vagy lemenni a játszótérre. Már most is szeretek komoly dolgokról beszélgetni, - ez főként a családomat szokta takarni, róla akarok minél többet megtudni - de időm nagy részét még akkor is az teszi ki, hogy élvezem a gyerekkoromat. Sokat játszok, rendszerint Cora néni lányával, Nadival, szerencsére jól kiszoktunk jönni. Szeretek labdázni, állatok közt lenni. Mindig is szerettem volna egy kiskutyát, de soha sem kaphattam, pedig imádom az állatokat és olyan jól kijönnék egy kis állattal, magamhoz ölelném, simogatnám a kis puha szőrét.

when i was younger...

2016. Január 11.-én születtem a Beacon Hills-i kórházban, újszülöttként, kicsi voltam, az orvosok azt sem tudták, hogy vajon megélem-e a reggelt, tekintve, hogy a szülés közben akadtak komplikációk és az anyukám nem élte túl a szülést. Nem ismerhettem őt, igazából semmit sem tudok róla, a családom többi tagja nem ismerte őt, ezért az anyám kilétét és azt, hogy milyen volt, sajnos homály fedi.
A születésem után a kórházban dolgozok értesítették a hozzám tartozót, aki az apum volt, róla Cora néni mesélt. Azért kerültem ide, mert apa szerint Beacon Hills nem volt biztonságos számomra, így ide hozott a testvéréhez. Ő is itt volt velünk, szerettem a vele töltött pillanatokat. Eljött velem a játszótérre, hintáztam, meséltem neki, hogy hogyan szoktak telni a napjaim, miket szoktam nézni, milyen meséket szeretek, egyszerűen elmondtam neki mindent ami csak az eszembe jutott. Szerinte ő nem jó apa, ezért is ment vissza Beacon Hillsbe, engem pedig Cora néninél hagyott. Nem bírt minket, Nadiat és engem, ezért elment. Eleinte nagyon magam alatt voltam, nem értettem, hogy apa miért hagyott itt, hogy miért nem szeret engem, hiszen nem tettem semmi rosszat, mindig kedves voltam vele, játszottam vele. Ahogy végig gondoltam az együtt töltött időnket, nem jutott eszembe az emlékeinkből olyan ami rossz lenne, sőt, amikor rám nézett, akkor a szemében láttam a szeretetet. Láttam, hogy szeret, most még is olyan érzésem van, mintha az ellenkezőjét érezné irántam, hiszen csak úgy itt hagyott, magamra hagyott. Nem arról van szó, hogy Cora nénit nem szeretném, csak... Szükségem van az apukámra, szükségem van arra, hogy vele legyek. Lehet ezt anyától örököltem, ragaszkodós típus vagyok, nagyon hamar szeretek meg másokat és nehezen engedem el őket, apát is nehezen tudom elengedni. Hiányzik...
Végül sikerült beletörődnöm abba, hogy apa nincs velünk, és újra jól elvoltam a többiekkel, akik itt voltak nekem, közben egyre több ismerősre tettem szert, szerencsére mindig is szerettem barátkozni, ezért sok barátot ismertem meg, akikkel együtt játszunk, átmegyünk egymáshoz, és eszünk sok-sok finom sütit, amikor valamelyik szülő süt nekünk.
Nap követte a napot, így teltek el a hetek, az összes úgy, hogy próbáltam kihasználni azt az időt, amikor még gyerek lehetek, hiszen ahogy látom a felnőtteket... Nem szeretnék felnőni, jó ez nekem így. Aztán egyik este Cora néni rosszul lett... Nem tudom mi volt a baja, nem mondta el, csak elküldött minket Beacon Hillsbe, apához, hogy nála kell lennünk. Nadiaval értetlenül álltunk az egész előtt, de nem kérdezgettünk, hagytuk, hogy a felnőttek intézzék a dolgokat.
Tádám, itt is lettünk Beacon Hillsbe, ami egyrészt jó, másrészt pedig rossz. Azért jó, mert végre apával lehetek, már nagyon hiányzott, bár azt még nem mertem tőle megkérdezni, hogy miért hagyott el még régebben, mert félek a válaszától, félek, hogy azt válaszolja, hogy azért ment el, mert nem szeret engem... Rossznak pedig az a rossz, hogy Cora néni nincs velünk, ő nevelt fel, nagyon megszerettem és olyan furcsa, sőt, rossz érzés, hogy nincs a közelemben. Az anyukámat már elveszítettem, úgy, hogy nem ismertem őt, azt sem tudom, hogy milyen is volt ő igazából, nem akarok még egy embert elveszíteni az életemből... Azt nem bírnám ki.


A hozzászólást Hope Hale összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Márc. 27, 2016 6:24 pm-kor.
Vissza az elejére Go down


avatarVas. Márc. 27, 2016 5:43 pm
Vendég
Vendégyou passed the test
üdv családunk legújabb tagja


Kicsilány! *-*
Valami hihetetlenül aranyos pb-d van és neved, nagyon szeretem mindkettőt.:3 Örülök, hogy érkezett hozzánk még egy kisgyerek, hiszen a Jövő térrel ezt akartuk elérni, hogy a komoly felnőttes dolgok mellett érkezzenek tisztalelkű gyermekek, akik hoznak egy kis jókedvet az eleve szórakozott életünkbe.:3
A lapodra térve megint nem csalódtam benned. Hoztad a formád, nagyon szépen kezelted a szavaidat, és mintha egy gyerek naplóját olvastam volna.*-* Sajnálom a szüleidet, egy gyereknek sosem kellene ilyen hamar elvesztenie az anyját. Remélem az életed zökkenőmentes lesz hamarosan, és jól érzed magad nálunk.Szottyongat
Pofifoglaló és játékostárs keresőhöz itt találsz lent direkt linket, less be mindkettőbe mindenek előtt.aww

Vissza az elejére Go down
 
little Hale
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Karakter kereső
» Ariadne Hale

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: