• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.
Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Natalie Wilde


avatarPént. Ápr. 01, 2016 12:07 am
Vendég
VendégNatalie Wilde
The mind is a universe and can make a heaven of hell, a hell of heaven.

● becenév: Nat, Tali
● születési hely, dátum: 1166. Anglia
● kor: 850
● faj: kitsune - heaven
● nemi identitás: hetero
● play by: lauren german
● karakterfajta: jelen

klau ● 19 ● brett, kat, numnum, sofia ● van
you're still have all of me

Test: Átlag magasnak mondhatom magam, azzal a százhatvannyolc centivel, amivel meg vagyok áldva, és tényleg áldásnak érzem, hiszen eddig sosem volt semmi problémám vele. Nincsenek nagyon magas polcok, vagy túl alacsonyak, amit csak akarok azt elérem. A magasságomhoz vékony alkat társul, kicsit hosszabb lábakkal, nem túl nagy mellekkel, viszont formás combokkal és fenékkel, hiszen valami mégis kell, nem érezném jól magam a bőrömben, hogyha a mostani ideálokhoz mérten, csak csont és bőr lenne rajtam. Bőröm fakó, szinte vetekszik a porcelánnal, de én ezt sosem bántam, ahogy azt sem, hogy lebarnulni sem tudok olyan egyszerűen. Lehet, hogy csak azért, mert egy olyan fajta Kitsune vagyok, akit nem lehet mindennap találni, és mert napfénnyel is képes vagyok elélni hosszú ideig. Sajnos olyankor nem süt olyan fényesen, de legalább más sem ég le olyan nagyon.
Haj: az eredeti hajszínem sötét barna, és laza hullámos, de olyan hosszú éveken át éltem barna hajjal, hogy jó ideje nem hagyom, hogy újra olyan legyen. Mostanában szőke loknikkal lehet megtalálni engem, a hullámokat meghagyom, szeretem, hogy olyan gyengéden omlanak vállamra a tincseim. Épphogy váll alá ér a hajam, ennél rövidebb nem szokott lenni, csakis hosszabb, mert szeretem, ha elegánsan nőies, azt pedig egy rövidebb hajjal nem tudnám kivitelezni. Lehetnek azok is szépek, van is olyan ember akinek az jól áll, de az nem én vagyok. A hosszú haj sokkal kifejezőbb, jobban kiemeli a nőiességet az én szememben.
Szemek: mélyen ülő, világos zöld szemeim vannak, amikben néhol egy kis kék is fellelhető, de annyira nem lehet őket látni, hogy csak az veszi észre, aki túl sokáig bámul bele. Nem mondhatom, hogy rideg tekintetem van, mert az hazugság lenne, hazudni pedig bűn. A tekintetemmel nagyon jól tudok játszani, tudok kedvesen is nézni, és gyilkosan is, ha akarom minden érzelmet ki tudok ölni belőle, de ahhoz hatalmas bűnt kell elkövetnie valakinek, vagy legyen csak Lucifer, akkor a bűn már nem is érdekes, csak az, hogy ne olvashasson ki semmit szemeimből.
Arc: hosszúkás és keskeny arcom van, amihez egy vékony, és kis ott tartozik, ebből a képből, csak telt ajkaim lógnak ki, amiknek rúzs nélkül is elég erős színük van, hogy ne vesszen el arcom fehérségében. Bőröm szerencsére makulátlan, nincs rajta egy sebhely sem, vagy bármi ami eltorzíthatná, sminkelni mégis szoktam, ha valami olyan alkalom van amire illik. Sosem használok túl erős színeket, nem túlzom el a kontrasztokat, és mindig mindenből a legkevesebbet használom, hiszen nem elfedni akarom az arcom, csak kiemelni egyes részleteket.

Nem vagyok átlagos lány, vannak nagyon furcsa szokásaim, amik régről maradtak meg, hiszen több, mint nyolcszáz éve élek, tudok alkalmazkodni ehhez a mai rohanó világhoz, de nem mindig akarok. Nem szeretem elsietni a dolgokat, legyen szó bármilyen helyzetről, vagy épp dologról, semmit sem kapkodok el, mindent lassan és kimérten végzek, mintha az életem múlna rajta, pedig ez tudom, hogy nem igaz. Nem szoktam magam belevetni az ismeretlenbe, addig, amíg mindet nem tudok amit csak lehet, de nem azért, mert félek, csak szeretem tudni, hogy minek mi a következménye, és mi lehet a végkifejlett, legyen az akár a legrosszabb, vagy a legjobb dolog. Dacos vagyok, és önfejű, nem szeretem követni más parancsait, csakis azokat amiket én állítok fel magamnak, illetve, amit nagyon muszáj betartani, de ha én egyszer a fejembe veszem, hogy már pedig az nem lesz úgy, akkor nem is lesz úgy. Makacsság lenne? Meglehet, de nem szeretem, hogyha valaki csakis azért mond nekem mást, mert ellent akar mondani. Az én szótáramban az Igen szó nem igazán szerepel, sokkal többet használom a Nem-et, és ezt mindenki megköszönheti Lucifernek, aki túl sokszor próbálkozott be nálam hétszáz év alatt, és már csak ezt a szót szeretem használni.

when i was younger...

Hosszú ideje vagyok már itt, sőt magában a városban is, de a legfontosabb az, hogy a több, mint nyolcszáz évem alatt, még sosem éreztem magam igazán otthon ebben a világban. Soha sehol sem találtam a helyem, nem menekültem soha semmi előle, egyszerűen csak minden olyan unalmasnak tűnt, és ha mégis érdekesnek bizonyult, nagyon hamar ráuntam. Nem találtam meg semmiben azt a kis szikrányi életet, ami miatt nekem az lehetne az életcélom, minden annyira múlandónak és semmisnek tűnt. Egyetlen egy dolog volt mindvégig maradandó az is Lucifer, de ő bár ne lett volna maradandó, az ő hiánya nem viselt volna meg, sőt, szerintem öröm táncot jártam volna, hozzám nem illő módon. Nem utálom, az egy túl erős megfogalmazás, de az biztos, hogy ilyen hatalmas ellenszenvet sem éreztem még senki iránt. Azt akarom, hogy végre hagyjon békén, mert valahogy mindig össze futunk, és már kezd az idegeimre menni, hogy egy szabad évszázadom, sőt évtizedem nincs nélküle, valamilyen módon mindig felbukkan.
Lehet nem éreznék így ennyire hevesen, hogyha nem akarna minden áron az ágyba vinni, hanem lehetne vele értelmesen társalogni, esetleg még szórakozni is, de nem. Neki csak az ágyba menés a fontos, vagy legalábbis nekem mindig ezt az oldalát mutatja, amitől már kezdek idegbajt kapni. Még maga a rókám is nyüszítve akar menekülni előle, és nem a félelemtől. Nem bizony. Soha nem éreztem azt, hogy ő megrémiszt, pedig mindenkinél ezt a hatást éri el, kivéve nálam. Mondjuk ez olyan, mint a sok alkalmi kapcsolata. Bárkit bárhol összeszedhet mindenki igent fog mondani neki, kivéve én, és ez dühíti, tudom, én pedig pont ezt élvezem, hogy ő nem tud velem dűlőre jutni, és csak próbálkozik, de sokra nem megy vele. Nem vagyok gonosz, egyszerűen csak nem akarom odadobni magamat elé, hogy aztán kidobjon, mint egy húscafatot amit már nem akar megenni.
Egy simításra ébredek az arcomon, nem kell kinyitnom a szememet, tudom ki az, de próbálom kizárni azzal, hogy megfordítom az arcom, ágyam másik oldalára. Tudom, hogy ez nem fogja elhessegetni a betolakodót, de abban reménykedem, hogy így legalább megunja, hogy engem figyel és keres valaki mást akit zaklathat. Érzem, ahogy az ágy besüpped mögöttem, a takaró megemelkedik, a hideg levegő pedig beszökik hátamhoz, de ezt hamar felváltja valami kellemes melegség. A merevségről már ne is beszéljünk, mert nem lehet figyelmen kívül hagyni azt. Megfordulok az ágyban, hogy szembe találjam magam azzal, aki volt oly bátor és merész, hogy engedély nélkül bemászott mellém az ágyba, és érzékeim nem csaltak, Lucifer az. - Ez most komoly? Nincs jobb dolgod? - kérdezem tőle vádló tekintettem, mire megkapom azt a szokásos vigyorát, mint amikor tervez valamit, és pillanatok alatt találom ajkait az enyémeken. Csak csókol, úgy tűnik minden hátsószándék nélkül, én pedig magamon kívüli állapotban viszonozom és érzem, hogy teste melege egyre közelebb kerül hozzám, ami pedig a legjobban fáj, hogy élvezem. Ajkai nyakamra vándorolnak le, nedves csíkot hagyva maga után, és épp húzná le a felsőmet, amikor hangosan zihálva felriadok. Tenyereimet mellkasomra szorítom, ahol érezhetem szívem heves dobbanásait, ami a rémálom miatt maradt meg. - Csak nem egy rossz álom? - Lucifer hangja visszhangzik a fejemben amikor hozzávágok egy párnát, és közlöm vele, hogy takarodjon kifelé. Ezt a pofátlanságot.
Vissza az elejére Go down


avatarPént. Ápr. 01, 2016 6:39 am
Vendég
Vendégyou passed the test
üdv családunk legújabb tagja


Drága, egyetlen virágom *-*
Nagyon örülök, hogy eszünkbe jutott ez a kapcsolat, mert már chaten imádtam játszani. S az egy főleg nyeremény, hogy te hozod ezt. 25 órája fent vagyok veled, szóval nagy elfogadót ne várj. Imádtam a szavaidat, mint mindig, de ezt már megszokhattad. Nem csalódtam most sem *-*. A jellemzésed tökéletes volt, imádtam olvasni. Úgy, ahogy a történeted is. S hát igen, tudok az álmokra hatni és gondoltam, hogy egy kicsit játszok veled. Tudom, hogy neked is az a vágyad, hogy lefeküdj velem, ne tagadd Razz. Futás foglalózni, és játsszani velem! Szottyongat <3


Vissza az elejére Go down
 
Natalie Wilde
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Natalie Pezzini

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: