• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Madeleine Devin Harper


avatarSzomb. Ápr. 02, 2016 4:35 pm
Vendég
VendégMadeleine + Devin + Harper (Hawthorne)
Hello darkness, my old friend

● becenév: Maddie, Mad
● születési hely, dátum: Boston, MA, USA; 1982.03.09.
● kor: 34
● faj: ember
● nemi identitás: heteroszexuális
● play by: Emma Stone
● karakterfajta: jelen

(25x)NO ● 25 ● van ● van
you're still have all of me

Ha az ember lánya Jake Hawthorne neje, akkor fel van készülve az apokalipszisre is. Konstans szégyenben és rettegésben élek, amiért a férjem három éve belekeveredett egy robbantásba és azóta is Interpol körözési listáján előkelő helyen áll. Naponta kell elviselnem a szakmai megaláztatásokat és a zaklatásokat. De nem törtem meg. Ugyanaz az agresszív és erős nő vagyok, aki az oltár előtt állt. Nem vagyok túl magas, éppen 160 centi vagyok. Vörös hajjal és zöld szemekkel lettem megáldva, amitől sokak szerint kicsit boszorkányos vagyok. Ha jó kedvem van, akkor maró humorral és végtelen cinizmussal foglak fogadni, már ha észreveszel a cigifüst mögül. Általában félévente váltok munkahelyet és költözöm valahová teljesen máshová, mert a férjem bizony üldöz engem. Én pedig három hetente látom és még egyszer sem jelentettem őt.
Szörnyeteg vagyok, igaz?

when i was younger...

Három éve, Chicago

Még vérzett a homlokom, amikor baktattam hazafelé. Próbáltam nem gondolkodni, próbálok nem rá gondolni. Hogy tehette ezt? Miért nem láttam a jeleket? Az egyetem óta házasok voltunk és nem vettem észre semmit a férfin, akinek örök hűséget fogadtam. Houko azt mondta, hogy valószínűleg már évek óta a kezükre játszott... Terrorcselekményeket készített elő. A csizmám sarka ritmusosan kopog az utcakövön, ám ő nem hallottam azt, csupán a gondolataim sikoltozását. Bőséges túlórázásban volt részem mivel most mutatták be nekem a bizonyítékokat miszerint a férjem egy kiemelten veszélyes terrorista. A könnyeimmel harcoltam az óta is. Először nem hittem el, ám amint láttam, amit elém raktak, azóta a szerelem helyett maró gyűlölet mardosta a szívem. Felpillantottam a borult égre az egyik kis sikátor szájánál, majd elővettem a táskámból egy szál cigit. Igaz, hogy évekkel korábban leszoktam, de úgy éreztem, hogy felrobbanok, ha nem gyújthatok rá. Meggyújtom és reszkető kézzel szívok bele, majd sokkal nyugodtabban fújom ki a füstöt.
- Mindig mondtam, hogy észbontóan szexi vagy, ha bagózol. - zendült a sikátorból az igen pajzán hanghordozású mondat
...történt ami történt. Azóta került a bioritmusomba a háromhetente való látogatása és az, hogy a legközelebbi ágyban kötünk ki. Nem tudom, hogy hogyan van pofám munkába menni egyáltalán.

Napjainkban

Beacon Hills nem éppen álmaim városa, de hé... Kalifornia legalább. A nővérem, ironikus módon Hawthorne-ba költözött. Két hete vagyok itt, de már megkaptam a magamét, hogy "na, nem maga annak az őrült robbantónak az ex-neje?". Ha tudnák, hogy csak a gyűrűt nem hordom az ujjamon... Mindig a zsebemben van. A férjem egy terrorista... és egy vérfarkas. Ha meg akarja nyerni ezt a háborút, legalább tudnia kellene, hogy miért harcol. Kilépek a rendőrség dohányzójába és ahogy az ajkaim közé csippentem a szál nikotint, akkor csörren meg a telefonom. Félkómás morgással veszem fel. Másnapos vagyok és nyűgös. Közeledik a harmadik hét.
- Öm, Maddie... Ema meghalt. Megölték. A ballisztikai jelentés szerint Hawthorne... régi szolgálati pisztolyával. - nagyra nyílnak a szemeim és meggyújtom a cigit.
- Megnéztétek a gépét? - kérdezem szinte szárazon. Houko saras volt. Mindenki tudja, hogy a piszkos zsarukat előbb-utóbb elintézi valaki.
- Eltűntek a merevlemezek... és egy csomó akta is. Maddie, a tiéd is közte van! - mondná még tovább a nyomorult, de elhadarom neki, hogy ha találnak még valamit, hívjon. Ekkor csörren meg újra a telefon. Blokkolt hívásazonosító. Fújtatva veszem fel és éppen csak nem üvöltök bele.
- Mégis mi a jó büdös francot képzelsz magadról, te utolsó szarházi barom?! - sziszegem inkább.
- Ó, nahát, én is szeretlek, Mad. Csak megtettem valamit, amit három éve kellett volna. Majd találkozunk. Beacon Hills, igaz? - nevet Hawthorne és lerakja.
Életemben nem voltam még ilyen mérges.
Vissza az elejére Go down


avatarSzomb. Ápr. 02, 2016 6:36 pm
Vendég
Vendégyou passed the test
üdv családunk legújabb tagja


Maddie *-*
Szép dolog a házasság, kár, hogy a férjed egy terrorista, és mindig a nyomodban van. Ha szeretnéd, szólhatok az érdekedben egy-két dolgot valakinek, biztosan örömmel elintézi neked, hogy ne lásd többet. Rolling Eyes A jellem-kinézet tetszett, a töriben se találtam semmi kivetnivalót, bár részvétem a hozzátartozód miatt. Mit mondjak még, megvan: nyomás foglalózni, utána meg izzíts játszani. *-*

Vissza az elejére Go down
 
Madeleine Devin Harper
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: