• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Alexander Morningstar


avatarSzomb. Ápr. 02, 2016 2:51 pm
Vendég
VendégAlexander Morningstar
Szórakozni akarsz? Legjobb módja, ha elhagyod a feleséged és a gyereked 1 évre

● becenév: Alex
● születési hely, dátum: 1296, London
● kor: 720
● faj: Kitsune (spirit)
● nemi identitás: Heteró
● play by: Tom Hiddleston
● karakterfajta:Jelen

Admin bácsi ● 16 ● Ezen kívül van még 8 ● Évek
you're still have all of me

Mit is mondhatnék magamról? A külsőm elárulja azt, hogy milyen is vagyok valójában. Ha rám nézel, akkor egyből le rí, hogy gonosz vagyok, aki nem fél semmiféle módszertől annak érdekében, hogy megöljön vagy megkínozzon valakit. Vagy egyszerűen elvegye azt amit akar. Olyan vagyok, mint ha egy fő gonosz kilépett volna egy sorozatból. Szeretek játszadozni az emberekkel, az egyik lételemem. Nem tűröm azt, ha a tulajdonomhoz nyúlkálnak, mert ami az enyém, az, az enyém. Igen, Cassie, ha hozzád nyúl valaki, széttépem. Vagy megharapom. S egész nagyot tudok harapni. Biztosítalak róla, hogy utána nem fogsz meggyógyulni, sem élni. A  húsoddal együtt a lelkedet is kiszippantom. Komolyan, olyan vagyok, mint egy dementor. Nem hazudtolom meg a fajomat, Kitsune vagyok. Egy Spirit Kitsune. S lelkekkel táplálkozom. Minél több, annál jobb. Azok tesznek erősebbé, s én szomjazom a hatalomra. Mert hát egy gonosznak nagyon sok ellensége van, nem igaz? Főleg, ha az asszony is meg akarja verni.
Jöjjön a külsőm, azt rövidre fognám ha nem haragudnátok, mert a tökéletességet elég néhány szóban leírni, igaz?
Szokták mondani azt, hogy a szem a lélek tükre. Pff, ez nem igaz. Én már csak tudom, mert hát, mondjuk úgy, hogy lélekfaló róka vagyok. Meg tudom különböztetni a finom, és a nem fincsi lelkeket. De nem a másik szeméből. Bár, tapasztalataim szerint a kék szeműek finomak. Akkor én is finom vagyok, ugye? Hát persze, hisz a tekintetem olyan kék, mint a tenger és olyan fagyos, mint egy jégtömb. Ezekkel a csodákkal elég szépen tudok nézni hölgyekre, nem, nem csak vicceltem, már hát az Asszony is nézi ezt. Hehe. Szeretlek drágám *Mintha a tv-ben lenne* . Szóval, neeem, nem szoktam megnézni más nőket. Minek? Van egy csodás feleségem, akit szeretek. *Nyalizás, lvl 1000* De ám, tudok csúnyán is nézni, nagyon, de nagyon csúnyán. Ha tudnák gyilkolni a tekintettemmel, már mindenki halott lenne, akit akarok. Ja, várjunk. Hisz akit akarok, azt megölöm. Vegyétek úgy, hogy nem mondtam semmit. A hajam rövid, de dús, amibe szex közben jól bele lehet túrni *khm*. Legtöbbször zselézve van, azt soha nem hagynám ki. Eredetileg a színe szőke, de szerintem most van benne egy kicsi barna beütés is. A magasabb emberek közé tartozok már a 188 centimmel, és emellé párosul egy izmos, szálkás testalkat. Igen, tudom, hogy nagyon jól nézek ki, nem kell mondani. A ruházatom stílusos. Mindig a kor divatjának élek, és a legjobb, legdrágább cuccokat veszem meg, meg hát szoktam kocsmázni is.
 

when i was younger...

Uhh, de nem vártam ezt a részt, mert részekre kellesz bontani a dolgokat, olyan idős vagyok. Komolyan. 700+-os. Ha azt akarnám, hogy az egész életemet írjam le, akkor legalább kellene hozzá egy év. Sok dolog történt velem, de most próbálom tömöríteni, hogy azok is megérthessék, akik nem abban a korban éltek, mint én.
720 éve egy messzi, messzi galaxisban, ó, dehogy csak vicceltem
Hét évszázada jöttem a világra egy szép tavaszi napon. Még magam előtt látom a napnak a beszűrődő fényét, a zöld füvet, a zöld lombokat. Még érzem, az esti eső után megtisztult levegőt, a virágok illatát, amik körüllengték édesanyámat. Még hallom, a madarak csipogását, énekeit, amik akkor nyugtató hatással voltak rám. Gyönyörű így hallásra, nem igaz? Pedig egyáltalán nem, mert olyan dolgot is éreztem, ami akkor belerondított a képbe. Füstöt. A hátam mögött egy falu égett el, ott az égbolt vérvörös volt a felszálló méregfelhőtől, és a tűz magasba csapó lángjaitól. Ennyire emlékszem, azt nem tudom, hogy miért égett a falu és, hogy éltem túl. De túléltem, és megszületett a gonosz, lelkekkel táplálkozó, kitsune.
Eltűnés

Sok ellenségem van, mivel a legtöbb emberrel kiszúrok, vagy megölöm a családtagját, vagy megkínzom, vagy megeszem a lelkét, ez a kedvemtől függ, hogy haragítok magamra embereket.  Most is épp egy találkozóra készülődök, mert az egyik ellenfelem, szeretne velem beszélni. A nyakkendőmet igazítom és magamat nézem a tükörbe.
- Cassie, sietek haza, van egy kis üzleti megbeszélésem.   Kiabálok a feleségemnek, majd újra meglesem magam. Öltönycipő, öltönynadrág, fehér ing, fekete nyakkendővel és feletette egy szintén fekete zakó. Tökéletes. Az egyik ujjamon ott virít a jegygyűrűm, amit a világért sem vennék le. Kilépek az ajtón, és elindulok az erdő felé, ahol a találka helye van megbeszélve. Kíváncsi vagyok, hogy mit akarhat, hisz legyőzni úgy sem tud. Sokszor próbálkozott már, de mindig elbukott. Amint odaérek a megbeszélt helyre, az egyik kezemet zsebre dugom, míg a másikkal kiveszek egy szál cigarettát a dobozból, és a számhoz emelem, majd meggyújtóm.
- Még mindig károsítod a szervezeted? Kérdezi tőlem egy hang, lustán felé fordulok és egy erőltetett mosoly varázsolódik az arcomra.
- Téged miért zavar? Hisz úgyis holtan akarsz látni, nem igaz? Kérdezek tőle vissza, még mindig olyan arckifejezéssel.
- Inkább önszántadból add meg magad, nem akarok olyan módszerekhez nyúlni, amiket én is megbánnék. Nevetéssel küszködve nézek rá, és majdnem elköhögtem magam a füst miatt is.
- Ne nevetess, inkább neked kéne feladnod, mert ez már szánalmas. Nézek a szemébe, és elfricskázom a cigit, majd lassú, kimért léptekkel indulok meg felé a szemkontaktust tartva.
- Már rég meg kellett volna, hogy öljelek, de szórakoztatónak tartottam a próbálkozásaidat, de most már ennek vége. Meglepődök, amikor az arcán nem látok mást, csak egy mosolyt.
- Nem fogsz megölni, mert akkor a családod is velem hal. Megtorpanok, és az ökölbe szorítom a kezem.
- Hogy mondod?
- Jól hallottad! Add meg magad, és engedd, hogy elvigyelek! Csak akkor szakítom meg a szemkontaktust, amikor sóhajtok egyet.
- Legyen, de aztán jó messzire zárj el, mert visszafogok jönni, és akkor megöllek!
[/b][/b]
Vissza az elejére Go down


avatarSzomb. Ápr. 09, 2016 10:14 pm
Vendég
Vendégyou passed the test
üdv családunk legújabb tagja


Lex *-*
Először is megjegyezném, hogy büszke vagyok rád, amiért jól eltaláltad azt, amit Cassie elképzelt, ez mindig dícséretre méltó dolog.
Maga a jellem. Hát egy gonosz, és egy főgonosz között az a különbség, hogy a főgonosznak mindig hatásos a belépője. Neked az? Mert akkor jobb vagy, mint maga Megaagy *-*
A külső leírás is tetszett, igazán jól kiemelted azt, amiről igazán fel lehet ismerni a pofidat, és a kép nem szükséges, akkor is magam elé tudom képzelni.
A történet pedig... Mégse vagy akkora szemét, hiszen jó okod volt rá, és ez becsülendő, de ettől függetlenül rossz is, Cassienek legalábbis. Tetszik ahogy megírtad, meg minden más is, nem nyáladzok túl sokat, légy az oldal hivatalos dementora és foglald le a pofid *-*

Vissza az elejére Go down
 
Alexander Morningstar
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Morning Star Pub
» Sera & Alexander ~ Egy eltitkolt szerelem.
» Lucifer ~készülőben~

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: