Nem minden szörny tesz szörnyûségeket
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki
Esküszünk, hogy
rosszban sántikálunk
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kischat
Ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 32 aktív, elfogadott karakter

Vérfarkas
1
Ember
5
Diclonius
0 (nem alkotható!)
Daimon
3
Pokolkutya
1
Vadász
6
Hibrid
4
Lidérc
2
Kitsune
2
Vámpír
2
Boszorkánymester
4
Wendigo
1
Vérjaguár
1

kockáztatja életét e világban
Karmolás nyomok
ki mit hagyott nekünk?stella & daniel ;; heal a wound

Szabályzat Empty
Stella Argent
Today at 1:18 amjasper & eren; you ain't seen nothing yet

Szabályzat Empty
Jasper Riggs
Szomb. Márc. 06, 2021 4:12 pmFawn&Eamon: Wet wraith

Szabályzat Empty
Fawn Olossë
Pént. Márc. 05, 2021 9:32 pmstella & eren; welcome to wonderland

Szabályzat Empty
Eren Meth
Csüt. Márc. 04, 2021 10:17 pmcreed × faye - (un)fortunate meeting

Szabályzat Empty
Creed Hollins
Csüt. Márc. 04, 2021 10:17 pmNem vagyok itt!

Szabályzat Empty
Sheilah Blackwood
Szer. Márc. 03, 2021 1:58 pm
Beacon Hills Lelkei
lények az árnyékban
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Dante Wraith, Leighton Lockhart


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.


Share
 

 Szabályzat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
Hétf. Aug. 19, 2019 7:30 pm

Admin
Házirend
ismerd meg oldalunk szabályzatát

Lépésrõl - lépésre

Karakteralkotás feltételei

● Oldalunk a Teen Wolf sorozat alapjaira épült, ám mi elrugaszkodtunk annak történetétől. Ebből adódóan leírásaink lényeges eltéréseket tartalmaznak, így figyelemmel olvassátok őket!
● Mielőtt beregisztrálnál, minden alapvető dolgot amit az oldalról kell tudni olvass el, hiszen az ismeretük nélkül aligha tudsz belekezdeni a játékba. (Világleírás, Beacon Hills, Bestiárium, Természetfeletti kisokos, Árész-program)
●A neved minimum egy keresztnevet és egy vezetéknevet tartalmazzon. Ne kelljen julia55551-ekkel foglalkoznunk, az ilyenek automatikus törlésre kerülnek. Abban az esetben, ha csak ideiglenes ez a név, regisztráció után feltétlenül értesíteni kell róla egy admint, mielőtt törlődne a felhasználó.
● Amikor nevet választasz, kérjük vedd figyelembe a többi meglévő játékos nevét. Annyi sok szép név van, törekedjetek az egyediségre, lehetőség szerint kerüljétek az azonos neveket.
●Kötelező avatar-alanyt választani, enélkül nem indíthatsz karaktert! (Csak hús-vér emberek válaszhatóak pb alanynak! Rajzolt/Anime/stb karakterek nem!)
● Avatar-alany választása esetén kérjük legyetek tekintettel arra, hogy van-e már az adott arccal beregisztrált karakter, és ha lehet ne okozzunk kellemetlenségeket egymásnak!
● Mindenképp nézd meg a kívánt avataralanyról, hogy már foglalt-e. (A sorozatos karakterek alanyai NINCSENEK lefoglalva, mivel a sorozat már befejeződött, és mi sem követjük annak vonalát, így szabadon hozható velük bármilyen karakter!)
Az avatarkép mérete 200x320-as legyen, se több, se kevesebb. Ha nem találsz, vagy nem tudod megvágni azt a képet amit szeretnél, nyugodtan szólj valakinek és segít neked. Legyen az admin vagy moderátor, de akár játékostárs is.
A profil kitöltése kötelező! (Természetesen, ha néhány dolgot nem szeretnél, az nem probléma.)
● Amint elfogadtuk a karakterlapod, menj foglald le az arcod, hogy ne vegye el senki. Ha ezt kihagyod, és egy másik játékos fogja használni és lefoglalni, akkor tőled kell elvennünk azt.
● Egy karaktertől aktívságot várunk, így meggondolandó, hogy lesz-e elegendő időd, mielőtt regisztrálsz.
● Ha egy bizonyos ideig nincs időd a reagokra, s nem tudsz feljönni, azt a hiányzásnaplóban jelezheted a staffnak, így nem hanyagságra gyanakodnak majd.
● Kérnénk minden tagot a kreatívságra, nem szeretnénk ugyanolyan karakterekkel találkozni.  
Alfát és Nemes Vámpírt csak is a staff engedélyével lehet hozni!
● A staffnak joga van elvenni tőled a keresett karaktert, ha keresőd szerint nem úgy viszed, ahogy kellene.
● Ha ketten regisztrálnak egy avataralannyal, az kapja meg, aki előbb elkészül a karakterlapjával.
● Ha ugyanez az eset történik egy keresett karakterekkel, akkor mindannyian kapnak pár napot arra, hogy befejezzék a lapjukat, majd a kereső fog rábólintani arra a lapra, amelyik jobban tetszik neki.
● Jelenleg nincsen semmiféle korlátozás az oldalon, de az adminoknak joguk van elrendelni egyet, ha valamiből túl sok lesz.
● Annyi multikaraktert lehet hozni, amennyit szeretnél, de kérünk titeket, hogy találjátok meg az egyensúlyt, ne terheljétek túl magatokat.
● Ha valami "vad" ötleted támadna a karakteredhez, de nem vagy benne biztos, hogy szabad, nyugodtan keresd fel bármelyik admint.

Karakterlap

● Ez a legelső lépésed az oldalon, innen fogjuk megismerni a hozott karaktered, az írásod.
● A "Készülő karakterek" fórumrészben szükséges nyitnod egy topicot a neveddel, majd a Karakterlap-mintát oda bemásolni és kitölteni.
● Ha készen vagy, akkor az "Elkészültem" topicban egy új hozzászólással jelezheted, majd egy staff tag elbírál.
● Egy karakterlapot csak és kizárólag egy admin vagy egy moderátor bírálhat el!
● Ha valamilyen okból nem feleltél meg, kapsz egy hetet a javításra.
Egy karakterlappal maximum egy hét alatt végezned kell, ha több időre lenne szükség, egy adminnak kell szólj, természetesen mindenki kap haladékot.
Ha nem készültél el az adott időkereten belül, de még a meghosszabbítás után sem, törlésre kerülsz.
● Csak elfogadott karakterlappal kezdhetsz játékba!

Játéktér

● Miután egy staff tag elfogadta a lapodat, és lefoglaltad a csodás arcod, keress játszópartnert. Ne félj, senki nem harap, nyugodtan írjál rá bárkire és beszéljétek meg az ötleteket.
● Nincs megszabva, hogy hány játékod lehet, de törekedj mindig az aktivitásra. Egy játék lehetőleg ne álljon hónapokig. Csak annyit vállalj, amennyire van kapacitásod.
● Nincsenek kötött helyszínű témák az oldalon, így amikor játékba kezdesz a téma címének mindig a saját, illetve a játékostársad nevét add meg, vagy bármilyen más kreatív elnevezést is adhatsz neki, de sose helyszín nevet!
Szószám sincsen megszabva, de ha a játékostársad ír 300 szót alsó hangon, akkor te ne egy 120 szavassal válaszolj rá. Fejtsd ki szépen a gondolataidat, érzéseidet, hogy mit érez a karaktered, hogy mi van körülötte. Ha nem megy, akkor kérj nyugodtan segítséget és az oktatósarokba teszünk, ahol megtanítunk.
● Írhatsz múlt időben és jelen időben is, te döntésed. Ez vonatkozik az E/1-re, E/2-re és az E/3-ra. Csak kérünk, ne váltogasd a játékban, mert az zavaró lehet.
Ha netán mégis egy sorozatbeli karaktert hoznál, akkor törekedj mindig a karakterhűségre. Ha ezt nem látjuk, akkor a staff elveheti a karaktert. Ezeket csak olyanoknak ajánljuk akik nézik/nézték a sorozatot. Ez így van a keresetteknél is, csak akkor hozd azt akit kinéztél, ha teljes mértékben úgy érzed, át tudod adni azt, amit a hirdető elképzelt. Ha ő nincs megelégedve, akkor először szól, hogy min változtass és ha utána sem, akkor pedig elvesszük.
● A reag elejére mindig tüntesd fel, hogy kivel játszol. Ez lehet becenév is.
+18-as játékok engedélyeztek az oldalon. Nem kötelező virágnyelven kifejezni, de örülnénk, ha kulturált keretek között maradnának. Ha ilyen játék van, akkor a reag elejére tegyétek ki a jelzést.
● Egy játékos megölése csak annak a kérésére vagy a Staff engedélyével történhet. De előtte értesítsetek minket a dolgokról.

Chat

Ami a chaten történik az ott is marad. Nincs kihatással a játéktérre, de ha játszunk ott, akkor törekedjünk arra, hogy ne legyünk VérPistik és VérPiroskák. Senki nem szeret olyanokkal játszani, akik nem a "realitásnak" megfelelően mozgatják a karaktert. Pl: Egy csettintéssel nem lehet senkit sem legyilkolászni.
Ne vegyetek semmit magatokra. Ha sértegetés van, akkor az a legtöbbször karakterre irányul és nem az userre. De ha mégis ilyet észleltek, szóljatok nekünk és beszélünk az illetővel. Többszöri figyelmeztetés után pedig utat mutatunk neki.
Ha mégis useri konfliktus alakulna ki a chaten, kérünk benneteket, hogy azt folytassátok privát üzenetben, ne rontsátok el a chat hangulatát egymás "kiosztásával". Ha ezt nem sikerül betartani, azt chatről való bannolással honoráljuk.

Kódok/képek

Ha megtetszik egy másik user által készített kód és szeretnéd azt használni, akár ezen az oldalon, akár egy másikon, kérjük ezt jelezd az adott user felé, vagy mindenképpen kredit jellel egészítsd ki az adott kódot, ha netán még nem lenne rajta, mielőtt elviszed.
● Ha egy olyan képet szeretnél elvinni, amit egy másik user készített, feltétlenül szólj neki, arról se felejtsd el tájékoztatni, hogy hol szeretnéd azt felhasználni!
● Mind szívesen adunk, így ha bármi megtetszik, ne félj azt elkérni tőlünk, egész biztosan nem harapunk!

Oktatósarok

Oldalunk nagyon odafigyel a kezdő írókra, játékosokra, így az ő segítésükre létrehoztunk egy Oktatósarkot. Mivel számunkra fontos, hogy senki se érezze magát kellemetlenül vagy feszengve, netalán szégyenkezve amiatt, hogy az oktatóba került, így az oldal ezen része csak és kizárólag a segítségre szoruló játékosok (mentoráltak), a staff, valamint a játékosok által felkért segítők (mentorok) számára elérhető.
Mire kell számítani?
● Először is tudnod kell, ha ide mentoráltként kerültél be, akkor sem leszel kirekesztve a normál játéktérről, csupán egy kicsit korlátozva leszel. Mielőtt megijednél, olvasd ezt végig figyelmesen.
● Ez a bizonyos korlátozás annyit jelent, hogy kettő futó játékod lehet egyszerre. Az egyik a normál játéktéren, a másik pedig az oktatóban. Ezek egy bizonyos szintig párhuzamban állnak egymással; ameddig nem fejezted be az adott oktatós játékot, addig nem kezdhetsz új játékba a rendes játéktéren. Ez annyit jelent, hogy hiába fejezted be a normál játéktéren a játékodat, addig nem foghatsz ott újba, míg az oktatós le nem zárult.
● Azt gondolhatod, hogy ebben az esetben nagyon elhúzódnak majd a játékaid, örömmel jelentjük, hogy ez egy téves gondolat. Az oktatósarokban ugyanis egy játék sokkalta pörgősebben halad majd és igyekszünk nem elhúzni.
Az oktatósarokban a reagok szószáma 300 szó körül mozoghat, nem gond, ha picivel több, de 250 szónál kevesebb nem lehet!
Az oktatósarkas játékok is rendes játéknak minősülnek, így nem kell attól tartanod, hogy nem haladhatsz a karaktered életével.
● Felmerülhet a kérdés, hogy akkor ennek mi értelme? Az összes oktatósarokban folytatott játékod egy mentorral fog zajlani (amelyikkel csak szeretnéd) és ő minden reagja végére oda fogja írni az észrevételeit a TE írásoddal kapcsolatban.
Kik a mentorok?
Azok a játékosok, akik önként jelentkeztek, vagy pedig egy mentorált által fel lettek kérve segítőnek.
● Ők az oktatósarokban a játékos partnerei a mentoráltaknak.
● A feladatuk az, hogy a játék közben, minden egyes reag után, egyesével kiemeljék a mentoráltak hibáit, valamint el is magyarázzák nekik, hogyan lett volna helyes.
Az ő meglátásuk dönt afelől, hogy a mentorált mikor kerülhet ki véglegesen az oktatósarokból és mikor kellene még egy kicsit tovább bent tartani.
● Nem kell félni tőlük, nem harapnak, csak is azért vannak, hogy segítsenek.

Utószó

● Ha bármi észrevételed van az oldallal kapcsolatban, akkor keress fel minket nyugodtan, bármelyik Stafftag válaszol!
● A szabályzat módosítására/bővítésére a jogot fenntartjuk!
A lopást nem díjazzuk errefelé, nálunk pedig ez azonnali bannolást von maga után!
● A szabályzat nem ismerése nem mentesít annak következményei alól!
● Kellemes időtöltést és sok játékot kívánunk!
Admin
Szabályzat Tumblr_pwp6qpTqxl1uek0c7o3_r1_250
Szabályzat Tumblr_pwp6qpTqxl1uek0c7o4_r1_250
Életkor :
8
Szabályzat Tumblr_pwp6qpTqxl1uek0c7o2_r1_500
"We don’t go out in the middle of the night murdering people,
DO WE?”


Szabályzat Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Szabályzat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: First steps :: Kezdetek kezdete-