• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.
Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendégA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Andrew Wilkinson


avatarCsüt. Márc. 31, 2016 5:15 pm
Vendég
VendégAndrew Wilkinson
ide jön egy rövidke idézet vagy vmi

● becenév: Andy
● születési hely, dátum: New York, 1974
● kor: 42
● faj: vérfarkas
● nemi identitás: hetero
● play by: Jeremy Renner
● karakterfajta: jelen

user neve ● kora ● multi ● tapasztalat
you're still have all of me

Nem voltam az a nyugis gyerek, de azt is hozzáteszem, hogy tudtam viselkedni. Jó nem akkor mikor éppen beszóltak, mert akkor eltörtem az illető orrát, vagy bordáját repesztettem, mikor mit. Sokat töltöttem gimisként az időm nagy részét elzáráson, esetleg az igazgató irodájában ülve, s vártam anyámat, mert a diri vele is beszélni akart. Négy év alatt hat helyről csaptak ki, pedig jogosan védtem meg magam, de előfordult, hogy másokat védtem.
Így történt, hogy katona lettem, mesterlövész illetve Delta Force tag. Elég nehéz volt átlagosnak mutatni magam, a farkas géneknek hála, jóval erősebb, gyorsabb voltam a többi társnál, elég erősen kellett visszafogni magam, hogy ne bukja le. Viszont sikerült, a háború alatt megtanultam türelmesnek lenni, meghallgatni a másikat, s még arra is képes voltam, hogy először gondolkodtam aztán ütöttem.
Aki pedig végérvényesen megszorongatta a tökömet, az a feleségem, akit még Irakban ismertem meg. Az a zöld szemű boszorkány magába bolondított azonnal, szinte engedelmes kiskutyaként hallgattam a szavait, aztán az oldalbordám lett.
Megütöm a 180 centit, úgyhogy annyira azért nem vagyok alacsony, de az a roppant magas ember se. Nem is baj, mert az asszony nagyon kicsi, amit nem hangoztatok neki, mert letépné a fejemet, így csak magamban hívom Törpének.

Egyébként zöld szemeim vannak, a hajam barnás, ha a nap kiszívja akkor szőkébe is hajlik. A testalkatom pedig izmos, attól, hogy leszereltem az FBI-nál szükségem van az izmokra.

when i was younger...

Pár évvel ezelőtt, valamikor a katonaság idején..
Esett az a kurva eső, mondjuk mi éppen egy elhagyatott épületben razziáztunk, de akkor is zavart. Az előttem ülő fickó nem akart csicseregni. Ő húzta a rövidebbet, könyökömmel betörtem az ablakot, majd egy kis darab üveget fogtam meg, törtem ketté, s tettem a delikvens szájába kis segítséggel. Aztán behúztam neki egyet, köpködött egy sort, a szilánkok felsebezték a nyelvét, a szájpadlását, s még kitudja mit, a bakancsomra is jutott egy kis nyálas vér, de nem zavartattam magam, ennél rosszabban is jártam.
- Ha nem akarod a következő falatot is, dalold el merre van az a kurva ISIS csoport, mert esküszöm, hogy csecseni arcplasztikát végzek rajtad. – morogtam dühösen, két napba telt mire elkaptuk, ezt a senkiházit, és inkább meghalna a mocsok olajnyelőkért mintsem segítsen megakadályozni egy merényletet.
- Én neked nem mondok semmit, ölj csak meg nyugodtan. – a torz vigyort a képéről nem én töröltem le, hanem a társam Smith. Négyen voltunk itt, ketten figyeltek az esetleges támadásra, mi meg kérdezgettük a delikvenst.
- Tudod, ellőhetem a golyóidat is, aztán körülbelül annyira leszel hasznos a nőnek, mint Barbie-nak, Ken. – veregettem meg az arcát egy vigyorral, na igen a humorom néha nem volt a legjobb, de reméltem érti a célzást. Láttam az elszántságot a szemben, nem hitt nekem, így combon lőttem.
- Családom..van..megölik őket, ha beszélek.. – a kezdeti sokkból kimászott, és kezdi a szokásos szövegelést, amit nagyon untam már.
- Képzeld nekem is van családom, a fiúknak is van családjak, és kit érdekel? Senkit. Főleg nem a terrorista faszfejeket. Tehát dalolj nekem, vagy a következő golyó a homlokodba fúródik. S a te lelkeden fog száradni több tucat ember élete, de téged ez már úgysem fog érdekelni. Mert lehet a te családod is ott lesz, tudom..megígérték, hogy elenged a fiaid, lányaidat, s a drága feleséged, viszont ez egy kurva nagy hazugság. Intézd el. – néztem Smithre, ha nem mondott semmit, mert nem akart akkor ennyi, lelőjük, mint egy tetves dögöt. Persze ez már hatott a nyelvecskéjére, és elmondta a tervet, aztán lőttem fejbe, ha elengedtük volna eljár a szája, a terrorista bagázs másik időpontban robbant, mi pedig tehetetlenül néztük volna végig.

[b]Napjainkban…[/b]

Kora reggel szól az ébresztő, én meg egy morgással nyomom le. A szívem szerint kidobnám ezt a vacakot az ablakon. Elvileg ma nem kellene bemennem dolgozni, de ez van.
Ásítva megyek a konyhába, mire meghallom édes drága feleségem hangját.
- Andy, menj és öltözz fel, boxerben nem illik reggelizni.. – néz fel rám összehúzott szemöldökkel, csak egy vigyorral válaszolok, csókot nyomok az arcára, s amíg azzal van elfoglalva, a balkezemmel elveszek egy pirítóst.
- Köszönöm, édesem. Öröm volt veled üzletelni. – sétálok ki vígan a konyhából, még mielőtt leüvöltené a fejem. Sose piszkálj fel egy kitsunét, még képesek a nyakadba idézni mindenfélét.
- Wilkinson! Ha még egyszer belépsz a konyhába majdnem meztelenül kitekerem a nyakad! – fújtat, mint egy bika, komolyan mondom ilyenkor a legviccesebb, meg a legveszélyesebb is. Kuncogva tömöm a képembe a finom pirítóst, majd felöltözve megyek vissza hozzá.
- Sietek..és ne hisztizz, mert a végén nem jövök haza. – jegyzem meg vigyorogva, és még mindig képes vagyok húzni az idegeit, pedig látom rajta, hogy megakar ölni.
- Remélem, hogy találsz magadnak szállást. – vág vissza könnyed hangnemben, viszont komolyan gondolja.
- Oké..akkor hívd át azt a csődört akivel a múltkor flörtöltél. – és ez a végszó, mert tényleg megindul felém, én meg pont az orra előtt csapom be az ajtót. Tizennyolc év házasság után is képes vagyok felbosszantani.
Vissza az elejére Go down


avatarSzomb. Ápr. 02, 2016 10:13 am
Vendég
Vendégyou passed the test
üdv családunk legújabb tagja


Andrew *-*
Szerintem nem áradozok itt a pofidról, meg az asszonyról, pedig asdfghjkl együtt a kettő úúú tudod jól, hogy mekkora kis shipper tudok lenni, ha róluk van szó :$
A jellemzésed nekem nagyon tetszett, és szerintem teljesen illik a pb alanyodhoz, ezért piros pont jár neked, de tudom, hogy Rennerhez mindig passzolnak a jellemeid.
A történet pedig tetszett, végig szurkoltam, hogy lődd hamar fejbe, és megtetted *-* az is tetszett, hogy betekintést nyertünk az Asszonnyal lévő közös életetekbe, és nem hiszen, hogy olyan nehéz lenne feldühíteni, ha rólad van szó.
A bónu KenBabán, meg jót mosolyogtam, tetszik, hogy beletetted Very Happy
Nyomás, foglalózz, keresd meg az asszonyt és játsz:3


Vissza az elejére Go down
 
Andrew Wilkinson
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Andrew ---

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: