• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Charmaine & Jasper - Seriously?


Szomb. Ápr. 21, 2018 11:07 pm
☇ Természetfeletti kisokos


Pént. Ápr. 20, 2018 11:25 pm
☇ Nem vagyok itt!


Vas. Ápr. 15, 2018 8:10 pm
☇ Avatarfoglaló


Vas. Ápr. 08, 2018 8:16 pm

nyerteseink
gratulálunk az ősz legjobbjainak!

Avery

Sardothien
női karakter
Mortdecai

Wolsey
férfi karakter
William

Rofocale
előtörténet
Stella

Argent
művész
Kol

Mikaelson
bohóc
Malachai

King
rosszfiú
Tessa

Gray
szépség
Lynne &

Malachai
párkapcsolat
Baby &

Kol
játék
Avery &

Malachai
őrangyal
Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendégA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 What a lovely family.... - Dalen | Bluebell | Darius


 :: Játékok
avatarHétf. Márc. 28, 2016 1:29 pm
Vendég
Vendég

Család & Darius
Az ember olyanná válik, mint az, akivel az idejét tölti.

A mai napom, egy kivételes nap. Legalábbis annak érzem, hiszen a szüleimnek nyoma veszett egyetlen kis cetlit hagytak a hűtőn hogy majd délután jönnek, és addi foglaljam el magam. Régen volt már ilyen, hogy amikor felkeltem, a következő egy órában nem apám öklével kötöttem közelebbi ismeretséget, így kihasználom a fél napos lazsálási lehetőséget, mert ennyi igenis jár nekem, ha már mindennap megfeszülök szinte, hogy megfeleljek az elvárásaiknak. A laza reggeli után, nem felejtem el az edzést, mert kondiba kell lennem, nincs kétségem afelől hogy ha hazaérnek, akkor apa nekem esik, valamiféle tanító célzattal hogy jobb és jobb legyek. Így is megszégyeníteném a katonaság kiképzési programját. Hm, lehet hogy mókában el kellene mennem egy olyanra, amolyan nyaralásként, messze lealáznék mindenkit. Egészen tetszik ez a terv. Majd felvetem nekik, biztos örülnének neki ha másfél, két hétig távol lennék tőlük, amennyire szeretnek.
Egészen jól eltelik a nap, és éppen a szobámban heverek a nagy ágyamon, amikor hallom a kocsi hangját hogy jönnek. Ennyit a kényelmes pihenésemről, de nem teszem le a könyvet, és nem szaladok eléjük üdvözölni őket. Majd idejönnek ők ha akarnak valamit tőlem, vagy kiabálnak. Lapozok inkább egyet a Fegyverek nagy kézikönyvében és tovább olvasom hogy melyik fegyvernek mi az előnye és mi a hátránya. Kell majd pár új mordály és ki kell találnom milyeneket kérek. Mindenesetre eltelik vagy jó fél óra, mikor apám benyit a szobámba, és hideg tekintetével végigmér és közli hogy tíz perc múlva legyek edzésre készen. Leteszem a könyvet és átöltözöm. Szűk szabású nadrágot húzok és egy szürke atlétát, hogy ne akadályozzanak a mozgásban és letrappolok a lépcsőn.
- Szia - köszönöm anyának is, ha már elszáguldok mellette, és az alagsor felé megyek ahol hatalmas konditerem és torna terem foglal helyet az edzéseknek. A torna terembe megyek, onnan érzem apám szagát, és mindenre felkészülten, lépek be. Akár arra is hogy máris az életemre tör. Mert mi mindig így "játszunk". Nincs finomkodás. A gyengeség halál. A halál pedig nem elfogadható.
- Kész vagyok - jelentem be teljesen feleslegesen, ahogy megállok valahol, és várom, hogy mi lesz a napi tét. Mire megy ki az edzés.  
#family | Run this town| C.
Vissza az elejére Go down


avatarKedd Jún. 28, 2016 1:30 am
Vendég
VendégFamily && Bellsi
family - where life begins and love never ends
● kedvenceim Szottyongat
● locked away
● szószám

Az, hogy egyszer anya leszek, a legvadabb álmaimban sem szerepelt. Most pedig van egy tizenöt éves fiam, az apja pedig a legnagyobb meglepetésemre még mindig velem van. Magyarán, van egy családom, ami sosem volt. Azért valljuk be, ez nem egy szokványos család. Na igen, mint minden nő, én is mintaanya szeretnék lenni, de nem nagyon megy. Ezt foghatom arra, hogy nekem ugyan sosem voltak rendes szüleim, csak Apa, aki egy elsőosztályú rohadék volt. Tőle aztán semmi pozitívat nem kaptam. Így hát, én sem tudok olyat adni, nem tudom hogyan kell. De próbálkozom, kevés sikerrel ugyan, de megteszem.
Ma is valami izgalmasat terveltünk ki Darius számára, amiért egyszer még hálás lesz, ha még a mai napon nem is. Biztos vagyok benne, mert csak erősíti, bár lehet elküld minket a fenébe az apjával magában számtalanszor. Végül is, szerintem mindennap megteszi bőségesen, így nem lenne újdonság. Nem mondom, hogy jól esik, de nem tudok ellene mit tenni.
Először viszont Dalen meg én elmentünk vásárolni. Hiszen, néha, a gonosz Alfa és a vérjaguár is elmehet, akármennyire is meglepő. Addig pedig Darius örülhet, hogy egyedül lehet, amit szerintem ki is élvez abban a pár órában. Pontosan nem tudom mennyit voltunk távol, későn értünk haza, mivel sok időt el tudok ütni. Ez ilyen nő dolog, és élvezem is, mivel szerencsémre meg sem látszik rajtam, hogy egyszer már szültem. Hülyét is kapnék, ha látni lehetne, ott vége is lenne az életemnek, sokat dolgoztam a megjelenésemen. Ez pedig ma sem változott, Dalen pedig már ezt igazán megszokhatta volna a vagy tizenhat-tizenhét év együtt töltött idő alatt. Biztos nem szívleli, de legalább ne mutatná ki...
Valóban meglehetősen későn értünk haza, el is fáradtam, de nem szabad pihennem, a nap még csak most kezdődik számunkra. Nem lepődtem meg, hogy Darius nem futott örömködve elénk, mikor hazaértünk, az okozott volna döbbenetet, ha megtette volna. Nem szeret minket, jogosan, azt hiszem. Viszont akkor is el kell viselnie még minket pár évig, ami már féllábon is menni fog neki.
- Szia Darius - oda sem pillantottam, amikor elviharzott mellettem, tudom hova siet annyira. Miután elpakoltam, majd én is követem őket, de az még eltart egy darabig. Dalen valószínűleg már lent várja, mivel itt nincs, akkor csakis ott lehet. Remek edzés lesz a fiamnak megküzdeni kettőnk ellen, érdekes lesz mindenesetre. Kíváncsi leszek hogyan küzd meg vele. Belegondolva viszont, erős és okos fiú, talán sikerül átugrania az akadályokat, amikkel szemben áll.

●●●
Vissza az elejére Go down
 
What a lovely family.... - Dalen | Bluebell | Darius
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Tévésorozatok

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékok-
Ugrás: