• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Cassiopeia Morningstar


avatarVas. Márc. 27, 2016 10:34 pm
Vendég
VendégCassiopeia Morningstar
ide jön egy rövidke idézet vagy vmi

● becenév: Cassie
● születési hely, dátum: Franciaország,  1400 tele
● kor: 616
● faj: Ocean Kitsune
● nemi identitás: Heteroszexuális
● play by: Elizabeth Olsen
● karakterfajta: Jelen

user neve ● kora ● multi ● tapasztalat
you're still have all of me

Ha először rá néz az ember, csak egy aranyos szőke fiatal lányt látnak. Ami tökéletes álca, mert több, mint hatszáz év van mögötte, így a beszédében néha lehet érezni a komolyságot, a régiséget, amit igyekszik ugyan leplezni, de nagyon nehezen megy neki. Főleg az új munkahelyén, ahol azt hiszik fiatal friss diplomás orvos, pedig többet látott, mint a kórház együtt véve. Túl élte a francia forradalmat, a két hatalmas világégést, s tucatnyi háborút, ahol vagy nővérként dolgozott, vagy ő maga is harcolt, ha arra került a sor.
A harcok főleg a lelkén ejtettek sebeket, a mai napig gyötrik rémálmok. Ám igyekszik mindig pozitívan látni a dolgokat, s szeret segíteni az embereken, főleg a betegein. Mindig mosolyogva közlekedik a kórházban, nem szeretné, ha úgy látnák az emberek, hogy szomorú valamiért, mert úgy gondolja ép elég baj, hogy egy kórteremben kell tölteniük a napjukat.
Öltözködése egyszerű, szereti a praktikus ruhákat, a haja színét viszont szereti változtatni, hol barnára festi, hol pedig szőkére, jelenleg szőke árnyalatban pompázik. Hatalmas zöld szemeiben mindig van valami csintalanság, valami megfoghatatlan vadság, ravaszság, ami a fajtája miatt van. AZ ocean kitsunékhoz képest viszont sokkal nyugodtabb, nem annyira szeszélyes, mint a többi társa.

when i was younger...

Közel egy éve jöttem költöztem Beacon Hillsbe. Nem én akartam idejönni, egyszerűen így alakult, ami a legjobban fájt, hogy egyedül érkeztem. A férjem egyszer csak kitalálta, hogy időre van szüksége, ötven éve házasok vagyunk, erre bekattant, nem értettem az okát, sőt el se magyarázta, csak egy nap arra mentem haza, hogy nincs otthon. Se egy levél, se egy telefonos üzenet, hogy merre van, a közeli ismerősből kellett kiszednem hol van. A helyet nem tudta ugyan megmondani, így két hónap várakozás, nyomozás után Amerikába utaztam, nem adtam fel, csupán megadtam neki azt amire vágyott. Időre.

A mai nap is úgy kezdődött, mint a többi. Felkeltem, enni adtam a macskának Mr. Spock Kapitánynak, majd elmentem dolgozni a kórházba. Benéztem a betegeimhez, főleg a kicsi Margaret érdekelt, bárányhimlőt kapott el, de nem értette miért kellett itt lennie, és nem otthon a testvérével.
- Hamarosan hazamehetsz Margaret, nagyon szép gyógyulsz, már nem vagy pöttyös nagyon. – simogatom meg az arcát egy mosollyal.
- De biztos, hogy hazamehetek? Hiányzik a kutyám..anyu szerint én is neki.. – pislog rám a hatalmas kék szemeivel.
- Igen..három nap múlva már mehetsz is, és játszhatsz vele. Később jövök, az anyukád már itt is van. – hagyom ott őket, s tovább indulok.
Éppen McCall szólongat, legalább három perce mikor odafigyelek végre, furcsa érzés kerülget amióta a kórházban vagyok, csak nem tudom megmondani, hogy mi, ezért kicsit szétszórt lettem.
- Hogy mi? Máris megyek Hopkins úrhoz, de türelmetlen egy öregember. – ingatom meg a fejem.
- Cassie, minden oké? Furcsa vagy ma..Mrs. Norrisnak is rossz gyógyszert akartál beadni, szerencsére észrevette a nővér. – aggódó pillantást kapok a részéről.
- Ne aggódj miattam, jól vagyok, biztos az időjárás teszi. – felelek egy széles mosollyal, majd az öreghez sietek, ki tudja milyen türelmetlen már, nem akartam még tetézni, amúgy sem szeret itt lenni, s akkor is neki kell az elsőnek lenne, ha éppen műtétem van, mert ő egy háborús hős, aki megjárta Vietnámot.


A nap végén nem haza megyek, hanem az erdőbe, már délutántól belém hasított valami, hogy nekem oda kell mennem, ám fogalmam nem volt arról, hogy kit, vagy mit kell keresnem. Legszívesebben homlokon csaptam volna magam amiért nem hoztam magammal a katanám, legalább a két japán tőrt magammal hozhattam volna. De még azokat is otthon hagytam. Reménykedtem benne, hogy nem kell bántanom senkit, kard, sai nélkül is roppant veszélyes vagyok, még akkor is, ha csak hat farkam van még. Már azzal is lehet rókatüzet okozni, vagy egyszerűen elárasztom vízzel a rám támadó alakot.
- Te?! – horkantok fel dühösen mikor meglátom a férjem, háttal áll nekem, de az lényegtelen ennyi éve után már vakon felismerném..
Vissza az elejére Go down


avatarHétf. Márc. 28, 2016 11:30 pm
Vendég
Vendégyou passed the test
üdv családunk legújabb tagja


Cassie *-*
Engedd meg nekem, hogy kitérjek a nevedre, ami nem egyszerű, de nagyszerű, különleges, és nem lehet mindennap belefutni ilyen nevekbe, én már ezért adok neked egy piros pontot, a másikat pedig a pb választásod miatt kapott, hiszen Elizabeth egy csodálatosan szép nő, és nagyon jól illik egy ocean kitsune-hoz.
Térjünk át a lapodra. A jellemed nem volt túl hosszú, mégis egész szépen nyerhettünk betekintést abba, hogy milyen is a karaktered miken ment keresztül, és hogy az lelkileg megterhelte.
A történeted tetszett, olyan aranyos volt benne a kislány, és én magam is szeretném tudni, hogy miért nem voltál magadnál, mert bizony a rossz gyógyszer nagyon kártékony tud lenni. És arra is kíváncsi vagyok, hogy ki is az a titokzatos idege, bár tippem az van, de jobb biztosra menni Razz
Nyomás foglald le a pofid, keresd meg az Urad, és irány játszani :3

Vissza az elejére Go down
 
Cassiopeia Morningstar
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Morning Star Pub
» Lucifer ~készülőben~

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: